Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
A tavaly előtti Cards védelem pár statban top 10es, így utánaopvasva ennyit adjunk meg neki.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...
Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...Joseph a Cardinalsnál GM váltásig HC favorit volt, a Phillynél pedig szintén elsőszámú kiszemelt a DC posztra, ő viszont a család miatt inkább Denverbe akart visszatérni. Nem a kuka mellett találták meg. Az inkább Patricia volt, akinél bármi jobb.
StormST
Cruyffista
Mit tett le eddig VJ az asztalra? Nem kötekedés, tényleg érdekelne, mert top10-es D-t még nem rakott össze 3 év DC és 2 év HC karrierrel. Nálam ő totál a "big talk, no result"...
StormST
pl.:
twitter.com/MaseDenver/status/1628836844107403264?s=19
A játékosai pedig tényleg mindenhol szerették és elismerték...
Általános Doktor
Szerették és elismerték, szép szavak, csak amíg teljesítményt nem raknak mögé a játékosai, addig nem sokat ér, nem egy óvóbácsiról beszélünk, ott jár érte a plusz pont maximum...A tavaly előtti Cards védelem pár statban top 10es, így utánaopvasva ennyit adjunk meg neki.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...
Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...Joseph a Cardinalsnál GM váltásig HC favorit volt, a Phillynél pedig szintén elsőszámú kiszemelt a DC posztra, ő viszont a család miatt inkább Denverbe akart visszatérni. Nem a kuka mellett találták meg. Az inkább Patricia volt, akinél bármi jobb.
StormST
Cruyffista
Mit tett le eddig VJ az asztalra? Nem kötekedés, tényleg érdekelne, mert top10-es D-t még nem rakott össze 3 év DC és 2 év HC karrierrel. Nálam ő totál a "big talk, no result"...
StormST
pl.:
Általános Doktor
Pár statban lehet, hogy top10-es, nálam pl. ez számít inkább, mint a DVOA:
Points per game:
2016: 19
2017: 22
2018: 12
2019: 28
2020: 12
2021: 16
2022: 31
Yard/game-ben volt 2017-ben a Broncos D erős, mégis 5-11-el és beszedett pontokban 22. helyen végeztünk, így az a D se volt top10...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Greg Manusky az ILB coach.Michael Wilhoite pedig az OLB coach.
roberto23
Ő többször volt korábban DC, szal rutin is érkezik.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Greg Manusky az ILB coach.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
A tavaly előtti Cards védelem pár statban top 10es, így utánaopvasva ennyit adjunk meg neki.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...
StormST
Cruyffista
StormST
pl.:
több mint 1 éve
Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...
StormST
Cruyffista
több mint 1 éve
Félre ne érts, én is szurkolni fogok még ennek a bamba faszkalapnak a köcsög mély hangjával, a nyomorult bíróra nézéseivel, a nulla eredményeivel, meg a semmirekellő és semmitmondó nyilatkozataival együtt is.VJ Ellis szerelemgyereke volt, nem Elwaye, más kérdés h már egyiknek sincs semmiféle érdemi szerepe a klubnál, szal tényleg teljesen felesleges rájuk mutogatni már.Egyébként én nem is értem miért jött vissza. Pláne, ha tényleg reális opció volt az Eagles.
Annyit meg kell adni am VJnek h itt csak bukhat, mégis volt töke bevállalni.
Általános Doktor
Egyébként ugye már írtam is, és bár lehet egyedül vagyok vele itt, emberileg nekem semmi bajom VJ-vel. A szakmai tudását tekintve már vannak aggályaim, de bármennyire is nehéz én egyelőre megadom neki az esélyt. Aztán meglátjuk.
Amúgy én teljesen megértem a kiborulast, es simán lehet, hogy én megyek szembe az autópályán, de nekem az NFL es a Broncos egy szórakozás, egy “szerelem”, ha mondhatom így, es emiatt én nem akarok az offseasonben is idegeskedni. Nyilván ha elkezdődik a szezon más, akkor lehet megint a halál faszara fogok kívánni mindenkit, de én most elfogadok minden döntést, meg ha nem tetszik. Próbálok hinni abban, hogy Payton tudja mit csinál. Lehet ez naiv, vagy idióta gondolat, de így legalább nem bassza tönkre a napjaimat a csapat ilyenkor is.
roberto23
Legalább elszakadunk a Fangio féle nem torunk csak hajlunk védelemtől, várhatóan jóval több nyomás lesz a QBn, több pressing és emberezés a secondarytól, ami összeteljesítményben valszeg gyengébb, de talán látványosabb védelmet fog eredményezni.
Hozzám ez a stílus közelebb áll, csak VJ nem 😅
több mint 1 éve
VJ Ellis szerelemgyereke volt, nem Elwaye, más kérdés h már egyiknek sincs semmiféle érdemi szerepe a klubnál, szal tényleg teljesen felesleges rájuk mutogatni már.Egyébként én nem is értem miért jött vissza. Pláne, ha tényleg reális opció volt az Eagles.
Annyit meg kell adni am VJnek h itt csak bukhat, mégis volt töke bevállalni.
Általános Doktor
Egyébként ugye már írtam is, és bár lehet egyedül vagyok vele itt, emberileg nekem semmi bajom VJ-vel. A szakmai tudását tekintve már vannak aggályaim, de bármennyire is nehéz én egyelőre megadom neki az esélyt. Aztán meglátjuk.
Amúgy én teljesen megértem a kiborulast, es simán lehet, hogy én megyek szembe az autópályán, de nekem az NFL es a Broncos egy szórakozás, egy “szerelem”, ha mondhatom így, es emiatt én nem akarok az offseasonben is idegeskedni. Nyilván ha elkezdődik a szezon más, akkor lehet megint a halál faszara fogok kívánni mindenkit, de én most elfogadok minden döntést, meg ha nem tetszik. Próbálok hinni abban, hogy Payton tudja mit csinál. Lehet ez naiv, vagy idióta gondolat, de így legalább nem bassza tönkre a napjaimat a csapat ilyenkor is.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
VJ Ellis szerelemgyereke volt, nem Elwaye, más kérdés h már egyiknek sincs semmiféle érdemi szerepe a klubnál, szal tényleg teljesen felesleges rájuk mutogatni már.Annyit meg kell adni am VJnek h itt csak bukhat, mégis volt töke bevállalni.
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Öcsém…Elkezdesz reménykedni (bár szerintem Wilson már offos, csinalhatunk vele bármit), hogy na most alakul valami, erre bazz… nem…hiszem… el.. ilyen… nincs…
És mégis. Teljesen lerombolják azt a nimbuszt, amibe én beleszerettem 2005-ben.
Legalja esküszöm.
Néztem az Arizona D-t, oké, voltak sérültek, de bottom 5 volt asszem.
És akkor VJ rácsöriz Elway haverjára hogy teccik a projekt tesó, amibe belevágtatok, intezel egy interjút?
Ez a kókler Elway is, öreg korára megbolondult. Tuti az ő keze van benne…
VJ, a gyűlölt, szidott, utalt, szurkolok által pokolra kívánt VJ visszatér…
Hat gratulálok öcsém. Nem sok meccset nézek idén, az tuti.
Totál kieges…
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...Joseph a Cardinalsnál GM váltásig HC favorit volt, a Phillynél pedig szintén elsőszámú kiszemelt a DC posztra, ő viszont a család miatt inkább Denverbe akart visszatérni. Nem a kuka mellett találták meg. Az inkább Patricia volt, akinél bármi jobb.
StormST
több mint 1 éve
Lemondtam gamepass előfizetést, követőzni jövök, ott lehet büntetlenül kurvaanyázni. Oké, visszahozzák VJ-t. Akkor hozzanak vissza olyat is, aki VJ idejèn is itt volt, most nincs, de igazi érték volt. Mondjuk Millerrel kezdhetnèk. Vagy olyan nincs. Csak ilyen hulladèkokkal refreshingelnek? Borzalom. Legalább elintézve, hogy ne kövessem a csapatot a holtidényben. Annyi remek helyre lehet figyelni helyette.. szerintem idén nyugodtan elégethetik az egész stadiont. VJ te baromàllat. Kurva sokkal tartozol itt !!!
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Hát őszintén az OC személye engem nem igazán izgat, Payton mellett kb semmi jelentősége nincs. Viszont ez a Patricia LB coach, VJ DC védő oldali stáb kétségtelenül brutál szarul néz ki. Egyébként VJ elvileg az interjún győzte meg Paytont, előtte Sexy Rexy volt a pole-ban. Én nem tudom mit tud ez az ember az interjukon, de ha tartana online kurzust, én tuti befizetnek rá.
Szerk: legalább Patriciat megúsztuk. Michael Wilhoite az új LB coach.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 1 éve
Shanny Magic
200
Joe Lombardi lett (Official)Még nem fix, hogy OC-nak
De két ilyen nevet az AFC Westen belül🤦♂️
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
már csak vmi balfasz kellene OC-nakperfect.
hue jackson?
Negritis, a vajda
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
már csak vmi balfasz kellene OC-nakperfect.
hue jackson?
Negritis, a vajda
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
ha hackettre nem csapott volna le a jets ő is jó lett volnamár csak vmi balfasz kellene OC-nakén már el is kezdtem tárgyalni az ideális jelölt ügyében a raiders topicban
hue jackson?
Negritis, a vajda
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
már csak vmi balfasz kellene OC-nakén már el is kezdtem tárgyalni az ideális jelölt ügyében a raiders topicban
hue jackson?
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
már csak vmi balfasz kellene OC-nakhue jackson?
több mint 1 éve
Mi folyik Denverben?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Is this an out of season april fools joke?aztakurva
nincsenek szavak baz'meg Nincs az a tünde, ent vagy embernyelvi szitok, ami ráillene ekkora árulásra
komolyan beadják majd hogy az ő szakértelmétől lesz jobb a Broncos??
Mindenki takaroggyon!
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
én is örülök hogy maradtak, de kibaszott csalódott vagyokSzerintem teljesen jó, hogy ők maradnak, csak a hal mindig a fejétől büdös sajnos…Most erre nem tudok mit mondani. Én sem vagyok feldobva tőle, hogy VJ visszajött, de remelem azért nem probléma, hogy örömömet fejeztem ki, hogy szerintem két jó pozíciós edző legalább marad.Christian Parker viszont marad DB edző, ennek örülök, ez jó döntés.szal van egy sportkocsink amibe beültetünk egy vakot
Szerk: sőt, úgy nézem, hogy Marcus Dixon is maradt defensive line coach. Annak örülök, hogy azért maradtak páran a tavalyi #D stábból.
roberto23
de legalább van 2 használható navigátor
yay
Negritis, a vajda
roberto23
StormST
nála egy noname valaki is jobb lett volna
több mint 1 éve
Szerintem teljesen jó, hogy ők maradnak, csak a hal mindig a fejétől büdös sajnos…Most erre nem tudok mit mondani. Én sem vagyok feldobva tőle, hogy VJ visszajött, de remelem azért nem probléma, hogy örömömet fejeztem ki, hogy szerintem két jó pozíciós edző legalább marad.Christian Parker viszont marad DB edző, ennek örülök, ez jó döntés.szal van egy sportkocsink amibe beültetünk egy vakot
Szerk: sőt, úgy nézem, hogy Marcus Dixon is maradt defensive line coach. Annak örülök, hogy azért maradtak páran a tavalyi #D stábból.
roberto23
de legalább van 2 használható navigátor
yay
Negritis, a vajda
roberto23
több mint 1 éve
Patriciat is itt tartjuk, úgy néz ki LB edzo lesz...twitter.com/mikeklis/status/1628800248650043392?s=19
Am meg kell hagyni neki h jól interjúzik, meg LEADER.
Mivel kisebbségi ezért remélem két év múlva beinterjúzza magát egy HC székbe.
Jobb, mint ha Patricia lett volna.
Az O# olyan jó lesz h nem kell top10es D# (a legjobb hozza köthető D# 11. volt kapott pontban...).
Meg mindenkinek meg kell adni az esélyt, ha már kinevezték...
De sírógörcs nélkül ennyi pozitívumot látok jelenleg...