Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Teljesen logikus lépések.Trade esélyesek:Bollest áruljuk Allbright szerint. 2 éve több csapat 20m/év felett adott volna neki FA-n. Mivel nincs értelmes lejáró veterán LT, ezért bíznak benne hogy magas picket találnak a piacon. Továbbá valószínűleg lesznek még 'meglepő' trade blockra kerülő nevek, erősen utalt rá, hogy Sutton/Patrick/Jeudy lehet az egyik.
- KJ Hamler
- Okwuegbunam
- Bolles (14m szabadulna fel)
- Cushenberry
Cruyffista
Mielőtt jövő évi pickekhez nyúlnak, felmérik Payton rendszerébe nem illő játékosok elboltolásából fel tudják-e tölteni a picktárat.
Az értékeket azonnal visszaforgatják a csapatba, szóval nem rebuild lesz, csak retool.
Cruyffista
Nem jövőre akarunk AFC Westet nyeregetni. Paytont biztosan nem vágjuk ki két év után sem, történjen bármi
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Trade esélyesek:Bollest áruljuk Allbright szerint. 2 éve több csapat 20m/év felett adott volna neki FA-n. Mivel nincs értelmes lejáró veterán LT, ezért bíznak benne hogy magas picket találnak a piacon. Továbbá valószínűleg lesznek még 'meglepő' trade blockra kerülő nevek, erősen utalt rá, hogy Sutton/Patrick/Jeudy lehet az egyik.
- KJ Hamler
- Okwuegbunam
- Bolles (14m szabadulna fel)
- Cushenberry
Cruyffista
Mielőtt jövő évi pickekhez nyúlnak, felmérik Payton rendszerébe nem illő játékosok elboltolásából fel tudják-e tölteni a picktárat.
Az értékeket azonnal visszaforgatják a csapatba, szóval nem rebuild lesz, csak retool.
több mint 1 éve
mi benne a bold? Jobbak voltak idén. Van korai draftpickjük. Jelenleg könnyebbnek igérkeznek a csoportmeccseik.Bold prediction / fogadás: A következő 3 évben a Panthers több meccset nyer összesen, mint a Broncos.Panthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
- Quinn előrébb van a listánkon mint Payton
- Úgy tudja Payton hamarosan aláír a Panthershöz
- Caldwellnek nagyon erős interjúja volt
Cruyffista
Amadeus von Dollárbaloldal
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
Cruyffista
somoskovig
A Wilson és Payton trade után kevés nálunk rosszabbul álló csapat van rövid (1-2 év) távon. Ha még 2 év böjt az ára, hogy Payton beválljon, ám legyen, de én egyelőre abban a böjtben biztosabb vagyok, mint az azt követő bevállásban...
Black_Adder
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
mi benne a bold? Jobbak voltak idén. Van korai draftpickjük. Jelenleg könnyebbnek igérkeznek a csoportmeccseik.Bold prediction / fogadás: A következő 3 évben a Panthers több meccset nyer összesen, mint a Broncos.Panthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
Cruyffista
somoskovig
A Wilson és Payton trade után kevés nálunk rosszabbul álló csapat van rövid (1-2 év) távon. Ha még 2 év böjt az ára, hogy Payton beválljon, ám legyen, de én egyelőre abban a böjtben biztosabb vagyok, mint az azt követő bevállásban...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Bold prediction / fogadás: A következő 3 évben a Panthers több meccset nyer összesen, mint a Broncos.Broncos: 2-15, 11-6 4-0, 3-14 (20W)
somoskovig
Panthers: 7-10, 9-8, 8-8 (24W)
ám legyen
több mint 1 éve
Ezeknek a februári josolgatasoknak nem nagyon tudom mi értelme.Bold prediction / fogadás: A következő 3 évben a Panthers több meccset nyer összesen, mint a Broncos.Panthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
Cruyffista
somoskovig
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Bold prediction / fogadás: A következő 3 évben a Panthers több meccset nyer összesen, mint a Broncos.Panthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
Cruyffista
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
söpörni is fogják az NFC Southot 1-2 éven belülPanthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Panthers megtette.Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Érzékelhetően a targeteink vagy a Saintsnél dolgoznak, vagy elsőbbséget élvez náluk a Broncos, ezért Paytonnak nem kell kapkodnia. Úgy néz ki a Bienemy, Kliff OC kör nem igazán nem igazán érdekli SP-t, majd jön valaki New Orleansból jobbkezének. DC kérdés fontosabb. Egyelőre szerintem annyira nem keringenek rossz nevek, bár sanszosan akár Desai akár Rex Ryan downgrade lesz Everohoz, ez elkerülhetetlen kb, a mértéke a kérdés.Friss hír, hogy ha nem az Eagles, akkor sanszosan mi utazunk Kansas City-be a 23-as szezon nyitómeccsére. Én örülnék neki, valószínűleg csak a zárófordulóban lenne nagyobb esélyünk nyerni.
több mint 1 éve
Hat amúgy tényleg nem kapkod Payton a stábbal. Eddig össz-vissz rajta kívül csak a TE edző lett kinevezve. Kiváncsi leszek kik lesznek a koordinátorok végül.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- JC6
6 990
És hogy meg is dolgozott idén érte...sose az eszéről volt híres, majd mikor pár év múlva megszorul lesz mit a zaciba rakni...élvezze ki a 3 perc hírnevetAsszem volt pár fumbli a KC elleni meccseken, szóval tényleg megdolgozott érte 😀
Petila
több mint 1 éve
Petila
687
Melvin Gordon odaszúrt a bolts szurkolóknak:És hogy meg is dolgozott idén érte...sose az eszéről volt híres, majd mikor pár év múlva megszorul lesz mit a zaciba rakni...élvezze ki a 3 perc hírnevet
https://t.co/CiKo0W9rJt pic.twitter.com/E8GBkyioAF
— F L ⚡️ S H (@Melvingordon25) February 13, 2023
Fun fact: előbb van neki gyűrűje, mint Herbertnek PO győzelme...
Általános Doktor
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Melvin Gordon odaszúrt a bolts szurkolóknak:És a trófea már az Eaglesnél van?
https://t.co/CiKo0W9rJt pic.twitter.com/E8GBkyioAF
Általános Doktor
több mint 1 éve
Melvin Gordon odaszúrt a bolts szurkolóknak:https://t.co/CiKo0W9rJt pic.twitter.com/E8GBkyioAF
több mint 1 éve
Szóval Fangio papa tulajdonképpen egész szezonban dolgozott az Eaglesnek meg a 49ersnek, csak nem akart hozzájuk aláírni mostanáig hogy a Broncosos fizuján legyen, majd most hogy kapjon gyűrűt és extra zsét aláírt az Eagleshöz egy kéthetes szerződést. Ok.azonnal meg is látszott a szakértelme, amit ebben a 2 hétben odavitt
Nyilván nem az én pénzem meg nem is sajnálom Walmartékat, de elég érdekes szabályozás. Ennyi erővel asztal alatt mi is fizethettünk volna augusztusban Paytonnak, hogy ugyan két Fox studiózás között ugorjon már be edzésre.
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
In an orange tie!
— Henry Chisholm (@HenryChisholm) February 12, 2023
több mint 1 éve
Megmondták, hogy kell egy speedster… 😉Payton személyesen tárgyalt Gronkowskival egy esetleges visszatérésről az NFL-be, mint slot WR.Csak egy kérdésem van, minek?
Cruyffista
Vonster
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Szóval Fangio papa tulajdonképpen egész szezonban dolgozott az Eaglesnek meg a 49ersnek, csak nem akart hozzájuk aláírni mostanáig hogy a Broncosos fizuján legyen, majd most hogy kapjon gyűrűt és extra zsét aláírt az Eagleshöz egy kéthetes szerződést. Ok.Nyilván nem az én pénzem meg nem is sajnálom Walmartékat, de elég érdekes szabályozás. Ennyi erővel asztal alatt mi is fizethettünk volna augusztusban Paytonnak, hogy ugyan két Fox studiózás között ugorjon már be edzésre.
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Payton személyesen tárgyalt Gronkowskival egy esetleges visszatérésről az NFL-be, mint slot WR.Csak egy kérdésem van, minek?
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Payton személyesen tárgyalt Gronkowskival egy esetleges visszatérésről az NFL-be, mint slot WR.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
A little Sunday morning scoopage: new Broncos head coach Sean Payton interview a surprise candidate this week to be his defensive coordinator, ESPN’s Rex Ryan @NFLonFOX
több mint 1 éve
Saddened to hear former Denver D-coordinator Larry Coyer has passed away. His blitz-happy Brown-cos defense in 2005 took NFL by surprise as Denver hosted AFC Championship Game. A gentleman always. Thoughts with his loved ones. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) February 11, 2023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
+ azt is elmondta, hogy ne holnap varjuk a stábkinevezéseket, mert alapos munkát akar végezni ami hetekbe, honapokba telhet.@SeanPayton on why the @Broncos and Russell Wilson was a good fit for him 🗣️
— Up & Adams (@UpAndAdamsShow) February 9, 2023
📺: @FanDuelTV | @heykayadams | @DangeRussWilson pic.twitter.com/9q0XSIAMxe
note a wilson sztorihoz: hivatalos közleményben cáfolták a média kutakodásának hitelességét és szerintük rendben vannak a számok. úgyhogy amíg nincs konkrétum ennek a sztorinak annyi
Russ meg kirakott egy képet Paytonnal, és úgy látszik valami brutál zsír és izomtömeget veszített az utóbbi hetekben, teljesen le van szálkásítva. Persze lehet csak Payton hasa okoz optikai csalódást, de a fején és a testén egyaránt látszik hogy sokat adott le.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Jacobs egyébként sztem a jobb RB-k egyike, de én inkább draftolnék egyet a 3-7. körben, mintsem kitömjek bárkit az FA-ról...Is Sean Payton about to go after Josh Jacobs? 👀 pic.twitter.com/AWqNM0xgAi
— Denver Broncos 365 (@DailyBroncos) February 9, 2023
Cruyffista