Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
13.8-as pont átlag meccsenként 😃
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most már olyan rossz a Red Zone statisztikánk, hogy mérni sem lehet, hiszen már el sem jutunk a Red Zone-ig.. 😅

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A gyökeres változás lehetetlenségét az elmúlt két hétben kitárgyaltuk.
Egy esélyünk van, ezt a Huntley gyereket leigazoljuk (mint megtudtuk a követőben, FA lesz), és RW pad. Huntley gyerek csodát tesz. Remélem Purcell úr ezután a csodás produkciót látva megfejelte Wilsonkát a fantastic locker roomban..

több mint 1 éve
Mennyivel állnánk, ha tudnánk 18 pontot hozni minden meccsen? 10-2? Végülis az csak kicsit szarabb, mint a 3-9...
StormST
Én örülök ennek a 3-9-nek bizonyos szinten, mert a 10-2 az összes hibát "eltakarná" és nem 2-3 évig, hanem 6-8 évig lennénk a fütyi rossz oldalán.. 😀
Így legalább, TALÁN, a szezon végén elindul valami gyökeres változás... TALÁN...
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Elway amúgy lehet most mondja, hogy látjátok, ezért nem draftoltam anno Wilsont 😀
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Nincsenek jelzők már...

9 pont, amiből 3 ajándék short-field 3&out...

És igen, nyugodtan kövezenek meg a RW fanok, nálam ezt a végén megint ő baszta el, nem lehet középen futkározni 15 mp-el a vége előtt, amikor már csak 1 TO-ot van, lepörgette az órát 9 mp-re, elment az utolsó TO és még közel se voltunk a FG távhoz...

11 drive-unk volt, abból 2 jutott 50 yard fölé, ez iszonyat halvány és még eladott labdánk se volt. A playcalling-ot se értettem többször, de igazából megvalósítási gond is volt gazdagon...

A D-t nem bántanám, 10 pont, semmi okuk a szégyenkezésre, még csere QB ellen se, a végére elfáradtan, fizikálisan és fejben is, de megint nagyon sokat kellett a pályán lenniük, ez benne van...

Mennyivel állnánk, ha tudnánk 18 pontot hozni minden meccsen? 10-2? Végülis az csak kicsit szarabb, mint a 3-9...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ez 😀
9 pont, 60 perc alatt.
Többet nem tudok mondani. Ez az egész offense, QB-tól kezdve, edzőkön át, a játékhívásig, videózásig, úgy ahogy van egy kalap szar.
Ilyet még nem láttam, pedig itt aztán volt minden 2005 óta, amióta Broncos-t nézek... esküszöm sírhatnékom van.
Büntet.
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
 media.tenor.com/kdNA2sR6X0wAAAAd/suicide.gif
Black_Adder
Én nem nyitnám ki az ablakot. Inkább nekifutok.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Defense szép munka, offense takarodj
több mint 1 éve
Ne csüggedjünk. Fantastic Locker Romm egész idényben adott.

több mint 1 éve
nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?
még mondjuk lehetne egy great week of practice a meccsek előtt
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!
Bazzani
Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?
KeyG
Nem.
Hackett az a helyi Rakétamérnök.
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Hackett ugyanez. Csak az a kérdés meddig húzza.
Nagydumában van lehetőség, csak én gyűlölöm a karakterét.
Bazzani
Miért nem szóltál nyáron?
Miért hagytuk, hogy így legyen?
😥

több mint 1 éve
nem kell befejezni, a pszichológus szerint jó ha valami eltereli a figyelmünket az aktuális meccsről

www.youtube.com/watch?v=IgW1JmB-P0c&ab_channel=NFLFilms

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
En arra celoztam, hogy ha megnezed a HK sorozatot, ott egy kivetellel mindenki motivator, es az az egy sem akkora nagy geniusz, felig motivator o is. Es a segededzok is motivatorok. Szal nekem ez volt fura, ezt megis hogyan gondoltak? Mert Nagyduma szereti, keresi a hozza hasonlo edzoket, akik a szivuket teszik bele. De ha mindenki motival, ki adja a startegiai alapot amire a Lions stilusa epul? Mi is ez a stilus? Ezt nem ertem, hiaba nezem a meccseiket, az alapjatekokat toljak, elvannak, de a kreativitas nulla kozeli. csak amit lattal mindenhol ezerszer. Na mindegy, nekem ez jott le. De en nem is vagyok szaki.
ulpianus
Utolsó off, aztán befejezem.
Ez azért nem teljesen igaz. Tavaly év végén nagyon kreatív offense-t toltunk.
És Ben Johnson OC az agy, őt nem is nagyon mutatták a HK-ban.

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Jövőre legalább tudunk jó denveri focimeccseket nézni, Coach Prime lett a helyi egyetem új HC-ja.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
En arra celoztam, hogy ha megnezed a HK sorozatot, ott egy kivetellel mindenki motivator, es az az egy sem akkora nagy geniusz, felig motivator o is. Es a segededzok is motivatorok. Szal nekem ez volt fura, ezt megis hogyan gondoltak? Mert Nagyduma szereti, keresi a hozza hasonlo edzoket, akik a szivuket teszik bele. De ha mindenki motival, ki adja a startegiai alapot amire a Lions stilusa epul? Mi is ez a stilus? Ezt nem ertem, hiaba nezem a meccseiket, az alapjatekokat toljak, elvannak, de a kreativitas nulla kozeli. csak amit lattal mindenhol ezerszer. Na mindegy, nekem ez jott le. De en nem is vagyok szaki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus
Black_Adder
Patricia ugyanez volt.
Hackett annyiban más, hogy ő próbált változtatni (lásd playcall kérdése), Rakétamérnök soha nem hibázott, mindenhez értett.

több mint 1 éve
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus

több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Mármint nem a rakétamérnök esetében. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!
Bazzani
KeyG
Nem.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!
Bazzani

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!

több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
De ha kérhetem, előtte valaki lőjön tarkón!
StormST

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Black_Adder
After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
somoskovig
kevés mondat fájt ennél jobban az elmúlt években, to be honest.
Bozontron
Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀
somoskovig
De ha kérhetem, előtte valaki lőjön tarkón!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Black_Adder
After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
somoskovig
kevés mondat fájt ennél jobban az elmúlt években, to be honest.
Bozontron
Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀