Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
| pedig legszarabbul a Chargers áll a csoportban. |
Amadeus von Dollárbaloldal
| Herbert Kellen Moore-ral MVP-kaliberű szezont fog hozni. |
empty taxi
7-10.

empty taxi
egyszerűen nem látom merre tart a Chargers jelenleg azon túl, hogy megvesznek mindenkit kilóra, aki LA felé jár.
Lombardival is megvolt a PO meg egy top5 támadósor, Moore meg hatalmas upgrade hozzá képest, még ha nem is tartom annyira nagy koponyának mint amekkorának kinézett másfél-két éve
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
empty taxi
7-10.

empty taxi
egyszerűen nem látom merre tart a Chargers jelenleg azon túl, hogy megvesznek mindenkit kilóra, aki LA felé jár.
És merre tart a Broncos? Merre tart a Raiders ??? 🤷‍♂️
Zalán
Hol van a hanyatló nyugat?
A szakadék szélén!
És hol vagyunk mi?
Mi természetesen 1 lépéssel előttük járunk!

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
empty taxi
7-10.

empty taxi
És merre tart a Broncos? Merre tart a Raiders ??? 🤷‍♂️

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
empty taxi
7-10.

empty taxi

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
empty taxi
7-10.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Flores kedden érkezik DC interjúra, utána meg a Cardshoz megy talán 3. koros HC interjúra, ugyh kiváncsi leszek.

Egyébként az #O oldali staffrol egyelőre kevés info van, plusz Payton miatt nem is annyira lényeges, de én örülnek neki, ha Outten maradna valamilyen pozícióban, ha nem is OC. Szerintem az utolsó két meccsen kimondottan jó munkát végzett. Sokkal inkább ő, mint mondjuk Lombardi.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
empty taxi
7-10.

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
rip

Negritis, a vajda
Na erre kíváncsi leszek, elég sok a talent abban a D-ben, jó párosításnak tűnik.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
rip

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Szerintem ne pipáljunk HC-t, amíg nem játszottunk meccset Paytonnal
Az én jóindulatomból egy kérdőjelre futja

Amúgy így ránézésre pont nem izgalmas, hanem tükörsima KC div győzelem, LAC 2. hely (szerintem PO-val)
Raiderst most könnyű beírni 4-nek, de szeptemberre lehet lesz QB-juk, akár az is lehet, hogy 45 évnél fiatalabb

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Érdekes ez a helyzet, én nagyon várom ezt a csoportot jovore.
Chiefs: QB pipa, HC pipa
Chargers: QB pipa, HC nincs
Broncos: QB qrva nagy kerdojel, HC pipa
Raiders: QB nincs, HC nincs.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Evero csinált egy baszott jó védelmet. Első éves DC-ként. Berobbant. Igazolta, hogy Fangio csak mellébeszélt. Igazolta, hogy a keretben van bőven talent. Felajánlottuk neki, hogy legyen interim HC. Amikor nem volt más lehetőség, mint megköszönni a havernek a semennyire sem látszó munkáját. Nem fogadta el. “Komora Imre bácsi” igazolta, hogy jogos volt a haver menesztése. Majd meginterjuvoltuk HC-nak. A Ryans esett igazolja, ha jól szerepelt volna, még esèlye is lett volna. Még mindig csak egy első éves DC. Ki tudja mi jött volna a második évére. Mennyire ismerik ki. Leigazoltuk Nagynév kettest. Lobbiztunk Evero mellett, hogy ő maradjon a DC, pedig nem az embere. Nagynév leül vele, hogy meggyőzze. Közben máshol sem ő lesz most a HC. Egy év múlva egy második éves ismétlés után jelentősen nőtt volna erre az esélye itt. Az emberei megvoltak hozzá. Neki ez no way. Hát menjen. Ha valakivel, vele tényleg mindenki nagyon fair módon viselkedett itt. Mindenki éreztette feléje, hogy sokra tartjuk a munkáját. Vont sem becsülte és marasztalta ennyire ez a stáb. Kurvaélet. Minden jót Everonak. Részemről jöhet Flores. Benne látom, hogy folytatni tudja, és fejleszti is ezt a D-t. A játékosok megérdemelnék, hogy ne minden évben új edző rendszerét tanulgassák..

több mint 1 éve
Eleddig -mint ahogy már korábban írtátok többen- két DC jelöltünk van Sean Desai, Brian Flores személyében.

Előbbit nem ismerem, de látatlanban őt választanám, mert utóbbit emberileg nagyon nem bírom, így remélem h nem kell broncos szerelésben látnom...
Általános Doktor
Szakmailag Flores cv-je tűnik erősebbnek. Desai védelmeivel rengeteg hiányosságot említenek.

Igaz, nekem Flores védelme sem tetszett a Dolphinsnál, miközben egy rakás pénzt és picket belenyomtak neki. De annyira nem volt vészes mint amiket Desai kapcsán említenek.
Cruyffista
Kifejezetten pofás kezdett lenni Flores védelme Miamiban a végére. Desai szerintem langymeleg.

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Így, hogy Fangio szerencsére kiesett felőlem kb bárki jöhet.

Mondjuk ebből a kettő névből én is inkább Florest választanám, mégha egyiktol sem esek egyelőre hasra.

Bár Allbright szerint jelenleg Desai van pole pozícióban.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Eleddig -mint ahogy már korábban írtátok többen- két DC jelöltünk van Sean Desai, Brian Flores személyében.

Előbbit nem ismerem, de látatlanban őt választanám, mert utóbbit emberileg nagyon nem bírom, így remélem h nem kell broncos szerelésben látnom...
Általános Doktor
Szakmailag Flores cv-je tűnik erősebbnek. Desai védelmeivel rengeteg hiányosságot említenek.

Igaz, nekem Flores védelme sem tetszett a Dolphinsnál, miközben egy rakás pénzt és picket belenyomtak neki. De annyira nem volt vészes mint amiket Desai kapcsán említenek.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 539
Everoval -a kérésére- felbontottuk a szerződést.

Nekem nem volt szimpi ez a sértett önérzetesség, amit letolt Hackett kirúgása óta, de sok sikert azért neki a továbbiakban.
Általános Doktor
Én ezt nem is értem, ők ennyire össze tartoznak/tak vagy mire véljem ezt de tényleg? Ha igen, akkor meg felvetül a kérdés, hogy esetleg ő nem ugyanazokat a meccseket nézte mint mindenki más? Jogtalannak érzi netalántán a kirúgását ezek alapján? 😀
Komolyan, eszem megáll.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Everoval -a kérésére- felbontottuk a szerződést.

Nekem nem volt szimpi ez a sértett önérzetesség, amit letolt Hackett kirúgása óta, de sok sikert azért neki a továbbiakban.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
 www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
Na ki az, aki még 2023-ban is imádja ezt a slágert!?

😀

| Akkor már ketten vagyunk (Everoval hárman) |
Helmut _Professional drinker
szerette ezt bárki bármikor?!
Negritis, a vajda
Figyelj! 2009-ben ez is nagyon friss modern, és népszerű volt ! 😀
több mint 1 éve
Vikingsnak nem adtatok engedèlyt hogy Everot interjúztassa DCnek.
dande2
lol
Everonak HC posztra is van esélye, máshol. Az pedig a Denvernek életbevágóan fontos harmadik körös picket jelentene. Kivárnak.
ulpianus
Itt azt mondják az okosok, hogy mivel elsőéves DC, nem jár utána semmi sem. Egy év után még nem lehetsz elég fekete..

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
dande2
lol
Everonak HC posztra is van esélye, máshol. Az pedig a Denvernek életbevágóan fontos harmadik körös picket jelentene. Kivárnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
dande2
lol

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve

| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
 www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
Na ki az, aki még 2023-ban is imádja ezt a slágert!?

😀

| Akkor már ketten vagyunk (Everoval hárman) |
Helmut _Professional drinker
szerette ezt bárki bármikor?!
Negritis, a vajda
Nem tudom.. De azt a két bitang dogot teljes nyugalommal állítán be Bolles és Bogyó helyett a falba, komoly szellemi upgrade lenne a védvonalban. A szöszi kera nem rossz műtermi körülmények között, de a pálya szélén nem élne meg, első fordulós kirosta a kerületi cheeeader válogatón… 😊