Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 503
Nem csak kint tett jót a morálnak. Onnan, hogy kacsintgattam fociélvezet címén más csapatok felé, és nem maradtam fent legutóbb meccset nézni, tegnap úgy ültem oda, hogy szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy nem leszünk lesöpörve. Sőt, több, mint bizakodó voltam. Ki a francot érdekel, hogy mindent megtett a Bills a vereségért? Visszakaptuk a csapatunkat, ami ha csak erre a 3 legutóbbi meccsre szólt, akkor is hálásak lehetünk érte. 4-5 nem volt már mióta, Chiefs verés nem volt már mióta... Felkészül a playoff (?)

És ebben most nem volt irónia. Van védelem, bármily meglepő is, nincsenek gusztustalan miss tackle-ök, meg futó által háton cipelt cornerek, Wilson akar és teljesít is, megment driveokat, Williams korrekt, bravúrok is jönnek támadóoldalon. Már csak az a pár losing culture bullshit jelenet van, ami miatt necces a játék itt-ott... Lutz katasztrófa, Sutton fumble-ját senki nem érti, de a vége ide tud billenni. Ezt nagyon régen nem láttuk. Szóval jöjjön a Vikings, nézzük meg, meddig tart a momentum, mert az utána lévő 7 meccsből alsó hangon is 5 nyerhető. Az meg már akkor 9-8 vagy 10-7 is lehet, és jelen pillanatban egyiket sem érzem túlzásnak.
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Amúgy én meg arra leszek nagyon kiváncsi, h mi lesz VJ-vel, ha esetleg tartja a védelem ezt a szintet a szezon hátralevő részében. Elég lenne-e ez szemben a Miami elleni gyalázattal meg az első 5-6 meccsel.

Mondjuk gondolom attól is függ majd, h Allen lapátra kerül-e New Orleans-ban, mert ha igen nagy összegben fogadnék, h nálunk kötne ki.
rob3r7o
Szerintem ha a védelem fent tudja tartani ezt a szintet (amit egyébként nem gondolok, jól játszanak nagyon, de nem fogunk minden meccsen 4-5 labdát szerezni), akkor én azt mondom maradjon, bármennyire utálom a pofáját. Valami elindult a védelemnél, nem kéne megszakítani egy újabb edzőcserével. De várjuk ki a szezon végét, látjuk hogy mennyi minden változhat hetek alatt
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Amúgy én meg arra leszek nagyon kiváncsi, h mi lesz VJ-vel, ha esetleg tartja a védelem ezt a szintet a szezon hátralevő részében. Elég lenne-e ez szemben a Miami elleni gyalázattal meg az első 5-6 meccsel.

Mondjuk gondolom attól is függ majd, h Allen lapátra kerül-e New Orleans-ban, mert ha igen nagy összegben fogadnék, h nálunk kötne ki.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
Utoljara 2021 W1-3 nyertetek harmat zsinorban. Elotte pesig 2018-ban, ha jol latom.

Nyilvan bajnoki abrandokat nem szabad dedelgetni most, de azert a kinti mediat atbongeszve, a moralnak nagyon jot tett.
több mint 2 éve
Huhh hat ezt a bills megnyerette velünk. Pedig mi is mindent megtettünk, h kikapjunk.

De lényeg a w. 4-5, újra versenyben vagyunk. 1-5 után álmomban sem gondoltam vna, h zsinórban 3at nyerünk, köztük egy Chiefs es bills ellenit is.

A védelem amúgy ma is mindent megtett, rossz szó nem érheti őket szerintem. Viszont a támadósor, köztük főleg Wilson engem ma nem vettek meg. A végén ugyan voltak szép megoldásai, de ennél sokkal több kene tőle szerintem.
rob3r7o
inkább a futójáték hiánya volt a gond. ha az beindult volna wilson is jobban nézett volna ki. nem adta el a labdát, ami döntő volt, kulcsjátékokat megcsinálta, volt magic is, wilson ma teljesen jó volt.
gedam
Igen, így “aludva” ra egyet valóban nem volt rossz. Csak a meccs után közvetlenül az a pár elcseszett passza ugrott be, amik miatt 1-2 drive elment.

Amúgy én Paytonnal kezdek lassan megbarátkozni. Szimpibb nem lett sokkal (bár ez nem is túl lényeges szempont), viszont a munkáját, amit letesz az asztalra az elmúlt hetekben el kell ismerni. Nyilván a labda mindkét oldalán van meg hova fejlődni, de a csapat mentalitása mindenképpen dicsérendő, főleg, h 1-5nel sem esett szét a dolog, pedig a bears elleni meccsen nagyon úgy festett.

Reménykedni komolyabb dolgokban ettől függetlenül egyelőre nem merek, de remelem ha a PO nem is, de a pozitív mérleg végre összejön, aztán a többit meglátjuk. Csak HC keresés ne legyen a kovi 5-10 évben minimum, jó lenne mostmár végre kis stabilitás. 😀

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
Paytont sokan szétszedik
Cruyffista
Egy W után, egy contender csapat ellen? 😅

Élmény ez a munkalehetőség
Gyurma Pappa
Jol vigyazz, idegen! Remeny magjat itt ne hintsd! Fejed veszik, vandor!
több mint 2 éve
Az első két meccs továbbra is borzasztóan fáj...

Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Denverben előbb jött a Mikulás, hány ajándékot kaptunk, ötöt-hatot? Köszi Bills!

Wilson szerintem jól játszott. Nem adta el a zsugát, vigyázott rá, ültek a futásai, sokszor oldott meg meleg pillanatot.

A fal katasztrófa. Azt nem értem, hogy a fenébe nem lehetett az elmúlt évek alatt legalább olyan szintre fejleszteni, hogy szinte azonnal a snap után már ne kelljen menekülnie a QB-nak?

Visszasírom az általam oly sokat szidott Mekit, életveszély minden rúgásunk. Borzalmas az ember..

ST tetszett. Mimmmmms te állat 😃

Amúgy nem tudom mi történik, de ma iszonyat sok jó field pozícióból jöttünk, és ha a szerzett pontokat nézem, az O#, hogy is fogalmazzak, öö.. nem karcolt. Nagyon nem.

Amúgy éreztem hogy nyerünk. Csak elfelejtettem megtenni mixen bakter. Na majd jövő héten.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Csempiönship!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Paytont sokan szétszedik
Cruyffista

Gyurma Pappa
Beszarás amúgy a bronco nation, ez mondjuk igencsak röfögött ma szinte végig (bills kemenyen tökön szúrta magát többször is, a végén a 12 man-nél felnevettem), de legutóbb igen jó játékkal verték a chiefst most meg a billst idegenben. Látszik Payton munkája már, főleg a csapat hozzáállásán. Jól fog jönni még nekik lehet az a +1 win amit kaptak tőlünk idén. Én szurkolok hogy idén PO összejöjjön, mert sokkal inkább nézném őket mint pl a brownst vagy a steelerst (kik esélyesek a low seedekre?!) 🙂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Paytont sokan szétszedik
Cruyffista

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 421
Bőven megérdemeljük a szoros meccseken az ilyen W-ket, mert nem csak az elmúlt szezonokban, hanem ennek a szezonnak az elején mi is buktunk ilyeneket.

Az O fal borzalmas volt. Russ ma ahhoz képest egész jót főzött. Nem játszik úgy ahogy prime Russ, de ha ezen a szinten megragad 0 QB kérdés lesz az elkövetkező 2 évben. Pláne hogy így nem is lesz olyan pick amivel elől húzhatunk.

Paytont sokan szétszedik amiért nem hívott gyors játékokat a gyorsan omló falat látva. De én érteni vélem a logikát mögötte, végig kontroll alatt volt a meccs, és minimalizmussal próbált operálni, mert a megszerzett turnoverek tették ezt lehetővé.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A win is a win.
A 3-6 mágia is eltörölve.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
gedam 6 263
Huhh hat ezt a bills megnyerette velünk. Pedig mi is mindent megtettünk, h kikapjunk.

De lényeg a w. 4-5, újra versenyben vagyunk. 1-5 után álmomban sem gondoltam vna, h zsinórban 3at nyerünk, köztük egy Chiefs es bills ellenit is.

A védelem amúgy ma is mindent megtett, rossz szó nem érheti őket szerintem. Viszont a támadósor, köztük főleg Wilson engem ma nem vettek meg. A végén ugyan voltak szép megoldásai, de ennél sokkal több kene tőle szerintem.
rob3r7o
inkább a futójáték hiánya volt a gond. ha az beindult volna wilson is jobban nézett volna ki. nem adta el a labdát, ami döntő volt, kulcsjátékokat megcsinálta, volt magic is, wilson ma teljesen jó volt.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lutz, te idióta fasz… 😋
Az az utolsó játék Jeudyra hatalmas volt… Akkor lehet reménykedni és illúzióba ringatni magunkat novemberben…
Állítsátok meg Joshua Dobbst!!

több mint 2 éve
Ehhez nagyon kellett a Bills...
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 421
Elég jó döntés volt Suttont nem elcserélni nyomott áron.
több mint 2 éve
Én leszek. Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem. A Kansas elleni siker óta szinte lement két forduló, már múlt idő, az nfl történelem íródik tovább. Ez a remény ligája, itt ezt kell fenntartani. Ma éjszaka nekünk ismét egy po-meccs, ma az dől el, hogy wild cardert versenyzünk (reménykedünk) novemberben, vagy egy jobb draftpickért. Az van, hogy mind a kettő jó a csapat hosszútávú szempontjait nézve.
Az biztos, hogy az elmúlt mérkőzéseken valami megmoccant.
Nyolc év óta először. De mégsem tudom hova tenni most a csapatot, főleg a sorsolást nézve. Engem nem a következő 2, hanem a következő 6 meccs érdekel. Látva, mi minden történik a ligában, simán benne van egy 0-6, de egy 4-2 is. Nagyon kíváncsi vagyok, mire használták fel az elmúlt két hetet Denverben…

több mint 2 éve
Annyira nem örülök, hogy a következő két meccsünkhöz virrasztani kell 😀

Mindenesetre ha akarunk még valamit a szezontól, akkor ezt a mait hozni kell, bye week után illene egy normális teljesítményt nyújtani.

Vont nem lesz jó látni ellenünk játszani
Vonster
Nagyon kiváncsi leszek én is erre a két meccsre. A KC meccsen úgy tűnt tényleg elindult vmi, érdekes lesz nagyon, h pláne bye week után továbbra is látható lesz ez a fejlődés, vagy szokas szerint 1 jó meccs után jön a pofára esés.

En mindenesetre várom ezt a hajnali meccset, remelem kivételesen nem lesz csalódás. 😀

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 889 — The Mathematician

Mindenesetre ha akarunk még valamit a szezontól, akkor ezt a mait hozni kell, bye week után illene egy normális teljesítményt nyújtani.

Vonster
én valszeg kihagyom őket

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
 www.youtube.com/watch?v=decJoubRGks&ab_channel=NFLFilms

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Egy center azért tipikusan nem enged sok nyomást, az inkább szélről jön.
Wilson sokszor feleslegesen is kimozog a zsebből és abból jön a nyomás, az olyankor az ő vagy a tackle sara lesz pffnél, amúgy nyilván Wilsoné, szerencsétlen falember honnan tudja merre mozog mögötte a QB.
De a grade-ek abból a szempontból helyesek, hogy amikor összeesik a zseb, tikpikusan szélen esik össze, amikor előre kell mászni a zsebben a fal közepe többnyire szepen tartja a helyét. Egyértelműen jobbnak érzem, mint a szélét. Hogy ez egy A-C vagy egy B-D skála valójában mindegy, amíg az egész offense below avg. Pl azt nem tudom hova tenni, amikor 3 men rush ellen alig tartott a 7 men protection. Vagy túlértékeljük a grade-eket vagy nem bízunk bennük eléggé.
Értem hogy most megvertük a KC-t tuti SB, de pár hete volt hogy 8 pontot szenvedtünk össze ellenük.

Összességében egyébként egyértelműen jobb az offense min tavaly, mondjuk nem az hogy alacsony az a léc, hanem konkrétan nincs léc. De beszélhetünk jobb telejsítményről, és az iOL azt hiszem azok között van akiknél mint kisebb egység is kimutatható a javulás. Hogy ebből mennyi vezethető vissza sematikus okokra és mennyi a személyi változásokra, mennyi a személyi fejldőésekre és mennyi a szinergiákra, az más kérdés, ha hosszabbítani kell velük, akkor fog számítani, addig annyi a lényeg, hogy termelje a pontokat az offense...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Más. Bogyó tényleg ennyire feljavult? Akik elemeztek olvastok pff-et, ti is ezt tapasztaljátok? Lett egy elit centerünk ??
Zalán
Ehhez orvosi papír nem kell:
"He has gone the last three games without giving up a single sack, quarterback hit, or even a pressure in 92 pass pro snaps."

A MHR épp most ír fél éves értékelést az OL-ről:
 www.milehighreport.com/2023/11/7/23949425/broncos-midseason-grades-offensive-line

Aki lusta végigolvasni/csak a grade érdekli:
Garett Bolles: C
Ben Powers: B
Lloyd Cushenberry III: A-
Quinn Meinerz: A-
Mike McGlinchey: C-
Általános Doktor
Pont emiatt a cikk miatt kérdezem. Én szemmel nem veszem észre, ha egy center ekkorát javul. Cushenberry rengeteget kritikát kapott az elmúlt 2 évben itt. Ha rajtunk múlt volna, mar menesztettük volna. Én szeretek 3 évet adni minden újonc játékosnak. Tapasztalatom szerint a harmadik évre vagy beérnek a lassan érők is, vagy nem lesz az illetőből semmilyen játékos. Ha ez Payton és a faledzők érdeme, az remek hír, elismerésre méltó. Èn mindenesetre nagyon örülök, ha Bogyó elit és ha van egy pont a falban, aki állandóságot hoz, akivel hosszútávon lehet tervezni, amely posztra nem kell újabb emberkéket keresni. Csak így tovább Cushenberry III.

Szerkesztette: Zalán