Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
De kicsit most olyan érzésem van, mintha egy ex-TV-s szupercsapatot akarnának összehozni. 😀A Grudgen-Mayock vonal a Raidersben is ütõs volt.
Gerichill
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Miért, nem örülnétek neki ha most vinnék?Majd elhozzuk Dennis Allent a Saintstől DC-nekJövőre ingyen igazolható lesz
Black_Adder
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Majd elhozzuk Dennis Allent a Saintstől DC-nekJövőre ingyen igazolható lesz
Black_Adder
több mint 1 éve
Gerichill
526
Nekem amúgy, mint személyiség szimpatikusnak tűnt Rex Ryan, de nem tudom, hogy miként szuperálna, mint DC. Főleg ennyi kihagyás után. De kicsit most olyan érzésem van, mintha egy ex-TV-s szupercsapatot akarnának összehozni. 😀
több mint 1 éve
Majd elhozzuk Dennis Allent a Saintstől DC-nek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Huhh, VJ-től még nekem is felfordul a gyomrom. A három muskétás közül a legnagyobb semmirekellő.Sexy Rexy sem annyira szexi 2023-ban, de ő legalább volt komoly védelmek DC-je, meg HC-ja egyaránt. Bár ennyi erővel WP is kaphatna egy interjút, ha jól tudom épp az XFL szezonra készül HC-ként, gondolom azért onnan mozdítható lenne...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Ó bazmeg.. Megúsztuk a büdösszájú Fangiót, most valahogy meg kellene úsznunk ezt a barom Vance Josephet. Kinek az ötlete ezeket a bukott embereket visszahozogatni ide. Mondjuk lesznek majd jó edzések, ez biztató. Ezerszer inkább Sexy Rexy..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Úgy néz ki Rex Ryan lesz a DC.QB-t játszott, nem volt kit edzeni.Outen -> Titans (rb coach)Főleg TE-fronton. Az nagy erősségünk volt az elmúlt 4 évben, amíg itt volt. (Nem)
Declan Doyle jött TE coachnak.
Nyilván a Saintstől. Annyira dominánsan jók voltak az elmúlt 2 évben, hogy minden edzőjüket akarjuk.
Black_Adder
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 378
Outen -> Titans (rb coach)Főleg TE-fronton. Az nagy erősségünk volt az elmúlt 4 évben, amíg itt volt. (Nem)
Declan Doyle jött TE coachnak.
Nyilván a Saintstől. Annyira dominánsan jók voltak az elmúlt 2 évben, hogy minden edzőjüket akarjuk.
Black_Adder
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Logan Kilgore — formerly Arch Manning's offensive coordinator — is being hired by the #Broncos as a quality control coach, per @FootballScoop.
— Zack Kelberman (@KelbermanNFL) February 15, 2023
Fascinating addition to Sean Payton's staff.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Outen -> Titans (rb coach)Declan Doyle jött TE coachnak.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Patrik007
342
Teljességgel kizárt hogy első kört adjon érte valaki (nem is ér annyit) A legjobb amiben reménykedhetünk egy 2. Talán egy kései 2. és valami apró. Jeudy fejődő képes és egy jó kis elkapó lehet belőle egy jó rendszerben főleg, de messze még az igazán jó játékosoktól. Egyelőre. Aztán remélhetőleg tovább felődik.judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Jeudy-ért az őszi deadline-kor 2+3. kört kértünk, de a legjobb ajánlat 3+6. kör volt. Tekintve, hogy akkor még negyed olyan jó játékos nem volt mint utána, szerintem elképzelhető hogy már elsőt ér. És azért Jeudy lábon klasszis, nem a sebessége miatt mint Brown.
peach
Advanced statokban a szeparációra vonatkozó számokban vezeti a ligát. Ő játssza magát leghamarabb üresre, átlagosan a legtöbb uncovered területtel maga körül.
Pont emiatt nem fogjuk elcserélni, hisz Paytonnak kell egy elit route runner a rendszerébe és Jeudy csak most lesz 24, de ha mégis, szerintem minimum két második kört kapunk érte.
Cruyffista
több mint 1 éve
Két masik forrás szerint Payton Bollesszel számol kezdő LT-ként, aminek következtében lekerült az alábbi poszt:Szerintem ő egy sokkal jobb játékos, mint amit láttunk belőle az idén.
Plusz Klis szerint új strength and conditioning coach lett kinevezve, ami az utóbbi évek sérüléshulláma után végre talán elindít valamit.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Jeudy-ért az őszi deadline-kor 2+3. kört kértünk, de a legjobb ajánlat 3+6. kör volt. Tekintve, hogy akkor még negyed olyan jó játékos nem volt mint utána, szerintem elképzelhető hogy már elsőt ér. És azért Jeudy lábon klasszis, nem a sebessége miatt mint Brown.
peach
Advanced statokban a szeparációra vonatkozó számokban vezeti a ligát. Ő játssza magát leghamarabb üresre, átlagosan a legtöbb uncovered területtel maga körül.
Pont emiatt nem fogjuk elcserélni, hisz Paytonnak kell egy elit route runner a rendszerébe és Jeudy csak most lesz 24, de ha mégis, szerintem minimum két második kört kapunk érte.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Két masik forrás szerint Payton Bollesszel számol kezdő LT-ként, aminek következtében lekerült az alábbi poszt: Plusz Klis szerint új strength and conditioning coach lett kinevezve, ami az utóbbi évek sérüléshulláma után végre talán elindít valamit.
több mint 1 éve
Már nem ér annyit? 😳😳ez a mostani Wilson nagyon messze van az 1.körtől.Wilson kettőt, +2 2-t. 😮 Van még érték..PS2 és Simmons ér első kört egyedül a Denver a rosteren.judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Az OLben nálam Meinerz akit nem cserélnék el, a többi felőlem mehet.
Általános Doktor
peach
Amadeus von Dollárbaloldal
Zalán
Mi történt vele?? 🤔
több mint 1 éve
Állítólag Bolles akit árultok 1-2 insider szerint. Mondjuk Albright is köztük van szóval ezt kezeljétek fenntartásokkal…Allbright kb a legpontosabb insider Broncos kapcsán.
Tomcsik
Amúgy 9 hsz-szel lejjebb volt, és konkrétan az azóta folyó diskurzusnak ez az indítója.
Egyébként állítólag egy WR-t és DB-t is árulunk, egyelőre nincs megnevezve, hogy kit. Tippre Sutton + Simmons
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
ez a mostani Wilson nagyon messze van az 1.körtől.Wilson kettőt, +2 2-t. 😮 Van még érték..PS2 és Simmons ér első kört egyedül a Denver a rosteren.judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Általános Doktor
peach
Zalán
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Wilson kettőt, +2 2-t. 😮 Van még érték..PS2 és Simmons ér első kört egyedül a Denver a rosteren.judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Általános Doktor
peach
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
PS2 és Simmons ér első kört egyedül a Denver a rosteren.judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Általános Doktor
peach
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
imádom a marketinget.Trade esélyesek:Az értékeket azonnal visszaforgatják a csapatba, szóval nem rebuild lesz, csak retool.
- KJ Hamler
- Okwuegbunam
- Bolles (14m szabadulna fel)
- Cushenberry
Cruyffista
Cruyffista
több mint 1 éve
judit szvsz nem első körös érték jelenleg. bár igaz, hogy hollywoodért is volt olyan barom aki magas picket adott. nincs is már állása.Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Általános Doktor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.Emberileg Suttont sajnálnám még, de a sérülése óta belassult kicsit. Jeudy az év végén villantott valamit a várt potenciáljából érte kár lenne, de ha erős első kört kapunk érte, akkor el tudom fogadni.
Black_Adder
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Simmons és PS2 kivételével felőlem bárkit elcserélhetnek. Mondjuk annyira nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas nagy kapkodás lenne a játékosaink után, de árulni semmibe nem kerül őket.