Denver Broncos
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.
Zalán
Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.
Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.
Singletonnak örülök nagyon.Vance Joseph embere. Legalább olcsó sem volt. Mindenki döntse el maga hogy ezek mennyire jó hírek. Amúgy én bírom Allent, egész korrekt jàtékos, de nem top.
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
Zalán
A 2 enyhén túlfizetett támadófalemberen kivül ez elég közepes. Annak örülök hogy ott legalább agresszívan a nagyobb nevekre mentek.
#Broncos so far in Day 1 of FA:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 14, 2023
OT Mike McGlinchey: 5-years, $87.5M
G Ben Powers: 4-years, $52M
DE Zach Allen: 3-years, $45.7M
LB Alex Singleton: 3-years, $18M
QB Jarrett Stidham: 2-years, $10M
TE Chris Manhertz: 2-years, $6M
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
The Broncos are signing DI Zach Allen to a three-year, $45.75M deal with $32.5M guaranteed per @AdamSchefter pic.twitter.com/BJCgUMTBy3
— PFF (@PFF) March 14, 2023
Imádom az iktriad féle fun facteket! 😊😁twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.
Blokkoló TE, ha jol szamolom akkor jelenleg nincs a rosteren ilyen rajta kivül.
Általános Doktor
Fun fact: Chris Manhertz caught Trevor Lawrence’s first career regular season touchdown pass.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 13, 2023
It was the only TD Manhertz had during his career in Jacksonville. He was used primarily as a blocking TE. pic.twitter.com/MAadxCRVYl
iktriad
Denver is re-signing LB Alex Singleton to a three-year, $18 million deal including $9 million guaranteed, per source.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták azt jelentős túlfizetések nélkül. Kb korrekt tartományban kapott dealeket mind a 4 játékos (a Taylor Chiefs deal szerintem kontextusba helyezi McGlinchey fizujàt), Stidhamnek állítólag volt 2 év, 18m ajánlata is.Tyler Badie lesz az 😊
Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
Cruyffista
Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.
Általános Doktor
Fun fact: Chris Manhertz caught Trevor Lawrence’s first career regular season touchdown pass.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 13, 2023
It was the only TD Manhertz had during his career in Jacksonville. He was used primarily as a blocking TE. pic.twitter.com/MAadxCRVYl
twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Így van, remélem azért draftolunk ide a 3. körben
Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
A Pats Suttonért és Jeudyért is komoly ajánlatot tett.Jeudyban többet látok, főleg Paytonnel hosszútávon, Suttont meg jobban szeretem, mint ember. Azért nagyon megnéztem volna ezt a Sutton-Jeudy-Hamler-Patrick négyest egyszer úgy, hogy mindenki egészséges és értelmes qb játék van mögöttük. Ez már nem lesz, ha valakiért jó árat kapunk, engedjük el. Én most Suttont mondom.
Cruyffista
Annak örülök, hogy most úgy néz ki tényleg rendbe akarjuk tenni az Oline. Már csak egy C kene es névre meg is vagyunk. Aztán majd meglátjuk a pályán hogy megy.
Stidhammel sincs bajom, mint backup qb, jó áron jött es Rypiennel ezer %, hogy jobb lesz.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
D-be meg jöjjön Jackson, Darby, Shelby és Singleton, aztán annyi. Futni meg majd fut Murray. Draft 3. kör elején jöhet C és DL.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)