Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 947 — Lucas Scott
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Az OTC szerint csak Singletont és Studhamet fizettük túl, a többiek szolid/jó szerződéseket kaptak.

A Saints jatszott két YAC tipusu route-runnerrel? Csak mert Lazard és Jeudy is az.
Cruyffista
Most végignézve a wr állományaikat csak Thomas volt ilyen, őt inkább vonal melletti arcokkal vették körbe.
több mint 1 éve
A Saints jatszott két YAC tipusu route-runnerrel? Csak mert Lazard és Jeudy is az.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Michael Burton FB is érkezett 1 évre. Plusz Lazard-ot is megpróbáltuk elhozni, mielőtt a Jets-be ment. Ot mondjuk annyira nem sajnálom, hogy nem jött össze.

Annak is örülök, hogy az őrült első nap után kicsit csendesebbek voltunk.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Nem drága, elkapni is tud, bizonyított, menő a szakálla.
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
jobbágy#JC6
miért? szerintem tök jó téma lenne a broncos mellett. 🙏😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
Ha szeretnéd írok neki instán, hogy küldjön képet róla neked. 😃
Gerichill
Köszi. Átjött a kép. Annyit mondok, a beceneve legyen mostantól: Vonat ! 😅
Zalán
A fontos, hogy fék legyen rajta. 😃
(A többi fórumtártól bocsi az offért)
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
Gerichill
Köszi. Átjött a kép. Annyit mondok, a beceneve legyen mostantól: Vonat ! 😅

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill

több mint 1 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Bengalsnál sokszor jobban ment mint Mixon, de legalábbis a végére már közel azonos szintet képviseltek. 2 év 7.5 milliós szerződés, szerintem korrekt. Kellett egy veterán futó, jött, sokat nem kell belelátni ebbe.
Vonster
A különbség közte és Mixon között az, hogy ő inkább a Broncosban játszik és nem fegyveresdit.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Bengalsnál sokszor jobban ment mint Mixon, de legalábbis a végére már közel azonos szintet képviseltek. 2 év 7.5 milliós szerződés, szerintem korrekt. Kellett egy veterán futó, jött, sokat nem kell belelátni ebbe.
több mint 1 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?

több mint 1 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tegnap este megállapodtunk Gardner-Johnson sztár safetyvel, de az utolsó pillanatban időt kértünk.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A jó cap menedzsment az, ha rugalmasan tudja "lepapírozni" egy éves kötött szám alá azt, hogy a roster fejlesztés dinamikáiból adódóan egyik évben több, a másikban kevesebb erőforrást igényel az építkezés. M
peterk2005 udvari bolond
A jó cap menedzselést a szótárban az "Elway" cikknél illik keresni. | kivételesen minden szarkazmus nélkül |

Doki, minden okes amúgy? 😀
roberto23
 coub.com/view/176ud6

Próbálok rájönni, hogy doki újkeletű "bottom 5 csapat vagyunk" álláspontja most szarkazmus, ő is feladta a reményt vagy feltörték a fiókját, de az biztos, hogy ha ezek után jók leszünk megtiltjuk neki, hogy a jövőben bármi pozitívat írjon a csapatról
Black_Adder

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Próbálok rájönni, hogy doki újkeletű "bottom 5 csapat vagyunk" álláspontja most szarkazmus, ő is feladta a reményt vagy feltörték a fiókját, de az biztos, hogy ha ezek után jók leszünk megtiltjuk neki, hogy a jövőben bármi pozitívat írjon a csapatról

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Én amiatt aggódom leginkább, mert ez az első néhány hét, beleértve ezt a mínusz kettedik napi kiköltekezést, nekem túlságosan Saints-Paytonos lett. Nem tudok semmit a Saints belső működéséről a Loomis-Payton időszakban, de kívülről nézve én azt hittem, hogy a cap management elsősorban Loomis sara. De ezek után már nem tudom. Lehet, hogy Paytonnak is volt benne szerepe?

(Azért aggódom emiatt, mert nekem a Saints cap management hosszú idők óta nem tetszik. Részletesen is le tudom írni, hogy miért, ha valakit érdekel esetleg, de ez inkább Saints téma, nem ide tartozik. Legalábbis azt hittem, hogy Saints téma, de most nem vagyok olyan biztos benne már. Ha Payton tesz le évről évre olyan listákat az asztalra, ami így kifeszíti a húrt, nem pedig Loomis feszített így önmagától, akkor lehet, hogy ide is jön a húrfeszítős időszak? Azt tudom, hogy Coughlin hajlamos volt ilyesmire, Paytonról eddig ezt nem hallottam, de most elbizonytalanodtam.)
peterk2005 udvari bolond
Ugyan, hiszen a "sapka nem létezik", így a caphell is csak egy mítosz. Köztudott h hosszútávon nem nyal vissza a fagyi ha átstrukturálsz és a jövő évi sapkát felhasználod idén. Hiszen ezt jövőre is meg tudod csinálni, meg azután is insertokosnégermém

A deadmoneyra meg úgy kell tekinteni mintha csak egy sérült játékos lenne, egyből nem zavaró annyira, elvégre ez egy kontakt sport, benne van és tenni sem lehet ellene - tavaly pl.: a kezdőt nem játszattuk az előszezonban, aztán mi lett? Naügye.

Külső szemlélőként persze úgy tűnhet mintha a Saints meg a Rams is caphellben lenne, de igazándiból kettőjüknek együtt volt 12 győzelme, ami már PO-t ért volna: mi mikor láttunk ennyit utoljára?
Szal valójában ez az egész csak látszat, hiszen sapka sincs, nemhogy pokol | egyre jobban meg vagyok győződve h a föld is lapos | .
Általános Doktor
Doki, minden okes amúgy? 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Bár PS2 és Simmons szerintem önjáró, nehéz őket sematikusan tönkretenni, de majd meglátjuk.
Black_Adder
Azért ne becsüld alul VJ képességeit. 😊

több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A cap hell parára érdemes lenne akkor visszatérni, amikor tényleg többet költünk mint lehetne. Egyelőre úgy állunk hogy volt sok helyünk, valószínűleg Sutton és/vagy Jeudy távozik, és a draftra nekünk jelen állás szerint nem kell félre tenni. Rohadt messze vagyunk a Saintstől.
Cruyffista
A cap menedzsment nem idénről szól, hanem 24-ről és a további évekről is. Jövőre ebben a pillanatban kicsivel 220 alatt állunk úgy, hogy Allen, Glinchey és Manhertz még ebben nincs benne. Ha a várható cap-et 235-re teszem, akkor kb. cap-en állunk a jövő évre nézve .... 39 szerződött játékossal. Tehát kell még minimum 10 millió, hogy feltöltsük a rostert minimálbéresekkel.

Szó nincs arról, hogy ne lehetne ezt még lemenedzselni. De a lemenedzselés mindig azt jelenti, hogy vagy valakit ki kell rakni, vagy átstruktúrálni, satöbbi. A jó cap menedzsment az, ha rugalmasan tudja "lepapírozni" egy éves kötött szám alá azt, hogy a roster fejlesztés dinamikáiból adódóan egyik évben több, a másikban kevesebb erőforrást igényel az építkezés. Mert mondjuk két jó draft év közé becsúszik egy gyenge, és emiatt pár évvel később a 15 mag játékosból mondjuk 11 lesz a veterán és 4 az újonc, nem pedig mondjuk 9 veterán és 6 újonc. Emiatt többe kerül a husi átmenetileg. Vagy azért, mert hoztunk egy irányítót, akiért több első kört adtunk, így _reálisan_ azzal kell számolni, hogy a következő pár évben több veterán lesz a csapatban, mint,, ha meglennének azok a pickek. És persze azért is, mert Wilson jelenlegi cap hitje 22 millió, de lesz az nemsokára 55 millió is, és abban az évben is jó lenne versenyképesnek lenni, ha a jobbik eset következik be, és Wilson fel tud javulni még.

Szóval a cap menedzselése nem annyi, hogy amink van azt költsük el minden évben. Én meg picit aggódni kezdtem, mert érzésre ez eddig éppen egy ilyen amink van azt költsük el féle FA kezdetnek jött le nekem, mind a pénzekre, mind az érkezők listájára tekintve. Remélem feleslegesen aggódom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 295
Sztem is mindenkinek joga van minden véleményhez, sose állítottam mást, akkor sem amikor belül sikítottam 2 percig mielőtt próbáltam összeszedni pár érvet az adott vélemény megcáfolásához/pozitív oldal bemutatásának.

Ugyanakkor nektek van igazatok, felesleges mindig a dolgok jó oldalát keresni.
Sokkal jobb tendenciózusan a hibákra rámutatni, inkább alálőni az elvárásokat.
Legalább akkor nagyobb lesz az öröm, amikor felülteljesítenek!
Az h ezt megelőzi fél év vívódás, az csak felértékeli az örömöt majd, amit azután érzünk h ránk cáfolt a csapat!

Ugyanakkor személy szerint kevés estélyt látok rá h ránk cáfoljon:
Lássuk be, nem véletlenül vagyunk ott ahol.
5-12 - egy bottom 5 csapat, top 5 egóval.
Ha már egó, Payton mikor is nyert utoljára gyűrűt? Ekkora ego mellett majd abban bízunk h pont itt, pont ebben balsors által tépett helyen fog ez újra megtörténni?
+ ügy egy HoF irányítóval sikerült neki, de emlékeztek h RW milyen szar volt már tavaly, ugyan miért lenne jobb?
Az O# meg nélküle is romokban:
Attól h sokat költesz az OL-re még lehet szar, meg lehetnek sérültek is. Juwan James neve mond valamit? Vagy a másik 10(!) RT-jé aki azóta volt a poszton h OF-et belöktük OG-be? Naügye.
A másik oldalon meg egyrészt Holding sérült, másrészt nem véletlenül Holding a neve. 9 pontot ért el a wonderlic teszten, 9-et! A macskám csinálna annyit!
Vagy a nagypénzű OG-ra vársz, mint megváltóra? Azért mert egy szezonban hozott pár top5 számot a posztján, attól még one year wonder. Glasgow is jónak tűnt előre, aztán egy sérülékeny tucatjóska lett.
+ ettől még nincs Centerünk. Baszhatjuk ha a többi még jó is, ha középről a szájában az irányítónak a DL.
Ki fog elkapni? A belassult Sutton? A 3 évéből 5 jó meccset mutató Jeudy? TP az ACL-ből visszajőve? Mennyi esély van rá h nem lassul be, vagy nem kezd el majd félni a felé futó védőktől? Ügye h sok? Vagy majd azt várjuk h Hamler egészséges marad? Kit akartok becsapni?
Vagy Dulcich? Attól mert volt pár jó meccse attól még egy sérülékeny 3. körös TE, miért pont ő lenne jobb, mint a korábbi féltucat?
És a futás? Van fogalmatok h milyen komoly sérülése van Javonte Williamsnek? Tudjátok h nagyobb az esély a visszavonulására, mint arra h ugyanolyan formába tér vissza? Majd az 50 éves Murray lesz a future back?

De még ha a világ pénzével, meg Payton minden egójával össze is lenne tákolva az O#, mikor volt olyan h egy védelem ne csuklott volna össze attól ha az O#-re kerül át a hangsúly?
Attól h egy új védő sémájában igazolsz DT-t, attól az az ember még VJ, érted, VJ-nek szisztem fitt, leírni is nevetséges 😀
PS2 jó, de ki van a túloldalt? Mathis aki 3 DPI-t csinál egy meccsen? Vagy Callahan 2.0 a slotban?
KJ lassan nyugdíjban, Simmons lassú, mint szoktátok mondani. Passrush sose volt.

Top 5 pick lesz ebből, nem PO.
Meg RW cut, azzal meg 35 millió halottpénz! Nem lesz mozgástér jövőre sem a sapkával, de annyit invesztálunk idén h az 1/1 sem lesz meg. A Saintsben is caphell van, ránk is ez vár.
Nagy árat fizettünk azért a gyűrűért lássuk be...
Általános Doktor
En csak Powers-re irok. O nem 1 year wonder hanem egy projekt jatekos akiben sok munka van es kijott belole a teljesitmeny. Seulekeny lehet a jovoben ahogy barki.
Viszont ahogy nalunk szinte mindenkit nehez megitelni az O-bol. Erobol futasnal nem fog eltolni mindenkit de nalunk egesz mas futas volt es hozta amit kell de nem tole vartak a legtobbet ebben a mufajban. A passznal nagyon jo szamokat hozott ami lenyegtelen de az edzok elegedettek voltak a kertre kapott munkaval. A leggyengebb lancszem az egyertelmu passzszituk ahol maga a csapat volt a legrosszabb es itt viszont a hibak szepen el volt osztva a futok blokkjatol, egyeni OL hibaig, kommunikacio, elkapok, LJ es szepen sorban. Nem volt o sem hibatlan es nem is volt rossz sem, sot o volt a legkiegyensulyozottabb. Vele lesz meg munka es kell is de dolgozik is. Kerdes mit fogtok jatszani, de rosszul nem fogtok jarni vele meg ha a kinalat-kereslet miatt esetleg draganak tunik az egy jo evere. A C Jensen egy jo pelda a projekt jatekos kifutasara ahogy most tortent Powers-el is.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én amiatt aggódom leginkább, mert ez az első néhány hét, beleértve ezt a mínusz kettedik napi kiköltekezést, nekem túlságosan Saints-Paytonos lett. Nem tudok semmit a Saints belső működéséről a Loomis-Payton időszakban, de kívülről nézve én azt hittem, hogy a cap management elsősorban Loomis sara. De ezek után már nem tudom. Lehet, hogy Paytonnak is volt benne szerepe?

(Azért aggódom emiatt, mert nekem a Saints cap management hosszú idők óta nem tetszik. Részletesen is le tudom írni, hogy miért, ha valakit érdekel esetleg, de ez inkább Saints téma, nem ide tartozik. Legalábbis azt hittem, hogy Saints téma, de most nem vagyok olyan biztos benne már. Ha Payton tesz le évről évre olyan listákat az asztalra, ami így kifeszíti a húrt, nem pedig Loomis feszített így önmagától, akkor lehet, hogy ide is jön a húrfeszítős időszak? Azt tudom, hogy Coughlin hajlamos volt ilyesmire, Paytonról eddig ezt nem hallottam, de most elbizonytalanodtam.)
peterk2005 udvari bolond
Ugyan, hiszen a "sapka nem létezik", így a caphell is csak egy mítosz. Köztudott h hosszútávon nem nyal vissza a fagyi ha átstrukturálsz és a jövő évi sapkát felhasználod idén. Hiszen ezt jövőre is meg tudod csinálni, meg azután is insertokosnégermém

A deadmoneyra meg úgy kell tekinteni mintha csak egy sérült játékos lenne, egyből nem zavaró annyira, elvégre ez egy kontakt sport, benne van és tenni sem lehet ellene - tavaly pl.: a kezdőt nem játszattuk az előszezonban, aztán mi lett? Naügye.

Külső szemlélőként persze úgy tűnhet mintha a Saints meg a Rams is caphellben lenne, de igazándiból kettőjüknek együtt volt 12 győzelme, ami már PO-t ért volna: mi mikor láttunk ennyit utoljára?
Szal valójában ez az egész csak látszat, hiszen sapka sincs, nemhogy pokol | egyre jobban meg vagyok győződve h a föld is lapos | .

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
A cap hell parára érdemes lenne akkor visszatérni, amikor tényleg többet költünk mint lehetne. Egyelőre úgy állunk hogy volt sok helyünk, valószínűleg Sutton és/vagy Jeudy távozik, és a draftra nekünk jelen állás szerint nem kell félre tenni. Rohadt messze vagyunk a Saintstől.