Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Örülök, hogy Hackett a Jetsben teljhatalmat kapott az O felett és ő és Rodgers igazol. Választ kapunk a mi lett volna ha jellegű kérdéseinkre.
Cruyffista
Van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk ebből jól kijönni.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Örülök, hogy Hackett a Jetsben teljhatalmat kapott az O felett és ő és Rodgers igazol. Választ kapunk a mi lett volna ha jellegű kérdéseinkre.
több mint 1 éve
Shanny Magic Denver Broncos 200
1. Kör a Minimum elvileg Jeudy-ért👀

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én rohadt luxusnak tartanám, ha ennyi pickpazarlás után korosodó sztár wr-re lődöznénk el pickeket. Ha jól értem, van ideje csapatot építeni Paytonnak, s nem azonnal elvárás a “dinasztia”.
Zalán
Az én értelmezésem szerint a csapat WR1 és OLB2 (bár arra is ott van Gregory, csak jövőre ki lehet vágni) kivételével minden első kört érő poszttal kapcsolatban kinyilatkoztatta, hogy van megoldásuk. A WR1 maradt az a poszt, ahol érzékelhetően nem elégedettek azzal ami van, és ha lehet változtatnának.

Egyebkent nekem az is oké, ha megvesszük az 1/1x picket idén a 24-es pickünkkel, de most ha nem kell Sutton és Jeudy, cseréljék le őket, ha kell, hosszabbítsák meg.

OBJ már foglalt.
Cruyffista
De ki az OLB1 ?? Szerintem ott azért nagyon elvékonyodtunk idény végére. Számorma fontosabbnak tűnik oda draftolni, mint a wr-eket csereberélni. Én értem, hogy Paytonnak jobb kell, mint ami van. De ami van az nem olyan katasztrófa, főleg ha egyszer egészségesek tudnának maradni.
OBJ-t ki foglalta le?
Zalán
Browning idén fejlődésben lévő testtel olyan igéretes számokat hozott, mint egy első kör eleji passzsiettető. Tőle nem veszed el a snapeket a következő 2-3 szezonban, hacsak nem esik vissza menthetetlenül.
Cruyffista
Browning nagy kedvenc, és tényleg nem veszed el a snapeket tőle most, de azért OLB1-nek korai venni. És majd most derül ki, mennyire sérülékeny. Bonitto szintet léphet, benne is lehet bízni. De egyelőre rá sem teszed a melót. Gregory sérült ember, 7-8 meccset fog bírni, sanszosan. Van Jonathon Cooper, megbízható jómunkásember. A többiek depth. Szerintem ez nagyon szerény most. Én ide inkább hoznék embert, mint wr-t. De hova írt alá OBJ?

több mint 1 éve
Én rohadt luxusnak tartanám, ha ennyi pickpazarlás után korosodó sztár wr-re lődöznénk el pickeket. Ha jól értem, van ideje csapatot építeni Paytonnak, s nem azonnal elvárás a “dinasztia”.
Zalán
Az én értelmezésem szerint a csapat WR1 és OLB2 (bár arra is ott van Gregory, csak jövőre ki lehet vágni) kivételével minden első kört érő poszttal kapcsolatban kinyilatkoztatta, hogy van megoldásuk. A WR1 maradt az a poszt, ahol érzékelhetően nem elégedettek azzal ami van, és ha lehet változtatnának.

Egyebkent nekem az is oké, ha megvesszük az 1/1x picket idén a 24-es pickünkkel, de most ha nem kell Sutton és Jeudy, cseréljék le őket, ha kell, hosszabbítsák meg.

OBJ már foglalt.
Cruyffista
De ki az OLB1 ?? Szerintem ott azért nagyon elvékonyodtunk idény végére. Számorma fontosabbnak tűnik oda draftolni, mint a wr-eket csereberélni. Én értem, hogy Paytonnak jobb kell, mint ami van. De ami van az nem olyan katasztrófa, főleg ha egyszer egészségesek tudnának maradni.
OBJ-t ki foglalta le?
Zalán
Browning idén fejlődésben lévő testtel olyan igéretes számokat hozott, mint egy első kör eleji passzsiettető. Tőle nem veszed el a snapeket a következő 2-3 szezonban, hacsak nem esik vissza menthetetlenül.
több mint 1 éve
Zalán

OBJ már foglalt.
Cruyffista
OBJ-t ki foglalta le?

több mint 1 éve
Zalán

OBJ már foglalt.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 290
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Nem drága, elkapni is tud, bizonyított, menő a szakálla.
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
jobbágy#JC6
Alapvető higiéna része a trimmelés… (zuhanytálca, nagyterpesz, leguggol… Ismerős!? 😊) Csak az után bátorkodtam érdeklődni, hogy az öltőző tisztaságát az új emberkék mennyire fogják óvni… 😅 Ha a nemi identitásom lehetséges verziói akadályoznak egy közös kávézásban, akkor azt kell mondjam, nem fog menni ez köztünk… Ugyanis nem kávézom. Tea, frissen facsart narancsdzsúz, limonádé, ásványvíz, egy pohár fehérbor, ezek mind mehetnek évszaktól függően. Egyébként melegként is lehetek értékes tagja a fórumnak és a Broncos közösségnek. Több ezer LMBTQ ember jár a Mile High-ba tudomásom szerint hétköznapi viseletben, farmerban, narancs-kék pólóban, fehér sportcipőben… Együtt a narancsra festett arcú, vagy épp indiánfejdísszel a fejükön, platform cipőket viselő és egyéb különböző, különféle és különös extravagáns jelmezeket magukra öltő hetero érdeklődésű szurkolókkal. 😉
Ps. Megnyugtatásul közlöm, feminim vonásokkal rendelkező érzékeny férfiként (művész) érdeklődésem és vágyakozásom a csodálatos női nem iránt egyébiránt töretlen. Akarom mondani, én a nőkkel vagyok, s nem véletlen a választott portréképem, ami egyben tisztelet a mindenkori és mindenkorú nők, és denveri nők előtt, akiknek jeles képviselője a szépséges: Sam Boik.
Részemről mehet a kávé. 😉
On
Zalán
Milyen evszakbeli valtozas tortent a hsz-d irasa kozben hogy vegul a kave jo lett? 😊
több mint 1 éve
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Nem drága, elkapni is tud, bizonyított, menő a szakálla.
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
jobbágy#JC6
Alapvető higiéna része a trimmelés… (zuhanytálca, nagyterpesz, leguggol… Ismerős!? 😊) Csak az után bátorkodtam érdeklődni, hogy az öltőző tisztaságát az új emberkék mennyire fogják óvni… 😅 Ha a nemi identitásom lehetséges verziói akadályoznak egy közös kávézásban, akkor azt kell mondjam, nem fog menni ez köztünk… Ugyanis nem kávézom. Tea, frissen facsart narancsdzsúz, limonádé, ásványvíz, egy pohár fehérbor, ezek mind mehetnek évszaktól függően. Egyébként melegként is lehetek értékes tagja a fórumnak és a Broncos közösségnek. Több ezer LMBTQ ember jár a Mile High-ba tudomásom szerint hétköznapi viseletben, farmerban, narancs-kék pólóban, fehér sportcipőben… Együtt a narancsra festett arcú, vagy épp indiánfejdísszel a fejükön, platform cipőket viselő és egyéb különböző, különféle és különös extravagáns jelmezeket magukra öltő hetero érdeklődésű szurkolókkal. 😉
Ps. Megnyugtatásul közlöm, feminim vonásokkal rendelkező érzékeny férfiként (művész) érdeklődésem és vágyakozásom a csodálatos női nem iránt egyébiránt töretlen. Akarom mondani, én a nőkkel vagyok, s nem véletlen a választott portréképem, ami egyben tisztelet a mindenkori és mindenkorú nők, és denveri nők előtt, akiknek jeles képviselője a szépséges: Sam Boik.
Részemről mehet a kávé. 😉
On

több mint 1 éve
Én rohadt luxusnak tartanám, ha ennyi pickpazarlás után korosodó sztár wr-re lődöznénk el pickeket. Ha jól értem, van ideje csapatot építeni Paytonnak, s nem azonnal elvárás a “dinasztia”. Komoly wr kontigens van nálunk, én mindenkit szîvesen megnéznék egy valamennyire működő O-ban, egy olyan trénerrel, akinek papírja van róla, hogy ért is a hatékony offense működtetéséhez. De az sem fáj, ha valakit értékesítünk közülük, ahogy Chubbal is tettük. Ha már Adams ennyire vágyós, miért nem hozzuk el a piacon lévő OBJ-t? Kétezerhuszonnégyben szeretnék draftolni első körben alanyi jogon.

több mint 1 éve
(Amugy sztem egyik elkaponk se er 2+3+5 csomagot.)
Leonidasz007
Úgy értettem, hogy a 3 együtt minimum ennyit ér. Hopkinst én nagyon kedvelem, de Adams úgy játszott tavaly mint aki legalább egy elsőt ér, Hopkins esetében több a kérdőjel.

De amúgy nekem Lockett, McLaurin is olyanok, akik megérik a Wr room átalakítást és a magas picket, pickeket.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Én bevallom nem is örülnék még egy blockbuster trade-nek. Van egy papíron jól kinéző wr sorunk, akiket egyszer sem láttunk még normális O oldali edzővel. Én az idei évet még megvárnám, megnézném melyik elkapó hogyan telesít Payton alatt, aztán jövőre visszatérnék rá.

De az tuti, hogy a jövő évi pickekhez én semmiképp sem nyúlnék.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
És mit adnánk Adamsért?
Leonidasz007
Jövőre minden pickünk megvan, és a 3 elkaponkból legrosszabb esetben ki lehet szállni egy 2+3+5. körből, vagy Jeudy-t csomagba is lehet tenni.

Ettől még valszeg nem cserélné el ide a Raiders, de lenne tőke licitálni. Szerintem előrelépnénk.
Cruyffista
Huhh hát én nem szívesen adnék el egy 1. kört azok után h 2 évig nem huztunk. Adams top5 elkapo de a legidosebb a top5-ből. Sztem sehogy se érné meg. Abban igazat adok hogy kéne egy nagyon dominans WR1, mert Sutton is megrekedt a borderline WR1/2 közt, de sztem nem lesz ilyen. Akkor màr eselyesebb Hopkins. De ketlen hogy elkapoert cserelunk.

(Amugy sztem egyik elkaponk se er 2+3+5 csomagot.)

Szerkesztette: Patrik007
több mint 1 éve
És mit adnánk Adamsért?
Leonidasz007
Jövőre minden pickünk megvan, és a 3 elkaponkból legrosszabb esetben ki lehet szállni egy 2+3+5. körből, vagy Jeudy-t csomagba is lehet tenni.

Ettől még valszeg nem cserélné el ide a Raiders, de lenne tőke licitálni. Szerintem előrelépnénk.
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 906
Nincs új a nap alatt, kaptunk ajánlatokat Jeudy Hamler Suttonért, de túl magas árat kérünk hogy bárki megadja.

A Raiders is kiárusít egyébként, Adams és Renfrow is elérhető. Ha valaki megadja az elkapóinkért amit kérünk, mehetne egy nagyobb offer Adamsért. Egyik oldalon Patrick, másikon Adams... Ezt levédekezni sok szerencsét.
Cruyffista
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az évezred kommentje.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Szerintem az elkapó sorunk legnagyobb hibája, hogy nem lett senkiből go-to target. Mindenki megmaradt egy remek színvonalú játékosnak. Márpedig ezek a QB-WR kapcsolatok megnyerik a szoros meccseket. Adamsből pedig kinézném, hogy egy offseason alatt kiépíti ezt Wilsonnal, mert Stidhammel is hozott monster meccseket
Cruyffista
És mit adnánk Adamsért? Meg amugy csoporton belül nincs az az isten. Én szemèly szerint nem is tartom jó ötletnek. Sztem Wilsonnal nem kenne jó kèmia.

Jeugy meg. 20 millió. Előbb játszon le egy fél normális idényt.

Azt jól tesszük btw h csak vmi örült tulfizetés esetén valunk meg toluk
Leonidasz007
Ez az amikor FM-ben megfuttatod a játékosodat a piacon, de nem pipálod be a "transfer listed" tag-et, majd próbálod megoldani hogy a csapat dinamikája és a játékos kedve ne menjen le a béka segge alá 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Szerintem az elkapó sorunk legnagyobb hibája, hogy nem lett senkiből go-to target. Mindenki megmaradt egy remek színvonalú játékosnak. Márpedig ezek a QB-WR kapcsolatok megnyerik a szoros meccseket. Adamsből pedig kinézném, hogy egy offseason alatt kiépíti ezt Wilsonnal, mert Stidhammel is hozott monster meccseket
Cruyffista
És mit adnánk Adamsért? Meg amugy csoporton belül nincs az az isten. Én szemèly szerint nem is tartom jó ötletnek. Sztem Wilsonnal nem kenne jó kèmia.

Jeudy meg. 20 millió. Előbb játszon le egy fél normális idényt.

Azt jól tesszük btw h csak vmi örült tulfizetés esetén valunk meg toluk

Szerkesztette: Patrik007
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Ja és Jeudy-nak szerződést kell adni. Olyan 20m/év körül lesz az ára a piacon Kirkékből kiindulva.. Szóval most kell átgondolni a WR szoba újratervezését.
Cruyffista
Őt mondjuk inkább Renivel helyettesíteném, és őt talán még meg is tudnánk fizetni. Más kérdés, hogy ha hangyányi logika van a Raidersnél nem cserélik divízión belülre, de tudnék amellett érvelni, hogy nincs, vezetőedzőjük múltját és jelenét állítva az esetleges diszkusszió középpontjába

A realitás egyébként az, hogy ha lesz báremlyik WR-re vevő, az a draft után lesz. Az hogy nem cseréljük el őket mindenáron, szerintem jó döntés, ahogy az is, ha valakinek nálunk van az utolsó darabja a kirakósnak és túlfizeti őket, akkor aláírjuk a szerződést. Kérdés persze mennyi az a túl sok, amit kérünk értük. A szerződések nem rosszak, a telejsítménynél van igéret de mellé kérdőjelek is bőven. Másik csapat szurkolójaként nem szeretnék egyikükért sem trade-elni. Talán Jeudy separation %-ja, amibe a legtöbbet bele lehet most látni ráadásul az ő teljesítménye kb az egyedüli, ami jó irányba mozdult el tavaly évközben...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Ja és Jeudy-nak szerződést kell adni. Olyan 20m/év körül lesz az ára a piacon Kirkékből kiindulva.. Szóval most kell átgondolni a WR szoba újratervezését.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?
csebi
megmondja neki a médián keresztül ha valamit rosszul csinált

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Nincs új a nap alatt, kaptunk ajánlatokat Jeudy Hamler Suttonért, de túl magas árat kérünk hogy bárki megadja.

A Raiders is kiárusít egyébként, Adams és Renfrow is elérhető. Ha valaki megadja az elkapóinkért amit kérünk, mehetne egy nagyobb offer Adamsért. Egyik oldalon Patrick, másikon Adams... Ezt levédekezni sok szerencsét.
Cruyffista
Nem igazán látnám értelmét idehozni Adamst, arról nem beszélve, hogy Patrick kérdés milyen formában lesz, inkább maradjanak a mostani elkapóink.
több mint 1 éve

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?
csebi
Ezt a hírt én még sehol nem láttam, honnan van?