Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Nekem amúgy kicsit fura ez az edzések utáni saját irodában meg filmszobában maradás, miközben ezt a villájában is csinálhatná, de így konkrétumok nélkül nehéz mit mondani rá. Lehet van rá logikus magyarázat.Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Valamiért mégis csak bekerült a hírekbe ès most. Nyilván nem a műanyagflakont hircolászta utána, hogy tessék meginni a kollagénport Wilson úr. Voltam nagyon közel BL négyes döntőt többször is játszó magyar élcsapathoz. Egèsz elborult dolgaik voltak a játèkosoknak, s nem győzte a szakosztályvezető letörni a “lelkesedést”. Miközben a szurkolók mind a játékosok mellett voltak vakon, és közben teljes tévedésben egy egy extraklasszissal kapcsolatban.
Ez a personal coach téma konkrétum nélkül kicsit túlragozott. Nem kezdek tldr-be, de pl NBA sztároknál 5+ fős staff él a ház különböző szegleteiben. Szóval azt kéne tudni hogy Russ personal coacha mit csinált az épületben, mert pl ha a dietetikusa ténykedett a konyhában, azt Payton sem fogja megtiltani.
Cruyffista
Zalán
több mint 1 éve
Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Valamiért mégis csak bekerült a hírekbe ès most. Nyilván nem a műanyagflakont hircolászta utána, hogy tessék meginni a kollagénport Wilson úr. Voltam nagyon közel BL négyes döntőt többször is játszó magyar élcsapathoz. Egèsz elborult dolgaik voltak a játèkosoknak, s nem győzte a szakosztályvezető letörni a “lelkesedést”. Miközben a szurkolók mind a játékosok mellett voltak vakon, és közben teljes tévedésben egy egy extraklasszissal kapcsolatban.
Ez a personal coach téma konkrétum nélkül kicsit túlragozott. Nem kezdek tldr-be, de pl NBA sztároknál 5+ fős staff él a ház különböző szegleteiben. Szóval azt kéne tudni hogy Russ personal coacha mit csinált az épületben, mert pl ha a dietetikusa ténykedett a konyhában, azt Payton sem fogja megtiltani.
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Florest elvitte a Vikings, bár ez olyan sokat nem oszt szoroz, nàlunk Desai a favorit.Ez a personal coach téma konkrétum nélkül kicsit túlragozott. Nem kezdek tldr-be, de pl NBA sztároknál 5+ fős staff él a ház különböző szegleteiben. Szóval azt kéne tudni hogy Russ personal coacha mit csinált az épületben, mert pl ha a dietetikusa ténykedett a konyhában, azt Payton sem fogja megtiltani.
több mint 1 éve
Pontosan látható, hova vezetett, ez a magamnak vezénylek, magam hajtom végre abszurditás. Ezért szerettem volna Jimbot, mert vele tényleg nem fog szórakozni egy Wilson. Pozitív, ha Nagynév 2.0 is képes kipakolni a tökeit az asztalra, és világosan érthetővé teszi: Én vagyok a főnök és a helyettesem is én vagyok.Saját irodája is van Wilsonnak, nem csak saját edzői kara 😀Hat ami tetszett és megragadt pl. h kifejtette, h nem fogja engedni, h pl Wilsonnak a saját edzői stábja (nem is tudtam, h van neki, már persze ha jól értettem, mert futólag olvastam csak) a Broncos létesítményeiben tartózkodjon.Payton bekezdett a sajtótájékoztatón ahogy láttam. Bár a teljesen nem tudtam nezni, csak részleteket, de nem szarral gurigazik az biztos. 😀Mi tőrtént? Valami érdemi ?
roberto23
Zalán
Innentől viszont Wilsonnak rendesen fel kell kötni a gatyát, mert innentől Payton a főnök minden tekintetben, szóval ha továbbra sem megy neki már ő lesz a felaldozhato.
roberto23
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Saját irodája is van Wilsonnak, nem csak saját edzői kara 😀Hat ami tetszett és megragadt pl. h kifejtette, h nem fogja engedni, h pl Wilsonnak a saját edzői stábja (nem is tudtam, h van neki, már persze ha jól értettem, mert futólag olvastam csak) a Broncos létesítményeiben tartózkodjon.Payton bekezdett a sajtótájékoztatón ahogy láttam. Bár a teljesen nem tudtam nezni, csak részleteket, de nem szarral gurigazik az biztos. 😀Mi tőrtént? Valami érdemi ?
roberto23
Zalán
Innentől viszont Wilsonnak rendesen fel kell kötni a gatyát, mert innentől Payton a főnök minden tekintetben, szóval ha továbbra sem megy neki már ő lesz a felaldozhato.
roberto23
több mint 1 éve
Hat ami tetszett és megragadt pl. h kifejtette, h nem fogja engedni, h pl Wilsonnak a saját edzői stábja (nem is tudtam, h van neki, már persze ha jól értettem, mert futólag olvastam csak) a Broncos létesítményeiben tartózkodjon.Payton bekezdett a sajtótájékoztatón ahogy láttam. Bár a teljesen nem tudtam nezni, csak részleteket, de nem szarral gurigazik az biztos. 😀Mi tőrtént? Valami érdemi ?
roberto23
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Pont fordítva. FAn elég vegyes az eredménye, DJones bejött, Gregory viszont nagyon nem. És visszahozta GordontThere is mutual agreement between Paton and Payton that the 2023 draft picks are not enough, and they have to create more, especially if they have a system fit first round target. 'Someone like Chris Olave, Lane Johnson or Ryan Ramczyk' described as the level of talent they would target.Az jó, mert ha jól emlékszem, Paton éppen a drafton vilt szar, és fa piacon volt jó.
Final free agent decisions will called by Payton, final draft decisions will called by Paton.
Cruyffista
Assurbanapli
Draftról még korai beszélni, de egyelőre pont hogy jól fest. PS2-t ki tudja tűzni a zászlajára, Browning és Sterns jó pickek, Meinerz nem reménytelen, Williams néz most ki rosszabbul.
Tavaly Bonitto szar volt, Dulcich, Mathis OK, de majd második év után vmivel többet tudunk, egyelőre csak Wattenberg tűnt teljesen reménytelennek.
Én azt gondolom, hogy ha doki egyszer megírja a védőbeszédet pont a draft lesz az érvelésének a gerince
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
There is mutual agreement between Paton and Payton that the 2023 draft picks are not enough, and they have to create more, especially if they have a system fit first round target. 'Someone like Chris Olave, Lane Johnson or Ryan Ramczyk' described as the level of talent they would target.Az jó, mert ha jól emlékszem, Paton éppen a drafton vilt szar, és fa piacon volt jó.
Final free agent decisions will called by Payton, final draft decisions will called by Paton.
Cruyffista
több mint 1 éve
Zach Strief az új OL coach. Payton kedvenc játékosa volt, visszavonulása után ast OL coach volt a Saintsnél. Onnan érkezik.Szakkommentátor volt a visszavonulása után a helyi rádiónál, 21-22-ben volt OL coach, tehát alapvetően még elég "zöldfülű". Az egyik legjobb mentalitású játékos volt a Saints-es pályafutása alatt, edzőként sem lehet róla rosszat hallani.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
There is mutual agreement between Paton and Payton that the 2023 draft picks are not enough, and they have to create more, especially if they have a system fit first round target. 'Someone like Chris Olave, Lane Johnson or Ryan Ramczyk' described as the level of talent they would target.Final free agent decisions will called by Payton, final draft decisions will called by Paton.
több mint 1 éve
Payton bekezdett a sajtótájékoztatón ahogy láttam. Bár a teljesen nem tudtam nezni, csak részleteket, de nem szarral gurigazik az biztos. 😀Mi tőrtént? Valami érdemi ?
roberto23
több mint 1 éve
Payton bekezdett a sajtótájékoztatón ahogy láttam. Bár a teljesen nem tudtam nezni, csak részleteket, de nem szarral gurigazik az biztos. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
mondjuk ha Sean Paytonnál emlegetjük hogy kevés SB-t nyert, sztem ugyanez említhető Reidnél is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Miért uralja a csoportot a KC?Szerintem Mahomes miatt. A többi tényező persze szintén ad hozzá egy kicsit, de Mahomes nélkül nem lenne stabil.
Nem, nem Mahomes miatt,
Amadeus von Dollárbaloldal
Mellesleg mi is Peyton Manning miatt domináltuk a csoportot tíz éve. A New England meg Brady miatt dominálta az ismert világot.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Zach Strief az új OL coach. Payton kedvenc játékosa volt, visszavonulása után ast OL coach volt a Saintsnél. Onnan érkezik.
több mint 1 éve
Néha én is írok első lendületből faszságokat.Egyszer én is tévedtem már.
Azt hittem nem lesz igazam
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Néha én is írok első lendületből faszságokat.Ez adott félreértésre okot:Azt egy szóval nem mondtam, hogy a Raiders a Chargers előtt lenne.De nem az az alapfelvetés hogy bajnokok lesznek.Nem, a probléma a 0 szervezeti kultúra. Tök mindegy ki az OC, vagy a DC, milyen free agenteket igazolsz, ha szervezeti szinten szar az egész. Amióta követem ezt a sportot a Chargers - néhány év kivételével - fixen contender vagy "majd jövőre" kategória, aztán valahogy sosem. Évekig ment, hogy na majd most Rivers, na majd most Herbert, na majd most Mack. Aztán sehol semmi.OffOFFOFF
A Bolts 10-7 mérkeggel zàrt. Mr. Kártékonnyal a volánnál. Nem lesznek egy jó (mert jó) OCvel 7-10.
ulpianus
Staley azon nagyon kevés vezetőedzők egyike, akinek a rendszere még életében egyszerre több csapatnál is össze tudott dölni.... Szerintem is Kellen Moore lesz itt a probléma
UFF 😀
Helmut _Professional drinker
Miért uralja a csoportot a KC?
Nem, nem Mahomes miatt, hanem azért, mert Reid összerakott egy olyan szervezetet, ami tökéletesen működik minden szempontból a pályán és a FO-ban is.
A Chargers valós problémáit nem Kellen Moore fogja megoldani OC-ként. (Akit amúgy kiváló OC-nak tartok.)
Tavaly sem volt jobb a szervzeti kultúrájuk, mégis ők végeztek a KC mögött és jutottak PO-ba, 2023-mat tekintve miért lennének ebben a felvetésben rosszabb helyzetben mint a szintén szervezeti kultúrában szenvedő Raiders és Broncos.
Amúgy szerintem Staley a szűk keresztmetszet és nem nagyon látom őket a PO-ban diadalmaskodni, de ez előtt pár éve pont veled együtt temettem őket Herbert draftolása miatt. Szóval most óvatosabban lapátolnám a födet a koporsóra, és amellett hogy Paytonnak egy kérdőjelet adtam, McDouche-nak meg még azt sem, és attól hogy Carr nem egy Super Bowl kaliberű QB, a távozása önmagában nem oldja meg ezt a problémát, amíg nem jött a helyére senki.
Jelenleg nem látom a Raiderst megelőzni a Chargerst.
Aztán FA/draft után beszélhetünk róla újra. Valójában akkor sem leszünk okosabbak, de annak fogjuk hinni magunkat...
Nagy távolság a KC és a többiek közt van, nem a Bolts és a többiek közt
Black_Adder
Ellenben a Raiders és a Broncos legalább próbálkozik azzal, hogy javítson a szervezetén (hol több, hol kevesebb sikerrel), a Chargers meg ugyanazt a kört futja újra és újra.
A Bolts abban a helyzetben van, hogy Herbert miatt elég jók ahhoz, hogy nehéz legyen leváltani Staley-t. Mondjuk ürügynek a tavalyi utolsó forduló (és a magyarázata rá) nekem bőven elég lett volna, de sok példa van rá a történelemben, hogy egy csapat megreked a PO határán és se előre se hátra, néha nehezebb ebből kitörni, mint valami nagy pusztítás után talpra állni. Mégha elsőre utóbbi is fáj jobban...Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊| pedig legszarabbul a Chargers áll a csoportban. |
| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
Black_Adder
Illetőleg meggyőzhető vagyok arról, hogy tévedek.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Ez adott félreértésre okot:Azt egy szóval nem mondtam, hogy a Raiders a Chargers előtt lenne.De nem az az alapfelvetés hogy bajnokok lesznek.Nem, a probléma a 0 szervezeti kultúra. Tök mindegy ki az OC, vagy a DC, milyen free agenteket igazolsz, ha szervezeti szinten szar az egész. Amióta követem ezt a sportot a Chargers - néhány év kivételével - fixen contender vagy "majd jövőre" kategória, aztán valahogy sosem. Évekig ment, hogy na majd most Rivers, na majd most Herbert, na majd most Mack. Aztán sehol semmi.OffOFFOFF
A Bolts 10-7 mérkeggel zàrt. Mr. Kártékonnyal a volánnál. Nem lesznek egy jó (mert jó) OCvel 7-10.
ulpianus
Staley azon nagyon kevés vezetőedzők egyike, akinek a rendszere még életében egyszerre több csapatnál is össze tudott dölni.... Szerintem is Kellen Moore lesz itt a probléma
UFF 😀
Nem, nem Mahomes miatt, hanem azért, mert Reid összerakott egy olyan szervezetet, ami tökéletesen működik minden szempontból a pályán és a FO-ban is.
A Chargers valós problémáit nem Kellen Moore fogja megoldani OC-ként. (Akit amúgy kiváló OC-nak tartok.)
Tavaly sem volt jobb a szervzeti kultúrájuk, mégis ők végeztek a KC mögött és jutottak PO-ba, 2023-mat tekintve miért lennének ebben a felvetésben rosszabb helyzetben mint a szintén szervezeti kultúrában szenvedő Raiders és Broncos.
Amúgy szerintem Staley a szűk keresztmetszet és nem nagyon látom őket a PO-ban diadalmaskodni, de ez előtt pár éve pont veled együtt temettem őket Herbert draftolása miatt. Szóval most óvatosabban lapátolnám a födet a koporsóra, és amellett hogy Paytonnak egy kérdőjelet adtam, McDouche-nak meg még azt sem, és attól hogy Carr nem egy Super Bowl kaliberű QB, a távozása önmagában nem oldja meg ezt a problémát, amíg nem jött a helyére senki.
Aztán FA/draft után beszélhetünk róla újra. Valójában akkor sem leszünk okosabbak, de annak fogjuk hinni magunkat...
Black_Adder
Ellenben a Raiders és a Broncos legalább próbálkozik azzal, hogy javítson a szervezetén (hol több, hol kevesebb sikerrel), a Chargers meg ugyanazt a kört futja újra és újra.
De azt hiszem most már értem, hogyan gondoltad.Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊| pedig legszarabbul a Chargers áll a csoportban. |
| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
A Bolts abban a helyzetben van, hogy Herbert miatt elég jók ahhoz, hogy nehéz legyen leváltani Staley-t. Mondjuk ürügynek a tavalyi utolsó forduló (és a magyarázata rá) nekem bőven elég lett volna, de sok példa van rá a történelemben, hogy egy csapat megreked a PO határán és se előre se hátra, néha nehezebb ebből kitörni, mint valami nagy pusztítás után talpra állni. Mégha elsőre utóbbi is fáj jobban... Néha egy tökös GM bevállalja, hogy PO szereplés után is kirúgja a HC-t / lecseréli a QB-t vagy meghozza a szükséges kockázatot
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt egy szóval nem mondtam, hogy a Raiders a Chargers előtt lenne.De nem az az alapfelvetés hogy bajnokok lesznek.Nem, a probléma a 0 szervezeti kultúra. Tök mindegy ki az OC, vagy a DC, milyen free agenteket igazolsz, ha szervezeti szinten szar az egész. Amióta követem ezt a sportot a Chargers - néhány év kivételével - fixen contender vagy "majd jövőre" kategória, aztán valahogy sosem. Évekig ment, hogy na majd most Rivers, na majd most Herbert, na majd most Mack. Aztán sehol semmi.OffOFFOFF
ulpianus
UFF 😀
Black_Adder
több mint 1 éve
De nem az az alapfelvetés hogy bajnokok lesznek.Nem, a probléma a 0 szervezeti kultúra. Tök mindegy ki az OC, vagy a DC, milyen free agenteket igazolsz, ha szervezeti szinten szar az egész. Amióta követem ezt a sportot a Chargers - néhány év kivételével - fixen contender vagy "majd jövőre" kategória, aztán valahogy sosem. Évekig ment, hogy na majd most Rivers, na majd most Herbert, na majd most Mack. Aztán sehol semmi.OffOFFOFF
ulpianus
UFF 😀
Amúgy szerintem (is) Staley a szűk keresztmetszet és nem nagyon látom őket a PO-ban diadalmaskodni, de ez előtt pár éve pont veled együtt temettem őket Herbert draftolása miatt. Szóval most óvatosabban lapátolnám a födet a koporsóra, és amellett hogy Paytonnak egy kérdőjelet adtam, McDouche-nak meg még azt sem, és attól hogy Carr nem egy Super Bowl kaliberű QB, a távozása önmagában nem oldja meg ezt a problémát, amíg nem jött a helyére senki.
Jelenleg nem látom a Raiderst vagy a Broncost megelőzni a Chargerst. Igaz nagy távolság a KC és a többiek közt van, nem a Bolts és a többiek közt
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem, a probléma a 0 szervezeti kultúra. Tök mindegy ki az OC, vagy a DC, milyen free agenteket igazolsz, ha szervezeti szinten szar az egész. Amióta követem ezt a sportot a Chargers - néhány év kivételével - fixen contender vagy "majd jövőre" kategória, aztán valahogy sosem. Évekig ment, hogy na majd most Rivers, na majd most Herbert, na majd most Mack. Aztán sehol semmi.OffOFFOFF
ulpianus
UFF 😀
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 1 éve
Sztem felesleges egymást győzködni h Payton akkor most "felkiáltójeles", vagy "kérdőjeles" jó HC-e.Black (és a szkeptikusabbak) joggal mutogathatnak az elmúlt 6 évre, amiből legalább 3 úgy telt h ilyen-olyan indokokkal úgy gondoltuk h minden rendben lesz.
Más kérdés h sztem egyik korábbi edzőnknél sem volt ennyi empirikus bizonyíték h márpedig ő felkiáltójeles jó edző, de erre meg lehet mondani h RW-nél is volt elég sok empirikus bizonyíték h jó lesz, aztán jó kb. 4-5 meccsen ha volt.
Most h ezt ilyen jól megbeszéltem magammal megyek vissza imádkozni h Flores fejét ne kelljen itt néznem...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Payton 2 éve Brady nyilvánvalóan tehetségesebb, nyilvánvalóan erősebb Tampája ellen nyert csoportot egy tight enddel meg egy bordatört Brees-zel QB-ban. Valószínűleg a Chargers már akkor is offseason powerranking champ volt, Joey Bosa meg projected DPOY.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
OffOFFOFF
ulpianus
UFF 😀
több mint 1 éve
OffA Bolts 10-7 mérkeggel zàrt. Mr. Kártékonnyal a volánnál. Nem lesznek egy jó (mert jó) OCvel 7-10.
Állat vagyok, ami enni kér...