Denver Broncos
Is Sean Payton about to go after Josh Jacobs? 👀 pic.twitter.com/AWqNM0xgAi
— Denver Broncos 365 (@DailyBroncos) February 9, 2023
Lagzi Lajcsi is lejjebb vette a tarifáit. Úgy tudom már H-tarifás csak😜Mága Zoltàn épp ráér !!Coldplay annyira szar volt, hogy alapból el is felejtettem hogy ott voltak Brunoék 😀Rájöttem mi lehet a baj. Amikor utoljára 2 SB-t jatszottunk, Bruno Mars fellépett a félidőben. Egyszerűen a csapatot ez motiválja, hogy ott lehessenek a koncerten. A gazdag tulajoknak ebbe kéne fektetnie, nem Paytonba…Amúgy azt a lagymatag Coldplay előadást nagyban feldobta Bruno és Beyoncé.
Heisman nádor
Gerichill
Heisman nádor
Zalán
Mága Zoltàn épp ráér !!Coldplay annyira szar volt, hogy alapból el is felejtettem hogy ott voltak Brunoék 😀Rájöttem mi lehet a baj. Amikor utoljára 2 SB-t jatszottunk, Bruno Mars fellépett a félidőben. Egyszerűen a csapatot ez motiválja, hogy ott lehessenek a koncerten. A gazdag tulajoknak ebbe kéne fektetnie, nem Paytonba…Amúgy azt a lagymatag Coldplay előadást nagyban feldobta Bruno és Beyoncé.
Heisman nádor
Gerichill
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Coldplay annyira szar volt, hogy alapból el is felejtettem hogy ott voltak Brunoék 😀Rájöttem mi lehet a baj. Amikor utoljára 2 SB-t jatszottunk, Bruno Mars fellépett a félidőben. Egyszerűen a csapatot ez motiválja, hogy ott lehessenek a koncerten. A gazdag tulajoknak ebbe kéne fektetnie, nem Paytonba…Amúgy azt a lagymatag Coldplay előadást nagyban feldobta Bruno és Beyoncé.
Heisman nádor
Gerichill
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Rájöttem mi lehet a baj. Amikor utoljára 2 SB-t jatszottunk, Bruno Mars fellépett a félidőben. Egyszerűen a csapatot ez motiválja, hogy ott lehessenek a koncerten. A gazdag tulajoknak ebbe kéne fektetnie, nem Paytonba…Amúgy azt a lagymatag Coldplay előadást nagyban feldobta Bruno és Beyoncé.
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Hogy legyen más hír is: Singleton úgy néz ki marad, kedvezményt ad a csapatnak.
Kínos.Az usa today c. lap fél évig nyomozott az ügyben amíg szakértőkkel összeraktak egy becsült kiadási táblát konkrét számokkal. Ez alapján a covid alatt (kb 2 éves periodus) 2.8 milliót adományoztak, 4.2 milliót költöttek bérekre. 3 alkalmazott összesen 1.9 milliót keresett ebből.Elég nagy botrány van kialakulóban. Egy újság elkezdett nyomozni Wilson és Ciara jótékony cégei után, és szerintük többet költenek alkalmazottak, adminisztrátorok, menedzserek béreire az alapítványán keresztül, mint jótékonykodásra. Korábban ugye Wilson év embere díjat is nyert a ligában.Ez fake vagy már lehet glosszázni hírellenőrzés nélkül? Szervezeti kultúra helló! 🥺
Cruyffista
Zalán
Most a labda Wilsonék oldalán pattog válaszadásra.
Cruyffista
Persze ez olyan “ha akarod fél órát érvelek mellette, ha akarod fél órát érvelek ellene, melyiket választod” típusú ügy. Engem az érdekel, lehet olyan forgtókönyve az ügynek, hogy Wilson szerződéséből mondjuk etikai vétség miatt ki lehet lépni, miközben felszabadul a sapkában a pénze? Ha nem, akkor annyira nem izgalmas a sztori..
Az usa today c. lap fél évig nyomozott az ügyben amíg szakértőkkel összeraktak egy becsült kiadási táblát konkrét számokkal. Ez alapján a covid alatt (kb 2 éves periodus) 2.8 milliót adományoztak, 4.2 milliót költöttek bérekre. 3 alkalmazott összesen 1.9 milliót keresett ebből.Elég nagy botrány van kialakulóban. Egy újság elkezdett nyomozni Wilson és Ciara jótékony cégei után, és szerintük többet költenek alkalmazottak, adminisztrátorok, menedzserek béreire az alapítványán keresztül, mint jótékonykodásra. Korábban ugye Wilson év embere díjat is nyert a ligában.Ez fake vagy már lehet glosszázni hírellenőrzés nélkül? Szervezeti kultúra helló! 🥺
Cruyffista
Zalán
Most a labda Wilsonék oldalán pattog válaszadásra.
Elég nagy botrány van kialakulóban. Egy újság elkezdett nyomozni Wilson és Ciara jótékony cégei után, és szerintük többet költenek alkalmazottak, adminisztrátorok, menedzserek béreire az alapítványán keresztül, mint jótékonykodásra. Korábban ugye Wilson év embere díjat is nyert a ligában.Ez fake vagy már lehet glosszázni hírellenőrzés nélkül? Szervezeti kultúra helló! 🥺
Cruyffista
Kieg: Már akkor is Desai volt a favorit a media szerint, mielőtt Everot Payton behívta interjúra, és Evero megköszönte. Lehet Evero annyira jó lett volna ebben az offseasonban már veterán interjúvoltként hogy leveszi Paytont a lábáról, de alapvetően Payton nem úgy jött ide, hogy neki Evero kell és pont.Ez jó szöveg. Lehet így volt, de legfeljebb azért, mert sejthető volt Evero reakciója- ne viccelj elemzőként koordinátorként 5-2 a mérlege Payron ellen 😀 Jó ez nem sokat számít, legfeljebb annyit, hogy miután évente készült rá, ismeri Paytont.
Cruyffista
Azért nem teljesen hiszem el, mert feltételeznem kéne, hogy Payton szellemét tekintve elfáradt. Van baja a csávónak, de biztosan nem hülye. Biztos vagyok abban, hogy egy kipróbált az öltözőben támogatott, magasan performáló "begabt" edzőt nem akar lecserélni.
Desai nálunk nem lett DC. Lehetett volna, de nem lett Carroll értékítélete szerint. Ő abban az assist HC poziban volt, ahonnan Seattleben nincs tovább út, cukortartós elfekvő. Ezt tudja a piac is. Nálunk a coordinátoroké a végső szó. Olyan kellett Paytonnak, aki ezt a rendszert tudja futtatni, ő elérhető volt, végül is volt már egy évig DC. Mindenki ítélje meg maga a 21-es Bears védelmet.
OFF: Szervezeti kultúra, így mint "szervezeti kultúra" egy ppt slide blöff.Kellen Moore kihozza a jó értelemben vett Josh Allent Herbertből. Annyi szabályozatlanságot kap, amennyit nem szégyell és sztem jól is fog állni neki, ha elszabadulhat.OffOFFOFF
A Bolts 10-7 mérkeggel zàrt. Mr. Kártékonnyal a volánnál. Nem lesznek egy jó (mert jó) OCvel 7-10.
ulpianus
Staley azon nagyon kevés vezetőedzők egyike, akinek a rendszere még életében egyszerre több csapatnál is össze tudott dölni.... Szerintem is Kellen Moore lesz itt a probléma
UFF 😀
Helmut _Professional drinker
Prescottnak meg éppen idő és térbeli korlát kellett volna, amit Moore nem vt hajlandó megadni neki (mondván fr qb pénzért dolgozz papi). Szűkìtett terület, "targetelt target😛", lépésszámláló ilyenek.
Más: Amadeus írta, h a Raiders és a Broncos lépett egyet a szervezeti kultúra kialakításában, a Chargers meg nem.
Hát én nem így látom: Spanosnál Davis semmivel nem profibb v rátermettebb tulaj, cserébe még tökelütött is. A Denver tulaja még éppen átnyúlkál a "saját" GM-je feje fölött, ami hát keserédes tud lenni egy ponton.
JMD és Payton is kvázi teljhatalmat kap(ott), ami nem szokott egészséges lenni. A Saintsben Mickey Loomis agytrösztje kiszolgálta SP elképzeléseit, itt kíváncsi leszek, h Paton megugorja-e, de tartok tőle, h az első nagyobb kudarcnál Payton megszabadul tőle. Azért remélem, h kontroll nélküliséget nem kap Payton, mert vannak nárcizmusai amik felett nehezen tér napirendre, s az már káros is lehet (néha ez emberi vonás, néha szakmai, mint a Taysom Hill projejt el nem engedése).
Btw drukkolok Sean-nak, hogy legyen sikeres, mert bírom a személyiségét meg már öreg vagyok ahhoz, hogy vki pofáraeséséért lelkendezzek.
A sokadik gondolatfoszlányom, h Russ Wilsonnak lesznek nagyobb gondjai annál, h saját fizikoterapeutája és videóelemzője benn lesz-e a házban vagy kutyaólba megy...
Willie Parker
A hangos szervezeti kultúra építők általában azok, akik elvégzik a házit, amihez nem kell igazán lángésznek, vagy szisztematikusnak lenni. Nem látnak meg semmit, és nincs is igazán (már) képességük a koncepcióalkotáshoz, és a build összerakáshoz. Nem tudnak úgy paradigmát váltani, hogy a működés meghaladja korábbi önmagát, és a mechanizmus megforduljon. Tartalommal feltölteni, na ahhoz kúrva nagy zseninek kell lenni, és arról nem is lesznek PPT slidok, legfeljebb 5-6 évvel később, és mire észrevesszük, már meg is történt.
Akkor most a 2010-15 Seattle szervezeti kultúrája jó volt? Az azon alapult, hogy összeszedett egy halom tehetséges, de alulértékelt, frusztált, vagy lelkileg az élete során megnyomorított nehéz-sorsú csávót, és azt mondta, jelszó always compete, win forever. 3-4 év alatt mindent kibányászott belőlük. Browner inkább sitten, Earl Thomas a sitt, és a kint között, Bennett aki a vegasi kis incidensét követően a 18-as supaból alkalmával felbaszott egy rokkantat. Mára magához tért nagyjából, és azt mondja, hogy rettenetesen sötét idők voltak, és a legrosszabbat hozta ki belőle. Baldwin ugyanezt mondta, ki is lépett a faszba, mert elege lett, és ez a sor még sokáig folytatható..... Sherman 😊 !
ON
Amúgy Payton pont ugyanannyira AFC West idegen, mint JMD sőt még talán jobban, mert egy lépéssel közelebb áll a mesteréhez. JMD meg tanult pont a Broncos elleni fiaskóból. JMD-nek van egy terve, ami lehet katasztrófa, de van egy terve. Paytonnak is volt egy terve, aztán Evero azt mondta, hogy "nem". Lehet marginalizálni a hatását, de ez szerintem lehet sértettség, bár az sohasem gyökérok, hanem valaminek már az eredménye. Mindenesetre Everonak önálló működő koncepciója volt, erre a csapatra. Most akkor kell egy újabb terv....egyre nagyobb terv.
Andy Reid meg mostmár trendszerűen AFc döntőt játszik a 25 évvel fiatalabb Andy Reid ellen. És persze az AFC döntő egyik szereplője sem tartozik ahhoz az iskolához, amelyben Sean Payton, vagy JMD tanult. Mondjuk ez inkább a jelenről mond el sokat, és a várható 1-2 évről esetleg, de semmiképpen sem a közép távról. Egy trendről lemaradt a Broncos, a Raiders sok trendről lemaradt az utóbbi pár évtizedben, és ha meg is előzött trendet igyekezett szabadulni tőle, lásd Shanahan, lásd Gruden (az I,) , a Chargers meg sohasem ül fel a trendekre. De ez változhat. Én azt gondolom, hogy nagyon nem lesz nem könnyű Payton dolga, Lesznek itt még felettébb kínos beszélgetések, De ki más képes szintetizálni, és fordítani egyet a dolgok menetén. Csak ehhez Paytonnak áldoznia kell, neki emberileg kell meghaladni Önmagát. Mielőtt kitiltja Russell Wilson luxuskostolóit, lehet oda kéne állni a Broncos öltözőbe a srácok elé, és elmondani, hogy "srácok, higgyétek el mindig tudom, mi történik az öltözőmben"
Én is öreg vagyok, főleg nem hülye, nem szurkolok Payton ellen.
Kellen Moore kihozza a jó értelemben vett Josh Allent Herbertből. Annyi szabályozatlanságot kap, amennyit nem szégyell és sztem jól is fog állni neki, ha elszabadulhat.OffOFFOFF
A Bolts 10-7 mérkeggel zàrt. Mr. Kártékonnyal a volánnál. Nem lesznek egy jó (mert jó) OCvel 7-10.
ulpianus
Staley azon nagyon kevés vezetőedzők egyike, akinek a rendszere még életében egyszerre több csapatnál is össze tudott dölni.... Szerintem is Kellen Moore lesz itt a probléma
UFF 😀
Helmut _Professional drinker
Prescottnak meg éppen idő és térbeli korlát kellett volna, amit Moore nem vt hajlandó megadni neki (mondván fr qb pénzért dolgozz papi). Szűkìtett terület, "targetelt target😛", lépésszámláló ilyenek.
Más: Amadeus írta, h a Raiders és a Broncos lépett egyet a szervezeti kultúra kialakításában, a Chargers meg nem.
Hát én nem így látom: Spanosnál Davis semmivel nem profibb v rátermettebb tulaj, cserébe még tökelütött is. A Denver tulaja még éppen átnyúlkál a "saját" GM-je feje fölött, ami hát keserédes tud lenni egy ponton.
JMD és Payton is kvázi teljhatalmat kap(ott), ami nem szokott egészséges lenni. A Saintsben Mickey Loomis agytrösztje kiszolgálta SP elképzeléseit, itt kíváncsi leszek, h Paton megugorja-e, de tartok tőle, h az első nagyobb kudarcnál Payton megszabadul tőle. Azért remélem, h kontroll nélküliséget nem kap Payton, mert vannak nárcizmusai amik felett nehezen tér napirendre, s az már káros is lehet (néha ez emberi vonás, néha szakmai, mint a Taysom Hill projejt el nem engedése).
Btw drukkolok Sean-nak, hogy legyen sikeres, mert bírom a személyiségét meg már öreg vagyok ahhoz, hogy vki pofáraeséséért lelkendezzek.
A sokadik gondolatfoszlányom, h Russ Wilsonnak lesznek nagyobb gondjai annál, h saját fizikoterapeutája és videóelemzője benn lesz-e a házban vagy kutyaólba megy...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Csak hogy még egy legyen: Ronald Curry-t is behivtuk OC interjúra. 😀Látom a fél stábunkat át akarja hozni 😁Broncos coaching staff updates:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) February 7, 2023
—Sean Desai will interview for the team’s defensive coordinator position today
—Sean Payton eyeing Declan Doyle for TE coach
—Payton made an offer to offensive assistant/assistant head coach Kevin Petry
roberto23
kapitnono
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Látom a fél stábunkat át akarja hozni 😁Broncos coaching staff updates:
roberto23
Broncos coaching staff updates:
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
De kevesebb td mint a kiskertben a fakultatív napon védők nélkül 😊A csapatlétesítményekben biztos több wc van mint otthonLehet az asszony nem szereti a work from home-ot 😀Nekem amúgy kicsit fura ez az edzések utáni saját irodában meg filmszobában maradás, miközben ezt a villájában is csinálhatná, de így konkrétumok nélkül nehéz mit mondani rá. Lehet van rá logikus magyarázat.Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Valamiért mégis csak bekerült a hírekbe ès most. Nyilván nem a műanyagflakont hircolászta utána, hogy tessék meginni a kollagénport Wilson úr. Voltam nagyon közel BL négyes döntőt többször is játszó magyar élcsapathoz. Egèsz elborult dolgaik voltak a játèkosoknak, s nem győzte a szakosztályvezető letörni a “lelkesedést”. Miközben a szurkolók mind a játékosok mellett voltak vakon, és közben teljes tévedésben egy egy extraklasszissal kapcsolatban.
Ez a personal coach téma konkrétum nélkül kicsit túlragozott. Nem kezdek tldr-be, de pl NBA sztároknál 5+ fős staff él a ház különböző szegleteiben. Szóval azt kéne tudni hogy Russ personal coacha mit csinált az épületben, mert pl ha a dietetikusa ténykedett a konyhában, azt Payton sem fogja megtiltani.
Cruyffista
Zalán
Cruyffista
StormST
Black_Adder
A csapatlétesítményekben biztos több wc van mint otthonLehet az asszony nem szereti a work from home-ot 😀Nekem amúgy kicsit fura ez az edzések utáni saját irodában meg filmszobában maradás, miközben ezt a villájában is csinálhatná, de így konkrétumok nélkül nehéz mit mondani rá. Lehet van rá logikus magyarázat.Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Valamiért mégis csak bekerült a hírekbe ès most. Nyilván nem a műanyagflakont hircolászta utána, hogy tessék meginni a kollagénport Wilson úr. Voltam nagyon közel BL négyes döntőt többször is játszó magyar élcsapathoz. Egèsz elborult dolgaik voltak a játèkosoknak, s nem győzte a szakosztályvezető letörni a “lelkesedést”. Miközben a szurkolók mind a játékosok mellett voltak vakon, és közben teljes tévedésben egy egy extraklasszissal kapcsolatban.
Ez a personal coach téma konkrétum nélkül kicsit túlragozott. Nem kezdek tldr-be, de pl NBA sztároknál 5+ fős staff él a ház különböző szegleteiben. Szóval azt kéne tudni hogy Russ personal coacha mit csinált az épületben, mert pl ha a dietetikusa ténykedett a konyhában, azt Payton sem fogja megtiltani.
Cruyffista
Zalán
Cruyffista
StormST
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Lehet az asszony nem szereti a work from home-ot 😀Nekem amúgy kicsit fura ez az edzések utáni saját irodában meg filmszobában maradás, miközben ezt a villájában is csinálhatná, de így konkrétumok nélkül nehéz mit mondani rá. Lehet van rá logikus magyarázat.Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Valamiért mégis csak bekerült a hírekbe ès most. Nyilván nem a műanyagflakont hircolászta utána, hogy tessék meginni a kollagénport Wilson úr. Voltam nagyon közel BL négyes döntőt többször is játszó magyar élcsapathoz. Egèsz elborult dolgaik voltak a játèkosoknak, s nem győzte a szakosztályvezető letörni a “lelkesedést”. Miközben a szurkolók mind a játékosok mellett voltak vakon, és közben teljes tévedésben egy egy extraklasszissal kapcsolatban.
Cruyffista
Zalán
Cruyffista
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!