Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ez elég egyértelműen fake 😀

Amúgy csak nekem nyelt el kommenteket a topik?
Cruyffista
Nem. Elveszett pár bejegyzés.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elkezdődött a szardobálás, mondjuk ebbe azért van igazság.

Tarsi
Most kiderül, hogy menet közben sem volt Fantastic Locker Room. Nahneeee… Wilson teljesen világos, hogy nem egy faja csapatember. Az embernek vége van. Hackettet volt a legkönnyebb felmenteni. Szerintem rá is szolgált. De rászolgált Paton és főleg Wilson is. Az igazi probléma itt Wilson hosszabbítása és a garantált. Azt nem oldja meg Hackett távozása. Tudjukjól.. Elég találó ez a mondat. Minden benne van a helyzetről. Hónapok óta az első őszinte és természetes mondat, amit Hackett száját elhagyta..

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Ez elég egyértelműen fake 😀

Amúgy csak nekem nyelt el kommenteket a topik?
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 247
Elkezdődött a szardobálás, mondjuk ebbe azért van igazság.
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 448
Na, remelem nem sikerul felszivni magatokat az edzocserevel 😀 Meg csak az hianyozna 😀 Az elozo meccsen is ellenunk akart RW bizonyitani. 😀
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Na szóval azt akartam kérdezni, hogy ennek mi a magyarázata?
Bocsi/köszi Broncos, ugyanitt huh, ezt megúsztuk. Urban után Hackett... Brrrrr.

Dan Quinn
Darrell Bevell
Eric Bienemy
Sean Payton
Demeco Ryans
Shane Steichen
Zalán
Bevell-el és Bienemy-vel kb ugyanaz lenne, mint Hackett-el.

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Alapvetően azzal, hogy Allbrighték hetek óta hangoztatják hogy hatalmas hibának tartják hogy nullkilométeres edző lett kinevezve, valamivel nagyobb az esély találatot bevinni mert most a veterán HC kínálat nem rossz. Ettől még persze ki lehet választani Bevelléket Reich helyett aztán lesni hogy szar minden, de hátha másképp lesz. Ha jól rémlik Paytonra mondták azt hogy kizárt, Reichre és Quinnre pedig hogy nagy esélyesek.

Evero okos döntést hozott. Nagyobb pénzt vitt volna haza interim HC-ként, de így nagyobb az esélye annak hogy maradhat DC. Bár nyilván így sem túl sok, de mondjuk egy O felfogású HC sokat javítana az esélyein.
több mint 1 éve
Ha Paton újra szerződteti azt az embert, bármilyen posztra, akit egy évvel ezelőtt menesztett, akkor csoportos öngyilkosságot követünk el.. 🙈🙈

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Nem akarom lelombozni az örömöt, de Penner fog HC-t választani? Annak a Patonnak a segítségével, aki elsőre kiválasztotta Hackettet? Miért sikerülne jól? Az mondjuk most jó, hogy nincs többé Hackett...

Quinn, Bevell kényszermegoldás lenne Wilsonra, attól még lehet jó, de már azt sugallja, hogy nem a legjobb jelöltet keresed. Illetve valahogy úgy érzem velük a múltba próbálnánk menni, nem tudom mennyire előremutató. Mondjuk Quinnről nagyon nehéz elképzelni, h ne lenne jobb Hackettnél, csak az nem jelenti azt, hogy elég jó lenne...
Bieniemy jó HC alatt szolgál és csinál semmit, pont mint Hackett. Hasonló eredményt várnék tőle is.
Ha jön Payton és hozza tremendousjobot, én kilépek. Nem vagyok hajlandó azt a faszt broncos szerkóban nézni az oldalvonal mellett. Amúgy szar volt a védelme, bárki ellen ki tudott szopni 10mp alatt, denver közelébe ne jöjjön....
Evero, nem hiszem hogy van kellő tapasztalata, de ha tényleg játszik mint opció faszé nem lett interim HC bye week után?

Fura érzés, egyszerre örülök és vagyok elkeseredve...

Basszus ezt a szart, ami itt megy 7 éve...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

xrace77
A Hackett-ábrázoláson sírok.. 😂
Zalán
Elmer Fudd (magyarul Izé Mizéke) a Bolondos dallamokból. 😀
több mint 1 éve
Dan Quinn
Darrell Bevell
Eric Bienemy
Sean Payton
Demeco Ryans
Shane Steichen

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 225 — #officialBoliever
Rosburg lett az interim HC.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove