Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Cody Barton iLB érkezett az éjszaka. Illeszkedik az eddigi igazolasokba. Tetszik.One year. Az látszik, hogy sapka rendbetevő év van, ami átmenet lesz. Ha drafton találunk 3-5 gyöngyszemet, már jó. Nem adjuk fel az évet, de szomorúak sem leszünk egy top 3-5 pick-kel, ha úgy alakul. A drafton előzgessen a Vikings. Valjuk be, mostanában nem a 3-5-nek húzott qb jönnek be. Én továbbra is opciónak vélném, ha letrade-elnénk, gyűjteménk második körös picket is,..
rob3r7o
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Simmons viszont még mindig a piacon. Lassan visszahozhatjuk harmadáron… 😊
több mint 1 éve
Cody Barton iLB érkezett az éjszaka. Illeszkedik az eddigi igazolasokba. Tetszik.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Keenum, Zach Wilson, Huntley, Tysom Hill még "játékban" lehet. Fields és Lance kizárt.
több mint 1 éve
JimmyG kos lett. Ugyh kb Tannehill, aki meg érkezhet, esetleg Fields, amin nagyon meglepődnek. Bár Allbright szerint kizárt, h ő jönne, szóval amilyen arányban eltalálja mostanában a dolgokat reggelre jön a hír, h egy 5. korert jött.
több mint 1 éve
Tekintve hogy az 1/1 és 1/2 kb fix QB, mindenképp fel kéne menni a Pats helyére 1/3-ra ha QB-t akarunk. Alapvetően szerintem a mi jövő évi elsőnk van annyira erős, hogy ez az 1/23 ne számítson üthetetlen ajánlatot.Valószínű azért hogy a Vikings puhatolozott hogy mivel lehet felmenni ha úgy van. És az a válasz érkezhetett hogy 2 db idei elso a jobb
Ha bent van az emberük, úgyis megpróbálják, ha nincs, akkor meg muszájból senkit nem fognak húzni.
Cruyffista
Sztem boritekolható hogy az első 3 QB-ról lemaradtunk és 90% hogy a 4.-ről is
Szerkesztette: Patrik007
több mint 1 éve
Tekintve hogy az 1/1 és 1/2 kb fix QB, mindenképp fel kéne menni a Pats helyére 1/3-ra ha QB-t akarunk. Alapvetően szerintem a mi jövő évi elsőnk van annyira erős, hogy ez az 1/23 ne számítson üthetetlen ajánlatot.Ha bent van az emberük, úgyis megpróbálják, ha nincs, akkor meg muszájból senkit nem fognak húzni.
több mint 1 éve
Vikings a mai trade után sanszosan felmegy a top5-be qb-ért, bajban vagyunk 😅Varhato volt, h a Vikings qb-t fog húzni. Mostanában egyébként egyre több helyen olvastam, h Bo Nix-t irtani hozzánk, aki akar meg a helyünkön is bent lehet.
Vonster
Mindenesetre én nem parazok most, szerintem Payton tudja mit és kit akar, és az eddig offseason fényében tuti tobb opcióval készülünk mindenre.
több mint 1 éve
Vikings a mai trade után sanszosan felmegy a top5-be qb-ért, bajban vagyunk 😅
több mint 1 éve
Egyetértünk, főleg h "darabra" ugyanannyit húznak, csak hátrébb. Én nem örültem volna neki, de nem lett volna tragédia am nálunk se.Nektek nem ér, de a Seattle-nek sztem egy próbát igen.Howell is kihuzva a listáról. Őt el tudtam vna képzelni, de ennyiért örülök, h nem léptük meg. Inkább akkor tényleg menjünk neki a szezonnak a Stidham/ujonc duoval.Kb. harmadik kör végét ér az ellenérték, sztem rohadtul nem ér ennyit Howell, szal én is örülök h ebből is kimaratunk.
rob3r7o
Kezdek aggódni, nem emlékszem arra h volt olyan FA szezon h ne csináljunk kétes dolgokat 😀
Általános Doktor
Willie Parker
Én vmiért JimmyG-t elnézegetném jövőre (nyilván nem mint megoldás, hanem mint egy ténylegesen átmeneti év brideQB-ja). Tannehill már annyira a b oldalon van, h csak vmi 4 milla alatti szerződéssel, párszázezre garival örülnék neki. Jimmyhez hozzávágnék 6-ot is 😀
Fieldset kéne még megúszni. Tehetség van benne, csak nem arra amit mi keresünk: Lamar cseréjének el tudnám pl. képzelni, de SP alatt nem.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Lock már Giant, szóval ő pipa.most már csak fieldsről kell lemaradni és boldog leszekÉn a Gerappa, Tannehill, Lock hármasról is lemaradnék…
Negritis, a vajda
Amúgy tetszik amit csinálunk, meg amit nem.
Zalán
több mint 1 éve
Tannehil olcsóért jöhetmost már csak fieldsről kell lemaradni és boldog leszekÉn a Gerappa, Tannehill, Lock hármasról is lemaradnék…
Negritis, a vajda
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
most már csak fieldsről kell lemaradni és boldog leszekÉn a Gerappa, Tannehill, Lock hármasról is lemaradnék…
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nektek nem ér, de a Seattle-nek sztem egy próbát igen.Howell is kihuzva a listáról. Őt el tudtam vna képzelni, de ennyiért örülök, h nem léptük meg. Inkább akkor tényleg menjünk neki a szezonnak a Stidham/ujonc duoval.Kb. harmadik kör végét ér az ellenérték, sztem rohadtul nem ér ennyit Howell, szal én is örülök h ebből is kimaratunk.
rob3r7o
Kezdek aggódni, nem emlékszem arra h volt olyan FA szezon h ne csináljunk kétes dolgokat 😀
Általános Doktor
több mint 1 éve
most már csak fieldsről kell lemaradni és boldog leszek
több mint 1 éve
Howell is kihuzva a listáról. Őt el tudtam vna képzelni, de ennyiért örülök, h nem léptük meg. Inkább akkor tényleg menjünk neki a szezonnak a Stidham/ujonc duoval.Kb. harmadik kör végét ér az ellenérték, sztem rohadtul nem ér ennyit Howell, szal én is örülök h ebből is kimaratunk.
rob3r7o

több mint 1 éve
Meglepően okosan lehoztuk az első pár napot az FA-n.A Maye csúszás szerintem akkora smoke screen mint amekkorát még a föld nem látott
Akiket igazoltunk/visszaigazoltunk azok ár/értékben jók, szinte mind 2 éves szerződéssel, ami miatt itt lesznek velünk a jövő évi "rebuildes" év után is, ha megütik a várakozásokat.
A csereQB ár idénre 10M átlagra jött ki, ehhez képest Stidham olcsó, ha esetleg jön egy JimmyG 6 milla körül, akkor jók is vagyunk, aztán lássuk a draftról Mayet mondjuk, aki a friss hírek szerint csúszni fog és várhatóan jót tenne neki egy év padozás.
Általános Doktor
ThySoul
Maybe it's not a "drop?"
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) March 8, 2024
Maybe league wasn't as high as media on a guy? https://t.co/lCYNE2RN3c
Allbright a hitelesebb arcok közé tartozik (kivéve ha SP-vel kapcsolatos a dolog), szerinte nem csúszik, hanem alapból nem tetszett a csapatoknak annyira.
Én őszintén nem látom h milyen okból ne menne ki a top3-ban, de ha tényleg csúszik akkor én ugranék rá, mint tyúk a takonyra.

több mint 1 éve
De legalább a nagyobb részét (53millio) benyeltuk idén, jövőre kb 32 millió marad. Évek óta először tényleg úgy tűnik, h van végre elképzelés az FO-ban és annak a mentén haladunk. Nekem kimondottan tetszenek az eddigi történések.
több mint 1 éve
Két részre lesz osztva a Russ dm. Jelenleg 25m helyünk van.
több mint 1 éve
Trautman marad
több mint 1 éve
A fogadóirodák nyomására előbb utóbb úgyis ki kell nyögnie a kommandónak kit fognak húzni, utána már reálisabban tudnak tervezni a csapatok.Lehet tényleg egyben akarják benyelni a Russ dm-et, mert lassan senki nem marad az első hullámból.
Hozzáteszem ez beírható passzív értékgeneralásnak is, hiszen jelenleg kategóriákkal értékesebb a mi jövő évi első körösünk mint a Vikingsé és a Raidersé, bár utóbbi elvileg már nem akar felmozogni a drafton, a Vikings viszont igen és hát a Pats mellett a Giantset is nagyon figyelni kell.
A Vikingsnál Jefferson nyomására benne lehet a 3 első kör beáldozása, hiszen komoly feltételekhez köti a hosszabbítást.
több mint 1 éve
Meglepően okosan lehoztuk az első pár napot az FA-n.A Maye csúszás szerintem akkora smoke screen mint amekkorát még a föld nem látott
Akiket igazoltunk/visszaigazoltunk azok ár/értékben jók, szinte mind 2 éves szerződéssel, ami miatt itt lesznek velünk a jövő évi "rebuildes" év után is, ha megütik a várakozásokat.
A csereQB ár idénre 10M átlagra jött ki, ehhez képest Stidham olcsó, ha esetleg jön egy JimmyG 6 milla körül, akkor jók is vagyunk, aztán lássuk a draftról Mayet mondjuk, aki a friss hírek szerint csúszni fog és várhatóan jót tenne neki egy év padozás.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Humphrey-t is visszahozzuk egy 1 éves deal-lel.
több mint 1 éve
Jött FB meg is van az SB fegyver