Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Nézve a jelölteketAllbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
- Quinn előrébb van a listánkon mint Payton
- Úgy tudja Payton hamarosan aláír a Panthershöz
- Caldwellnek nagyon erős interjúja volt
Cruyffista
Amadeus von Dollárbaloldal
Szögek. Szögek mindenhol
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy Brady jön-e a Raidersbe...Nem mindegy, hogy kb. instant veszited a divizioelso posztot a Chiefsnek vagy arra is van eselyed. Azert akarmekkora nev vagy, 2-3 ev alatt kitesznek, ha nem jon az eredmeny (Hackett, mint kisnevu OC, 1 evet se kapott konkretan). Azt meg lehet latni, hogy ez a Chiefs a kovi 2-3 eves periodusban ugyanugy a Reid es Mahoems kettossel fog felallni. (en legalabbis igy gondolkodnek.)Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.Szerintem nincs ilyen, hogy x vagy y az ellenfél QB, akkor nem is akarok oda menni.
Cruyffista
NFL HC az olyan állás, amiből csak 32 van a világon, az edzői szakma csúcsa ebben a sportágban, és egyikük sem tudhatja biztosan, hogy hányszor kap ilyen ajánlatot.
Másrészt, játékosok néha lesérülnek, balhéba keverednek, szerződnek ide-oda, stb... senki nem tudja biztosra mondani, hogy Mahomes vagy Herbert hol lesz 3 év múlva. Ez nem lehet szempont, szvsz.
Jan
undisputedly
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Egyébként Quinn-nél legnagyobb erősségként pont a stábépítést, recruitingot emelik ki.
több mint 1 éve
Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
több mint 1 éve
Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
több mint 1 éve
Valamikor év elején volt véleménykutatás a mezekrőlMost a stadionról
denversports.com/2102988/broncos-seeking-out-fan-opinions-regarding-stadium-and-game-day-experience/
We’re collecting fan feedback to provide the very best @EmpowerField stadium and gameday experience for #BroncosCountry.
— Denver Broncos (@Broncos) January 17, 2023
More info » https://t.co/JsReLxLNsY pic.twitter.com/ajVwYt1oPp
Egyrészt tök jó, hogy a szurkolókért vannak és legalább látszata van, hogy számít a véleményük. Másrészt viszont majd akkor érdekel milyen a stadion (azon kívül, hogy a tető gondolatát is felejtsék el, most pl gyönyörű szép havas PO meccset rendezhettünk volna), amikor a pályán foci lesz, nem az a valami, amit idén nézhettünk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Allbright:- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
több mint 1 éve
Egyébként a Broncos nem egy türelmetlen franchise, hiába tűink most úgy Hackett menesztése miatt.Pontosan. Ez lenne a logikus. Már csak azért is, mert egy tulajnak alapvetően, gazdasági szempontból szinte teljesen tökmindegy hogy a csapata SB-t nyer vagy 1/1. Egy nfl csapat egy tökéletes pénztermelő gépezet, a liga kb. azonosan osztja el a szponzor meg közvetítési pénzeket, kiesni nem lehet, a cap miatt a játékos budget se tud elszabadulni. Van bármilyen komoly gazdasági következménye hogy a Jets 12 éve nem jutott PO-ba? Nincs. És hogy a Denver 7 éve? Annak alapján, hogy a valaha volt legtöbb pénzért adták el - vették meg nyáron - hát, itt sincs. A pályán elért eredményeknek szinte semmi köze ahhoz, hogy gazdaságilag mit ér (Dallas), mit termel egy franchise éppen ezért érthetetlen számomra ez a türelmetlenség ami a ligában van. Ha valahol lehetne éveken át tartó türelem az pont az nfl.Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.Pont ez az.
MC12
Én látok fantáziát abban, ha egy edző alaposan felkészül és kér 3 évet, simán megadnám neki, mint tulaj, de akkor jöhet új GM is, mert ha jövőre itt nem lesz előrelépés akkor a “OnotbGM” is repül..
Ja, és hozzon egy jó rookie QB-t, akit felejt Willy mögött..
jobbágy#JC6
MC12
VJ a második év végén lett elküldve, amikor látszott h semmi fejlődés nincs (ergó nincs meg az az építkezős ív, amiben bízhatnál). Fangio megkapta a 3 évet.
Mindkét esetben nagyon erős szurkolói hangok voltak a korábbi menesztés reményében, ennek ellenére maradtak tovább.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
MC12
6 378
Pontosan. Ez lenne a logikus. Már csak azért is, mert egy tulajnak alapvetően, gazdasági szempontból szinte teljesen tökmindegy hogy a csapata SB-t nyer vagy 1/1. Egy nfl csapat egy tökéletes pénztermelő gépezet, a liga kb. azonosan osztja el a szponzor meg közvetítési pénzeket, kiesni nem lehet, a cap miatt a játékos budget se tud elszabadulni. Van bármilyen komoly gazdasági következménye hogy a Jets 12 éve nem jutott PO-ba? Nincs. És hogy a Denver 7 éve? Annak alapján, hogy a valaha volt legtöbb pénzért adták el - vették meg nyáron - hát, itt sincs. A pályán elért eredményeknek szinte semmi köze ahhoz, hogy gazdaságilag mit ér (Dallas), mit termel egy franchise éppen ezért érthetetlen számomra ez a türelmetlenség ami a ligában van. Ha valahol lehetne éveken át tartó türelem az pont az nfl.Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.Pont ez az.
MC12
Én látok fantáziát abban, ha egy edző alaposan felkészül és kér 3 évet, simán megadnám neki, mint tulaj, de akkor jöhet új GM is, mert ha jövőre itt nem lesz előrelépés akkor a “OnotbGM” is repül..
jobbágy#JC6
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.Pont ez az.
MC12
Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
Szerintem egy nagyon keresett jeloltnel szempont. Ha valaki donthet arrol, milyen korulmenyke kozott vag bele.Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.Szerintem nincs ilyen, hogy x vagy y az ellenfél QB, akkor nem is akarok oda menni.
Cruyffista
NFL HC az olyan állás, amiből csak 32 van a világon, az edzői szakma csúcsa ebben a sportágban, és egyikük sem tudhatja biztosan, hogy hányszor kap ilyen ajánlatot.
Másrészt, játékosok néha lesérülnek, balhéba keverednek, szerződnek ide-oda, stb... senki nem tudja biztosra mondani, hogy Mahomes vagy Herbert hol lesz 3 év múlva. Ez nem lehet szempont, szvsz.
Jan
Nem mindegy, hogy kb. instant veszited a divizioelso posztot a Chiefsnek vagy arra is van eselyed. Azert akarmekkora nev vagy, 2-3 ev alatt kitesznek, ha nem jon az eredmeny (Hackett, mint kisnevu OC, 1 evet se kapott konkretan). Azt meg lehet latni, hogy ez a Chiefs a kovi 2-3 eves periodusban ugyanugy a Reid es Mahoems kettossel fog felallni. (en legalabbis igy gondolkodnek.)
Ez nyilvan nem teszi vonzobba a Denveri posztot, ha valaki valogathat az ajanlatok kozul. Ha egy OC/DC stb. viszont ide palyazik egyedul es megkinaljak az allassal, nyilvan igy is boldogan vallalja.
több mint 1 éve
Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.Szerintem nincs ilyen, hogy x vagy y az ellenfél QB, akkor nem is akarok oda menni.
Cruyffista
több mint 1 éve
Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.Tegyük hozzá a Chargers coaching staff az Hackett szintje.
Cruyffista
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.
több mint 1 éve
Nem tud 3 év türelmi időt kérni az új HC, még ha érthető is lenne, de amikor van egy 34, lassan 35 éves QBd, aki rohadt sok pénzt keres, addig ez lehetetlen. Ha egy rookie QB lenne, akivel hosszú távra terveznénk, akkor lenne reális...Csakhát a hosszú távú céljaidat befolyásolja, hogy Mahomes és Herbert fixen kétszer - kétszer játszik veled úgy egy évtizedig. Ami nem lenne baj, ha nem lenne az NFL-ben az edzők felé az a teljesítmény-kényszer ami van. És amikor egy ilyen csoportba kéne jönni edzőnek, akkor azért felmerül, ha az első 1-2-3 év nem úgy sikerül, mert csapatépítés, mert nincs drafft cetli, mert éppen nem jött ki a forma, bebaszott a véletlen meg a sérülésbogár akkor engem is kibasznak mint a Kingsburyt? Vagy az összes többit akiknek fizetik a kirúgás után azt a több száz millió dollárt (800 millió basszus...) ? Oké, nagy pénzt kapok évekig semmi munkáért, de ezeket az embereket azért nem ez motiválja.Sztem nálatok ami nehézzé teszi az edzőkeresést egyfelől Wilson szerződése és játéka, amik nem nagyon vannak összhangban, illetve maga a csoport, nem biztos hogy egy jelölt, aki válogathat az ajánlatok között, majd pont Mahomes, és Herbert ellen akar egy évben 4x játszani.Ezt nem fogjuk meg tudni. Én mondjuk biztos nem gondolkodnék csoportellenfelekben, ha azt remélném hosszú távon leszek HC (és nem mennék el 2-3 év alatt leégetni magam ha nem bíznék ebben), mert 3 év múlva lehet Lawrence és az idei 1/2 lesz az aki ellen senki nem akar 4× játszani 1 évben. A szerződésem és a munkakörülmények legalábbis fontosabbak lennének.
Ha a többi HC néllüli csapatot nézitek Texans, Colts AFC South, Cardinals NFC West, Panthers NFC South, jóval kisebb a konkurencia. A QB helyzet a Cardinalst leszamitva teljesen gatya mindenhol, de lehet még ez is jobb, mint Wilson és a szerződése, mert egy top pickkel szinte mindegyik csapatnal ki lehet huzni vagy iden vagy jovore azt a QB-t, akivel az edzo dolgozni akar, es fel lehet ot epiteni a sajat elkepzelesei szerint.
Persze lehet rohadtul nincs igazam...
gabokocka
Black_Adder
Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.
És ebből a vezetőség a problémás, mert a szukoló azt akarja, hogy nyerjen a csapat, győzni szeret, senki nem azért szurkol, mert azt szereti ha veszít a csapata, ez természetes, a szaksajtó tetszelegni szeret a szakértő szerepében, jól megmondja a tutit, ez hozza a nézettséget, a kattintást - a pénzt, ez is rendben van. A vezetőségnek lenne a dolga az előző kettőt leszarni, ha a hisz egy projektben és azt mondani, hogy igen, szar, de majd jó lesz és ennyi. Csak akkor a média-zaj, nyomás minden fronton, hogy ezt már nem merik megtenni és ahelyett, hogy adnának a vezetőedzőnek 3 - 4- 5 évet, kibasszák. Van néhány ellenpélda, persze, de a liga jelentős része ilyen.
MC12
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
MC12
6 378
Csakhát a hosszú távú céljaidat befolyásolja, hogy Mahomes és Herbert fixen kétszer - kétszer játszik veled úgy egy évtizedig. Ami nem lenne baj, ha nem lenne az NFL-ben az edzők felé az a teljesítmény-kényszer ami van. És amikor egy ilyen csoportba kéne jönni edzőnek, akkor azért felmerül, ha az első 1-2-3 év nem úgy sikerül, mert csapatépítés, mert nincs drafft cetli, mert éppen nem jött ki a forma, bebaszott a véletlen meg a sérülésbogár akkor engem is kibasznak mint a Kingsburyt? Vagy az összes többit akiknek fizetik a kirúgás után azt a több száz millió dollárt (800 millió basszus...) ? Oké, nagy pénzt kapok évekig semmi munkáért, de ezeket az embereket azért nem ez motiválja.Sztem nálatok ami nehézzé teszi az edzőkeresést egyfelől Wilson szerződése és játéka, amik nem nagyon vannak összhangban, illetve maga a csoport, nem biztos hogy egy jelölt, aki válogathat az ajánlatok között, majd pont Mahomes, és Herbert ellen akar egy évben 4x játszani.Ezt nem fogjuk meg tudni. Én mondjuk biztos nem gondolkodnék csoportellenfelekben, ha azt remélném hosszú távon leszek HC (és nem mennék el 2-3 év alatt leégetni magam ha nem bíznék ebben), mert 3 év múlva lehet Lawrence és az idei 1/2 lesz az aki ellen senki nem akar 4× játszani 1 évben. A szerződésem és a munkakörülmények legalábbis fontosabbak lennének.
Ha a többi HC néllüli csapatot nézitek Texans, Colts AFC South, Cardinals NFC West, Panthers NFC South, jóval kisebb a konkurencia. A QB helyzet a Cardinalst leszamitva teljesen gatya mindenhol, de lehet még ez is jobb, mint Wilson és a szerződése, mert egy top pickkel szinte mindegyik csapatnal ki lehet huzni vagy iden vagy jovore azt a QB-t, akivel az edzo dolgozni akar, es fel lehet ot epiteni a sajat elkepzelesei szerint.
Persze lehet rohadtul nincs igazam...
gabokocka
Black_Adder
Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.
És ebből a vezetőség a problémás, mert a szukoló azt akarja, hogy nyerjen a csapat, győzni szeret, senki nem azért szurkol, mert azt szereti ha veszít a csapata, ez természetes, a szaksajtó tetszelegni szeret a szakértő szerepében, jól megmondja a tutit, ez hozza a nézettséget, a kattintást - a pénzt, ez is rendben van. A vezetőségnek lenne a dolga az előző kettőt leszarni, ha a hisz egy projektben és azt mondani, hogy igen, szar, de majd jó lesz és ennyi. Csak akkor a média-zaj, nyomás minden fronton, hogy ezt már nem merik megtenni és ahelyett, hogy adnának a vezetőedzőnek 3 - 4- 5 évet, kibasszák. Van néhány ellenpélda, persze, de a liga jelentős része ilyen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A labda másik oldala a belseje amúgy 😊Nála én be tudnám beszélni magamnak h tanult az első nekiugrás hibáiból, ott is volt egy szép szezonja, ahol kb. a szerencsén múlott h nem volt meg a po. Azóta több helyen, a labda mindkét oldalán volt már edző, győztes mentalitású közegből jön, szal én látok rációt benne.Volt az 3 év is 😛Raheem Morris kapcsán érdekes, hogy 5 éven keresztül volt assistant HC, passing game coordinator, és WR coach a Falconsnál (2015-2019), miközben egy D beállítottságú edzőről beszélünk. Egyébként ez volt az a szakasz, amikor a Falcons szintet lépett passzjátékban és stabilan a liga egyik legjobbja volt.Vicces, hogy már úgy beszélünk róla, hogy top coaching staff lenne itt, miközben a pali még egy percig nem volt HC.
22 éves kora óta profi edző, és 26 évesen kezdett el dolgozni a később bajnok Bucsnál. A Ramsnél tavaly DC-ként gyűrűt nyert, és Evero az ő stábjából jött. 99%, hogy Evero lenne a DC, ha kinevezzük.
Szerintem neki jóval előrébb kéne lennie a listánkon, mint ahova a sajtó pozicionálja. Ha ki tudunk nevezni egy erős OC-t, akkor ez egy top coaching staff lehetne. Ha Caldwell nem lesz HC sehol, Reich elérhető lesz, vagy ott van Schottenheimer aki videóelemző a Cowboysnál és denveri születésű, valszeg nem csak Quinn-nel együtt mondana igent.
Cruyffista
Vonster
Általános Doktor
Általános Doktor
több mint 1 éve
Nála én be tudnám beszélni magamnak h tanult az első nekiugrás hibáiból, ott is volt egy szép szezonja, ahol kb. a szerencsén múlott h nem volt meg a po. Azóta több helyen, a labda mindkét oldalán volt már edző, győztes mentalitású közegből jön, szal én látok rációt benne.Volt az 3 év is 😛Raheem Morris kapcsán érdekes, hogy 5 éven keresztül volt assistant HC, passing game coordinator, és WR coach a Falconsnál (2015-2019), miközben egy D beállítottságú edzőről beszélünk. Egyébként ez volt az a szakasz, amikor a Falcons szintet lépett passzjátékban és stabilan a liga egyik legjobbja volt.Vicces, hogy már úgy beszélünk róla, hogy top coaching staff lenne itt, miközben a pali még egy percig nem volt HC.
22 éves kora óta profi edző, és 26 évesen kezdett el dolgozni a később bajnok Bucsnál. A Ramsnél tavaly DC-ként gyűrűt nyert, és Evero az ő stábjából jött. 99%, hogy Evero lenne a DC, ha kinevezzük.
Szerintem neki jóval előrébb kéne lennie a listánkon, mint ahova a sajtó pozicionálja. Ha ki tudunk nevezni egy erős OC-t, akkor ez egy top coaching staff lehetne. Ha Caldwell nem lesz HC sehol, Reich elérhető lesz, vagy ott van Schottenheimer aki videóelemző a Cowboysnál és denveri születésű, valszeg nem csak Quinn-nel együtt mondana igent.
Cruyffista
Vonster
Általános Doktor
több mint 1 éve
Volt az 3 év is 😛Raheem Morris kapcsán érdekes, hogy 5 éven keresztül volt assistant HC, passing game coordinator, és WR coach a Falconsnál (2015-2019), miközben egy D beállítottságú edzőről beszélünk. Egyébként ez volt az a szakasz, amikor a Falcons szintet lépett passzjátékban és stabilan a liga egyik legjobbja volt.Vicces, hogy már úgy beszélünk róla, hogy top coaching staff lenne itt, miközben a pali még egy percig nem volt HC.
Cruyffista
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Raheem Morris kapcsán érdekes, hogy 5 éven keresztül volt assistant HC, passing game coordinator, és WR coach a Falconsnál (2015-2019), miközben egy D beállítottságú edzőről beszélünk. Egyébként ez volt az a szakasz, amikor a Falcons szintet lépett passzjátékban és stabilan a liga egyik legjobbja volt.Vicces, hogy már úgy beszélünk róla, hogy top coaching staff lenne itt, miközben a pali még egy percig nem volt HC.
Cruyffista
több mint 1 éve
Ike Hillard szerintem az emberetek 😊