Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az a mágikus elmúlt hét év. Itt is az nyomaszt

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
mondjuk a saints se a vasemberkről volt híres ...
Negritis, a vajda
? mire gondolsz?
Gyurma Pappa
WR, QB, RB sérüléseket hallottam mindig onnan
aztán lehet csak rossz benyomás
Negritis, a vajda
Az elmúlt két évben max. Winstonnak letépte a vállát a roppant szimpatikus Bucs védelem, Kamara agyrázkódással volt kint, MT lábára meg ráléptek.

De egyébként relatív az egészségesebb csapatok közé tartozott a Saints, ezért is szomorú többek között, hogy sehova nem vezetett az elmúlt 7 év...

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
Negritis, a vajda
? mire gondolsz?
Gyurma Pappa
WR, QB, RB sérüléseket hallottam mindig onnan
aztán lehet csak rossz benyomás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
? mire gondolsz?

több mint 1 éve

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever

Egyébként nekem az eddig kinevezett stábtagok tetszenek. Mind Kotwica, mind Westhoff, mind Darymple így előzetesen jónak tűnik. Aztán majd meglátjuk.

Szerkesztette: rob3r7o

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Sexy Rexy Schefter szerint csak “tökéletes lehetőség” miatt hajlandó otthagyni a TV-t. Kiváncsi lennék, hogy ez mit takar pontosan….

Amúgy tegnap ő is volt személyes interjún, de döntés meg nincs. Sőt, lehet új jelölteket is meghallgat majd Payton. Én mondjuk ennek az utolsó lehetőségeknek örülnek a legjobban.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Gondolom VJ bejárta a létesítményt, megnézte mi változott. Új öltöző, Fangio-Hackett telefingott szobája… Ilyenek. Ebben van 8 óra

több mint 1 éve
Nagyon fura ez az egész D kérdés. Az egyetlen igazi érték a csapatban, az a D. Nem tudom ezek a nevek mennyire hitelesek, vagy megint a nem jön ki infó miatt puffogtat a sajtó. De szerintem mindegyik név botrány. Sexy Rexy szimpi csávó mondjuk, vele esetleg meg tudnék barátkozni asszem, meg ha jó a D, amit csinál. Én most azt vízionálom, hogy ha Paytonnal elérjük a po-t, ha ez a kapcsolat sikeres lesz, az akkor sem Wilsonnal, és nem a következő két évben lesz. Paytonnal egész biztosan hosszabb türelem lesz. És hogy őszinte legyek, kurvára unom, hogy Kibes óta folyamatosan HC keresésben vagyunk, de kérdésben biztosan. Nagyon szeretnék egy hc keresés nélküli 5 évet.

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
mondjuk én épp Rex Ryannek sem örülnék. Egyfelől tudom hogy volt játékosai szeretik, de számomra nagyon antipatikus.
Másfelől van egy kis tremendousjob érzésem félelmem vele kapcsolatban, hogy nem lenne annyira jó a védelme mint sokak emlékében él, hogy valamikor valahol milyen volt.
Emlékszem amikor dicsekedett, hogy talán minden idők legvastagabb playbookját rakta össze, csak épp valójában nagyon nem ment a védelemének. Néha a kevesebb több.

persze vj alighanem konkrétan a legszarabb koordinátor és DB coachként sem tett semmi kiemelkedőt. Biztos nagyon jó ember és ezért szeretik, mert hogy nem szakmailag kitűnve mászik felfelé a szamárlétrán az egészen biztos...

Desainál félek a tremendousjob iskolától, de Evero is részben annak a fának a hajtása, csak ő más elmék alatt is dolgozott, és mindenhonnan a legjobbat próbálta elhozni. Nem tudom, Sikábón nem alkotott sokkal maradandóbbat mint VJ, Seattleben fogalmam sincs miben mekkora szerepe volt.

Röviden egyáltalán nem tetszenek a szóban forgó lehetőségek. Volt kérdés pár hete, hogy mi az irány, igazából van irány, NAGYNÉV. Hozzunk mindenhova NAGY nevet. Biztos lesz aki megeszi, és SB-ba vár minket, mert Payton legjobb éve, meg sexy Rexy legjobb éve meg Wilson legjobb éve együtt akár SB-t is jelenthetne, de én fogadok, hogy amikor legközelebb bejutunk a PO-ba, nem az lesz a DC-nk, akit most választunk. És akármilyen mélyen is érezzük most magunkat, még ennek a tehetséges és jó védelemnek az elpazarlását át kell élni, mielőtt bármi elindulhatna felfelé...

És most nem azért mondom, mert Evero is mi a f-ra számított az után a teljesítmény után, hogy kitüntetik Hackettet? De azért nem véletlen nem szoktak első szezonban szezon közben kirúgni edzőt. Akkor talán sikerült volna megtartani őt és ha kicsit hanyatlott is volna a védelem, 80-90%-on elég lett volna ha az offense-t rendbe tesszük.
Nem tragédia, mert ha ezt hozza, akkor úgy is kinevezik HC-nak mielőtt rendbe tesszük az offense-t draft nélkül, ellenben legalább jöhetett volna egy 3. körös pick. De hogy kiért és miért maradjak fent hajnalig, hogy élőben nézzem majd, azt valójában nem tudom.
2 évet jósolok a DC-nek, elsőre ha szarok leszünk rá lesz fogva a draftpick hiányára (miközben paton továbbra is one of the best gms lesz), meg sérülésre, covidra mindenre, második sikertelen szezon után lesznek az első következmények, DC, Wilson, whoever, az is lehet hogy akkor végre kimerik mondani a rebuildet, ha nem költi el Payton az összes cap space-t 30 évvel előre értelmetlenül 10+ milliós RB-kel, meg visszavonulásból visszahívott TE-kel...

ja VJ amúgy szerintem hülye ha ide jön DC-nek szembe nézni a démonjaival. Szakmailag 0, úgy nehéz jó védelmet összerakni, de azt hiszem itt amúgy is kettővel nagyobb nyomás lenne rajta, mint máshol.
Nem akarok felelőtlen kijelentéseket tenni, de azért ha őt próbálják eladni nekem, mint megváltót, azért van rá esély, hogy 18 év után hagyjam a fenébe az élő meccs nézéseket...
Látom a szemem előtt ahogy áll tanácstalanul a pálya szélén, hogy dehát olyan jó edzéseink voltak egész héten...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Rapoport ugyanazt a nyelvezetet használta a Rex - Broncos hír megírásánál, mint a Ryans - Texansénál, Bienemy - Commandersnél, ilyenkor elég ritka hogy más lesz kinevezve, pláne hogy Rex ex-stábjaiból több embert is hoztunk már ha jól látom. De ez a 8 órás interjú tényleg fura.

Mondjuk az Eagles elég jól működő fr, és ők VJ-t akarják elsősorban.
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Ha VJ visszajön én tökön szúrom magam. Az az ember mindenhol szar munkát végzett, konkrétan ligaalja védelem lenne itt, de, hogy a top 15ben nem lennénk az rohadt élet. Inkább hívja Simmons belülről a playeket mint az a kókler
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
ugye nem volt reggelije Elwayjel?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
VJ Klis szerint 8 órát töltött a HQ-ban, és jól ment az interjú is. Elvileg napokon belül a döntés is meglehet.

Nekem amúgy nagyon kettős érzésem van VJ-vel kapcsolatban, mert emberileg vele pl nem lenne bajom, de ő még DC-nek is legjobb esetben is csak közepes. Nem nagyon tudom mi értelme lenne idehozni, pláne h nála aztán tudjuk mit várhatunk. Mondjuk lehet ezzel egyedül vagyok, de sokkal inkabb ő, mint mondjuk Fangio. VJ-t meg le tudom nyelni, a vén faszt nem bírtam volna.

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Csak gondoltam szolok, hogy Melvin Gordon szabad, nem kotottunk vele Reserve/Future contract-ot. Ha gondoljatok, most kell lecsapni ra. 😉
ligur
OK, mindjárt megkeresem a bankkártyámat.
több mint 1 éve
Úgy nézem Ben Kotwica ST koordinátor, Mile Westhoff pedig assistant HC lesz, de az ST szervezésébe is besegít majd.

több mint 1 éve
Broncos HC Sean Payton informed the NFL Competition Committee he will call the rugby scrum used by the Eagles on every 3rd or 4th and short situation next season if they doesn't change the rule.

Payton told to Blandino this play should be illegal. The league is considering to change the rule.
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 448
Csak gondoltam szolok, hogy Melvin Gordon szabad, nem kotottunk vele Reserve/Future contract-ot. Ha gondoljatok, most kell lecsapni ra. 😉
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 989
Nekem amúgy, mint személyiség szimpatikusnak tűnt Rex Ryan, de nem tudom, hogy miként szuperálna, mint DC. Főleg ennyi kihagyás után.
De kicsit most olyan érzésem van, mintha egy ex-TV-s szupercsapatot akarnának összehozni. 😀
Gerichill
Ötletem sincs, mi az irány, sosem történt még velem ilyen. Nagyon nem tudok hova tenni bizonyos döntéseket, kinevezéseket, sokszor az jön fel bennem, hogy leöntjük cukormázzal a csapatot, nagy nevekkel, mindent mutatunk kifelé, a médiának. Egy ilyen celeb-cirkusz. Remélem lesz eredménye..
több mint 1 éve
Rex bácsi elejtett egy olyat pár hónapja egyik meccs után, hogy Hackett a liga legnagyobb jóindulatú, Staley pedig a legrosszindulatúbb kóklere.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nekem amúgy, mint személyiség szimpatikusnak tűnt Rex Ryan, de nem tudom, hogy miként szuperálna, mint DC. Főleg ennyi kihagyás után.
De kicsit most olyan érzésem van, mintha egy ex-TV-s szupercsapatot akarnának összehozni. 😀
Gerichill
Brady és PM preps?

több mint 1 éve
Majd elhozzuk Dennis Allent a Saintstől DC-nek
Black_Adder
Jövőre ingyen igazolható lesz
Gyurma Pappa
Miért, nem örülnétek neki ha most vinnék?
gabokocka
De. Vagyis nem. Ki maradna?

több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Mi van a Desai projekttel?
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Gerichill
A Grudgen-Mayock vonal a Raidersben is ütõs volt.
ulpianus
Ez a 2 csapat hajlamos egymást majmolni, a Raiders pl. most JMD-ben látja a megváltót. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...