Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Igazából még egy nagyobb igazolás belefér úgy, hogy nem kell elkezdeni hozzányúlni szerződésekhez. Remélem WR jön trade útján olyan pickekből, amit mi is trade útján szerzünk. D-be meg jöjjön Jackson, Darby, Shelby és Singleton, aztán annyi. Futni meg majd fut Murray. Draft 3. kör elején jöhet C és DL.
több mint 1 éve
Nekem ez így most sok. Ötven plusz milliót fogunk költeni egy olyan falra, amiben nincs egyetlen Zach Martin vagy Trent Williams féle név sem. Sok. Csak ne az legyen ebből, hogy más posztok meg kiürülnek miatta...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
közben hogy ne legyen túl nagy az öröm, a Chiefs úgy néz Tunsil+King Henry duóval szeretne erősíteni.az így kb cheat
Cruyffista
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
közben hogy ne legyen túl nagy az öröm, a Chiefs úgy néz Tunsil+King Henry duóval szeretne erősíteni.Meg Bradberryt pedzegetik
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
közben hogy ne legyen túl nagy az öröm, a Chiefs úgy néz Tunsil+King Henry duóval szeretne erősíteni.
több mint 1 éve
gaborik
514
maradjunk annyiban,hogy mi a feleert sem marasztaltuk volna 😊Broncos to sign OT Mike McGlinchey to 5-year, $87.5M deal. (via Ian Rapoport)A 17 millió rengeteg lenne? Bolles két éve kapott ennyit és még kedvezményt is adott. McGlinchey top FA RT volt, több listán 2. legjobb FA Hargrave mögött.
Ez rengeteg viszont érte.
KeyG
Cruyffista
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Broncos to sign OT Mike McGlinchey to 5-year, $87.5M deal. (via Ian Rapoport)A 17 millió rengeteg lenne? Bolles két éve kapott ennyit és még kedvezményt is adott. McGlinchey top FA RT volt, több listán 2. legjobb FA Hargrave mögött.
Ez rengeteg viszont érte.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 515
Broncos to sign OT Mike McGlinchey to 5-year, $87.5M deal. (via Ian Rapoport)Ez rengeteg viszont érte.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Végre olyan igazolások a falba amik tetszetősek, elegem volt már az ilyen Jawuan James meg társai move-okból, eddig tetszik, keep it up!
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Akkor most adjuk oda az egyik wr-t Tunsilért és pattintsuk el az agyast, és szerezzünk egy centert is please. Nekem tetszik, ha ma csak O falat építünk.Nekem is. Különben is, az a véleményem, hogy nem várhatjuk el Wilsontól, sem reálisan, sem erkölcsileg 🙂, hogy javuljon, ha a támadófalat hanyagoljuk.
Zalán
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Hát nem tudom.Powers-nek egy jó éve volt, a többiben billegett, persze itt lehet stabil. A Ravens futórendszere egyedi, néha több opciós is, itt ez nem lesz, ami megdobja a szimpla hatékonysági mutatót egy OL-nél.
Pass protban hozzá kell tenni, h Lamar mozgott hátra a legtöbbet a kezdő QB-k közül, kb 4 yarddal mélyebbre, mint az átlag, ami megint segít.
Powers-t a mi meccseinken Heyward erőből megette mindig, nem tudom, h ez mennyire mérvadó.
McGlinchey nekem egy full középszerű emberke, egy csomószor egyensúlyt veszít.
Én nem piszkáltam volna
több mint 1 éve
Akkor most adjuk oda az egyik wr-t Tunsilért és pattintsuk el az agyast, és szerezzünk egy centert is please. Nekem tetszik, ha ma csak O falat építünk.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Shanny Magic
200
Végre építjük a támadófalat🙌
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Source: The #Broncos are giving RT Mike McGlinchey a massive 5 year deal worth $87.5M with over $50M guaranteed.
több mint 1 éve
mcglonchey in da house
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
We are cooking.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
RT Mike McGlinchey is expected to sign with the Denver Broncos, per sources.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Stidham jött QB2-nek, két év 10m. A Raidersben nem volt rossz.áruló
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Payton és Webb miatt kedvezményt adott nekünk. Paytonnal nem tudom mi a kapocs, de Webbel gyerekkori haverok.Stidham jött QB2-nek, két év 10m. A Raidersben nem volt rossz.Ki is játszhatja Wilsont.
Cruyffista
Zalán
több mint 1 éve
Stidham jött QB2-nek, két év 10m. A Raidersben nem volt rossz.Ki is játszhatja Wilsont.
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Stidham jött QB2-nek, két év 10m. A Raidersben nem volt rossz.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Én addig nem cserélném el sem Jeudyt, sem Suttont, amíg nincs bekészítve egy trade egy hasonló kaliberű, de jobb fit WR-ért. Hamler persze mehet, őt piacról tudnánk pótolni Hardmannel.Az tetszik, hogy mindenki szerint nagyon magas árat kérünk. Valaki csak ráharap. Mondjuk alapvetően nem szar játékosról beszélünk..
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
KeyG
9 515
Tavaly ligaelit OG-re nőtte ki magát. A tavalyi Ravens O fal legjobb embere volt. Futás és passz blokkolásban is jó, nem akartam, hogy elmenjen.Mit kell tudni róla? Ki az ipse? Mit tud?Kurva jól jártatok, bármennyi pénzt is kapott. 😉Ben Powers érkezik a Ravensből 4 éves szerződéssel, ő lesz Meinerz párja. Ezzel eldőlt, hogy Risner nem marad.Sacks allowed: 0
Cruyffista
Penalties: 1
Run block rating: 50
Pass block rating: 87
Cruyffista
KeyG
Zalán
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Nem is vészes. Sőt, ha olyan jó, mint ahogy mondják, akkor kimondottan jó:The #Broncos are giving G Ben Powers a 4-year, $52M deal with $28.5M guaranteed, source said. Big deal.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 13, 2023
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Sources with multiple teams believe the Broncos could trade a WR. Denver has had talks with teams about Courtland Sutton, Jerry Jeudy and KJ Hamler. Teams say the Broncos are asking high prices, not just dumping, but it's not out of the question one gets moved.
— Dan Graziano (@DanGrazianoESPN) March 13, 2023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!