Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
Zalán
Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.

Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.

Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Btw az látszik h támadni akarunk.. első nap legaktívabbjai vpltunk. Ilyenkor nyilván a túlfizetett dealek születnek. Ez van. Be vagyunk szoritva. Támadunk is kétségbeesve. Szerintem jobb így, de azt h ezektől jobb lesz-e azt nem tudni
több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Singletonnak örülök nagyon.
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
Zalán
Vance Joseph embere. Legalább olcsó sem volt. Mindenki döntse el maga hogy ezek mennyire jó hírek. Amúgy én bírom Allent, egész korrekt jàtékos, de nem top.

A 2 enyhén túlfizetett támadófalemberen kivül ez elég közepes. Annak örülök hogy ott legalább agresszívan a nagyobb nevekre mentek.
több mint 1 éve
Zach Allen jobb szerződést kapott tőlünk, mint Dre'Mont a Seahawkstól. Nincs miről beszélni, egyertelmu volt ahogy hetek óta az, hogy egy pillanatig nem akarták itt tartani Jonest.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Broncos az új Jaguars.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Singletonnak örülök nagyon.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 526
 twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19

Blokkoló TE, ha jol szamolom akkor jelenleg nincs a rosteren ilyen rajta kivül.
Általános Doktor
Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.

iktriad
Imádom az iktriad féle fun facteket! 😊😁
több mint 1 éve
The Broncos can cut Ben Powers and Alex Singleton in 2025 without any dead money.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
@AdamSchefter
Denver is re-signing LB Alex Singleton to a three-year, $18 million deal including $9 million guaranteed, per source.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Helyes. Eddig tetszetős ez a nap.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Singleton 3 ev 18m
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták azt jelentős túlfizetések nélkül. Kb korrekt tartományban kapott dealeket mind a 4 játékos (a Taylor Chiefs deal szerintem kontextusba helyezi McGlinchey fizujàt), Stidhamnek állítólag volt 2 év, 18m ajánlata is.

Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
Cruyffista
Tyler Badie lesz az 😊

több mint 1 éve
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták azt jelentős túlfizetések nélkül. Kb korrekt tartományban kapott dealeket mind a 4 játékos (a Taylor Chiefs deal szerintem kontextusba helyezi McGlinchey fizujàt), Stidhamnek állítólag volt 2 év, 18m ajánlata is.

Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Általános Doktor
Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Általános Doktor
Így van, remélem azért draftolunk ide a 3. körben

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
A Pats Suttonért és Jeudyért is komoly ajánlatot tett.
Cruyffista
Jeudyban többet látok, főleg Paytonnel hosszútávon, Suttont meg jobban szeretem, mint ember. Azért nagyon megnéztem volna ezt a Sutton-Jeudy-Hamler-Patrick négyest egyszer úgy, hogy mindenki egészséges és értelmes qb játék van mögöttük. Ez már nem lesz, ha valakiért jó árat kapunk, engedjük el. Én most Suttont mondom.

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Nekem ezzel a nappal egyelőre nincs bajom. Hiányposztra jöttek arcok, nev alapján nem is rosszak.

Annak örülök, hogy most úgy néz ki tényleg rendbe akarjuk tenni az Oline. Már csak egy C kene es névre meg is vagyunk. Aztán majd meglátjuk a pályán hogy megy.

Stidhammel sincs bajom, mint backup qb, jó áron jött es Rypiennel ezer %, hogy jobb lesz.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
A Pats Suttonért és Jeudyért is komoly ajánlatot tett.
több mint 1 éve
A mínusz egyedik nap A plusz 😋

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Calais Campbell és Shelby is FA lett, ha már interior DL, előbbiben nyilván már csak 1-2 év van, de helyi származású, adná magát (Dremontnál a Pff értékelési rendszerében 25 ponttal volt jobb, de a 100 snap feletti DI játékosok közt is top15 volt még), Shelbyt meg nem kell bemutatni, alulértékelt játékos, aki azért hozzá tudna még sztem tenni gombokért.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Stidham 2 év 10 misi, rosszabb talán nem lesz, mint Rypien...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Igazából még egy nagyobb igazolás belefér úgy, hogy nem kell elkezdeni hozzányúlni szerződésekhez. Remélem WR jön trade útján olyan pickekből, amit mi is trade útján szerzünk.

D-be meg jöjjön Jackson, Darby, Shelby és Singleton, aztán annyi. Futni meg majd fut Murray. Draft 3. kör elején jöhet C és DL.
több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem ez így most sok. Ötven plusz milliót fogunk költeni egy olyan falra, amiben nincs egyetlen Zach Martin vagy Trent Williams féle név sem. Sok. Csak ne az legyen ebből, hogy más posztok meg kiürülnek miatta...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)