Denver Broncos
Hatsobb koros boom or bust QB-k, esetleg kisebb iskolabol valaki aki kiemelkedik. A lenyeg az lenne, hogy olcson high potential QB-t hozni. RW fizuja mellett nyilvan top51 fizun kivul kellene lennie a salarynak, ami kb. vet min.RW-csere kerdeshez: Esszeruen ugy tudsz keszulni a jovo evre, hogy RW a kezdo, de pont a sapka-helyzet miatt draftolsz ujoncot, meg hozol mas PS-bol nyarra, aztan versenyeztetsz, a lenyeg, hogy ha nagyon szenved jovo ev elejen is, be tudj tenni valakit. (Kb. mint anno a Bortles-szagat kellett volna a JAx-nek kezelnie).Erre külön: az a baj, hogy az első 2 körben csak a 49ers 1. körös pickje van nekünk jelen állás szerint, ami tippre 1/20 után lesz, szóval oda max project QB jöhet, viszont annyira lyukas az OL és kéne még CB2 (esetleg most már egy SS is Jackson helyére/mögé), hogy nagy luxus lenne azt a pick-et QB-re elkölteni, még ha, egyetértek, logikus is lenne...
undisputedly
Én inkább abban gondolkodnék, hogy ha leesik valami olyan QB, akinek van már kezdő tapasztalata, de kiesik a csapatától, arra le kell csapni FA alatt mindenképpen, mert amíg Rypien az egyetlen, aki bevethető, addig nem reális RW padra küldése...
StormST
Az egyetlen hiba az lenne, hogy olyan versenytarsat tesznek rosterre RW melle, akinek nincs plafonja arra, hogy kiszoritsa, hanem arra jo csak, hogy RW kiesese eseten betenni es meccsenkent nem nagyon kikapni.
Plusz ugye az orok igazsag: a remenyt kell eladni. Kell egy boom or bust QB akiben lehet remenykedni a fanoknak jovore is.
Szerkesztette: undisputedly
Inkább az a kérdés, hogy végig"parádézza"-e még a vonal mellett a szezont. Jövőkép az mondjuk nincs, se QB, se cetlik. Van néhány értékes játékos, akit ha kell jó áron el lehet cserélni és van egy kőgazdag tulaj egy már ócska stadionban de egy fanatikus közepes piacon. Nem túl jó kilátások, hogy a közeljövőben ne a resztli kategóriát erősítsük időnként kiszagolva a pöcegödörből.
Amúgy mindentől függetlenül én erre a szezonra mindenképpen Kubiaknal hagynám a play hívást. Rosszabb nem lett, sőt az első félidő teljesen vállalható volt, mégha a másodikban jött is a szokásos összeomlás, de egy hét alatt amúgy se lehet csodát tenni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
RW-csere kerdeshez: Esszeruen ugy tudsz keszulni a jovo evre, hogy RW a kezdo, de pont a sapka-helyzet miatt draftolsz ujoncot, meg hozol mas PS-bol nyarra, aztan versenyeztetsz, a lenyeg, hogy ha nagyon szenved jovo ev elejen is, be tudj tenni valakit. (Kb. mint anno a Bortles-szagat kellett volna a JAx-nek kezelnie).Erre külön: az a baj, hogy az első 2 körben csak a 49ers 1. körös pickje van nekünk jelen állás szerint, ami tippre 1/20 után lesz, szóval oda max project QB jöhet, viszont annyira lyukas az OL és kéne még CB2 (esetleg most már egy SS is Jackson helyére/mögé), hogy nagy luxus lenne azt a pick-et QB-re elkölteni, még ha, egyetértek, logikus is lenne...
undisputedly
Én inkább abban gondolkodnék, hogy ha leesik valami olyan QB, akinek van már kezdő tapasztalata, de kiesik a csapatától, arra le kell csapni FA alatt mindenképpen, mert amíg Rypien az egyetlen, aki bevethető, addig nem reális RW padra küldése...
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1. félidő: 2 viszonylag jó drive, 10-0, aztán egy egész jó, aminek a végén Gordon fumble után blocked FGMi volt amugy a meccsen? Valaki 2 sorban osszefoglalhatna.Wilson jólakott az NFL-lel és kiégett. A Seattle lehúzott bennünket, mi meg benyaltuk. 4 db top játékos lehetőségét adtuk oda érte, plusz sok zsák pénzt. Ez nem egy online áruház, ahová pénzvisszafizetési garanciával visszaküldhetjük. A QB-kanossza folytatódik. Ez van. Le kell nyelnünk a feketelevest. Valószínűleg most lemegyünk a legmélyebb szintekre, mind tehetségben, mind capben. Meg fogják oldani Wilson kibaszását persze, csak fájdalmas lesz, ès hosszú operáció. Ebbe nyilván Paton is belebukik. Azon csodálkozom, hogy nincs hangos feszkó tulajdonosi oldalról. Ezt szörnyű nézni nekünk is, itt ebben a porfészek országban. De gondolj bele, ha a te milliárd dollárjaid lennének benne, mit szólnál? Ez a futball? Persze lehet türelemmel viseltetni. Én is így indultam neki a szezonnak, de ez, minden elképzeltnél komolyabb csalódás és mélypont. Fire Hackett, Fire Wilson !!Nem tudjuk kirakni Wilson-t, 2024 június 2 előtt egyszerűen képtelenség...
Zalán
Ha 2023 június 1 előtt kirakjuk, akkor 107 millió dead cap keletkezik 2023-ra, ami az elvileg 218 milliós jövő évig cap fele lenne, 111 millióból nem tudunk csapatot építeni, lehetetlen, pl. csak Sutton, Simmonds és Bolles keres majd 54-et...
Ha találunk valami madarat, aki elviszi, akkor a dead cap "csak" 82 millió, de lényegében nem változtat, 136 millióból se tudsz csapatot építeni...
Ha 2023 június 1 után rakjuk ki, akkor a 2023 még menthető lenne, mivel oda csak 39 millió lenne a dead money, de akkor meg 2024-re jönne 68 millió és azt az évet cseszhetnénk teljesen...
Szóval az első valamennyire értelmes időpont a kirakására 2024.06.02., akkor a 2024-es dead money 35,4 lenne, a 2025-ös 49,6, ez utóbbi is nagyon fájna, de akkor elvileg már 240 körül lesz a cap, ezzel már lehetne kezdeni valamit...
A tulajdonosoknak meg szerintem több esze van annál, hogy nyilvánosan balhézzanak, ők nem 1 évre ruháztak be, hanem hosszú távra, ráérnek rendet tenni jövő nyáron. Ez olyan, mint amikor azzal jönnek az emberek, hogy nem szabad új autót venni, mert amint kihozom a szalonból már 25%-al kevesebbet ér, én erre azt szoktam mondani, hogy pont leszarom, mert nem akkor akarom eladni, amikor kijövök vele a szalonból. Őket se érdekli szerintem, hogy most épp 4,5 helyett valszeg 4-et se adnának nekik a csapatért, mert nem akarják eladni, nem azért vették, hogy fél év alatt nyerjenek rajta...
StormST
RW-csere kerdeshez: Esszeruen ugy tudsz keszulni a jovo evre, hogy RW a kezdo, de pont a sapka-helyzet miatt draftolsz ujoncot, meg hozol mas PS-bol nyarra, aztan versenyeztetsz, a lenyeg, hogy ha nagyon szenved jovo ev elejen is, be tudj tenni valakit. (Kb. mint anno a Bortles-szagat kellett volna a JAx-nek kezelnie).
undisputedly
2. félidő: punt, punt, FG, punt, FG, punt, end of half 16-16
OT: lényegében 2 play-ből 68 yard-os TD drive-ot csinált a Raiders, game over
Hát, igen, 2/9 passzra 3rd down-nál, meg egyet próbált megfutni, amit nem sikerült, csak Raides bünti miatt mehettünk tovább. Ebből volt 3, aminél sack lett a playből, a többi incomplete, ennél jobban nem fogom visszanézni, szerintem ennyi adat is elég...Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.tavaly nov-dec környékén volt egy kijelentésem hogy RWilson a liga legrosszabb 3.down QBja.
roberto23
tartom. (jó Zach Wilson féléket hagyjuk akik nem nfl szintek)
braxa88
Nagyon kíváncsi leszek a nyilatkozatokra, mert az elején úgy tűnt, hogy Kubiak-al jobb lesz a helyzet, legalább valamennyivel, aztán a második félidőben jött megint ugyanaz a fos, amit korábban láttunk. Most akkor mégse Hackett volt a hibás? Vagy Kubiak se az a nagy tehetség, amilyennek remélték? Esteleg Hackett visszavette a playcalling-ot a második félidőre?
A D megint tartotta magát, ameddig tudta, igazából 2 hiba elég volt, a 2 TD-nél, de ez megint nem az övék volt, 16 ponton tartani az ellenfelet elég kéne, hogy legyen, főleg egy 250 milliós QB-val...
(tudom, már unalmas vagyok, így inkább nem is hozom elő többet a RW témát)
Gordont gondolom megint nem fogjuk kibaszni, főleg ha Edmonds sérülése súlyos lesz...
Mi volt amugy a meccsen? Valaki 2 sorban osszefoglalhatna.Wilson jólakott az NFL-lel és kiégett. A Seattle lehúzott bennünket, mi meg benyaltuk. 4 db top játékos lehetőségét adtuk oda érte, plusz sok zsák pénzt. Ez nem egy online áruház, ahová pénzvisszafizetési garanciával visszaküldhetjük. A QB-kanossza folytatódik. Ez van. Le kell nyelnünk a feketelevest. Valószínűleg most lemegyünk a legmélyebb szintekre, mind tehetségben, mind capben. Meg fogják oldani Wilson kibaszását persze, csak fájdalmas lesz, ès hosszú operáció. Ebbe nyilván Paton is belebukik. Azon csodálkozom, hogy nincs hangos feszkó tulajdonosi oldalról. Ezt szörnyű nézni nekünk is, itt ebben a porfészek országban. De gondolj bele, ha a te milliárd dollárjaid lennének benne, mit szólnál? Ez a futball? Persze lehet türelemmel viseltetni. Én is így indultam neki a szezonnak, de ez, minden elképzeltnél komolyabb csalódás és mélypont. Fire Hackett, Fire Wilson !!Nem tudjuk kirakni Wilson-t, 2024 június 2 előtt egyszerűen képtelenség...
Zalán
Ha 2023 június 1 előtt kirakjuk, akkor 107 millió dead cap keletkezik 2023-ra, ami az elvileg 218 milliós jövő évig cap fele lenne, 111 millióból nem tudunk csapatot építeni, lehetetlen, pl. csak Sutton, Simmonds és Bolles keres majd 54-et...
Ha találunk valami madarat, aki elviszi, akkor a dead cap "csak" 82 millió, de lényegében nem változtat, 136 millióból se tudsz csapatot építeni...
Ha 2023 június 1 után rakjuk ki, akkor a 2023 még menthető lenne, mivel oda csak 39 millió lenne a dead money, de akkor meg 2024-re jönne 68 millió és azt az évet cseszhetnénk teljesen...
Szóval az első valamennyire értelmes időpont a kirakására 2024.06.02., akkor a 2024-es dead money 35,4 lenne, a 2025-ös 49,6, ez utóbbi is nagyon fájna, de akkor elvileg már 240 körül lesz a cap, ezzel már lehetne kezdeni valamit...
A tulajdonosoknak meg szerintem több esze van annál, hogy nyilvánosan balhézzanak, ők nem 1 évre ruháztak be, hanem hosszú távra, ráérnek rendet tenni jövő nyáron. Ez olyan, mint amikor azzal jönnek az emberek, hogy nem szabad új autót venni, mert amint kihozom a szalonból már 25%-al kevesebbet ér, én erre azt szoktam mondani, hogy pont leszarom, mert nem akkor akarom eladni, amikor kijövök vele a szalonból. Őket se érdekli szerintem, hogy most épp 4,5 helyett valszeg 4-et se adnának nekik a csapatért, mert nem akarják eladni, nem azért vették, hogy fél év alatt nyerjenek rajta...
StormST
RW-csere kerdeshez: Esszeruen ugy tudsz keszulni a jovo evre, hogy RW a kezdo, de pont a sapka-helyzet miatt draftolsz ujoncot, meg hozol mas PS-bol nyarra, aztan versenyeztetsz, a lenyeg, hogy ha nagyon szenved jovo ev elejen is, be tudj tenni valakit. (Kb. mint anno a Bortles-szagat kellett volna a JAx-nek kezelnie).
Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.tavaly nov-dec környékén volt egy kijelentésem hogy RWilson a liga legrosszabb 3.down QBja.
roberto23
tartom. (jó Zach Wilson féléket hagyjuk akik nem nfl szintek)
Nekem ilyen a missed FG előtti percek voltak, amikor a 4&goal-nak nem ment neki Hackett.
Őszintén, mit számít az a 3 pont, ha bemegy? Végeredmény szempontjából semmit. Utólag okos vagyok persze, de legalább megmutathatta volna, hogy van töke.
Ennek a csávónak egyszerűen nincs. Egy beszari, tutyimutyi, vörösfejű idióta.
Aki két perccel a vége előtt majdnem a félpályánál és egy darab 1st down kell, erre passzol a vak világba, nos, meg is érdemli. Wilson meg elszégyellheti magát, mert legalább látnád hogy küzdene, de a csávó full beleszarik az egészbe.
És ez a legszörnyűbb.
Minden szezonnak úgy mennek neki a szurkolók, hogy mindegy mi lesz, csak a Raiders-t oda-vissza, erre a 3 győzelmükből kettőt ellenünk szereztek.
Az, hogy JMD a MH-on győz le minket, legalja.
Tényleg befejeztem a szezon nézését, nem érdemlik meg.
Szerkesztette: - JC6
Wilson jólakott az NFL-lel és kiégett. A Seattle lehúzott bennünket, mi meg benyaltuk. 4 db top játékos lehetőségét adtuk oda érte, plusz sok zsák pénzt. Ez nem egy online áruház, ahová pénzvisszafizetési garanciával visszaküldhetjük. A QB-kanossza folytatódik. Ez van. Le kell nyelnünk a feketelevest. Valószínűleg most lemegyünk a legmélyebb szintekre, mind tehetségben, mind capben. Meg fogják oldani Wilson kibaszását persze, csak fájdalmas lesz, ès hosszú operáció. Ebbe nyilván Paton is belebukik. Azon csodálkozom, hogy nincs hangos feszkó tulajdonosi oldalról. Ezt szörnyű nézni nekünk is, itt ebben a porfészek országban. De gondolj bele, ha a te milliárd dollárjaid lennének benne, mit szólnál? Ez a futball? Persze lehet türelemmel viseltetni. Én is így indultam neki a szezonnak, de ez, minden elképzeltnél komolyabb csalódás és mélypont. Fire Hackett, Fire Wilson !!Nem tudjuk kirakni Wilson-t, 2024 június 2 előtt egyszerűen képtelenség...
Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Egyébként Hackett ide, Kubiak oda, azért egy 250 milliós qb-val úgy odaállni 3&10re kulcsszituban, hogy kb előre látod, hogy esély sincs, hogy megoldja elég kellemetlen.mindjárt jön Undi és beírja, hogy amúgy aki látott Seattle meccset tavaly, az ezt előre megmondta.
Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.
roberto23
criminal lawyer or criminal lawyer?
Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy nem leadta, hanem leadatták vele.. De egyelőre ne vegyük el tőle a belátás kèpességét. Én inkább azt làtom, hogy a play off ugyan elúszott, bármi másban ringatni magunkat oktondiság, de igyekszik menteni az állását, meg az egész teamnek. Meglátjuk mi lesz a black monday napján brunch időben.ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.The Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
— Predominantly Orange (@PredomOrange) November 20, 2022
According to @TomPelissero, it will be Klint Kubiak calling plays -- not Nathaniel Hackett -- on Sunday.https://t.co/Zvscud5ohD
Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.
Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...
Black_Adder
ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.The Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
According to @TomPelissero, it will be Klint Kubiak calling plays -- not Nathaniel Hackett -- on Sunday.https://t.co/Zvscud5ohD
Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.
Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Hackett mégis mit csinál a továbbiakban? Meg a lappangó O kordinátor? Ma este lesz értelme leülni a monitor elé. De vajon ez segíthet azon, hogy a teljes O felkészítése erre az idényre totálisan eltévesztett? 🤔
Egyetértek, én is örülök. Kicsit sokáig tartott Hackett-nek raebredni, hogy nem megy neki minden egyszerre, de jobb később, mint soha.Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnekThe Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
Általános Doktor
Vonster
Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnekThe Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
Általános Doktor