Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Tudom, hogy ez itt OFF, de nem tudom megállni, bocs.

Szóval látsz 3 meccset és az alapján megítéled Quinn dallasi munkásságát?
Cowboykarcsi90
Tekintve hogy elég magasan lesz idén is a HC listánkon annak ellenére is hogy Penner elvette Patontól a teljhatalmat és ő hoz HC-t, emiatt OFF-nak nem nevezném.

Azért Quinn Dallasi munkássága nem annyira hosszú, és a tavalyi év is inkább az egyéni villogásokról szólt. Ettől még lehet túlságosan kicsi és félrevezető mintából vonok le rossz következtetést. Mindenesetre a Falconsos HC tevékenysége sem segít a helyzeten. Ha a PO-ban nem bizonyít, szerintem mindenki jobban jár ha elkerüli.
Cruyffista
Ha egy pár meccsről lenne szó azt mondom oké, egyéni villanás. Diggs 11 interceptionja az volt persze. De mondjuk tavaly is volt vagy top3 a D engedett pontokban. Legyen top5. Idén dettó. Ez is egyéni megvillanások? 32 alapszakasz meccsen?

A HCként való megítélésétől én nem beszéltem, ebben nincs vita köztünk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352

Cowboykarcsi90
Tekintve hogy elég magasan lesz idén is a HC listánkon annak ellenére is hogy Penner elvette Patontól a teljhatalmat és ő hoz HC-t, emiatt OFF-nak nem nevezném.

Azért Quinn Dallasi munkássága nem annyira hosszú, és a tavalyi év is inkább az egyéni villogásokról szólt. Ettől még lehet túlságosan kicsi és félrevezető mintából vonok le rossz következtetést. Mindenesetre a Falconsos HC tevékenysége sem segít a helyzeten. Ha a PO-ban nem bizonyít, szerintem mindenki jobban jár ha elkerüli.
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).
Leonidasz007
Az utóbbi hetekben úgy alakult, hogy 3 meccsüket is elkaptam, és a Texans, Jags, Minshew Eagles ellen is egészen szörnyű volt a Dallas D. Mivel az NFC playoff első köre vicces lesz azt nem mondom, hogy meccset velük nem lehet nyerni, de hogy a 49ers röhögve fog átmenni rajtuk Purdy-val abban majdnem biztos vagyok.
Cruyffista

Az elmúlt három meccsen valami szar került a ventilátorba, mert nulla a pass rush és kb. innen jött a többi probléma is. Ez oké.

De! Egy olyan edzőről beszélünk, aki 2021ben átvett egy olyan D-t, ami nem a Cowboys, hanem a liga történetének legszarabb védelme volt. By far. Na most ebből csinált egy olyan csapat egységet ami tavaly a liga legjobb ötjében benne volt szinte minden mutatóban és a szezon második felétől vitte a csapatot a hátán, az impotens offensevel együtt. A POban is.

Idénre a TO számokat leszámítva talán még jobb lett a védelem. Október közepén/végén ha megkérdezel néhány a csapattal foglalkozó emberkét biztos vagyok benne, hogy még olyan is lett volna aki azt mondta volna, hogy jelenleg a liga legjobbja.

Hozott első körben egy Parsonst aki top3 posztján, Kearse második virágkorát éli megjegyezem LVEvel együtt akit Quinn érkezése előtt már mindenki elkönyvelt egy kvázi bustnak. Úgy néz ki lett húzva idén egy 5. körös sztár CB is(Bland). Gregoryt gondolom nem kell mondanom mennyire reprodukálja a Quinn alatt hozott számait Denverben…

Szóval ja, volt a védelemnek 3 szar meccse, én sem állítom, hogy megtudom most mondani neked miért. De basszus ezt az embert úgy beállítani mint akit “minden közepes O guru pórázon vezet” nettó faszság leírni, még egy másik csapat topikjába is. Mielőtt ilyen magabiztos véleményeket írunk le, legalább minimális szinten tájékozódjunk már légyszi.

OFF vége.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Ő tán maga lépett le ha jól emlékszem.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
Hackett btw a 2. HC 1980 óta akit kirugnak az első szezonjának a végevelott. Urban Meyer az egyetlen rajta kivül. Well deserved
Leonidasz007
2007 bobby petrino

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).
Leonidasz007
Az utóbbi hetekben úgy alakult, hogy 3 meccsüket is elkaptam, és a Texans, Jags, Minshew Eagles ellen is egészen szörnyű volt a Dallas D. Mivel az NFC playoff első köre vicces lesz azt nem mondom, hogy meccset velük nem lehet nyerni, de hogy a 49ers röhögve fog átmenni rajtuk Purdy-val abban majdnem biztos vagyok.
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Hackett btw a 2. HC 1980 óta akit kirugnak az első szezonjának a végevelott. Urban Meyer az egyetlen rajta kivül. Well deserved
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Nem az a baj Fangióval hogy mi frászt kapunk tőle, hanem az hogy a játékosok szétköpködték a faszit miután kirakták. Teljesen esélytelen emiatt Payton, mert ő meg vele akar dolgozni.

Hackett kirúgása meg két hónapja tény, csak az volt a kérdés kihúzza-e szezon végéig, mert akkor kevesebbet kell neki tejelni.

Akik tetszenének, mint új HC:

- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Vrabel, Haribo, Tomlin trióból bárki akit kirúgnak, talán ez lenne a best scenario
- Stefanski, ha kirúgjàk

Quinn-nel nehéz mit kezdeni, amikor a Cowboys védelem ennyire szar. Elhiszem, hogy nem az a legfontosabb a HC-nál, hogy taktikai király legyen, de ezt a csávót védelmi guruként folyamatosan pórázon járatja minden átlagot alulról surolo O.
Cruyffista

Én D beallitottsagu HC-t nem akarok. Akk legyen Evero ha efelé mozgunk. De inkább próbalkozzunk barkivel aki O oldalon elképzelhető h ebből a szarból egy közepest tud csinálni (nem fog)

Szerkesztette: Patrik007
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Nem az a baj Fangióval hogy mi frászt kapunk tőle, hanem az hogy a játékosok szétköpködték a faszit miután kirakták. Teljesen esélytelen emiatt Payton, mert ő meg vele akar dolgozni.

Hackett kirúgása meg két hónapja tény, csak az volt a kérdés kihúzza-e szezon végéig, mert akkor kevesebbet kell neki tejelni.

- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Vrabel, Haribo, Tomlin trióból bárki akit kirúgnak, talán ez lenne a best scenario
- Stefanski, ha kirúgjàk

Quinn-nel nehéz mit kezdeni, amikor a Cowboys védelem ennyire szar. Elhiszem, hogy nem az a legfontosabb a HC-nál, hogy taktikai király legyen, de ezt a csávót védelmi guruként folyamatosan pórázon járatja minden átlagot alulról surolo O.
Cruyffista
Örökbérletük van, őket pickért adják, ez szinte biztos, mert mindegyiknél előbb mozdítják a koordinátorokat. És mindegyikük pozíciója jobb a saját GM-jüknél is. A tulajok meg szeretik őket, mert az alapot hozzák több meg nem is kell (nálunk és a tyúkoknál tuti).
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 560 — Broncos
A tegnapi gyalázat után valakinek mennie kellett.Hackett-re esett a választás.Mondjuk a GM-et is kicsapnám a hátralevő meccsek után.Mert lehet hogy itt-ott besikerültek neki dolgok,de a főedző-irányító projekttel hosszútávra hazavágta a franchise-t. Nekünk közvetlenül nem fáj Hackett sok éves szerződése,de gondoljatok bele a tulaj mit érezhet...
több mint 1 éve

- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Stefanski, ha kirúgjàk

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az is lehet, hogy zajlanak a tárgyalások Paytonnal. Tudom Fangio nevètől frászt kaptatok, de ha csak DC lenne akkor talán másképp funkcionálna.
dande2
Lehet, hogy zajlanak, de Paytonhoz draftcetli is kell. Másrészt persze lehet all star stábot összetenni, de elképzelhtetlennek tartom, hogy Fangio 1 év után visszatérjen lefokozott pozícióban ide, ahonnan menesztették. Még túl közel van. Talán azért történt ez meg, mert most tényleg szétesett az öltöző, mert tényleg lépéselőnyben szeretnének lenni a tárgyalásokon, mert komoly nyomás nehezedik rájuk a sajtó és a szurkolók részéről.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
Az is lehet, hogy zajlanak a tárgyalások Paytonnal. Tudom Fangio nevètől frászt kaptatok, de ha csak DC lenne akkor talán másképp funkcionálna.
dande2
Az a bajom hogy Evero munkája tetszik és megmutatta hogy nem a mag hanem a vén fasz volt tehetségtelen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
Két körrel a vége előtt felesleges volt..
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 225 — #officialBoliever
Hat bármennyire is ért már ez a döntés engem most meglepett. Persze örülök neki, mert ez a Hackett projekt nagyon félrement.

Emberileg sajnálom amúgy Hackett-et, még ha anyagilag baromi jól is járt. O megpróbált mindent, kar, hogy nem ment.

Azért sok sikert neki!

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

via GIFER

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Már nem fantastic a locker room.. Egy lépés a jó irányba. Én biztosan nem szóltalak le. Ha jól tudom, mostantól lehet tárgyulni a delikvensekkel. Bár nagyon népszerűek a pénzen túl nem leszünk. Én még ma rúgnám ki Wilsont is csomagban. Mindenesetre 20 millió dolcsit keresni ilyen hitvány melóval.

több mint 1 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Tegnap le lettem szólva, hogy hülyeség kirúgni Hackettet szezon közben. Úgy tűnik a vezetőség egyetértett.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Paton marad
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hopp karácsonyi meglepetèse Hackett kirúgásra itèlve
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Hackett kirugva
több mint 1 éve

xrace77
A Hackett-ábrázoláson sírok.. 😂

több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515