Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Darby és Edmunds is cut.+Glasgow
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Darby és Edmunds is cut.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Az mondjuk hogy Russ repül jövőre ha gyenge lesz, akkor is így lesz ha Payton imádja, szóval ez az abszolút semmitmondás uborkaszezonban. Payton kinevezésével ő egy mozdítható elemmé vált, a következő 3-4 évben SP lesz a mozdíthatatlan kő, aki köré építünk.Két gyenge évet evidens, hogy ebben a korban nem fog túlélni Russ, ha szereti Payton, ha nem.
Amúgy érdekes, hogy ennyire kivárunk a cutokkal meg a tradekkel, miközben több játékost is árulunk.
több mint 1 éve
Nem tudom hogy járt volna bármire is, de nem kaptunk kompenzációs picket (ugye Everoért lehetett volna jövőre)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Matekból örök kettes voltamvan az 45-50 is, de ki számoljaAz elmúlt 7-8 szezonban 20-30 éves rekordokat döntöttünk meg, volt shotout (amit én 2005 óta nem is láttam még), már semmin sem lepődnék meg.Wilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.figy 0-16 sztem még nem voltujnk
Az ami itt volt tavaly, annál nincs rosszabb forgatókönyv véleményen szerint. Azzal, hogy Payton itt van, már lesz látható javulás, szerintem a legrosszabb egy 7-10 körüli szezon, aztán ki tudja, lehet csak én látom rosszul a dolgokat 😀
Vonster
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
Black_Adder
több mint 1 éve
van az 45-50 is, de ki számoljaAz elmúlt 7-8 szezonban 20-30 éves rekordokat döntöttünk meg, volt shotout (amit én 2005 óta nem is láttam még), már semmin sem lepődnék meg.Wilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.figy 0-16 sztem még nem voltujnk
Az ami itt volt tavaly, annál nincs rosszabb forgatókönyv véleményen szerint. Azzal, hogy Payton itt van, már lesz látható javulás, szerintem a legrosszabb egy 7-10 körüli szezon, aztán ki tudja, lehet csak én látom rosszul a dolgokat 😀
Vonster
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Az elmúlt 7-8 szezonban 20-30 éves rekordokat döntöttünk meg, volt shotout (amit én 2005 óta nem is láttam még), már semmin sem lepődnék meg.Wilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.figy 0-16 sztem még nem voltujnk
Vonster
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Egy QB2 is szokott 8 milla/év körül kapni FA-n.Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Amúgy ennek kapcsán én nagyon kiváncsi leszek, hogy pl backup qb-nak kit fogunk hozni, mert szerintem valamennyire az is árulkodó lesz, hogy mennyire van meg a bizalom Wilson fele.
Vonster
Én pl simán el tudom képzelni, hogy Winston itt köt ki, a Payton kapcsolat miatt adna magát, és nem hinnem, hogy olyan hatalmas piaca lesz, szóval lehet vetmin körüli összegért ide is lehetne hozni.
roberto23
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Amúgy ennek kapcsán én nagyon kiváncsi leszek, hogy pl backup qb-nak kit fogunk hozni, mert szerintem valamennyire az is árulkodó lesz, hogy mennyire van meg a bizalom Wilson fele.
Vonster
Én pl simán el tudom képzelni, hogy Winston itt köt ki, a Payton kapcsolat miatt adna magát, és nem hinnem, hogy olyan hatalmas piaca lesz, szóval lehet vetmin körüli összegért ide is lehetne hozni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
figy 0-16 sztem még nem voltujnkWilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Miért ne lehetnénk annyira rosszak? Russból simán kinézem, hogy Paytonnal is lehoz egy hackett-i évet. A csávó szerintem annyira imádja magát, visszajönni abba a formába, amit elhagyott, kibaszott sok meló. Nem látom feltétlen, hogy ő ezt bele is tudja, akarja tenni. A D-t közben épp most barmolják szét. Drafttőkénk sincs idén, és olyan hű de rengeteg pénzünk sem. A csoport pedig nem akar gyengébb lenni. És az AFC sem. Simán benne van egy top 3-5 pick a következő szezonban.
Vonster
Zalán
Vonster
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Wilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Miért ne lehetnénk annyira rosszak? Russból simán kinézem, hogy Paytonnal is lehoz egy hackett-i évet. A csávó szerintem annyira imádja magát, visszajönni abba a formába, amit elhagyott, kibaszott sok meló. Nem látom feltétlen, hogy ő ezt bele is tudja, akarja tenni. A D-t közben épp most barmolják szét. Drafttőkénk sincs idén, és olyan hű de rengeteg pénzünk sem. A csoport pedig nem akar gyengébb lenni. És az AFC sem. Simán benne van egy top 3-5 pick a következő szezonban.
Vonster
Zalán
több mint 1 éve
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Miért ne lehetnénk annyira rosszak? Russból simán kinézem, hogy Paytonnal is lehoz egy hackett-i évet. A csávó szerintem annyira imádja magát, visszajönni abba a formába, amit elhagyott, kibaszott sok meló. Nem látom feltétlen, hogy ő ezt bele is tudja, akarja tenni. A D-t közben épp most barmolják szét. Drafttőkénk sincs idén, és olyan hű de rengeteg pénzünk sem. A csoport pedig nem akar gyengébb lenni. És az AFC sem. Simán benne van egy top 3-5 pick a következő szezonban.
Vonster
több mint 1 éve
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.Lamar mondjuk érdekes lenne egy ilyen projektben...
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.
több mint 1 éve
+ szerinte Paton "one of the best GMs", még azután is h őt magát is elcserélte...Von Miller Broncos GM 5-10 éven belül?🤔Szerintem borzalmas lenne, nem lenne képes senkit se elküldeni
noflyzone
Aztán persze ki tudja, az helyes ha egy csapattárs a médiában mindenkiről csak jót mond, ettől az öltözőben még lehet pragmatikus, de kívülről nem ilyen perszónának tűnik.
Valamilyen szerepkörben nagyon jó lenne visszahozni, média felé jól tudná képviselni a csapatot, esetleg segéd pozíciós edzőnek, mint Ware amíg tremendousjob el nem küldte őt mert csak, vagy valami hasonlóban el tudnám képzelni.
Black_Adder
szerk.:
youtu.be/dUm6QeKIxGA
Ebből is látszik h alkalmatlan 😅
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Von Miller Broncos GM 5-10 éven belül?🤔Szerintem borzalmas lenne, nem lenne képes senkit se elküldeni
noflyzone
Aztán persze ki tudja, az helyes ha egy csapattárs a médiában mindenkiről csak jót mond, ettől az öltözőben még lehet pragmatikus, de kívülről nem ilyen perszónának tűnik.
Valamilyen szerepkörben nagyon jó lenne visszahozni, média felé jól tudná képviselni a csapatot, esetleg segéd pozíciós edzőnek, mint Ware amíg tremendousjob el nem küldte őt mert csak, vagy valami hasonlóban el tudnám képzelni.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Shanny Magic
200
Von Miller Broncos GM 5-10 éven belül?🤔
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
De hát az idei év pont azt bizonyítja szerintem, hogy egy ilyen defense még egy szar offense-t is bevinne a po-ba. A probléma éppen az volt, hogy nálunk a "szar offense" már elérhetetlen magasság. Bárcsak ott tartanánk, hogy csak szar lenne.Szerintem azzal hogy Payton lett az edzőnk nem az a cél, hogy minél hamarabb megszakadjon a PO-tlanság (azért a példában a 1&done valószínűsíthető), hanem az, hogy felépüljön egy gépezet, ami ténylegesen konkurálni tud majd a Chiefsszel. Ennek megfelelően elég sok meglepetést várok az offseasonunkban keretépítés terén. Meglepő távozókat, meglepő cseréket. Nem arra fogunk bazírozni, hogy mit kell hozzátenni a tavalyihoz, hogy most PO legyen.
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
De hát az idei év pont azt bizonyítja szerintem, hogy egy ilyen defense még egy szar offense-t is bevinne a po-ba. A probléma éppen az volt, hogy nálunk a "szar offense" már elérhetetlen magasság. Bárcsak ott tartanánk, hogy csak szar lenne.Azért arról nem tudtok meggyőzni, hogy ma màr a D az olyan mindegy, fenn vannak, oké, de nem sok vizet zavarnak. Ha ez így lenne, az O-knak sem lenne értelme és értéke. A mondás még ma is áll, a D-vel jutsz el a Super Bowlba.Az első mondatról természetesen nem szeretnélek meggyőzni, mert szerintem sem igaz, viszont szerintem már az utolsó sem.
Zalán
Szimplán nálunk most az O-ba kell tenni amit lehet Payton és Russ miatt, mert ez a (akár HC, akár QB) projekt akkor fog beindulni, ha az O végre versenyképes lesz a liga krémjével. Az egy teljesen újkeletű és jóval kellemesebb probléma lenne, hogy jó az O, de a D szar. Szerintem sokan aláírnánk, hogy itt tartsunk szezon végén, mert egyrészt kisebb hatása van a játékra mint egy szar O-nak, másrészt D oldalon vannak a könnyen cserélhető elemek. Illetve lassan 10 éve láttunk itt top10 O-t, top10 D-t meg pár hónapja.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Azért arról nem tudtok meggyőzni, hogy ma màr a D az olyan mindegy, fenn vannak, oké, de nem sok vizet zavarnak. Ha ez így lenne, az O-knak sem lenne értelme és értéke. A mondás még ma is áll, a D-vel jutsz el a Super Bowlba.Az első mondatról természetesen nem szeretnélek meggyőzni, mert szerintem sem igaz, viszont szerintem már az utolsó sem.
Zalán
Szimplán nálunk most az O-ba kell tenni amit lehet Payton és Russ miatt, mert ez a (akár HC, akár QB) projekt akkor fog beindulni, ha az O végre versenyképes lesz a liga krémjével. Az egy teljesen újkeletű és jóval kellemesebb probléma lenne, hogy jó az O, de a D szar. Szerintem sokan aláírnánk, hogy itt tartsunk szezon végén, mert egyrészt kisebb hatása van a játékra mint egy szar O-nak, másrészt D oldalon vannak a könnyen cserélhető elemek. Illetve lassan 10 éve láttunk itt top10 O-t, top10 D-t meg pár hónapja.
több mint 1 éve
Azért arról nem tudtok meggyőzni, hogy ma màr a D az olyan mindegy, fenn vannak, oké, de nem sok vizet zavarnak. Ha ez így lenne, az O-knak sem lenne értelme és értéke. A mondás még ma is áll, a D-vel jutsz el a Super Bowlba.
több mint 1 éve
mondjuk belső siettetni tudó pass rusher aki valid kezdő a liga kevesebb mint felére jut. ergo a liga legalább felénél need. nem látom, hogy jones hogyan nem kel el az első játékosok egyikeként a FA -1. napján. pláne hogy jó korban vanSztem ha valakit kinéztük, az Zach Allen lesz, de én látok esélyt Jones visszatérésére.
két valamirevaló érv van igazából:
- már kinéztük hargrave-et, aki a liga egyik legjobb iDL játékosa
- nem értékeljük a posztot
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
mondjuk belső siettetni tudó pass rusher aki valid kezdő a liga kevesebb mint felére jut. ergo a liga legalább felénél need. nem látom, hogy jones hogyan nem kel el az első játékosok egyikeként a FA -1. napján. pláne hogy jó korban vankét valamirevaló érv van igazából:
- már kinéztük hargrave-et, aki a liga egyik legjobb iDL játékosa
- nem értékeljük a posztot
több mint 1 éve
Paton visszahozta tavaly a fumblekirályt is, szóval bárkinek lehet visszaút...Elwaynél ha valakit kiengedtünk a piacra, azt fixen azt jelentette h viszlát, tesó te nem leszel már bronco.A torkomon fennakadt agytröszt VJ-n még mindig levegőért kapkodok, de az sem engesztel ki, hogy Drónt a hírek szerint kiengedik a piacra.. Nekem nem tűnik úgy, hogy ezzel a húzással erősödik a team. Olyan, mint ha tudatosan lezüllesztenék a D-t, hogy jobbnak látszódjon az O. FejcsóválokIdén a liga legjobb védelmei közül kettő jutott be az sb-ba kb sérülésmentesen, és egész meccsen úgy játszottak mintha egy fandzsó - venszjózsi a négyzeten coachingot kaptak volna, egy darab normális playt nem sikerült megcsinálni egész meccsen, az egyetlen visszahordott TD is inkább a támadók bénázása volt.
Zalán
És ezt nem csak én gondolom így, super lockerroom guy Gannont a játékosai támadják twitteren amiért elkóklerkedte a szezonukat.
A mai ligában viszonylag mindegy milyen a D, bár jó lenne élesen tartani őket, de alapvetően bárcsak ott állnánk hogy Wilson fasza, Payton fasza, Józsi meg elszarta a szezonunkat.
DreMont helyzete amúgy azért kiakasztó mert nem akarjuk tagelni, és 4/60-at kérnek az ügynökével, ami jóval kevesebb mint a szezon közepén projektált évi 22m. Én azt hittem érte lehet magas picket kapni, ezek szerint a liga nem tartja sokra. Komp picket meg nem fogunk kapni, mert rengeteg helyünk lesz költeni.
Cruyffista
Patonnál ez nincs így, ő ha úgy érzi h sokat kér az adott játékos akkor hagyja hadd koppanjon az open marketen aztán visszahozza, közben pedig végig tartja a jókapcsolatot ezzel megteremtve a realitását is a visszajövetelnek, szal én ezt nem izgulom túl.
Főleg h Dre'mont az átlag feletti, de valójában nem elit játékosok egyike.
Általános Doktor
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Elwaynél ha valakit kiengedtünk a piacra, azt fixen azt jelentette h viszlát, tesó te nem leszel már bronco.A torkomon fennakadt agytröszt VJ-n még mindig levegőért kapkodok, de az sem engesztel ki, hogy Drónt a hírek szerint kiengedik a piacra.. Nekem nem tűnik úgy, hogy ezzel a húzással erősödik a team. Olyan, mint ha tudatosan lezüllesztenék a D-t, hogy jobbnak látszódjon az O. FejcsóválokIdén a liga legjobb védelmei közül kettő jutott be az sb-ba kb sérülésmentesen, és egész meccsen úgy játszottak mintha egy fandzsó - venszjózsi a négyzeten coachingot kaptak volna, egy darab normális playt nem sikerült megcsinálni egész meccsen, az egyetlen visszahordott TD is inkább a támadók bénázása volt.
Zalán
És ezt nem csak én gondolom így, super lockerroom guy Gannont a játékosai támadják twitteren amiért elkóklerkedte a szezonukat.
A mai ligában viszonylag mindegy milyen a D, bár jó lenne élesen tartani őket, de alapvetően bárcsak ott állnánk hogy Wilson fasza, Payton fasza, Józsi meg elszarta a szezonunkat.
DreMont helyzete amúgy azért kiakasztó mert nem akarjuk tagelni, és 4/60-at kérnek az ügynökével, ami jóval kevesebb mint a szezon közepén projektált évi 22m. Én azt hittem érte lehet magas picket kapni, ezek szerint a liga nem tartja sokra. Komp picket meg nem fogunk kapni, mert rengeteg helyünk lesz költeni.
Cruyffista
Patonnál ez nincs így, ő ha úgy érzi h sokat kér az adott játékos akkor hagyja hadd koppanjon az open marketen aztán visszahozza, közben pedig végig tartja a jókapcsolatot ezzel megteremtve a realitását is a visszajövetelnek, szal én ezt nem izgulom túl.
Főleg h Dre'mont az átlag feletti, de valójában nem elit játékosok egyike.