Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Tényleg PM volt a jövő....!
Next year guys! Maybe...JC6
Te minek jársz ide trollkodni???akike
Ki kell adnia a felgyülemlett frusztrációt, még ha ilyen primitív módon is.
Az ő szegénységi bizonyítványa, szal hagyd is rá...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagyon csúnyán lefőttünk...

Nem is értem, ennyire túlértékeltük volna a játékosainkat? Vagy ennyire balfasz az edzői stábunk, h egy ilyen keretből sem képesek kihozni ami benne van? Vagy csak "szimplán" vége PM-nek?

Komoly teher van most Elwayen, az elmúlt 3 év legnehezebb döntéseit kell sztem most meghoznia, nem irigylem...Általános Doktor
Ez a keret egy értelmes edzői stábbal simán SB-t kellene játszon, még egy game-manager QB-val isflzoli
Ez a keret annyira jó, amennyire PM és ő kb. 2 hónapja fos. Vagy sérült (akkor mondják meg tisztességesen, hogy mi a baja), vagy becsődölt (ezt is), egyik se jó, csak az előbbi kezelhető talán, az utóbbi esetén csak a visszavonulással...StormST
Nincs olyan, hogy valaki olyan magasról 2 ilyen hónapot produkáljon.
Remélem nem a nyakában jött elő megint valami....

több mint 11 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Next year guys! Maybe...JC6
Te minek jársz ide trollkodni???

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 100 — The Mathematician
asszem egy darabig sírok belül, jobbat nem tudok
nem ezt érdemelte ez a csapat, kicsit frisco feeling

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund

Nem is értem, ennyire túlértékeltük volna a játékosainkat? Vagy ennyire balfasz az edzői stábunk, h egy ilyen keretből sem képesek kihozni ami benne van? Vagy csak "szimplán" vége PM-nek?

Komoly teher van most Elwayen, az elmúlt 3 év legnehezebb döntéseit kell sztem most meghoznia, nem irigylem...Általános Doktor
Ez a keret egy értelmes edzői stábbal simán SB-t kellene játszon, még egy game-manager QB-val isflzoli
Ez a keret annyira jó, amennyire PM és ő kb. 2 hónapja fos. Vagy sérült (akkor mondják meg tisztességesen, hogy mi a baja), vagy becsődölt (ezt is), egyik se jó, csak az előbbi kezelhető talán, az utóbbi esetén csak a visszavonulással...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
bantoan sima volt, beszelni sem erdemes errol most egy darabig..
több mint 11 éve

Ez a keret egy értelmes edzői stábbal simán SB-t kellene játszon, még egy game-manager QB-val is

több mint 11 éve
Két ekkora mentális csődöt, mint az SB-n és ma nem lehet szimplán csak a játékosokra fogni. Lehet ótvarul játszani, össze-vissza pattanós labdákkal, de ilyen lélektelen semmit idehányni....

több mint 11 éve
Ilyen játékot..............

Fos löbbölt passzok, fantáziátlan játék, kihagyó védelem......

Nem tudom merre tovább, ha PM-ben ennyi van, akkor inkább menjen most, szenvedjünk egy évet Oswi-val az 1/1-ért, vagy dobjunk rá mindent egy jó QB draft-ra idén, de még egy ilyen évnek kevés értelme lenne...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Next year guys! Maybe...
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
outcoached, outplayed.
Most kiderül, h ez a Foxos dolog pletyka vagy valóság...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve

Komoly teher van most Elwayen, az elmúlt 3 év legnehezebb döntéseit kell sztem most meghoznia, nem irigylem...

több mint 11 éve
obraz 170
Hát, nem altatott a csapat a Cinci ellen meg úgy általában a szezon második felében. Ennyit tudott az O, cserében a mai meccsen a D is lefagyott.
több mint 11 éve
Stewart lesz Thompson helyett. Érdekes, de annyira nem lényeges...

Marshallról az a hír járja, h vagy base-ben lesz, vagy nickelben, de nem mindkettőben. Ha lehet vállogatni, inkább nickelben legyen, ott nagyobb rá a szükség, az óvatosság meg indokolt...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve

Érdekes az inaktív lista, Marshall mindenesetre aktív!

több mint 11 éve
Hmm... Egy kis történelmi érdekesség, napra pontosan 28 éve volt a Drive... 😊

több mint 11 éve
Vicces lesz, ha közben havazik, igazi Mile High feeling... 😀

Az NFL.com szerint a csapatnál nem túl optimisták Marshall állapotát illetően... :/

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Fox esetleges menesztéséről szóló hír alaptalan. Ez alatt nem azt értem, hogy kizárt a kirúgása, hanem azt, hogy a pletyka megbízható információk nélkül indult el. Meccs előtt a Broncosnak egyáltalán nem érdeke ilyen pletykákkal összezavarni a csapatot.burzum
Valószínűleg igazad van. Illetve abban meg 100%-osan, hogy a csapatnak nem érdeke meccs előtt az ilyen hír.

Ha netán mégis igaz lenne, akkor csak olyasmit tudok elképzelni, hogy mondjuk Gase-t szeretné Elway utódnak, és vele a sok megkeresés miatt nem lehetett várni, nehogy máshová aláírjon. Ezért csendben letárgyalták a dolgot, ami valahogy kiszivárgott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
burzum Denver Broncos 157
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Fox esetleges menesztéséről szóló hír alaptalan. Ez alatt nem azt értem, hogy kizárt a kirúgása, hanem azt, hogy a pletyka megbízható információk nélkül indult el.

Meccs előtt a Broncosnak egyáltalán nem érdeke ilyen pletykákkal összezavarni a csapatot.

Egyrészt, ha lenne ilyen terv, akkor is azt szigorú titokként kezelnék a vezetők.
- Vereség utáni napon is elég elmagyarázni Foxnak, hogy máshol jobb lesz neki, fölösleges előre szivárogtatni.
- A kirúgásnak is megvan a maga módja, Amerikában talán különösen is figyelnek a profi végrehajtásra.
- (Hogy magam ellen beszéljek, azért megemlíteném, hogy az európai fociban tényleg létezik ultimátum az edzőnek, hogy teljesíteni kell a következő meccset vagy mehet, de ilyet sem egy kiemelten fontos meccs előtt adnak. Pl. nem emlékszem, hogy BL elődöntőre kapott volna valaki ilyet).

Másrészt az ilyen meccs előtti bombahírek szinte soha nem igazak. Én a német focit követem, ezért onnan tudok példát hozni, de ott is tök nyilvánvaló, hogy a Bayern elleni meccsek előtt rendszeresen elindulnak pletykák arról, hogy a Bayern érdeklődik az ellenfél legjobbjának leigazolása iránt. Ezek aztán soha nem bizonyulnak igaznak. Hogy aztán ezeket a pletykákat a Bayern indítja, hogy összezavarja a játékost meg a csapatát, vagy mondjuk a a meccset közvetítő TV akar csak egy kis ingyenreklámot az újságokban, azt nem tudom.
több mint 11 éve
Fox-al nem elég, nekem legalábbis nem lenne az, jövőre a 19, meg idén se. Ha őt kidobjuk, akkor talán a következő HC-nak még első évében elég lehet a 19, csak nehogy a 21-et utána PM már ne várja meg... 😛

több mint 11 éve
Az időjárás hidegebb, mint várták, a meccsen reális sansz van esőre/hóra.
A stadion órákkal a kezdés előtt:

Én azt olvastam az edzőkeringő kapcsán h JDR fél lábbal már Oaklandben van. Ha Foxot is kirúgnánk, akkor teljes reset is lehet az edzői stábban, feltéve ha Gaset neveznénk ki a helyére.
De igazándiból ezen ráérünk a szezon után rágódni...

több mint 11 éve
Attól még, h idén nem elég a 19, jövőre az lehet...
Mindenesetre örülök, h nem nekem kell meghozni ezt a döntést (illetve remélem a SB győzelem okán teljesen tárgytalan lesz)

több mint 11 éve
Ha nem nyerünk SB-t idén, akkor minden lépésünknek "19-re lapot húzunk" típusúnak kell lennie, mert 19-ig már tavaly eljutottunk és max 2 évünk lehet PM-el a 21-et elérni... 😛

több mint 11 éve
1976-ban, az első SB-unk előtti évben a játékosok kértek HC cserét, mert úgy érezték, hogy Ralston-al nem tudnak tovább lépni. Igaz, utólag azt mondták, hogy megbánták, de valahogy mégis megjött első évben a SB és nem lehet tudni, hogy vele meglett volna-e. No, kicsit ilyen érzés lehetne, ha Fox-nak megint nem jön össze a gyűrű, hogy arra jó volt, hogy erre a szintre eljussunk, de a következő szint eléréséhez ő kevés lehet. Sajnos azonban PM visszalévő évei miatt túl sok lehetőség a kísérletezésre se lenne... 😛StormST
És hozzá tartozik, h akkor is csak rövid távon működött. Évről-évre gyengébb játék és eredmény jött (Super Bowl, div round, wild card, majd PO se) és majd végül év után távozott

több mint 11 éve
Fura egy érzés, remélem a kickoffal megjön a PO hangulat. Max 3 meccs, pazarlás lenne akár egyet is ilyen unott hangulatban nézni...Black_Adder
Még szerencse, hogy Manning nem 30 éves, különben még 2 év, és itt is felütné a fejét a "vagy Superbowl-t nyerünk, vagy unalmas az egész" mentalitás. 😀peterk2005
Ahogy írtam, nem azért fogott el ez az érzés, mert a SB alatt már nem érdekelne semmi, úgyh Manning legyen csak nyugodtan újra 30 éves! 😉

Állítólag egy mai vereség esetén nem marasztalnák Foxot...empty taxi
Na, az érdekes lenne, ha egy évben 2 sikeres, nemrég SB-t megjárt edző is távozna a posztjáról.

(Egyébként ilyen későn mi értelme lenne? Hacsak nem belülről akarnánk utódot találni.)peterk2005
Volt 3 éve Manninggel, akit Elway azért hozott, h Super Bowl nyerjen a csapat, ha ez nem jön össze, az neki sikertelenség és egy HC általában 3 évet kap h elérje a kívánt eredményt.
Én így tudnám magyarázni.empty taxi
Na igen, de ha megint mellé nyúlunk, mint anno JMD-vel, akkor Manninggel már nem is nyerünk SB-t...
Ez ilyen dupla vagy semmi lépés lenne, 19-re lapot húzni...
De hát először várjuk meg a meccset, ha nyerünk azon se feltétlen van értelme filózni, h pletyka volt-e, vagy komolyabb, nem h a lehetséges utódokon...