Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Mit kell tudni róla? Ki az ipse? Mit tud?Kurva jól jártatok, bármennyi pénzt is kapott. 😉Ben Powers érkezik a Ravensből 4 éves szerződéssel, ő lesz Meinerz párja. Ezzel eldőlt, hogy Risner nem marad.Sacks allowed: 0
Cruyffista
Penalties: 1
Run block rating: 50
Pass block rating: 87
Cruyffista
KeyG
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
KeyG
9 515
Four years, $52M with $28.5M guaranteed for Ben Powers to the #Broncos.Fityingek érte. De a lényeg, hogy van 100 milliós LB a Ravensben.
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Four years, $52M with $28.5M guaranteed for Ben Powers to the #Broncos.
több mint 1 éve
KeyG
9 515
Kurva jól jártatok, bármennyi pénzt is kapott. 😉Ben Powers érkezik a Ravensből 4 éves szerződéssel, ő lesz Meinerz párja. Ezzel eldőlt, hogy Risner nem marad.Sacks allowed: 0
Cruyffista
Cruyffista
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Ben Powers érkezik a Ravensből 4 éves szerződéssel, ő lesz Meinerz párja. Ezzel eldőlt, hogy Risner nem marad.Sacks allowed: 0
Cruyffista
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Seahawks kirakta Shelby-t, őt érdemes lenne megpróbálni.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Kérdéseim.Potenciális cserékkel, cutokkal, illetve maradás esetén átstrukturálásokkal. Például Bolles elcserélése júni1 utáni dátummal közel 47m-ig lökne fel minket egyből, de ha úgy döntünk ő a mi franchise LT-nk, érdemes lehet hozzányúlni a szerződéséhez és felnyitni ezt az összeget ha van kiért.
– Hogy jön ki ez a hatalmas összeg? Nyilván outsider vagyok, de én azt látom, hogy a hetedik legtöbb (!) pénzünk van, harmincikszmillió körül.
Zalán
Azért ilyen magas nálunk a strukturálásokból kreálhato összeg, mert nem nagyon éltünk ezzel az utóbbi években (tavaly kapott Patrick, Sutton, de őket ugye brutál akcióval tartottuk meg a piac áraihoz képest ami adta magától ezt a sanszot..), míg vannak csapatok ahol már a szertáros is a 2036-os villanyszámla adójóváírásából kapja majd meg az idei fizuját.
Ezért volt most érdemi lehetőségünk kivágni Russ-t egy évvel a monster deal után amivel végül nem éltünk.
több mint 1 éve
Kérdéseim.– Hogy jön ki ez a hatalmas összeg? Nyilván outsider vagyok, de én azt látom, hogy a hetedik legtöbb (!) pénzünk van, harmincikszmillió körül.
– Minek akarunk piacon hozni futót, ha nem Henryről van szó? Nahh, azt tényleg lehet kukázni hátul a drafton.
– Ha Bobby Wagnert idehozzuk és kitömjük, én leléptem. Teljesen felesleges. Most akkor az öt év múlva lévő dicső csapatot építjük, vagy egy évre tervezünk?
– Miért jobb Zach Allent megfizetni, mint DreMontot? Vagy Zach Allen ilyen nagyon olcsó csávó és szerelmes VJ-be? Én nem értek a rendszerekhez, de olyan rendszert még nem láttam, amibe egy igazán jó belső falember ne kellett volna. Egyébként nem DreMontba vagyok szerelmes. Tényleg, menjen. PS2-n kívül a jelenlegi csapatban nem látok nélkülözhetetlen arcot. Valószínűleg jobban is jár, ha megy. Attól vagyok ki, hogy van egy új gm-ünk, a legjobb a ligában. De még mindig nem változik meg az a módszer, hogy ha végre itt beérik egy saját magunk által draftolt játékos, akkor annak szinte esélye sincs maradni. Elway is ezt csinálta. Persze értem, hogy ez a pénzről szól, és biznisz, meg a játékosokat is cserélgetni kell. Nem arról van szó, hogy a klubhűség naív ideájába kapaszkodom. De azért az is a biznisz része, hogy időnként po-t játszik a csapat. Értem én, hogy a működőképesség fontosabb mint a versenyképesség. De azért az sem baj, ha ez utóbbiból is jut. DMJ egy jó játékos. Denverben jó játékos. Egy olyan poszton, amire mindenhol szükség van. A legegyszerűbb őt lett volna megtartani, s nem beépíteni egy más helyről érkezőt. Ráadásul ez a húszmillió három év múlva átlag lesz a posztján. S akkor nem is lesz pénzünk, mert Wilson szerződését fogjuk nyögni. S nem mellesleg Evero védelme is akkor esett vissza, nem akkor, amikor PS2 kiesett, hanem amikor DreMont. De mindegy. Megy Chicagóba, ott majd megfizetik, egy hasonló haláltusáját vívó csapatban.
Szerkesztette: Zalán
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Jordan Schultz: One thing the Broncos want to avoid in the coming weeks is the Chiefs landing Derrick Henry.
több mint 1 éve
olcsó volt Ramsey, de a secondary az egyik egység, ahova megértem, ha nem érkezik jelentős igazolás idén.Dre'Mont Jonest 17-20 millióra becslik, kezdhetjük fogalmazni a búcsú üzeneteket
Ha okosan költjük el a pénzt, vagy átvisszük 2024-re, akkor nem fogok nagyon panaszkodni az elengedése miatt, de sem a veterán RB nem tűnik okosnak sem az, hogy holdingot átmozgassuk RT-nek, ahova nem való és amúgy a semmivel sem könnyebb LT lyukat próbáljuk betömni, ahelyett hogy legalább 1 stabil pont lenne a falban
Pénzünk van, de nem hiszem, hogy könnyű lenne motivált játékosokat idecsalogatni a semmi közepére egy 5-7győzelmes identitás nélküli csapatba. Pedig az edzések nálunk lesznek a legjobbak...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
OTC: The Broncos are 4th in cap space right now, but they can make it a little over $105M in the coming days if they want. That comes 5th in the potential max cap space list, Bears leading with $122M.Broncos interested in RB David Montgomery. @BleacherReport
There is a mutual interest between LB Bobby Wagner and the Broncos, but the Cowboys leading the race.
Mike Jurecki: Vance Joseph asked for Zach Allen to replace Dre'Mont Jones, his former DL player from Arizona.
South beachre akart menni, szal nem volt realitas.Ramsey szerződésében nem volt no trade clause, a Rams meg elég komoly talent pool szegénységben szenved, de az egyértelmű, hogy edzésen se jelenik meg egy olyan csapatnál ahol egész szezonban nem találkozhat WR1-gyekkel.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Mondjuk Ramsey ennyit bőven megért volna nekünk is....South beachre akart menni, szal nem volt realitas.
FLZOLI
Mondjuk sztem önmagában red flag ha valaki az ottani lokacio miatt akar odaigazolni, de ez mar nem a mi bajunk...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Mondjuk Ramsey ennyit bőven megért volna nekünk is....
több mint 1 éve
Elég álomszerű forgatókönyvnek tűnik ez. Úgy kb. mindennek sikerülnie kell. Én imádok álmodozni. Megtettem ezt Wilsonnal, Fangioval, Hackettel, VJ-vel.. Álmodoztam Lynch-csel, Lock-kal. Most könnyű lenne álmodozni Paytonnal is. Csak a realitás nem az álmok megelevenedése. Ha ennyi pénzünk van/lesz, én ilyen listát nem láttam még, akkor mi a francért nem fér bele húszmillióért DreMont? Jó, én könnyen vagyok, nem az én huszasom. Lehet persze harmadik körben potens talentet húzni, de kil voltak itt második/hamradik körben húzottak, akik azonnal beváltak? És hányan mentek mellé? Már túl sok draftot láttam, hogy elhiggyem. Persze udfa-n is lehet olyan rb-t hozni, aki soha nem ejti el a labdát az első három évében, és még eléri az ezer yardot is. Azt sem látom, mitől leszünkmolyan népszerű csapat. Ha valaki sok pénzt szeretne, cserébe nem kell a gyűrűvel itt bajlódni, akkor persze igen, hosszú lesz a sor Paton szobája előtt. De ha nincs eredmény, nincs first and done, amire alapozni lehet, s mindez a leghosszabb sorozat, ahol nincs,Cetli nincs, értékes, odaadtuk edzőbáért. Olyan kurva sok pénzünk sincs.Az egyik legtöbbet költhetjük idén, de ha elcserélünk 1-2 veterant (Bolles, Sutton), akkor lehet első helyen zárunk költött pénzben a ligában (hacsak nem spórolnak szándékosan jövőre). És akkor még nem jöttek az átstruktúrálós trükkök. Bar a kínálat nem a legjobb, de várjuk meg mit sikerül főzni. Lehet több top arcot is sikerül meggyőzni, vagy jó trade-eket találni veteránokért.
Zalán
Illetve van egy Russunk, aki ha újra Russ lenne, azonnal kontenderré tenne minket. Lesz előtte új fal, új rendszer, új HC. Az is lehet, hogy új skill playerek veszik majd körbe.
+ Van két harmadik eleji körünk, azzal felmehetünk a második elejébe, vagy húzhatunk kettőt, ott még azért bőven lesznek jó prospectek. 65-70. hely korul huzunk ketszer. Itt még hemzsegnek a kezdő talenttel rendelkező G, C, S, ILB, RB, CB prospectek.
Cruyffista
Az beleég a játékos agyába. Enem vagyunk mi olyan vonzó csapat még Paytonnal sem egyelőre. Wilson és az aurája pláne nem vonzeró a játékosok számára. Nem olyan népszerű a fickó. Egy játékosnak 4-5 éve van arra, higy karriert csináljon. Ő nem edző vagy szurkoló, akinek akár évtizedei is vannak megvárni az eredményt. Neki pémzt kell keresnie, miközben kibaszottul kockáztatja az életét ezzel a sporttal. Legyen úgy, ahogy mondod, sikerüljön minden az álomforgatókönyv szerint. Majd lelkesedem persze. De továbbra sem tudtam megemészteni VJ-t, távol tart a csapattól, hogy ebbe most bele kell vágni. S nem tudom lenyelni, hogy teljesen szabadon elengedjük Jonest. Szóval nem fogok előre fellelkesülni addig, amíg nem leszünk minimum versenyképes csapat. Ez alatt azt értem, hogy az utolsó fordulóban is még van esélyünk becsúszni a po-ba bárhogyan is, még ha azt is tudjuk, hogy egyetlen meccset sem fogunk ott megnyerni.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Cetli nincs, értékes, odaadtuk edzőbáért. Olyan kurva sok pénzünk sincs.Az egyik legtöbbet költhetjük idén, de ha elcserélünk 1-2 veterant (Bolles, Sutton), akkor lehet első helyen zárunk költött pénzben a ligában (hacsak nem spórolnak szándékosan jövőre). És akkor még nem jöttek az átstruktúrálós trükkök. Bar a kínálat nem a legjobb, de várjuk meg mit sikerül főzni. Lehet több top arcot is sikerül meggyőzni, vagy jó trade-eket találni veteránokért.
Zalán
Illetve van egy Russunk, aki ha újra Russ lenne, azonnal kontenderré tenne minket. Lesz előtte új fal, új rendszer, új HC. Az is lehet, hogy új skill playerek veszik majd körbe.
+ Van két harmadik eleji körünk, azzal felmehetünk a második elejébe, vagy húzhatunk kettőt, ott még azért bőven lesznek jó prospectek. 65-70. hely korul huzunk ketszer. Itt még hemzsegnek a kezdő talenttel rendelkező G, C, S, ILB, RB, CB prospectek.
több mint 1 éve
Mi a jobb, ha azt hiszi hogy vj kurva jó lesz vagy ha leszarja a védelmet? Komolyan kérdem.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Én nem mondom, hogy direkt a lezüllesztés a cél. Ez hülyeség. Ők biztosan azt gondolják, hogy kurva fasza lesz minden. Hét éve gondoljuk ezt. Csak nem tudom, miből lesz játékos itt a következő évben. Cetli nincs, értékes, odaadtuk edzőbáért. Olyan kurva sok pénzünk sincs. VJ-ből nem nézem ki, hogy olyan fasza rendszert tesz össze, mint Evero. Nem dimenzionálom a csávót, de a számok mellette vannak. Az egyetlen dolog, ami működött az elmúlt hét évben, még ha a végére elfogytak. De Mahomest kétszert limitálták csoportmeccsen így is. Ez tény. Felőlem csinálják. Max. nem nézem, ha megint átkúrnak. És szerintem igen is számít az első év is. És versenyezni akar mindenki az első évben is. Nem pedig építőmunkást játszani.
több mint 1 éve
De azt honnan veszitek, hogy szánt szándékkal a D lezullesztese a cél? Én sokmindent el tudok képzelni Paytonrol, de azt nem, hogy direkt a saját munkáját szabotalna ezzel. Már csak azért sem, mert attól nem lesz jobb, de meg csak jobban sem fog festeni az O, ha szar lesz a defense is.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Everno nem akart maradni, ezzel nem lehet mit tenni. Ettől még jó DC. Most hogy visszaesett a védelem, miután elúszott a szezon, az megesik. Fel lehet róni neki, de 0-0-nál még én is bizakodó lettem volna, hogy téttel bíró meccsnek a szezon eleji formával megy neki a védelem.Elment, erről nem tehetünk. Helyette az 5 leggyengébb csapat egyike első két körös pick nélkül beerősített a liga legszarabb OC-jával - tudom Payton a góré - és a liga legszarabb DC-jével. Azért Evero és vj között még sokan vannak, de nem is érzem célnak, hogy legyen védelem, nehogy ellopja a showt a szappanopera sztártól. Beleöljük a pénzt az offensebe, az így akár középszer is lehet, cserébe a védelem meg a liga alsóharmadába csúszik a talentlevel eródálódása és egy hozzá nem értő senki iránymutatása miatt, de ehhez az 5-7 gxőzelemhez ez is pont elég lesz
több mint 1 éve
Dremont 20 millat akar es annyit nem fog megkapni a piacon se. Patonnal nem jelent szelnek eresztest a piacra kiengedes, ha joaron lesz akkor visszahozzuk.Am engem elegge zavar Evero túldimenziolása, úgy csinálunk mintha a szezon masodik felében nem csuklott volna ossze a D, pedig qvara osszecsuklott.
VJ egy kokler, Vic meg egy tulsztarolt arrogans fasz volt, de Evero sem egy WP.
Arrol nem beszelve h vissza akartuk hozni, de ovodas modon besertodott...
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
A következőnek még igen, attól függően mennyire alakul át a keret (ha kb nem csinálunk nagy változásokat és ugyanabból az állományból nem lépünk előre, az probléma). De ha elkezd Payton építkezni ahhoz idő kell. Shanny a Friscóban 1/2-ön húzott első szezonjában, másodikban SB-t játszott Jimmy G-vel. Persze lehet olyan offseasont is csinálni hogy azonnali eredményeket várjuk, például ha odaadjuk a jövő évi elsőnket McLaurinért vagy valami hasonló blockbuster move, akkor mindenképp bukó ha nem lépünk szintet azonnal.
több mint 1 éve
Ez előre magyarázása a következő vélelmezett gyenge szezonnak.. Világos, hogy miért hoztuk Paytont, és az is, hogy nem a tavalyi csapathoz kell hozzatenni pár építőkockát, és meg is vagyunk. Mellesleg elég lenne egy tényleg potens qb. Mindettől függetlenül.. Ez az NFL, itt mindenki minden évben a po-ért indul versenybe. Amiről írsz, egy felépülő gépezet, ami konkurál a Chiefs-szel, pontosan a 1&done-on keresztül vezet az út. Melleseg a Evero D-je pont azt bizonyította be, hogy felnőtt oda a D, hogy konkurál a Mahomes vezette Chiefssel. Ezen az úton a D-t épp szinten tartani kellene, de nem ilyen Vance Josephekkel, s nem plána úgy, hogy DreMont Jones-okt szélnek eresztünk. Kibaszott szar üzenet ez már megint a játékosok felé. A csávó konkrétan a D 3. legfontosabb és legjobb embere PS2 ès Simmons mellett. Mi draftoltuk. Itt nőtt fel, minden évben jobb és jobb lett. Kurvára nincs alternatívája a piacon, s évek óta nem találtunk belső falembert, aki ilyen fasza. Már megint nem becsüljük meg a tehetsrgeinket és az értékeinket. Cserélgetjük a játékosainkat, lövöldözünk a drafton mindenféle eredmény nélkül. Jones az első napon el fog kelni. Cserébe nézhetjük évi 6-7 meccsen ezt az idolens Gregoryt. Jó idők, mondhatom. A keret radikális átalakításával semmi bajom, de azt nem az egyébként működő D top3 játékos szélnek eresztésével szokták kezdeni. Legalább tettek volna rá taget, és cserélték volna el.De hát az idei év pont azt bizonyítja szerintem, hogy egy ilyen defense még egy szar offense-t is bevinne a po-ba. A probléma éppen az volt, hogy nálunk a "szar offense" már elérhetetlen magasság. Bárcsak ott tartanánk, hogy csak szar lenne.Szerintem azzal hogy Payton lett az edzőnk nem az a cél, hogy minél hamarabb megszakadjon a PO-tlanság (azért a példában a 1&done valószínűsíthető), hanem az, hogy felépüljön egy gépezet, ami ténylegesen konkurálni tud majd a Chiefsszel. Ennek megfelelően elég sok meglepetést várok az offseasonunkban keretépítés terén. Meglepő távozókat, meglepő cseréket. Nem arra fogunk bazírozni, hogy mit kell hozzátenni a tavalyihoz, hogy most PO legyen.
Assurbanapli
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
ESPN: Multiple teams called the Broncos for Courtland Sutton and Jerry Jeudy, but Denver not shopping them and the main idea is to keep them. If someone would overpay, the Broncos will listen.
több mint 1 éve
Úgy tűnik ez a hely NEM Denver...I just want to be where I’m wanted and appreciated.
— Courtland Sutton♠️ (@SuttonCourtland) March 10, 2023
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Házi feladat letudva, ~30 millió szabadult fel ezzel. Kíváncsi leszek csak RT-ket nézünk majd, vagy LT-ket is (Orlando Brown), és akkor Bolles átmegy RT-be.
Ezzel, hogy ennyire fos az FA kínálat, nem lepne meg ha ez az opció is szóba kerülne, hogy mindenképp jó játékost igazoljunk ennyi pénzen ülve. A masik ami felmerült bennem, hogy Jessie Bateset elhozni Simmons párjának, gyakorlatilag itt játszana a liga két legjobb safety-je.
Őszintén szólva bogarászva az FA ranglistákat, nem igazán értem miért engedjük el Dre'Montot, a top25 FA listek közepétől kezdődnek a komolytalan nevek, és elől is egy csomó QB található, meg már taggelt játékosok akiket még nem vettek ki.
Láttam olyan listát ahol DeMarcus Walker 35. volt, mint a piac 2. legjobb OLB-je.
Első hullámból ők tetszenének:
Dre'Mont Jones, Hargrave DT, Bates S, Orlando Brown LT, McGlinchey RT, Jamel Dean CB, Kaleb McGary RT, Mecole Hardman WR, Tremaine Edmunds ILB, Jamaal Williams RB, Leonard Floyd OLB, Sean Murphy-Bunting CB, Ethan Pocic C, Isaac Seumalo G, Isaiah Oliver CB, Alex Singleton ILB
Eagles DB-ket szándékosan hagytam le, Wagner és Lavonte David valszeg nem írna egy évre ami számomra kizáró ok. Hírek szerint Javonte térde elég szar állapotban van így veterán futó mindenképp érkezik, Williams meg jó és nem kerülne sokba. Hardmant szerintem alulhasználta a Chiefs, mert amíg Hill ott volt az ő kezébe tette Reid a labdát, idén meg sokat volt sérült. De ő azért sebesség ide vagy oda nagyon messze van az ideális Wilson WR-től, inkább Payton playbookjának lenne egy extra fegyver. Szóval ha Wilsonnak akarunk elkapót, ahhoz be kell áldozni egy picket. DJ Moore sajna már nem elérhető, pedig az ő nevét több helyen olvastam.