Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Most erre nem tudok mit mondani. Én sem vagyok feldobva tőle, hogy VJ visszajött, de remelem azért nem probléma, hogy örömömet fejeztem ki, hogy szerintem két jó pozíciós edző legalább marad.Christian Parker viszont marad DB edző, ennek örülök, ez jó döntés.szal van egy sportkocsink amibe beültetünk egy vakot
Szerk: sőt, úgy nézem, hogy Marcus Dixon is maradt defensive line coach. Annak örülök, hogy azért maradtak páran a tavalyi #D stábból.
roberto23
de legalább van 2 használható navigátor
yay
Negritis, a vajda
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Christian Parker viszont marad DB edző, ennek örülök, ez jó döntés.szal van egy sportkocsink amibe beültetünk egy vakot
Szerk: sőt, úgy nézem, hogy Marcus Dixon is maradt defensive line coach. Annak örülök, hogy azért maradtak páran a tavalyi #D stábból.
roberto23
de legalább van 2 használható navigátor
yay
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mi a faszom folyik itt? Egy Denverben leszerepelt HC-ből DC-t csinálunk egy ocsmányszar defensive év után?Úgy sejtem, hogy akkor végül a "football guys" hangjai is nyertek, a régi szarrágó banda csak megvillantotta a foga fehérjét...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Christian Parker viszont marad DB edző, ennek örülök, ez jó döntés.Szerk: sőt, úgy nézem, hogy Marcus Dixon is maradt defensive line coach. Annak örülök, hogy azért maradtak páran a tavalyi #D stábból.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Ezt nem hiszem el...
több mint 1 éve
VJ a DC. Hát nem vágtam földhoz magamat az örömtől.Harmadjára reméljük már csak takarítani jön majd vissza
Bár tökös csávó, hogy visszajött, azt meg kell hagyni.
roberto23
több mint 1 éve
Everyday we kóklering...Nem hiszem el, hogy jövőre megint remek edzéseink lesznek
több mint 1 éve
@AdamSchefterFormer Broncos’ head coach Vance Joseph is returning to Denver as the team’s new defensive coordinator, as
@PSchrags
also reported. He will run the Broncos defense for HC Sean Payton.
fuck
több mint 1 éve
VJ a DC. Hát nem vágtam földhoz magamat az örömtől. Bár tökös csávó, hogy visszajött, azt meg kell hagyni.
több mint 1 éve
Keary Colbert az új WR coach.usc és florida wr coach volt korábban
roberto23
több mint 1 éve
Keary Colbert az új WR coach.
több mint 1 éve
Ugh, az elejétől nagyon nem tetszik a DC névsor, de aztán valahogy mégis ha felmerül egy új név, az az addigi legrosszabb. Ki lesz a következő, Slowik?Nekem az eleje tetszett, az Evero volt, csak behisztizett, s párduc lett.
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Ugh, az elejétől nagyon nem tetszik a DC névsor, de aztán valahogy mégis ha felmerül egy új név, az az addigi legrosszabb. Ki lesz a következő, Slowik?jön majd gregg will hogy legyen csokigyár
Black_Adder
több mint 1 éve
Ugh, az elejétől nagyon nem tetszik a DC névsor, de aztán valahogy mégis ha felmerül egy új név, az az addigi legrosszabb. Ki lesz a következő, Slowik?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Patricia egy kakifej. Akkor már inkább Józsi. Őt legalább szeretik a játékosai meg edzéseken sokat kártyáznak.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Hopsz igaz csak interjú de az is lehet ,hogy kamu?igaz
#BREAKINGNEWS The Denver Broncos have reportedly spent the day with Matt Patricia, as they are interviewing him for their open Defensive Coordinator position.
ThundersNFL a Jobbágy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
16 with 5 to go. We'll fill you in when we're ready.
— Sean Payton (@SeanPayton) February 23, 2023
több mint 1 éve
Hopsz igaz csak interjú de az is lehet ,hogy kamu?#BREAKINGNEWS The Denver Broncos have reportedly spent the day with Matt Patricia, as they are interviewing him for their open Defensive Coordinator position.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
én mondjuk ebben nem nagyon hiszek. Egyrészt Tebownál sem érdekelte a hangos szurkolók véleménye, másrészt nem gátolta meg, hogy cseréljen a szintén 6-6 magas Flaccoért, harmadrészt abban a pozícióban lehetetlennek érzem, hogy valakit ez befolyásoljon. Ha igen, nagyon komoly problémák voltak.Paxton Lynchben az az érdekes h a draft napján a cowboysal kellett megküzdeni és feltradelni érte, az akkori értékelések nagy része a B+ és az A között mozgott, szal nála nem a képességei, hanem a mentalitása volt ami miatt ide jutott | nyilván a scouting részének kéne annak is lennie h az adott játékos személyiségét/hozzáállását feltérképezzék, szal ez nem mentség, csak jelzem h akkor és ott ez nem nézett ki egy ekkora világi bustnak... | .
Bizonyítani ugyanúgy nem tudom, mint ahogy az ellenkezőjét sem lehet. Meg mivel az egyenlet másik oldalán ott van az is, hogy a mi nagyszerű edzőink kezei alatt is ott tartana-e Allen, mint ahol tart Buffaloban nem is hiszem, hogy fair a találgatás.
Hogy mi volt az oka, az most már lényegtelen minthogy Elway előlépett külső tanácsadónak, és nem nagyon ad már tanácsokat, szóval nem csak késő, hanem már fölösleges is levonni a tanulságokat, de az biztos, hogy nem akármilyen rossz döntési sorozatot indított ezzel a pickkel (még fel is trade-elt érte), ha csak azt nézem, hogy vj követte, son of bum elküldésével, majd jött a 2017-es draft...
Mi úgy kerültük el a Super Bowl hangovert, hogy azóta is aznaposak vagyunk...
Black_Adder
Am én továbbra is tartom h Elway egyetlen igazi hibája az volt h hagyta h ez a fasz Ellis megtorpedózza KisShanny kinevezését. Ha ott máskép döntenek, akkor teljesen más beszélgetések lennének a későbbi GM tevékenysége kapcsán is...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
én mondjuk ebben nem nagyon hiszek. Egyrészt Tebownál sem érdekelte a hangos szurkolók véleménye, másrészt nem gátolta meg, hogy cseréljen a szintén 6-6 magas Flaccoért, harmadrészt abban a pozícióban lehetetlennek érzem, hogy valakit ez befolyásoljon. Ha igen, nagyon komoly problémák voltak.Bizonyítani ugyanúgy nem tudom, mint ahogy az ellenkezőjét sem lehet. Meg mivel az egyenlet másik oldalán ott van az is, hogy a mi nagyszerű edzőink kezei alatt is ott tartana-e Allen, mint ahol tart Buffaloban nem is hiszem, hogy fair a találgatás.
Hogy mi volt az oka, az most már lényegtelen minthogy Elway előlépett külső tanácsadónak, és nem nagyon ad már tanácsokat, szóval nem csak késő, hanem már fölösleges is levonni a tanulságokat, de az biztos, hogy nem akármilyen rossz döntési sorozatot indított ezzel a pickkel (még fel is trade-elt érte), ha csak azt nézem, hogy vj követte, son of bum elküldésével, majd jött a 2017-es draft...
Mi úgy kerültük el a Super Bowl hangovert, hogy azóta is aznaposak vagyunk...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Az a szomorú, hogy ez valszeg tényleg így van. Abban az offseasonban teljesen mémmé vált az Elway Josh Allen pick, szerintem szimplán diplomáciai okokból nem született meg aztán, hisz alapvetően QB pick volt a terv. Na meg, ha ott hozzuk a középszar szezonunkat és középen húzunk, lehet kénytelenek lettünk volna Lamart választani. Bár ha tavaly nem születik meg a Russ trade, őt idén is tudtuk volna..
Sexy Rexy Schefter szerint csak “tökéletes lehetőség” miatt hajlandó otthagyni a TV-t. Kiváncsi lennék, hogy ez mit takar pontosan….Én ezt úgy értelmeztem, hogy az elmúlt években várt arra hogy ne tehetségtelen D/szar HC hívja, az állásra már igent mondott ha megkapja
roberto23
több mint 1 éve
emlékezzünk is meg akkor a mágikus 7 év egyik legnagyobb denveri legendájárólDenveri szempontból ne feledkezzünk meg a legfontosabb elért eredményéről. Az ő testmérete és karereje volt az a visszatartó erő, ami miatt végül szerencsére nem választottuk ki a drafton az úgynevezett Josh Allent, így megmentve bennünket egy újabb langaléta óriás bust arctól… 😁
Paxton Lynch is the only quarterback to ever be benched in the NFL, CFL, XFL, and USFL. pic.twitter.com/LVBntrWsVn
— Michael Balko (@MichaelBalkoJr) February 21, 2023
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
emlékezzünk is meg akkor a mágikus 7 év egyik legnagyobb denveri legendájárólPaxton Lynch is the only quarterback to ever be benched in the NFL, CFL, XFL, and USFL. pic.twitter.com/LVBntrWsVn
— Michael Balko (@MichaelBalkoJr) February 21, 2023
több mint 1 éve
A baltimore-i kondícionáló edzőt kéne elhozni. Pick hiányunk van, szerintem adnának vele egy első kört is, ha elhozzuk. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)