NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Wes Welker Suspended 4 Games For Use Of AmphetaminesVoice
Az igazat megvallva nem is baj...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Wes Welker Suspended 4 Games For Use Of Amphetamines

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Megvannak a csapatkapitányok is.

Peyton Manning QB
Demaryius Thomas WR
DeMarcus Ware DE
Terrance Knighton DT "When you've got that C on your chest, you're obligated to do things right."
David Bruton S
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem sem kéne erőltetni. Ha cleared lesz, és akarják jelezni, hogy itt van, akkor se kéne a szokásos 1-2 gyors screen passznál, esetleg egy red zone szituációnál többet szerepelnie. Van elég alternatíva.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Zac Thompson DE-vel teljes a PS.

Welker lehet h játszhat a szezonnyitón, limitált edzésmunkát végzett. Én inkább nem kapkodnám el...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A 15 - 1 szerintetek reális? Szerintem nincs ennyire jó a Denver.Béczkó
Mióta kell ehhez ennyire jónak lenni? Ennyire senki nem jó. Ettől még összejöhet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
A 15 - 1 szerintetek reális? Szerintem nincs ennyire jó a Denver.
több mint 11 éve
Alakul a PS.

Shaquil Barrett LB
Nathan Palmer WR
John Boyett S
Kapri Bibbs RB 😊
Matt Paradis C
Gerell Robinson TE
Zac Dysert QB
Vinston Painter OL
Bennie Fowler WR
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Ihenachot claimelte a Skins.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Egyértelműen CBnek szánjuk Robyt és Webstert is, eddig gyakorlatilag csak ott edzettek, és kell is legalább 4 jó CB. Boldent próbáltuk ki safetynek, az a kaland is csak "mérsékelten" volt sikeres. Mike Adamset itt tartottam volna, 4. S-nek, Bruton jelenlélte azért nem ideális a védelemben, dehát legfeljebb majd fokozottan aggódunk Ward testi épségéért...
Ha Trevathan visszatér, lehet h egy LB-t leküldünk PSbe egy safety javára, de végül is amíg ott nincs sérülés, addig bőven elég ennyi...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Legfrissebb DC az 53-as keretszűkítés után.

xrace77
ahogy nézem Vaskéz nem csak nálunk Vaskéz 😀 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Roby simán el tud játszani safetyként is, sőt! Lehet, hogy neki sokkal jobban feküdne a poszt, mint a corner.

több mint 11 éve
A 10 DB egyáltalán nem túlzás, tavaly talán 11 is volt.

több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
2 QB és 6 CB, érdekes összetétel... 😛

Jó, tudom, elvileg Webster tud S-ben is játszani, így végül is mondhatjuk, hogy van összesen 10 DB, ami 4 (5, ha azt nézzük, hogy mennyit van bent 3 CB) posztra annyira nem sok, csak érdekes inkább. Gondolom Dysert-et megpróbáljuk betenni PS-re, ha nem szedi fel senki, akkor meg tényleg mindegy, mert a meccsre úgyse öltözött volna be... 😊

Azért fura, hogy van 6 CB-nk és egyik se Champ... :/

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Persze a sorozat fennállása óta voltak, akik annak köszönhették helyüket a rosteren, h nagyon gyenge csapat voltunk éppen, de vannak olyanok is, akik aztán szép karriert futottak be.Black_Adder
Egyébként tudod ki vezet jelenleg az UDFA streak ranglistán? (Felteszem igen, de ha netán mégsem menne kapsi fejből, akkor sem súgok, ki fogod találni, ha másból nem, abból, hogy én tudom. 😀 Egyébként 16 évnél jár jelenleg a ranglista vezető.)

több mint 11 éve
Thompsonnal kiegészülve folytatódik az UDFA streak. Idén egyszerre 3 emberrel is. 😊peterk2005
Mármint 2 emberrel, nem? Thompson és Burse, vagy valakiről nem tudokBlack_Adder
Garland-ot is ideszámoltam. Igaz ő nem idei felhozatal, de pár éve ő is UDFA-ként érkezett, aztán katona volt, utána meg PS-ben volt, úgyhogy ő is tulajdonképpen szűz a rosteren.peterk2005
Olyanból aki udfa-ként nem rögtön csinál rostert, hanem 1-2 év múlva, olyanból azért elég sok van. Idén pl McCray is ilyen. Még nem NFL készek amikor kijönnek a draftra, de pár év PS alatt sikerül őket felkészíteni. A sorozat azokra az udfa-kra vonatkozik, akik már első évükben meghazudtolják a scoutokat és rosterre kerülnek.

Persze a sorozat fennállása óta voltak, akik annak köszönhették helyüket a rosteren, h nagyon gyenge csapat voltunk éppen, de vannak olyanok is, akik aztán szép karriert futottak be.

több mint 11 éve
Thompsonnal kiegészülve folytatódik az UDFA streak. Idén egyszerre 3 emberrel is. 😊peterk2005
Mármint 2 emberrel, nem? Thompson és Burse, vagy valakiről nem tudokBlack_Adder
Garland-ot is ideszámoltam. Igaz ő nem idei felhozatal, de pár éve ő is UDFA-ként érkezett, aztán katona volt, utána meg PS-ben volt, úgyhogy ő is tulajdonképpen szűz a rosteren.

több mint 11 éve
Nem volt egy olyan terv, hogy Tamme-től elbúcsúzunk?burzum
paycutot jósoltam neki, mert Julius Thomas berobbanásával kisebb szerep hárul Tammere, mint amiért a szerződését kapta annak idején, de úgy tűnik me se próbáltunk spórolni rajta.
Szezon végén viszont lejár a szerződése, kíváncsi vagyok megpróbáljuk-e itt tartani, és ha igen, mennyiért...

Mármint 2 emberrel, nem? Thompson és Burse, vagy valakiről nem tudok

több mint 11 éve
Nem. 3TE kell, ha JT-vel valami lenne, kell egy elkapó TE.

Thompsonnal kiegészülve folytatódik az UDFA streak. Idén egyszerre 3 emberrel is. 😊

több mint 11 éve
burzum Denver Broncos 155
Nem volt egy olyan terv, hogy Tamme-től elbúcsúzunk?
több mint 11 éve
Legfrissebb DC az 53-as keretszűkítés után.

több mint 11 éve
Gerell Robinson TE lett az utolsó kieső, megvan az 53-as keret.

Élő stream
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/BTV-Live-Elway-on-initial-53-man-roster/bc7bdf56-e485-40fc-9dae-c012261d68b9
több mint 11 éve
Bennie Fowler WR
Louis Young CB

Ha minden igaz, akkor már csak egy + ember van a rosteren.

Elway sajtótájékoztatót tart magyar idő szerint éjfélkor, stream lesz a csapat honlapján.
több mint 11 éve
AdamG88 Minnesota Vikings 52
Köszönöm. 😊

SKOL VIKINGS!