Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Én amiatt aggódom leginkább, mert ez az első néhány hét, beleértve ezt a mínusz kettedik napi kiköltekezést, nekem túlságosan Saints-Paytonos lett. Nem tudok semmit a Saints belső működéséről a Loomis-Payton időszakban, de kívülről nézve én azt hittem, hogy a cap management elsősorban Loomis sara. De ezek után már nem tudom. Lehet, hogy Paytonnak is volt benne szerepe? (Azért aggódom emiatt, mert nekem a Saints cap management hosszú idők óta nem tetszik. Részletesen is le tudom írni, hogy miért, ha valakit érdekel esetleg, de ez inkább Saints téma, nem ide tartozik. Legalábbis azt hittem, hogy Saints téma, de most nem vagyok olyan biztos benne már. Ha Payton tesz le évről évre olyan listákat az asztalra, ami így kifeszíti a húrt, nem pedig Loomis feszített így önmagától, akkor lehet, hogy ide is jön a húrfeszítős időszak? Azt tudom, hogy Coughlin hajlamos volt ilyesmire, Paytonról eddig ezt nem hallottam, de most elbizonytalanodtam.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Ha többet fejlődik az offense, mint amennyit visszaesik a defense, akkor summában jobbra jövünk ki.Payton ugyanúgy mikormenedzselni fogja az O-t, mint Hackett próbálta, vagy ahogy tremendousjob tette a D#-zel. Én nem ezt gondolom az ideális útnak, de Hackettel és tremendousjobbal ellentétben Paytonnak egyszer már sikerült. Majd kiderül Brees nélkül sikerül-e, de /ma az ő CV-je eggyel jobb, mint az elődjeié.
Ami itt fáj, hogy egy kóklernek passzolta le a védelmet, és leszámítva Everot, akinek épp aktuális szerződése volt, szóval egyértelmű volt az interjú, rajta kívül más elfogadható név nem is keringett körülötte.
FA stratégia. Első hullámban mennek ki a nagy nevek, ált túl fizetve, második hullámban a legnagyobb sztárok már nincsenek de jobb ár-érték arányon lehet találni játékosokat.
Mi az elmúlt 6-7 évben próbálkoztunk mindkettővel sikertelenül. aggresszívan rámentünk Ja'Wuan Jamesre mielőtt más vihette volna, az után hoztuk vissza Gordont miután kiderült nincs nagy érdeklődés iránta. Nem a mikorra volt a probléma a nevekkel. Most új embernek van kívánság listája, de ne feledjük, amikor James jött akkor Munchack választotta őt a saját két kezével, aki akkor épp a liga legjobb OL coachja volt.
A másik probléma stratégiai volt. 1-2 éves szerződésekkel akkor hozol játékost ha 1-2 éven belül vannak céljaid. Egy 5-11-es csapatnak ez nem realitás. És az idő is azt bizonyította, hogy akik idejöttek nagy pénzért veteránok kontributáltak egy 5-7 győzelmes szezonhoz, majd továbbálltak, egészen konkrétan ki lett dobva a pénz az ablakon. Nem az én pénzem, de ha átgörgettük volna a következő évre, már előrébb tartottunk volna...
Most hogyan mérjük fel a csapat állapotát? A tavalyi Wilsonnal csak a tankolás lehet reális cél. A 3 évvel ezelőtti Wilsonnal a PO. Szerintem neki vége, de Payton állhat máshogy a projekthez és offseasonben azt kell megvalósítani amiben ő hisz. Ha abban hisz, hogy idén POért küzdünk, ahhoz kell alakítani a keretet, csak legyen következménye, ha nem jön össze. Vagy eleve 2024-et célozzuk meg, és ez köszönjön vissza az offseaon tranzakciókon keresztül is.
Ha azt nézem, hogy 3-5 éves szerződéssel jöttek játékosok, ők 2 év múlva akár egy új QB-val is játszhatnak. Kérdés persze, hogy ha olyan szarok lesznek, mint James, hogyan menekülünk a szerződésből. Azt könnyű mondani, hogy hosszú távra jöjjön, de minden évben ki lehessen rúgni, csak hülye az a játékos aki ezt aláírja. Bár Peyton megtette.
Allen, meh. Ha egy olyan DC választja őt ennyiért Dre'Mont helyett aki tett már le valamit az asztalra, lehet könnyebben elfgoadjuk, csak mind ismerjük "great-week-of-practice"-t. Az hogy az ő embere, nem ajánlólevél, hanem redflag.
De valójában RT posztra ugyanilyen igazolás jött. Csak ott nem volt házon belül jobb árértékű távozó. Meg nem egy kókler kérte őt, hanem a megváltó HC mutatott rá a Super Bowl gyűrűs ujjával
Első nap eltapsoltunk 30M APY-t csak a falba. Fogalmazzunk úgy szükség volt rá. Draft tőke nélkül ez volt az egyetlen járható út, akkor is kell ha Wilsonnal akarunk valamit, és itt 4-5 éves szerződések kötődtek, tehát ha a projekt bukik se lesz flara hányt borsó. Aztán váljanak be. Glasgow is high profile név volt, aztán semmire nem vitte itt.
Most hogy van egy 250 milliós QB, 2 veterán WR, 3 veterán OL, ez nem a Mike Shanan way, aki 6-7-udfa-kból csinált sztárt (TD, Sharpe, Rod Smith). Így azért lehet cinkelni, hogy nem direkt romboljuk a védelmet, csak ha egy kókler van az élén és amúgy a másik oldalra megy a pénz és amit a védelemre költünk sem tűnik okos költésnek, akkor szerintem azt az év végi összecsuklószar Evero védelemt is vissza fogjuk sírni... Bár PS2 és Simmons szerintem önjáró, nehéz őket sematikusan tönkretenni, de majd meglátjuk.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Mondjuk ez a Sutton <> Top fizikális WR upgrade nem tudom mennyire valid forgatókönyv és hol van egyáltalán ilyen mozdítható célpont hogy megérje...
több mint 1 éve
Nem ejtesz át bennünket Doki… 😉
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Sztem is mindenkinek joga van minden véleményhez, sose állítottam mást, akkor sem amikor belül sikítottam 2 percig mielőtt próbáltam összeszedni pár érvet az adott vélemény megcáfolásához/pozitív oldal bemutatásának.Ugyanakkor nektek van igazatok, felesleges mindig a dolgok jó oldalát keresni.
Sokkal jobb tendenciózusan a hibákra rámutatni, inkább alálőni az elvárásokat.
Legalább akkor nagyobb lesz az öröm, amikor felülteljesítenek!
Az h ezt megelőzi fél év vívódás, az csak felértékeli az örömöt majd, amit azután érzünk h ránk cáfolt a csapat!
Ugyanakkor személy szerint kevés estélyt látok rá h ránk cáfoljon:
Lássuk be, nem véletlenül vagyunk ott ahol.
5-12 - egy bottom 5 csapat, top 5 egóval.
Ha már egó, Payton mikor is nyert utoljára gyűrűt? Ekkora ego mellett majd abban bízunk h pont itt, pont ebben balsors által tépett helyen fog ez újra megtörténni?
+ ügy egy HoF irányítóval sikerült neki, de emlékeztek h RW milyen szar volt már tavaly, ugyan miért lenne jobb?
Az O# meg nélküle is romokban:
Attól h sokat költesz az OL-re még lehet szar, meg lehetnek sérültek is. Juwan James neve mond valamit? Vagy a másik 10(!) RT-jé aki azóta volt a poszton h OF-et belöktük OG-be? Naügye.
A másik oldalon meg egyrészt Holding sérült, másrészt nem véletlenül Holding a neve. 9 pontot ért el a wonderlic teszten, 9-et! A macskám csinálna annyit!
Vagy a nagypénzű OG-ra vársz, mint megváltóra? Azért mert egy szezonban hozott pár top5 számot a posztján, attól még one year wonder. Glasgow is jónak tűnt előre, aztán egy sérülékeny tucatjóska lett.
+ ettől még nincs Centerünk. Baszhatjuk ha a többi még jó is, ha középről a szájában az irányítónak a DL.
Ki fog elkapni? A belassult Sutton? A 3 évéből 5 jó meccset mutató Jeudy? TP az ACL-ből visszajőve? Mennyi esély van rá h nem lassul be, vagy nem kezd el majd félni a felé futó védőktől? Ügye h sok? Vagy majd azt várjuk h Hamler egészséges marad? Kit akartok becsapni?
Vagy Dulcich? Attól mert volt pár jó meccse attól még egy sérülékeny 3. körös TE, miért pont ő lenne jobb, mint a korábbi féltucat?
És a futás? Van fogalmatok h milyen komoly sérülése van Javonte Williamsnek? Tudjátok h nagyobb az esély a visszavonulására, mint arra h ugyanolyan formába tér vissza? Majd az 50 éves Murray lesz a future back?
De még ha a világ pénzével, meg Payton minden egójával össze is lenne tákolva az O#, mikor volt olyan h egy védelem ne csuklott volna össze attól ha az O#-re kerül át a hangsúly?
Attól h egy új védő sémájában igazolsz DT-t, attól az az ember még VJ, érted, VJ-nek szisztem fitt, leírni is nevetséges 😀
PS2 jó, de ki van a túloldalt? Mathis aki 3 DPI-t csinál egy meccsen? Vagy Callahan 2.0 a slotban?
KJ lassan nyugdíjban, Simmons lassú, mint szoktátok mondani. Passrush sose volt.
Top 5 pick lesz ebből, nem PO.
Meg RW cut, azzal meg 35 millió halottpénz! Nem lesz mozgástér jövőre sem a sapkával, de annyit invesztálunk idén h az 1/1 sem lesz meg. A Saintsben is caphell van, ránk is ez vár.
Nagy árat fizettünk azért a gyűrűért lássuk be...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Amúgy Allen játszott már végig egy szezont is? Mert ha jól tudom akkor nem
több mint 1 éve
Kérdezzük meg @iktriad ot !! 😊Erre célzott éjszakai posztjával iktriad, aki testközelből élte át a hátulütőit.Szerintem nem feltéltlen, mert a Jaxet ez jó csapattá tette egy offseason leforgása alatt. Előtte meg nagyreszt csöveseket igazoltak, az nem releváns.
Zalán
Cruyffista
Ott meg, természetesen nincs harag, semmi okom rá. 😉
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Erre célzott éjszakai posztjával iktriad, aki testközelből élte át a hátulütőit.Szerintem nem feltéltlen, mert a Jaxet ez jó csapattá tette egy offseason leforgása alatt. Előtte meg nagyreszt csöveseket igazoltak, az nem releváns.
Zalán
több mint 1 éve
Kiegészítés. Persze jó az, hogy ennyire aktívak vagyunk, végre történik valami, s mindez mögött karmester Payton coach, akiben lehet hinni, még akkor is, ha Jimbonak itt többen örültek volna, s akkor is ha tudjuk, hogy draftcetlit adtunk érte. De azért azt is tudjuk az nfl történelméből, hogy általában nem az FA piacon agresszív-aktív csapatok szoktak hasítani a ligában, s a pályán, hanem a csapatot tudatosan építők. Erre célzott éjszakai posztjával iktriad, aki testközelből élte át a hátulütőit. Mindemellett dicséretes, hogy valahol el kell kezdeni máshogy mint eddig. Remélem ma elpasszolunk egy wr-t magas cetliért, az jót tenne a DreMont ügy csalódása után.
több mint 1 éve
Dehogy, nehogy úgy értelmezd, hogy nem írhatod le, amit szeretnél. 😊 semmi ilyenről nincs szó. Ne haragudj, ha félre érthető voltam!Én nem Zach Allennel vagyok kritikus, hanem a döntèssel, ami az FO szobában történt. Kiderült, hogy DreMont nem kért húszmilliótInkább szerintem ez nekem szól, ha már valakin van szemüveg az en vagyok.Most az, hogy VJ embere, az kb. a jelenben olyan, mint ha azt mondanám, hogy Hende Csaba embere. Sok kárt nem okozott a csàvó, de sosem oldott meg cserébe semmit. Csak van. Dràga Allen a védelmèben játszott, amely védelem elérte a semmi különös szintet. Azt tudom értelmezni, hogy Ried papa embere. Ezt nem.Zalán, ne legyél naiv, mindketten tudjuk h sokkal szarabb lesz mint Dremont lett volna, ahogy a védelem is sokkal szarabb lesz. VJ egy kókler, aki soha semmit sem csinált, az h gyereknek volt egy kifutott éve alatta az pont arra volt jó h minket lehúzzon, nem kell a rózsaszín szemüveg.
Zalán
Általános Doktor
Bár megjegyzem rajtam sincs, en sem gondolom, hogy jobb lenne, mint Dre’Mont, sőt, abban is biztos vagyok, hogy a védelem is sokkal szarabb lesz.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy legalább egy rohadt snap-et várjunk vele, mielőtt a halál faszara kívánjuk, csak azért mert VJ embere, vagy mert tulfizettuk, vagy mert miatta ment el Dre’Mont.
roberto23
per év, ha így lett volna, akkor nem viszik el a mínusz egyedik napon. Ezt amúgy a Soundon sem értem, miért nem ez az első nap. Másrészt sosem értem, amikor a fórumtárs arra kér, még ne írjam le a véleményemet, majd az első snapjai után. De most most van, és most a dealt tudom kommentálni, ez pedig még mindig egy fórum, ami azért jött létre, hogy a szurkoló leírja az outsider de érzelemvezérelt véleményét. Vagy rekesszük be a diskurzust, és legközelebb snap után írjunk? Kifejezetten örülök a múkt heti sok napos leállás után, hogy egyáltalán működik ez a platform. Mindezt írom no offense-ben. De kérlek, hadd írjam le, amit érzek a denveri futballklub kapcsán itt, mert ez a hobbim, s akkor is hadd írjam le, ha kritikus vagyok, ha valamit teljesen rosszul gondolok, ha vízionálok, ha frusztrál valami. Az elmúlt hét év nem azt bizonyította, hogy itt jól szervezik a klub működését, s lehet bízni ezekben a döntésekben vakon. Miközben én Budapesten ülök, messze Denvertől, s egyáltalán nem láttam közelről ezt a sportágat, nem ebben nőttem fel, s nem is értem pontosan. Azt is leírtam, és tartom, ha VJ top5 védelmet kreál Allenekből akár, s teszi mindezt éveken keresztül konzekvensen, meg fogom követni. Én lennék a legboldogabbX ha lebontaná magáról az itt és máshol felépített középszerű képet.
Zalán
Mindösszesen arra utaltam, hogy magáról a srácról érzem korainak, ha előre “fikazzuk”. De senkinek nem akarok én megtiltani semmit, különben is hogy jönnek én ahhoz. 😀 itt szerintem kb mindenki sokkal régebben kezdte követni a csapatot es szerintem mindenki jobban is képben van a dolgokkal, szóval mar csak ezért sem lenne jogos, ha én állnék neki önjelölt csendőrködni.
Remelem nincs harag!😉
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Csak arra akartam kilyukadni, hogy legalább egy rohadt snap-et várjunk vele, mielőtt a halál faszara kívánjuk, csak azért mert VJ embere, vagy mert tulfizettuk, vagy mert miatta ment el Dre’Mont.En nem kívánom elkuldeni a picsába, de azt azèrt látni kell, hogy 3 ev, 45m, 33m garit érö iDL van nagyjából 8 darab a ligában. Az egyik elerheto volt iden 40m gariert 4 evre (tolunk lehet 45-ot kert volna, mindegy, az is megerte volna ha már). Örvendetes lenne ha ránk cáfolna, de szerintem értheto a szkeptikus megközelítès. És alapvetően nincs vele bajom, hogy VJ kapott játèkost akit ő kért. A poszttal van problèmám, azzal hogy DreMont elkuldese miatt belelovagolták magukat, hogy hát potolni kell.
roberto23
Én FA első hullámban abszolút nèv alapon gondolkodok. Ez olyan fizu, amiből Tyler Lockettet is át lehetett volna venni egy Suttonbol vagy Jeudybol krealt pickkel, ami nem kis boost lett volna, tekintve hogy ők kémiában Wilsonnal ligatörténelem polc..
több mint 1 éve
Én nem Zach Allennel vagyok kritikus, hanem a döntèssel, ami az FO szobában történt. Kiderült, hogy DreMont nem kért húszmilliótInkább szerintem ez nekem szól, ha már valakin van szemüveg az en vagyok.Most az, hogy VJ embere, az kb. a jelenben olyan, mint ha azt mondanám, hogy Hende Csaba embere. Sok kárt nem okozott a csàvó, de sosem oldott meg cserébe semmit. Csak van. Dràga Allen a védelmèben játszott, amely védelem elérte a semmi különös szintet. Azt tudom értelmezni, hogy Ried papa embere. Ezt nem.Zalán, ne legyél naiv, mindketten tudjuk h sokkal szarabb lesz mint Dremont lett volna, ahogy a védelem is sokkal szarabb lesz. VJ egy kókler, aki soha semmit sem csinált, az h gyereknek volt egy kifutott éve alatta az pont arra volt jó h minket lehúzzon, nem kell a rózsaszín szemüveg.
Zalán
Általános Doktor
Bár megjegyzem rajtam sincs, en sem gondolom, hogy jobb lenne, mint Dre’Mont, sőt, abban is biztos vagyok, hogy a védelem is sokkal szarabb lesz.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy legalább egy rohadt snap-et várjunk vele, mielőtt a halál faszara kívánjuk, csak azért mert VJ embere, vagy mert tulfizettuk, vagy mert miatta ment el Dre’Mont.
roberto23
per év, ha így lett volna, akkor nem viszik el a mínusz egyedik napon. Ezt amúgy a Soundon sem értem, miért nem ez az első nap. Másrészt sosem értem, amikor a fórumtárs arra kér, még ne írjam le a véleményemet, majd az első snapjai után. De most most van, és most a dealt tudom kommentálni, ez pedig még mindig egy fórum, ami azért jött létre, hogy a szurkoló leírja az outsider de érzelemvezérelt véleményét. Vagy rekesszük be a diskurzust, és legközelebb snap után írjunk? Kifejezetten örülök a múkt heti sok napos leállás után, hogy egyáltalán működik ez a platform. Mindezt írom no offense-ben. De kérlek, hadd írjam le, amit érzek a denveri futballklub kapcsán itt, mert ez a hobbim, s akkor is hadd írjam le, ha kritikus vagyok, ha valamit teljesen rosszul gondolok, ha vízionálok, ha frusztrál valami. Az elmúlt hét év nem azt bizonyította, hogy itt jól szervezik a klub működését, s lehet bízni ezekben a döntésekben vakon. Miközben én Budapesten ülök, messze Denvertől, s egyáltalán nem láttam közelről ezt a sportágat, nem ebben nőttem fel, s nem is értem pontosan. Azt is leírtam, és tartom, ha VJ top5 védelmet kreál Allenekből akár, s teszi mindezt éveken keresztül konzekvensen, meg fogom követni. Én lennék a legboldogabbX ha lebontaná magáról az itt és máshol felépített középszerű képet.
több mint 1 éve
Inkább szerintem ez nekem szól, ha már valakin van szemüveg az en vagyok.Most az, hogy VJ embere, az kb. a jelenben olyan, mint ha azt mondanám, hogy Hende Csaba embere. Sok kárt nem okozott a csàvó, de sosem oldott meg cserébe semmit. Csak van. Dràga Allen a védelmèben játszott, amely védelem elérte a semmi különös szintet. Azt tudom értelmezni, hogy Ried papa embere. Ezt nem.Zalán, ne legyél naiv, mindketten tudjuk h sokkal szarabb lesz mint Dremont lett volna, ahogy a védelem is sokkal szarabb lesz. VJ egy kókler, aki soha semmit sem csinált, az h gyereknek volt egy kifutott éve alatta az pont arra volt jó h minket lehúzzon, nem kell a rózsaszín szemüveg.
Zalán
Általános Doktor
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Most az, hogy VJ embere, az kb. a jelenben olyan, mint ha azt mondanám, hogy Hende Csaba embere. Sok kárt nem okozott a csàvó, de sosem oldott meg cserébe semmit. Csak van. Dràga Allen a védelmèben játszott, amely védelem elérte a semmi különös szintet. Azt tudom értelmezni, hogy Ried papa embere. Ezt nem.Zalán, ne legyél naiv, mindketten tudjuk h sokkal szarabb lesz mint Dremont lett volna, ahogy a védelem is sokkal szarabb lesz. VJ egy kókler, aki soha semmit sem csinált, az h gyereknek volt egy kifutott éve alatta az pont arra volt jó h minket lehúzzon, nem kell a rózsaszín szemüveg.
Zalán
több mint 1 éve
Most az, hogy VJ embere, az kb. a jelenben olyan, mint ha azt mondanám, hogy Hende Csaba embere. Sok kárt nem okozott a csàvó, de sosem oldott meg cserébe semmit. Csak van. Dràga Allen a védelmèben játszott, amely védelem elérte a semmi különös szintet. Azt tudom értelmezni, hogy Ried papa embere. Ezt nem.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Az odáig rendben van hogy DreMont beárazódott a piacon és szarul láttuk az értékét, de akkor sem volt kötelező arra a posztra hozni nagy pénzért valakit, aki egyértelműen nem helyezkedik el sokkal magasabb polcon, mint az olcsó elérhető veteránok akik ugyanezt a szerepkört tudják.Ez egy luxus igazolás, nem olyan mint amit az OL-nél csináltunk, ahol egyértelműen olyan játékosok jöttek, akik szignifikánsan jobbak mint akiket olcsóbban lehetett volna hozni.
Most nem akarok belemenni abba hogy kit hozhattunk volna meg kit nem, mert szerintem sok posztra szerezhettünk volna veterán sztárt akik nagyobb különbséggel jobbak mint a resztli, de hogy posztnál maradjunk, a ligaelit Hargrave 40 millió garit kapott a 9erstől..
több mint 1 éve
Amúgy mielőtt egyik vagy másik végletbe esünk nem várjuk meg, hogy ki hogyan teljesít a pályán? Én sem örülök feltétlen a cserenek, de ez van. VJ ismeri ezt az arcot kívülről, belülről, jól is teljesített alatta, szóval én azt mondom, hogy várjuk ki a véget. Pláne h arra sincs semmi garancia, h Dre’Mont VJ is alatt hozta volna a tavalyi évet, ahogy arra sincs, hogy Seattle-ben nem esik vissza esetleg.
több mint 1 éve
Amikor arról vizionálgattatok h majd első körös picket kapunk érte egy fr. tag után próbáltam hűteni a kedélyeket h DreMont távolról sem ligaelit szint | pedig sztem is egy jó kis interior pussrusher, aki felülteljesítette azt ahol húztuk | , de akkor vágjunk eret h egy HoF elment egy biztos bust meg jött. Főleg h VJ kérésére jött, az ő embere, valszeg azt sem tudja h a DL első vagy második sorába kell felállnia neki, de a nagypénzt volt esze felvenni...
több mint 1 éve
Kinaszottul prüszkölök DreMont szerződését is látva. Faszomat az ég alà nyomom!!!
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Hát szerintem ez szar döntés volt, Jones elvileg drága lett volna, ezért nem akartuk megtartani. Ez a szerződés nem drága, tehát ahelyett, hogy itt tartjuk azt, aki bizonyított, hozunk közel annyiért valakit, aki talán képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Nem örülök...
több mint 1 éve
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták aztPont mint Ja'Wuan Jamest vagy Bryce Callahant
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Hát dehogynem. Allen szerződéséből 33m garantált a 45-ből, és a harmadik évében is biztosan lesz garantált tartalom. Ergo nagy eséllyel teljesíteni fogja a 3 éves dealt ami a 45 milliot eredmenyezi.Zach Allen jobb szerződést kapott tőlünk, mint Dre'Mont a Seahawkstól. Nincs miről beszélni, egyertelmu volt ahogy hetek óta az, hogy egy pillanatig nem akarták itt tartani Jonest.Nem kapott, kozel sem:
Cruyffista
twitter.com/AlbertBreer/status/1635455689014247424?s=19
Általános Doktor
Dre'Mont ahogy a linkelt tweetben is szerepel, hasonló dealt kapott mint amilyet tőlünk Ben Powers, első évében keresi meg a szerződés nagy részét. Ergo ha nem lesz kimagasló, lehetőségük van veszteség nélkül cutolni 3. éve előtt, vagy valamennyi dead money-val akár jövőre.
Nem mellesleg Schultz szerint DreMont szerződéséből 18 millio garantált. Majdnem ketszer kevesebb, mint Allennek.
több mint 1 éve
Zach Allen jobb szerződést kapott tőlünk, mint Dre'Mont a Seahawkstól. Nincs miről beszélni, egyertelmu volt ahogy hetek óta az, hogy egy pillanatig nem akarták itt tartani Jonest.Nem kapott, kozel sem:
Cruyffista
twitter.com/AlbertBreer/status/1635455689014247424?s=19
több mint 1 éve
Patrik007
342
Azért ez nem teljesen igaz. Zach Allen is inkább B lyuk játékos vagy kijjebb mint Jones. Jones kicsit szélesebb felállásból többet indul valóban de kb 70%-ban ugyanott helyezkedtek el tavaly us. És Allen sokat fejlődott tavaly, pass rushban is egyre jobb, futás ellen meg nem kèrdés.Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.
Zalán
Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.
Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.
Cruyffista
Ettől független én is inkabb Jonesra szavaztam volna. Bizzunk benne h Joseph rendszerében legalabb olyan jo lesz mint tavaly ès akkor nem ezzel a lépéssel lesz gond.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.
Zalán
Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.
Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.