Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
- JC6
6 991
13.8-as pont átlag meccsenként 😃
több mint 1 éve
Most már olyan rossz a Red Zone statisztikánk, hogy mérni sem lehet, hiszen már el sem jutunk a Red Zone-ig.. 😅
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
A gyökeres változás lehetetlenségét az elmúlt két hétben kitárgyaltuk.Egy esélyünk van, ezt a Huntley gyereket leigazoljuk (mint megtudtuk a követőben, FA lesz), és RW pad. Huntley gyerek csodát tesz. Remélem Purcell úr ezután a csodás produkciót látva megfejelte Wilsonkát a fantastic locker roomban..
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Mennyivel állnánk, ha tudnánk 18 pontot hozni minden meccsen? 10-2? Végülis az csak kicsit szarabb, mint a 3-9...Én örülök ennek a 3-9-nek bizonyos szinten, mert a 10-2 az összes hibát "eltakarná" és nem 2-3 évig, hanem 6-8 évig lennénk a fütyi rossz oldalán.. 😀
StormST
Így legalább, TALÁN, a szezon végén elindul valami gyökeres változás... TALÁN...
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Elway amúgy lehet most mondja, hogy látjátok, ezért nem draftoltam anno Wilsont 😀
több mint 1 éve
Nincsenek jelzők már...9 pont, amiből 3 ajándék short-field 3&out...
És igen, nyugodtan kövezenek meg a RW fanok, nálam ezt a végén megint ő baszta el, nem lehet középen futkározni 15 mp-el a vége előtt, amikor már csak 1 TO-ot van, lepörgette az órát 9 mp-re, elment az utolsó TO és még közel se voltunk a FG távhoz...
11 drive-unk volt, abból 2 jutott 50 yard fölé, ez iszonyat halvány és még eladott labdánk se volt. A playcalling-ot se értettem többször, de igazából megvalósítási gond is volt gazdagon...
A D-t nem bántanám, 10 pont, semmi okuk a szégyenkezésre, még csere QB ellen se, a végére elfáradtan, fizikálisan és fejben is, de megint nagyon sokat kellett a pályán lenniük, ez benne van...
Mennyivel állnánk, ha tudnánk 18 pontot hozni minden meccsen? 10-2? Végülis az csak kicsit szarabb, mint a 3-9...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Ez 😀9 pont, 60 perc alatt.
Többet nem tudok mondani. Ez az egész offense, QB-tól kezdve, edzőkön át, a játékhívásig, videózásig, úgy ahogy van egy kalap szar.
Ilyet még nem láttam, pedig itt aztán volt minden 2005 óta, amióta Broncos-t nézek... esküszöm sírhatnékom van.
Büntet.
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
media.tenor.com/kdNA2sR6X0wAAAAd/suicide.gifÉn nem nyitnám ki az ablakot. Inkább nekifutok.
Black_Adder
több mint 1 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Defense szép munka, offense takarodj
több mint 1 éve
Ne csüggedjünk. Fantastic Locker Romm egész idényben adott.
több mint 1 éve
Miért nem szóltál nyáron?Nem.Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?Kéne egy jó beszéd!
még mondjuk lehetne egy great week of practice a meccsek előtt
Black_Adder
Bazzani
KeyG
Hackett az a helyi Rakétamérnök.
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Hackett ugyanez. Csak az a kérdés meddig húzza.
Nagydumában van lehetőség, csak én gyűlölöm a karakterét.
Bazzani
Miért hagytuk, hogy így legyen?
😥
több mint 1 éve
nem kell befejezni, a pszichológus szerint jó ha valami eltereli a figyelmünket az aktuális meccsrőlwww.youtube.com/watch?v=IgW1JmB-P0c&ab_channel=NFLFilms
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Utolsó off, aztán befejezem.Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.En arra celoztam, hogy ha megnezed a HK sorozatot, ott egy kivetellel mindenki motivator, es az az egy sem akkora nagy geniusz, felig motivator o is. Es a segededzok is motivatorok. Szal nekem ez volt fura, ezt megis hogyan gondoltak? Mert Nagyduma szereti, keresi a hozza hasonlo edzoket, akik a szivuket teszik bele. De ha mindenki motival, ki adja a startegiai alapot amire a Lions stilusa epul? Mi is ez a stilus? Ezt nem ertem, hiaba nezem a meccseiket, az alapjatekokat toljak, elvannak, de a kreativitas nulla kozeli. csak amit lattal mindenhol ezerszer. Na mindegy, nekem ez jott le. De en nem is vagyok szaki.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
ulpianus
Ez azért nem teljesen igaz. Tavaly év végén nagyon kreatív offense-t toltunk.
És Ben Johnson OC az agy, őt nem is nagyon mutatták a HK-ban.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Jövőre legalább tudunk jó denveri focimeccseket nézni, Coach Prime lett a helyi egyetem új HC-ja.prime time gotta be the coolest coach ever pic.twitter.com/3ygCvpAIFv
— MLBdream (@MLBdream) December 3, 2022
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.En arra celoztam, hogy ha megnezed a HK sorozatot, ott egy kivetellel mindenki motivator, es az az egy sem akkora nagy geniusz, felig motivator o is. Es a segededzok is motivatorok. Szal nekem ez volt fura, ezt megis hogyan gondoltak? Mert Nagyduma szereti, keresi a hozza hasonlo edzoket, akik a szivuket teszik bele. De ha mindenki motival, ki adja a startegiai alapot amire a Lions stilusa epul? Mi is ez a stilus? Ezt nem ertem, hiaba nezem a meccseiket, az alapjatekokat toljak, elvannak, de a kreativitas nulla kozeli. csak amit lattal mindenhol ezerszer. Na mindegy, nekem ez jott le. De en nem is vagyok szaki.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Patricia ugyanez volt.Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.Hackett az a helyi Rakétamérnök.Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Bazzani
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.
Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus
Black_Adder
Hackett annyiban más, hogy ő próbált változtatni (lásd playcall kérdése), Rakétamérnök soha nem hibázott, mindenhez értett.
több mint 1 éve
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.Hackett az a helyi Rakétamérnök.Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Bazzani
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.
Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus
több mint 1 éve
Hackett az a helyi Rakétamérnök.Érdekes, és egyetértek. Mármint nem a rakétamérnök esetében. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Bazzani
Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Nem.Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?Kéne egy jó beszéd!
Black_Adder
Bazzani
KeyG
Hackett az a helyi Rakétamérnök.
több mint 1 éve
KeyG
9 520
Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?Kéne egy jó beszéd!
Black_Adder
Bazzani
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?Kéne egy jó beszéd!
Black_Adder
több mint 1 éve
De ha kérhetem, előtte valaki lőjön tarkón!Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀kevés mondat fájt ennél jobban az elmúlt években, to be honest.nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
Black_Adder
somoskovig
Bozontron
somoskovig
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀kevés mondat fájt ennél jobban az elmúlt években, to be honest.nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
Black_Adder
somoskovig
Bozontron