Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A torkomon fennakadt agytröszt VJ-n még mindig levegőért kapkodok, de az sem engesztel ki, hogy Drónt a hírek szerint kiengedik a piacra.. Nekem nem tűnik úgy, hogy ezzel a húzással erősödik a team. Olyan, mint ha tudatosan lezüllesztenék a D-t, hogy jobbnak látszódjon az O. Fejcsóválok
Zalán
Idén a liga legjobb védelmei közül kettő jutott be az sb-ba kb sérülésmentesen, és egész meccsen úgy játszottak mintha egy fandzsó - venszjózsi a négyzeten coachingot kaptak volna, egy darab normális playt nem sikerült megcsinálni egész meccsen, az egyetlen visszahordott TD is inkább a támadók bénázása volt.

És ezt nem csak én gondolom így, super lockerroom guy Gannont a játékosai támadják twitteren amiért elkóklerkedte a szezonukat.

A mai ligában viszonylag mindegy milyen a D, bár jó lenne élesen tartani őket, de alapvetően bárcsak ott állnánk hogy Wilson fasza, Payton fasza, Józsi meg elszarta a szezonunkat.

DreMont helyzete amúgy azért kiakasztó mert nem akarjuk tagelni, és 4/60-at kérnek az ügynökével, ami jóval kevesebb mint a szezon közepén projektált évi 22m. Én azt hittem érte lehet magas picket kapni, ezek szerint a liga nem tartja sokra. Komp picket meg nem fogunk kapni, mert rengeteg helyünk lesz költeni.
Cruyffista
Elwaynél ha valakit kiengedtünk a piacra, azt fixen azt jelentette h viszlát, tesó te nem leszel már bronco.

Patonnál ez nincs így, ő ha úgy érzi h sokat kér az adott játékos akkor hagyja hadd koppanjon az open marketen aztán visszahozza, közben pedig végig tartja a jókapcsolatot ezzel megteremtve a realitását is a visszajövetelnek, szal én ezt nem izgulom túl.
Főleg h Dre'mont az átlag feletti, de valójában nem elit játékosok egyike.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
A torkomon fennakadt agytröszt VJ-n még mindig levegőért kapkodok, de az sem engesztel ki, hogy Drónt a hírek szerint kiengedik a piacra.. Nekem nem tűnik úgy, hogy ezzel a húzással erősödik a team. Olyan, mint ha tudatosan lezüllesztenék a D-t, hogy jobbnak látszódjon az O. Fejcsóválok
Zalán
Idén a liga legjobb védelmei közül kettő jutott be az sb-ba kb sérülésmentesen, és egész meccsen úgy játszottak mintha egy fandzsó - venszjózsi a négyzeten coachingot kaptak volna, egy darab normális playt nem sikerült megcsinálni egész meccsen, az egyetlen visszahordott TD is inkább a támadók bénázása volt.

És ezt nem csak én gondolom így, super lockerroom guy Gannont a játékosai támadják twitteren amiért elkóklerkedte a szezonukat.

A mai ligában viszonylag mindegy milyen a D, bár jó lenne élesen tartani őket, de alapvetően bárcsak ott állnánk hogy Wilson fasza, Payton fasza, Józsi meg elszarta a szezonunkat.

DreMont helyzete amúgy azért kiakasztó mert nem akarjuk tagelni, és 4/60-at kérnek az ügynökével, ami jóval kevesebb mint a szezon közepén projektált évi 22m. Én azt hittem érte lehet magas picket kapni, ezek szerint a liga nem tartja sokra. Komp picket meg nem fogunk kapni, mert rengeteg helyünk lesz költeni.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 nflpa.com/denver-broncos-report-card

Amint látom, ebben sem mi vagyunk a mintacsapat. Az öltöző kifestése után Walton bácsiéknak lesz még feladata… 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 948 — Lucas Scott
Ezt a Webb QB coach dolgot nem nagyon értem. Ha beválik és elkezd tanulni, seperc alatt elviszik, ha Payton kinevezi OC-nak, akkor se lesz itt túl sokáig ha jó lesz. Szóval alapvetően értem a szándékot hogy akar egy inast kinevelni aki idővel levesz feladatokat a válláról, csak ezeknek a sztoriknak vagy bukás vagy aranyra lelés a vége, aminek majd más csapat látja hasznát.

Amúgy a 2017-es Senior Bowl mvp-je volt. Wtf
Cruyffista
Webb amugy meg 'manningi' iskolabol jon. rohadt sokat keszult vele anno, kulon is. mikor Genot beallitottak kezdonek akkor masnap Eli Webbel ult le keszulni a meccsekre, ot akarta felkesziteni, hogy legyen kezdo.
ahogy emlekszem mar nyilvanosan is ket szezonja erre keszul, hogy edzo lesz, es nagyon jokat nyilatkoztak rola az edzok is. sztem ha Kafka ment volna, akkor nalunk lett volna QB coach, jol jartok vele. egyetlen problema az lehet, hogy Payton arnyekaban nem nagyon lesz neki levego, plusz ha Wilson tovabbra is ilyen jatekot tol akkor konnyen o lehet az aldozat, es felelos ev vegen/2ev mulva.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
En atertekeltem magam, a tippem top 7 O# es top 15 D# ami kenyelmesen eleg lesz a POra, onnan meg kijon Payton HC (es nem PO) rutinja es fszra huzunk mindekit.
Szivesen
Általános Doktor
George RR Martin pedig kényelmesen befejezi a Winds of Wintert decemberig, onnan meg lendületből január-februárban jön a Dream of Spring is
Black_Adder
ha ezen múlik, nyerjétek meg azt a tetves superbowlt lehetőleg minél hamarabb 🙏
peach
az lesz az ún. tetűbowl
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
En atertekeltem magam, a tippem top 7 O# es top 15 D# ami kenyelmesen eleg lesz a POra, onnan meg kijon Payton HC (es nem PO) rutinja es fszra huzunk mindekit.
Szivesen
Általános Doktor
George RR Martin pedig kényelmesen befejezi a Winds of Wintert decemberig, onnan meg lendületből január-februárban jön a Dream of Spring is
Black_Adder
ha ezen múlik, nyerjétek meg azt a tetves superbowlt lehetőleg minél hamarabb 🙏

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
Hat na, kar lenne tagadni. 😀

Bár már nem bírom úgy, mint pár éve. Öregszem.
roberto23
Nem maradhatsz örökké 23 éves ..
jobbágy#JC6
nekem a pia bírásommal nem sok minden történt az elmúlt 23 évben 😀
na jó kicsit talán már lefelé megyek 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988

roberto23
Nem maradhatsz örökké 23 éves ..
több mint 1 éve
Nekem szerencsém van, mert én nem utáltam meg VJ-t. 😊 Na nem arról van szó, hogy bármiben is tetszett volna amit csinált - egy fenét, minősíthetetlen idény volt -, csak én a Fangio féle öntelten arrogáns embereket nem bírom, az ilyen VJ féle "amúgy töknormális", csak éppen nem eléggé jókkal úgy vagyok, hogy lehetőleg menjen, de ha elment, isten vele, jó utat neki. Emiatt nincs bennem ellenérzés, "csak" simán aggódom, hogy nem lesz a jó a védelem. Amiatt meg ráérek majd bosszankodni ősszel, addig kábítom magam azzal, hogy hátha. 😀

Egyébként egy Payton félének hogy a fenébe nincs a tree-jében fél tucatnyi saját jelölt, akit kinevezhetett volna? Régi stábjaiból valamelyik általa tehetségesnek tartott fiatal edző, vagy college ismeretség aki alatta is kupálódott, vagy valami emberének az embere, stb.? Eléggé meglepett, hogy kordinátor posztra egyáltalán embereket interjúztat. Ráadásul ilyeneket is mint VJ, akikhez tudomásom szerint semmilyen korábbi munka nem köti. (vagy rosszul tudom?)
peterk2005 udvari bolond
én sem rühellem se VJ-t se Hackettet
csak Fangiot rühellem, ő emberileg is megsemmisültr a szememben

VJ-vel az a bajom hogy szakmailag 0 volt mikor idejött és nem látom hogy bármit előrelépett volna azóta se

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
én sem adom meg neki az esélyt. pedig én is ittam

adott is egy öltetet a szezonra, minden "we1ve had a great week of practices" nyilatkozat után 7 whiskey (a hét mindennapjára 1-1)
fantastic locker room = 53 fokos házi
we evaluate everything = az ivős játék minden alanyából 1-1
bounty gate emlegetés közvetítésben = valami szar kókuszlikőr

szezon kezdetig ki kell egészíteni a listát elég elemmel, hogy fennmaradjak hajnalig nézni a kókler tanácstalan fejét.
Black_Adder
Na jó, de akkor a topicban ezt mindenkinek csinálnia kell 😂
Vonster
Én bármilyen ivos játékban játékban benne vagyok. 😀
roberto23
Mindjárt gondoltam te alkesz
jobbágy#JC6

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem szerencsém van, mert én nem utáltam meg VJ-t. 😊 Na nem arról van szó, hogy bármiben is tetszett volna amit csinált - egy fenét, minősíthetetlen idény volt -, csak én a Fangio féle öntelten arrogáns embereket nem bírom, az ilyen VJ féle "amúgy töknormális", csak éppen nem eléggé jókkal úgy vagyok, hogy lehetőleg menjen, de ha elment, isten vele, jó utat neki. Emiatt nincs bennem ellenérzés, "csak" simán aggódom, hogy nem lesz a jó a védelem. Amiatt meg ráérek majd bosszankodni ősszel, addig kábítom magam azzal, hogy hátha. 😀

Egyébként egy Payton félének hogy a fenébe nincs a tree-jében fél tucatnyi saját jelölt, akit kinevezhetett volna? Régi stábjaiból valamelyik általa tehetségesnek tartott fiatal edző, vagy college ismeretség aki alatta is kupálódott, vagy valami emberének az embere, stb.? Eléggé meglepett, hogy kordinátor posztra egyáltalán embereket interjúztat. Ráadásul ilyeneket is mint VJ, akikhez tudomásom szerint semmilyen korábbi munka nem köti. (vagy rosszul tudom?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Szivesen
Általános Doktor
Black_Adder
Csak kérdés, hogy hány oldalas lesz, mert ha igaz, amit az elmúlt években állított akkor már kb 10 ezer oldalnál kell tartania.

Bár hogy én több könyvet nem olvasok el tőle, az is biztos. 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Szivesen
Általános Doktor

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988

adott is egy öltetet a szezonra, minden "we1ve had a great week of practices" nyilatkozat után 7 whiskey (a hét mindennapjára 1-1)

szezon kezdetig ki kell egészíteni a listát elég elemmel, hogy fennmaradjak hajnalig nézni a kókler tanácstalan fejét.
Black_Adder
Vonster
roberto23
Mindjárt gondoltam te alkesz
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
Broncos officially named Joe Lombardi as Offensive Coordinator, Vance Joseph as Defensive Coordinator, Mike Westhoff as Assistant Head Coach and Ben Kotwica as Special Teams Coordinator.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve

Black_Adder
Vonster
roberto23
ha felmerül a "Lets Ride" akkor vmi sört kell inni mer a lovak nem ették meg a zabot és megerjedt

több mint 1 éve
Szivesen

több mint 1 éve

Black_Adder
Vonster

több mint 1 éve

Black_Adder
Vonster
Túlélők jutalma új remény az új szezonra

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044

Black_Adder

Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Ha top3 D-t csinàl, nem fogom a fejét venni, miért nem top1.
Nem adom meg neki az esélyt, ha kurva jó lesz, mea culpázom, és nyilvánosan leszopom, a Hősök terén trombitaszó mellett..
Nem ittam.
Kurva finom olasz tésztàt eszem.
😋

több mint 1 éve
Am a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük plz h én VJ-t utáltam a legjobban a három muskétásból, mert annyira akartam KisShannyt | pedig igaza van robertonak h erről ha valaki akkor ő nem tehet | és akkora csalódás volt a semmitmondó interjúival meg a 0 teljesítményeivel.

De a mostani (általunk megkeresett) felhozatal szar volt:
- Evero megsértődött, pedig nem érzem h bármit is elbasztunk volna vele, fel lett ajánlva az interim HC poszt, őt interjúztattuk először, csak jó dolgokat szivárogtattunk róla, de besértődött mint egy ovodás pöcs;
- Christian Parker (DB edzőnk) sztem csak gesztus volt;
- Nick Rallist akartuk, ő szexi is lett volna, de az Arizonat valasztotta;
- Desai egy gyenge Fangio klón;
- Fangio ugyanúgy leégett mint VJ, de emberileg is egy hulladék;
- Sexy Rexy jó volt, mint DC, de rég volt h jó volt;
- Patricia, ne komolykodjunk, arrogans, hulye fasz.

Allbrighték elemezték h egyaltalan nem volt szexi a DC posztunk:
- a köztudomásban az van h top5 a D# (pedig nem volt az, elismerve Zalan érveit is, de nem volt az);
- 2x kell jatszani Mahomessal és Herbertel;
- kicsi az esely a javulasnak, de a bukasnak nagy, ami miatt mindenki a dcre mutogatna;
- ergo, aki HC posztra hajt később annak nagy a rizikó h leszopatja magát.

VJnek ehhez még hozzájön h a szurkolótábor jelentős fele utálta, ellenben az Eagels is akarta, ami minden csak nem egy diszfunkcionális franchise.

Őt választottuk, minden ellenérzésem ellenére én megadom az esélyt.

| igen, ittam 😅 |

több mint 1 éve
Nade Doki. Egy pillanatig nem vagyunk vele előítéletesek. Egész egyszerűen ő, itt, ezen a helyen játszotta el a hitelét. S minden egyéb helyen soha, sehol nem csinált liga első harmadába tartozó D-t. Soha. És iszonyú szimpátiadefficite van itt. Ezt a lépést sem sportszakmailag, sem érzelmileg nem szabadott volna meghozni. Ahogy Fangio visszahozatalát sem. Rajtunk röhög a liga. Újra és újra. Nem elég nekünk ez a dolgozószobás mindenhogy méregdrága kisiklott karrieres Wilson. Tetézzük Vance Joseph-fel. Hogy a faszba ne lenne visszaesés? Szerintem nagyon nem szép dolog utólag visszaminősíteni Evero védelmét. Volt visszaesés az utolsó harmadban, akkor, amikor már minden mindegy volt. Mert az O elpackázta az egész idényt. De még akkor is kitartottak idegenben egy Kansas ellen, akiknek még volt tét. Még akkor is, hatodik cb-vel is megadták az esélyt Wilsonnak a győzelemre. Nem fair a D visszaeséséve nem belevenni az idény katasztrófába fulladását, amit az O okozott, Hackett, és az a sok balfasz döntés, ami itt megtörtént, ami folytatódik. Nem kell védeni VJ-t. Leginkább mert nem is lehet. Addig itt tűzokádás lesz a fejére, amíg nem csinál egy top3 védelmet minden statisztikában. A személye miatt, amit maga értéktelenített el. Ez az a faszkalap ember, akit kiválasztottunk kis Shanny helyett. Mi a saját hibánkból sem tanulunk. Nem lesz szép vége ennek sem.
Zalán
Annyival kiegészítenem, hogy arról mondjuk nem ő tehet, hogy őt választottuk Shanny helyett, szóval ezért kár elővenni. Plusz van egy olyan érzésem, hogy ha vmi csoda folytán top3as védelmet rakna össze is tűzokádás lenne felé, és akkor az lenne a mantra, hogy Evero-val bezzeg full top1 lenne. Ezért nem értem az ő részéről, hogy miért jött vissza. Mert az, hogy Payton vmiert őt akarta és leszarja, hogy ki mit gondol egy dolog, de VJ ezzel, ahogy doki is irta, csak veszíthet.

Szerkesztette: rob3r7o