Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Nade Doki. Egy pillanatig nem vagyunk vele előítéletesek. Egész egyszerűen ő, itt, ezen a helyen játszotta el a hitelét. S minden egyéb helyen soha, sehol nem csinált liga első harmadába tartozó D-t. Soha. És iszonyú szimpátiadefficite van itt. Ezt a lépést sem sportszakmailag, sem érzelmileg nem szabadott volna meghozni. Ahogy Fangio visszahozatalát sem. Rajtunk röhög a liga. Újra és újra. Nem elég nekünk ez a dolgozószobás mindenhogy méregdrága kisiklott karrieres Wilson. Tetézzük Vance Joseph-fel. Hogy a faszba ne lenne visszaesés? Szerintem nagyon nem szép dolog utólag visszaminősíteni Evero védelmét. Volt visszaesés az utolsó harmadban, akkor, amikor már minden mindegy volt. Mert az O elpackázta az egész idényt. De még akkor is kitartottak idegenben egy Kansas ellen, akiknek még volt tét. Még akkor is, hatodik cb-vel is megadták az esélyt Wilsonnak a győzelemre. Nem fair a D visszaeséséve nem belevenni az idény katasztrófába fulladását, amit az O okozott, Hackett, és az a sok balfasz döntés, ami itt megtörtént, ami folytatódik. Nem kell védeni VJ-t. Leginkább mert nem is lehet. Addig itt tűzokádás lesz a fejére, amíg nem csinál egy top3 védelmet minden statisztikában. A személye miatt, amit maga értéktelenített el. Ez az a faszkalap ember, akit kiválasztottunk kis Shanny helyett. Mi a saját hibánkból sem tanulunk. Nem lesz szép vége ennek sem.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Ne haragudj hogy kötekszem, de most akkor hogy itt van Payton meg Wilson, cél, hogy legyen minél szarabb a védelem, mert úgy is rajtuk múlik?Ne oszd már rám azt a szerepet h ezt a fasz VJt kelljen védenem plz 😅
Ha esetleg tényleg jó lenne az offense (nem látom, hogy milyen dimenzióban és miért lenne így) miért jó nekünk, hogy ha a védelem visszahúzza majd?
Ha szar DC kell, hogy ne vigye el a rivaldafényt a szappanoperasztártól, akkor legalább annyi helyzetismerete lehetett volna, hogy olyan kóklert hoz, aki nem itt égette le magát, hanem valahol máshol.
Black_Adder
Arra probaltam mindossze utalni h az osszkep aligha lehet szarabb a tavalyinál.
+ valójában mind qvara előítéletesek vagyunk vele, mert egyszer HCként már megmutatta h mik a határai, simán lehet h stabil liga felső harmadás védelemet kalapál össze, mint DC | még ha ezt én sem látom jelenleg | ...
Nem értem ezt a Vance Joseph és Joe Lombardi kinevezést.Fangio védelmei se tudták ezt, de Evero védelme is csak a szezon elején mutatott erre jelet, a szezon 1/3át követően az övé se, szal ebben nem lesz visszalépés.
A cél nem az hogy agresszìv védelmetek legyen és labdát szerezzen, hanem hogy konstansan megállítsa az ellenfeleket. Főleg kulcsszituációban és főleg a meccs lezárásakor, de kevés pontot kapjon, ami menedzselhető a támadóknak.
Joseph védelmei ezt kb sosem tudták.
Willie Parker
Utoljára WP alatt volt ilyen errefelé, pedig statokban később is konstans liga első harmada volt a védelem.
Ha már itt tartunk, milyen kár h WP nem volt elérhető az XFL HC posztja miatt... 🙃
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Ezt a Webb QB coach dolgot nem nagyon értem. Ha beválik és elkezd tanulni, seperc alatt elviszik, ha Payton kinevezi OC-nak, akkor se lesz itt túl sokáig ha jó lesz. Szóval alapvetően értem a szándékot hogy akar egy inast kinevelni aki idővel levesz feladatokat a válláról, csak ezeknek a sztoriknak vagy bukás vagy aranyra lelés a vége, aminek majd más csapat látja hasznát.Sztem ezt nem lehet így nézni, ez az nfl, itt a HC alatt mindenki mindenhol fluid (kivéve a bukott hcből lett coordinatorok).
Amúgy a 2017-es Senior Bowl mvp-je volt. Wtf
Cruyffista
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Nem értem ezt a Vance Joseph és Joe Lombardi kinevezést.A cél nem az hogy agresszìv védelmetek legyen és labdát szerezzen, hanem hogy konstansan megállítsa az ellenfeleket. Főleg kulcsszituációban és főleg a meccs lezárásakor, de kevés pontot kapjon, ami menedzselhető a támadóknak.
Joseph védelmei ezt kb sosem tudták.
A másik pedig az, hogy Russ Wilsont le kellene szoktatni a pánikról és helyre kellene tenni az időzítését, belső óráját.
Lombardi meg Herbertnél pont a gyors, rövidpasszokat erőltette, minél kisebb ideig dajkáljon.
Brees esetében valóban jó playbookot írt egy alacsony QB-ra, de pre snap a valaha volt egyik legjobbról beszélünk, akitől ebben RW fényévekre van.
A másik, h a Lombardi playbook-ok - még Saintsnél is - tele voltak crossinggal és zone splash játékokkal, aminél az időzítés, precizitás elvárt. Wilsonban ez nincs meg, sőt az ilyen helyzeteket kerüli mint majom a tüzet.
Gondolom nem Davis Webb fogja ezt neki megtanítani.
Most vagy totál máshoz nyúlnak Paytonék mint eddig (amit kétlek) v Wilson izzadni fog és nagyobb mélyvizet kap mint Waldrontól, aki felírt neki ütemjátékokat (nem is ment).
Mindkettő ember esetén rossz szájízem van, sokkal jobbnak tartottam volna vmi fiatal titánt.
A másik, h azért Payton a védelmi oldalon New Orleansban is sokat szenvedett, mire megtalált egy értelmezhető szakembert.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Ezt a Webb QB coach dolgot nem nagyon értem. Ha beválik és elkezd tanulni, seperc alatt elviszik, ha Payton kinevezi OC-nak, akkor se lesz itt túl sokáig ha jó lesz. Szóval alapvetően értem a szándékot hogy akar egy inast kinevelni aki idővel levesz feladatokat a válláról, csak ezeknek a sztoriknak vagy bukás vagy aranyra lelés a vége, aminek majd más csapat látja hasznát.Amúgy a 2017-es Senior Bowl mvp-je volt. Wtf
több mint 1 éve
Ne haragudj hogy kötekszem, de most akkor hogy itt van Payton meg Wilson, cél, hogy legyen minél szarabb a védelem, mert úgy is rajtuk múlik?Patriciat megusztuk ugy nez ki, Lombardinak nincs posztja jelenleg, Lynchet olvastam mint OC fő esélyes.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Hagyjuk már, hogy ki akarta ki nem. Ezek nem érvek. Paxton Lynchet akarta a Dallas is, akkor jó QB?
Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...Joseph a Cardinalsnál GM váltásig HC favorit volt, a Phillynél pedig szintén elsőszámú kiszemelt a DC posztra, ő viszont a család miatt inkább Denverbe akart visszatérni. Nem a kuka mellett találták meg. Az inkább Patricia volt, akinél bármi jobb.
StormST
Cruyffista
Visszahozod azt az embert, aki tönkre tette a broncost és annyit tudott rá mondani, hogy we've had a great week of practice, nehogy már ezt előzetesen el lehessen adni a szurkolóknak.
Világ kóklere Lombardi OC-nak (aki amúgy payton alatt nem OC volt, hanem QB coach), világ segglyuka Patricia LB coach. Ennél nincs lejjebb...
Ez így tavalyhoz képest is masszív visszalépés lesz az oldalvonal mellett, de legalább a szar védelem mellett több garbage time lesz, lehet majd azt hinni, hogy Wilson fejlődik...
Black_Adder
HC Hacketthez képest nincs olyan koordinátarendszer amihez képest szarabb lenne ez a stáb, ne vicceljunk már.
Pedig én még Fangionál is jobban utaltam VJt, meg nem is kíván9m mosdatni, de itt Paytonon meg Wilsonon fog múlni a csapat, nem azon h most top 10es | év végére "odáig" estünk szinte minden statban Everoval is | v 20as a D#
Általános Doktor
Ha esetleg tényleg jó lenne az offense (nem látom, hogy milyen dimenzióban és miért lenne így) miért jó nekünk, hogy ha a védelem visszahúzza majd?
Ha szar DC kell, hogy ne vigye el a rivaldafényt a szappanoperasztártól, akkor legalább annyi helyzetismerete lehetett volna, hogy olyan kóklert hoz, aki nem itt égette le magát, hanem valahol máshol.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
na, kibasztuk már vjt?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Chris Banjo az assST coach. Egy újabb 0 kilométeres edző.Kiváló ST játékos volt, bírtam amíg nálunk játszott, Annyira jó volt a 2018-as védelem, hogy még neki is volt csereként két INT-je. 😀
Egyébként ha nevek alapján nem is túl tetszetős a stáb, legalább van tapasztalat és vannak új arcok is. Ebből a szempontból szerintem jól rakta össze Payton.
roberto23
több mint 1 éve
Eddig az volt a baj ha mi voltunk az offseason nyertesei. Most húztak egy olyan döntést ami után hónapokig baszogatni fogják őket. Semmi se jó?Jó, de Allen és VJ közt kb. 600 szint van DC minőségben, ráadásul Allen Payton alól jött hozzánk DC-nek, szóval az egy teljesen más helyzet volt...
Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...Franc tudja, én nem kedvelem az ilyen locker room guy edzőket, inkább az XO buzikkal szimpatizálok. VJ HC és DC interjúit (nem poverty franchiseoknál) szimplán azért hoztam fel, mert többet írtátok hogy az Elway féle football guys kokler banda hozta ide. Ez meg hülyeség. Payton saját maga végezte a recruitot, és a liga egyik legkeresettebb DC jelöltjét nevezte ki aztán. Erre írtam azt, hogy nem a kuka mellett találták, nem protekciós kinevezés, mégcsak nem is 1/1 jelöltekkel küzdöttek meg érte. Nem azt írtam ezzel hogy jó is lesz, illetve hogy mivel a Philly is akarta ezért bombabiztos megoldás. Szimplán hagyjuk már békén Elwayéket, valszeg több közük van a napi menza menü összeállítasában mint ebben
Mit tett le eddig VJ az asztalra? Nem kötekedés, tényleg érdekelne, mert top10-es D-t még nem rakott össze 3 év DC és 2 év HC karrierrel. Nálam ő totál a "big talk, no result"...
StormST
Nem mellesleg Payton NO-ban is AFC Westes bukott HC-t vitt DC-nek
Cruyffista
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
nekem marad a GP előfizetés és marad a Broncos isEnnyi idő után csak van olyan kötödése a csapathoz a legtöbbünknek, hogy hiába puffogunk, azért nézni fogjuk akármennyire kínzás is lesz/volt 😀Lassan el kell gondolkozni azon, hogy csapatot váltsunk. Nem mennék ilyen éppen sikeres topcsapathoz, de masik vergődőhöz sem. Valami jó kis feltorekvő, nem átlagban másfèl évente stábot és “futballfilozófiát” váltó csapathoz mennék. Ki, mit ajánl? Esetleg korteskedhetne itt más csapat szurkolója, hogy miért hozzájuk menjek át. Mentsetek ki VJ karmaiból… 🤷♂️Ilyet viccből sem írunk. A sátán maga is lehetne a DC, de akkor se.
Zalán
Általános Doktor
Egyéb mazochistákat is várunk 😉
Heisman nádor
PO-ba meg ülök a Bengals/Bills vonaton
van ebben mazohizmustól kezdve büszkeség és minden
Liverpoolt se hagytam el mikor a kókler Hodgson odakerült és az egész szenvedés alatt maradtam
most se fog változni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Chris Banjo az assST coach. Egy újabb 0 kilométeres edző.engem csak VJ zavar mint DC a többivel valahogy ki tudok békülni
Egyébként ha nevek alapján nem is túl tetszetős a stáb, legalább van tapasztalat és vannak új arcok is. Ebből a szempontból szerintem jól rakta össze Payton.
roberto23
több mint 1 éve
Chris Banjo az assST coach. Egy újabb 0 kilométeres edző. Egyébként ha nevek alapján nem is túl tetszetős a stáb, legalább van tapasztalat és vannak új arcok is. Ebből a szempontból szerintem jól rakta össze Payton.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
de VJ is vastagon benne volt ebben a melyrepulesben. Foleg, ha azt nezzuk, hogy Zaven Collins es Isaiah Simmons szemelyeben ket elso koros jatekost draftoltunk a vedelembe, es teljesen fogalmatlanul osszevissza jatszatta oket.mondjuk nekik a draft pillanatában sem volt posztjuk, svájci bicskaként hivatkoztak rájuk akik mindenhol is jók lehetnek meg sehol is. ez a D állomány elég fejvakarós volt a rengeteg poszt nélküli arccal meg a washed veteránokkal. nyilvàn vj szar munkát végzett, de azt azért nem mondanám hogy a gm bácsi alátette a játékosokat
Danny
több mint 1 éve
Danny
1 726
Lassan el kell gondolkozni azon, hogy csapatot váltsunk. Nem mennék ilyen éppen sikeres topcsapathoz, de masik vergődőhöz sem. Valami jó kis feltorekvő, nem átlagban másfèl évente stábot és “futballfilozófiát” váltó csapathoz mennék. Ki, mit ajánl? Esetleg korteskedhetne itt más csapat szurkolója, hogy miért hozzájuk menjek át. Mentsetek ki VJ karmaiból… 🤷♂️Mi epp most szabaditottuk meg magunkat tole, szoval ennel jobb erv nem tudom kell-e. 😃
Zalán
Mellesleg a tavalyi ev nem nezett volna ki nalunk sem olyan kegyetlen fosul, ha egy-egy game winning drive-ot idonkent hajlando lett volna a D megallitani. Nem akarom Kingsburyt sem mosdatni, plane a WR screenjeivel atlag minusz 1-4 yardert, de VJ is vastagon benne volt ebben a melyrepulesben. Foleg, ha azt nezzuk, hogy Zaven Collins es Isaiah Simmons szemelyeben ket elso koros jatekost draftoltunk a vedelembe, es teljesen fogalmatlanul osszevissza jatszatta oket.
Kicsit olyan jo oreg magyar bajnoksag erzesem van VJ kapcsan, valahogy mindig ott van a husos fazek mellett, mint egy-egy jo hazai szakerto.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Eddig az volt a baj ha mi voltunk az offseason nyertesei. Most húztak egy olyan döntést ami után hónapokig baszogatni fogják őket. Semmi se jó?Nem a kuka mellett, valóban, hanem benne...Franc tudja, én nem kedvelem az ilyen locker room guy edzőket, inkább az XO buzikkal szimpatizálok. VJ HC és DC interjúit (nem poverty franchiseoknál) szimplán azért hoztam fel, mert többet írtátok hogy az Elway féle football guys kokler banda hozta ide. Ez meg hülyeség. Payton saját maga végezte a recruitot, és a liga egyik legkeresettebb DC jelöltjét nevezte ki aztán. Erre írtam azt, hogy nem a kuka mellett találták, nem protekciós kinevezés, mégcsak nem is 1/1 jelöltekkel küzdöttek meg érte. Nem azt írtam ezzel hogy jó is lesz, illetve hogy mivel a Philly is akarta ezért bombabiztos megoldás. Szimplán hagyjuk már békén Elwayéket, valszeg több közük van a napi menza menü összeállítasában mint ebben
Mit tett le eddig VJ az asztalra? Nem kötekedés, tényleg érdekelne, mert top10-es D-t még nem rakott össze 3 év DC és 2 év HC karrierrel. Nálam ő totál a "big talk, no result"...
StormST
Nem mellesleg Payton NO-ban is AFC Westes bukott HC-t vitt DC-nek
több mint 1 éve
Ennyi idő után csak van olyan kötödése a csapathoz a legtöbbünknek, hogy hiába puffogunk, azért nézni fogjuk akármennyire kínzás is lesz/volt 😀Lassan el kell gondolkozni azon, hogy csapatot váltsunk. Nem mennék ilyen éppen sikeres topcsapathoz, de masik vergődőhöz sem. Valami jó kis feltorekvő, nem átlagban másfèl évente stábot és “futballfilozófiát” váltó csapathoz mennék. Ki, mit ajánl? Esetleg korteskedhetne itt más csapat szurkolója, hogy miért hozzájuk menjek át. Mentsetek ki VJ karmaiból… 🤷♂️Ilyet viccből sem írunk. A sátán maga is lehetne a DC, de akkor se.
Zalán
Általános Doktor
Egyéb mazochistákat is várunk 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Lassan el kell gondolkozni azon, hogy csapatot váltsunk. Nem mennék ilyen éppen sikeres topcsapathoz, de masik vergődőhöz sem. Valami jó kis feltorekvő, nem átlagban másfèl évente stábot és “futballfilozófiát” váltó csapathoz mennék. Ki, mit ajánl? Esetleg korteskedhetne itt más csapat szurkolója, hogy miért hozzájuk menjek át. Mentsetek ki VJ karmaiból… 🤷♂️Ilyet viccből sem írunk. A sátán maga is lehetne a DC, de akkor se.
Zalán
több mint 1 éve
Lassan el kell gondolkozni azon, hogy csapatot váltsunk. Nem mennék ilyen éppen sikeres topcsapathoz, de masik vergődőhöz sem. Valami jó kis feltorekvő, nem átlagban másfèl évente stábot és “futballfilozófiát” váltó csapathoz mennék. Ki, mit ajánl? Esetleg korteskedhetne itt más csapat szurkolója, hogy miért hozzájuk menjek át. Mentsetek ki VJ karmaiból… 🤷♂️
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Nekem pl ezzel a Webb kinevezessel semmi bajom. Sokkal inkább nézek ilyen fiatal arcokat, mint mondjuk egy Lombardit (bár nézhetjük majd őt is hal’ Istennek….).Mármint Paxton? Mert ilyen Davis Webb meg VJ kinevezések után nem lepne már megPatriciat megusztuk ugy nez ki, Lombardinak nincs posztja jelenleg, Lynchet olvastam mint OC fő esélyes.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Hagyjuk már, hogy ki akarta ki nem. Ezek nem érvek. Paxton Lynchet akarta a Dallas is, akkor jó QB?
Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...Joseph a Cardinalsnál GM váltásig HC favorit volt, a Phillynél pedig szintén elsőszámú kiszemelt a DC posztra, ő viszont a család miatt inkább Denverbe akart visszatérni. Nem a kuka mellett találták meg. Az inkább Patricia volt, akinél bármi jobb.
StormST
Cruyffista
Visszahozod azt az embert, aki tönkre tette a broncost és annyit tudott rá mondani, hogy we've had a great week of practice, nehogy már ezt előzetesen el lehessen adni a szurkolóknak.
Világ kóklere Lombardi OC-nak (aki amúgy payton alatt nem OC volt, hanem QB coach), világ segglyuka Patricia LB coach. Ennél nincs lejjebb...
Ez így tavalyhoz képest is masszív visszalépés lesz az oldalvonal mellett, de legalább a szar védelem mellett több garbage time lesz, lehet majd azt hinni, hogy Wilson fejlődik...
Black_Adder
HC Hacketthez képest nincs olyan koordinátarendszer amihez képest szarabb lenne ez a stáb, ne vicceljunk már.
Pedig én még Fangionál is jobban utaltam VJt, meg nem is kíván9m mosdatni, de itt Paytonon meg Wilsonon fog múlni a csapat, nem azon h most top 10es | év végére "odáig" estünk szinte minden statban Everoval is | v 20as a D#
Általános Doktor
Vonster
Amúgy végülis az xfl karrierjét elnézve Paxton hamarosan ra fog érni. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Mármint Paxton? Mert ilyen Davis Webb meg VJ kinevezések után nem lepne már megPatriciat megusztuk ugy nez ki, Lombardinak nincs posztja jelenleg, Lynchet olvastam mint OC fő esélyes.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Hagyjuk már, hogy ki akarta ki nem. Ezek nem érvek. Paxton Lynchet akarta a Dallas is, akkor jó QB?
StormST
Cruyffista
Black_Adder
Általános Doktor
több mint 1 éve
Patriciat megusztuk ugy nez ki, Lombardinak nincs posztja jelenleg, Lynchet olvastam mint OC fő esélyes.Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Hagyjuk már, hogy ki akarta ki nem. Ezek nem érvek. Paxton Lynchet akarta a Dallas is, akkor jó QB?
StormST
Cruyffista
Black_Adder
több mint 1 éve
Egyébként egyszer valaki olyan edzőt is mutathatna, aki OC/DC/HC lett és akiről a játékosai nyíltan kijelentik, hogy egy szar ember és utálják. JMD talán, de róla is mondtak szerintem jókat a játékosai...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
@AdamSchefterNFL veteran QB Davis Webb, who spent last season backing up Daniel Jones, is being hired as the Broncos’ QB coach, per sources. The 28-year-old Webb now will be coaching the 34-year-old Russell Wilson in his first NFL coaching job.
több mint 1 éve
Davis Webb az új qb coach. 6 évvel fiatalabb, mint Wilson. 😀
több mint 1 éve
Lombardi máshol a saját játékát játszatta, Payton alatt meg egy betanított közvetítő volt mint Bienemy vagy Nagy a KC-nál. Annak tökéletes, ezzel szerintem semmi gond nincs, Payton viszi az O-t. Nem mellesleg tényleg baromi sokat dolgoztak együtt SP-vel és Brees-zel, egész playbookokat írtak alacsony QB köré tervezve.Hagyjuk már, hogy ki akarta ki nem. Ezek nem érvek. Paxton Lynchet akarta a Dallas is, akkor jó QB?
StormST
Cruyffista