Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem a kezében volt a szakadás, hanem a lábában... 😛Egészen pontosan a combjában, az izomcsoport középső tagja, a rectus femoris szakadt el, állítólag a Chargers meccs első félidejében egy Sanders-nek dobott passznál szakadt el...
Most nézem, hogy Oswi-nak csak 2015-re van szerződése, ez azért vele kapcsolatban érdekes helyzetet teremt, ha PM marad, mert ha nem akarjuk bevetni, akkor szerintem hozni kell egy QB-t, aki tuti ott lesz 2016-ban, nehogy két szék közt beessünk a pad alá...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
sügér vagyok orvosi angolból, mi volt a sérülése?Negritiscombfeszítő izom szakadás
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
1. nincs olyan csapat, amelyik elmondta volna. (felesleges segítséget senki nem akar adni a riválisoknak)2. nincs olyan csapat, amelyik váltott volna QB-poszton. (a franchise QB-t nem cseréli senki, csak ha meghalt. Ezer példát lehetne hozni.)
3. a game plan viszont ez esetben érthetetlen volt (minek ennyi hosszú passzt hívni egy szakadással játszó irányítóval?)
+1. ha ez igaz, akkor a Broncosnak azért érdemes még egy (utolsó) évet adni PM-nek és PM-nek pedig saját magának.
edzőkérdés: nálam Foxék maradnának. A keret képességeinek megfelelően teljesít. 3 éve az alapanyagnak megfelelően domináns csapat a Broncos. Ezek után a PO-buktátakat érdemes külön megvizsgálni. A két évvel ezelőtti Ravens-meccs mai napig hihetetlen kategória (legalábbis számomra), megnyert meccs volt, de csoda történt. Ebben az a szomorú, hogy sztem az volt a Broncos éve reálisan. De nem gondolnám edzői bakinak, inkább csodának, mint már említettem. Tavaly megvolt az SB, de a Seahawks jobb volt. Ezt el kell ismerni. Idén pedig most már tudjuk mi volt a helyzet. Leamortizált Manninggel pedig nem vagytok domináns csapat. (Ettől még szar volt a mostani game plan, de emiatt azért kicsit erős lenne kirúgni a stábot, ilyen alapon sok csapatnál lehetne meneszteni, pl akár nálunk is).
No én így látom a helyzeteteket.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Szerintem ez inkább Manning döntése lehetett, mint Foxé.Black_AdderHa netán így lett volna, akkor Fox azonnal mondjon le. De komolyan. Az edzéseket nem ő vezeti személyesen (ő is ott van, de a játékosokat a pozíciós edzők edzik), a meccsekre a playbookot nem ő állítja össze, hanem a coordinatorok, a filmroomban nem ő elemez a játékosokkal, hanem a csapatrész edzők, stb. Mi a t****-re való egy HC a csapatnál, ha nem ilyen döntések meghozatalára? A meccseket én is végigállom az oldalvonal mellett egy füllhallgatóval a fejemen. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
sügér vagyok orvosi angolból, mi volt a sérülése?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Egyik ismerősöm jegyezte meg, hogy PM mindig "ugrált" eddig, vagy hogy mondjam, "toing-toing"olt egy helyben a lasztival, és h tegnap (meg gondolom a korábbi meccseken) nem. Nem is figyeltem erre, de így tényleg más a leányzó fekvése
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Szerintem ez inkább Manning döntése lehetett, mint Foxé.Ha meg elmondják, attól még nem játszott volna jobban. Amúgy nem szokták elmondani az ilyet, ha nem muszáj.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Igen.Igen, ez addig jó is, amíg nem akkora a teljesítmény-romlás, mint PM-nél volt...StormSTDe ezt miért nem lehetett elmondani? Miért kellett titkolózni és hagyni, hogy a szurkolók várják a csodát? Biztos elég kemény fájdalmai lehettek, minden lépésnél, dobásnál, de ezt mindenki meg is értette volna, jöhetett volna Oswi, ő meg rápihenhetett volna a következő szezonra...StormSTA csapatnál tudták, gondolom az volt az ok, amiért pár éve Riversnél nem mondták el h a szezon felét törött bordával nyomta, ne tudjon rájátszani az ellenfél pass rushere.empty taxi
Nem zárom egyébként h Foxék úgy gondolták h PM így is jobb, mint Oswi egészségesen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
De ezt miért nem lehetett elmondani? Miért kellett titkolózni és hagyni, hogy a szurkolók várják a csodát? Biztos elég kemény fájdalmai lehettek, minden lépésnél, dobásnál, de ezt mindenki meg is értette volna, jöhetett volna Oswi, ő meg rápihenhetett volna a következő szezonra...StormSTHa elmondják, minden csapat 8 pass rusherrel megy, és másra se figyel, mint, hogy ott üsse ahol sérült.
Oswi meg bejött, pont azon a meccsen az utolsó két percre. Láttuk az hogy sikerült.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Igen, ez addig jó is, amíg nem akkora a teljesítmény-romlás, mint PM-nél volt...De ezt miért nem lehetett elmondani? Miért kellett titkolózni és hagyni, hogy a szurkolók várják a csodát? Biztos elég kemény fájdalmai lehettek, minden lépésnél, dobásnál, de ezt mindenki meg is értette volna, jöhetett volna Oswi, ő meg rápihenhetett volna a következő szezonra...StormSTA csapatnál tudták, gondolom az volt az ok, amiért pár éve Riversnél nem mondták el h a szezon felét törött bordával nyomta, ne tudjon rájátszani az ellenfél pass rushere.empty taxi

több mint 11 éve
De ezt miért nem lehetett elmondani? Miért kellett titkolózni és hagyni, hogy a szurkolók várják a csodát? Biztos elég kemény fájdalmai lehettek, minden lépésnél, dobásnál, de ezt mindenki meg is értette volna, jöhetett volna Oswi, ő meg rápihenhetett volna a következő szezonra...StormSTA csapatnál tudták, gondolom az volt az ok, amiért pár éve Riversnél nem mondták el h a szezon felét törött bordával nyomta, ne tudjon rájátszani az ellenfél pass rushere.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Oppácska:Adam Schefter @AdamSchefter · 3 p 3 perccel ezelőtt
Adam Schefter @AdamSchefter 3 p3 perccel ezelőtt
Broncos QB Peyton Manning played Sunday’s Divisional Playoff loss and the past month of the season with a torn right quad, per two sources.empty taxi
Peyton Manning initially tore his right quad Dec. 14 in win over Chargers, per sources. MRI back in Denver confirmed tear.r.
Na most ezzel csak az a bajom, hogy már a Bills ellen is szar volt... 😛
De ezt miért nem lehetett elmondani? Miért kellett titkolózni és hagyni, hogy a szurkolók várják a csodát? Biztos elég kemény fájdalmai lehettek, minden lépésnél, dobásnál, de ezt mindenki meg is értette volna, jöhetett volna Oswi, ő meg rápihenhetett volna a következő szezonra...

több mint 11 éve
Oppácska:Sd ellen szakadt el neki, MRIn látszódot a szakadás. Sd meccs Dec 14 volt...
Adam Schefter @AdamSchefter 3 p3 perccel ezelőtt
Broncos QB Peyton Manning played Sunday’s Divisional Playoff loss and the past month of the season with a torn right quad, per two sources.empty taxi
több mint 11 éve
Oppácska:Adam Schefter @AdamSchefter 3 p3 perccel ezelőtt
Broncos QB Peyton Manning played Sunday’s Divisional Playoff loss and the past month of the season with a torn right quad, per two sources.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Egy valamit láttam, nincs tűz a Broncosban. Volt a PM fumble és csak lesétál ("nem az én hibám"), az utolsó öt percben, amikor még lehet fordítani, ott szomorkodik magába zuhanva mindenki. Senki sem pörög, ordibál, tüzel. Jó iparosok, de kellene közéjük egy vezér.
több mint 11 éve
miért mond csődöt egy kiváló játékosokból álló teljes csapat fontos meccseken? Mert erre őszintén megmondom nem tudom a választ, és azt sem látom, hogy hogyan tudna így vagy úgy eldőlni. Talán teljes edzőcserével? Ebben sem vagyok biztos....peterk2005Tudom messziről jött, ne belevauvau, de...
Volt szerencsém élőben látni a csapatot az Oakland ellen. tudom nem teljesen releváns, mert az ellenfél olyan volt amilyen. Viszont ami nagyon feltűnő volt, és a közvetítésekhez képest óriási különbség: Fox. Mintha ott se lenne. Konkréten amíg el nem kezdtem direkt keresni, hogy hol van, fel se tűnt, hogy ott van a pálya mellett. Nem kell egy Harbough-show a pálya mellé, de a jelenlétet éreztetni kell.
Ki fogja feltüzelni a csapatot? Ez lehet edzői feladat, vagy az erre alkalmas játékosok oldják meg. A Broncos keretének talán ez a legnagyobb gyengesége jelenleg: nincs igazán ilyen. Ez jött ki a Superbowl-on, a Pats ellen idén és tegnap is. Amikor jól indul minden, akkor megy a szekér, mindenki mosolyog, de amikor kiélezett szituban, hátrányban van a csapat és nem megy a játék, akkor nincs senki, aki a hajánál fogra rángatná ki a csapatot a gödörből.
Manning erre sose volt képes, és jelenleg sem az edzői stábban, sem a játékosok közt nincs ilyen.
több mint 11 éve
PM tegnap 26/46-ot dobott (56,5 %), 211 yard-al és 1 TD-vel, ami 75,5-es rating, de ha leveszem az első drive-ot, akkor 23/43 (53,5 %), 175 yard, 0 TD, ami 63,6-os rating, az utóbbit láttuk a meccs nagy részében, az utolsó 55 percben...Az én szememben sem. 😊 De te 3 éve edződsz egy elit QB teljesítményén, én meg 16 éve, az utóbbi években már kettőén is. 😀
Az én szememben az első se illik még egy jó QB-hez se, nem hogy egy franchise QB-hez, az utóbbi meg pláne...StormST
Az általad írt számok egy Andy Dalton átlagos számai. Ennél évente 2-3 meccsen hoz jobbat és 2-3 meccsen rosszabbat. Mekkora a sansz, hogy Denverben egy Daltonnál jobb QB kössön ki a közeljövőben Manning után? Nyugodtan fel lehet készülni, hogy - ha csak nincs Elwaynek olyan szerencséje, mint a Coltsnak, vagy Seattle-nek - akkor az általad beírt számok lesznek az általánosak.
Ha Manningnak - unom már a kifejezést - tényleg most főtt le a kávé, akkor nincs miről beszélni. De amíg ezt nem tudjuk biztosan, addig megint nincs értelme miről beszélni. Lenyomott 50+ meccset három év alatt, ebből volt kb. 40 remek meccse, volt kb. 6-7 gyengébb meccse és volt 3-4 nagyon rossz meccse.
PM nem hülye, és nem fogja kinevettetni magát a pályán. Rengetegszer elmondta, hogy ha úgy érzi, hogy nem tud már a saját maga által elvárt szinten teljesíteni, akkor szögre akasztja a cipőt. Ha ez a helyzet, azt meg fogjuk tudni az offseasonban. Ez a kérdés így vagy úgy el fog dőlni, ezért egyelőre nem is foglalkoztat. Az viszont igen, hogy miért mond csődöt egy kiváló játékosokból álló teljes csapat fontos meccseken? Mert erre őszintén megmondom nem tudom a választ, és azt sem látom, hogy hogyan tudna így vagy úgy eldőlni. Talán teljes edzőcserével? Ebben sem vagyok biztos....

több mint 11 éve
Én a tegnapi meccsről illetve a csapatotokról nem szeretnék írni, mert ti jobban ismeritek őket és elég sok mindent leírtatok. Inkább pár az offseason-nal kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok.Colquitt-en kívül ki(k) az(ok) aki(k) egyértelműen cut(ok) lesz(nek)?
J. Thomast pénzbe mennyire teszitek? Mennyi amit szerintetek még meg ér nektek?
Az elmúlt offseason legjobb/legrosszabb húzása/döntése mi volt, így egy év távlatából?
(Ha már valamelyikről beszéltetek akkor bocsi, de nem olvastam évközben rendszeresen a topikot)
több mint 11 éve
Általános Doktor úr, 14 nappal ezelőtti közös megállapodásunkhoz térnék vissza.Nem akarok pikírt lenni, de most azért itt belül vigyorgok, de nagyon 😛 Persze átérzem, a súlyát, de még is.
több mint 11 éve
Lehet, hogy hülyeség, de tegnapi meccset szerintem jobban is akartuk, mint ti. Első drive 3&out, jön PM 0-7. Na mondom ennyi volt, erre számíthatunk a hátralévő 3,5 negyedben.
De nem, a d# is odatette magát, Luck is. A két int 3&15 és 3&13nál volt, 38 ill 40 yardos puntnak volt megfelelő kb. Mindkettő felesleges volt, de mindkettő bevállalható volt (így h nem lett belőle hosszabb return)
Az OL-ünk parádés volt, Holmes-Lance Louis-Reitz trió szvsz máshol rosterre se férne, nálunk kezdők, de odatették magukat, küzdöttek, és jók voltak.
Az elkapó egységünk ligaelit sztem, TY, Moncrief, Nicks, Allen, Fleener, és ott vannak kiegészítőnek a többiek, Wayne , Doyle, Boom is sokat volt elkapó poszton meg hb posztról is sok lasztit kapott, és úgy is használjuk őket, ahogy kell, nem sokan tudták megállítani őket. Az elején féltem, hogy elmegy a Broncos mert hajlamosak vagyunk fejben szétesni, és nem is volt változatos a játékhívás (első 11 játékunkból 11 passzkísérlet volt, ebből 1x Luck futott 1 yardot), jött is egy 3&out az elején. De utána sztem Paganoék feltüzelték a srácokat, elég arra gondolni, hogy Pagano földhöz baszta a fülesét C.J 4. downos futásánál, annyira ideges volt. Ha ilyen mentalitással megyünk Foxboroughba, akk ott is lehet esélyünk.
PM nagyom remélem, hogy nem vonul vissza, van még benne egy jó év sztem minimum. + elég fájó is lenne egy ilyen vereség után :\
Gratula a szezonotokhoz, kár érte, a szezon feléig kb a tavalyi Broncost láttam, picit feltunningolva itt-ott
több mint 11 éve
PM tegnap 26/46-ot dobott (56,5 %), 211 yard-al és 1 TD-vel, ami 75,5-es rating, de ha leveszem az első drive-ot, akkor 23/43 (53,5 %), 175 yard, 0 TD, ami 63,6-os rating, az utóbbit láttuk a meccs nagy részében, az utolsó 55 percben...Az én szememben az első se illik még egy jó QB-hez se, nem hogy egy franchise QB-hez, az utóbbi meg pláne...

több mint 11 éve
Ha lehetne, két lájkot adnék Adder. Beszélhetünk itt PM egészségéről, meg, hogy lefőtt-e a kávé, de tök mindegy, mert az csak egy kérdés a sokból.Mi sokszor nem értünk egyet, de most teljesen. Én sem értettem tegnap, hogy mi van a Broncos védelemmel. Talib nagyon rosszul játszott, nem vitás, de a séma sem lehet jó, ha ilyen kvalitású játékosokból ennyi jön ki. A 24 kapott pont nem sok, jó teljesítmény, de ha a Colts nem szúrta el a játékot - pld. egy teljesen felesleges INT-el - akkor úgy ment át a Broncos védelmen mint kés a vajon, pedig ott Wayne és Hilton kivételével nem Gronkowskik, Thomasok, Sandersek játszanak.
Ha ez ellen az Colts oline ellen (amelyiknek a képességeit, határait higyjétek el, ismerem) ez a kvalitásokban liga elit defensive front ekkora nyomásra képes, akkor ott valami komoly baj van. Miller is kiöregedett? Ware is? A RZ defense is kiöregedett ismét? A futni híresen nem tudó Colts többet fut a ligaelit run D ellen, mint a Broncos a futás ellen szenvedő Colts D ellen?
Offense oldalon meg, hogy a meccs elején megint jöttek a szélre a reménytelen 1-1 passzok, ami nem ment. De az se ment amikor váltottunk. És oké, PM-nek lefőtt a kávé. De Cladynek is? DT-nek is? Sandersnek is? JT-nek is? Mert nem csak azok a playek voltak egész meccsen teljesen halottak, amikor PM túldobta az elkapóit szélen. Az egész meccsen nulla yards after catch-et sikerült produkálni. Ha összejött egy 5 yardos passz, az 5 yardos lett. Ha hívtunk egy screent, akkor örülhettünk, hogy nem lett negatív yard belőle, mert a többiek képtelenek voltak blokkolni az elkapónak. A 6-8 yardos rövid közép passzokon meg mindenkin ott voltak, elszakadni se tudtak. DT és JT az egyetlen első drive-ot kivéve egész meccsen képtelen volt elszakadni a védőjétől, sőt rossz oldalon volt, stb.
Lényeg a lényeg, hogy az egész csapatban C.J.-n kívül nem volt egyetlen igazán playmaker sem, aki képes lett volna momentumot hozni, Egy sem, aki a képességei maximumát tette volna a pályára. Hogy aztán ennek mi az oka, azt nem tudom. De ha mindössze annyi, hogy PM nem volt jó, akkor az komoly baj, mert én azt hittem ennél ez egy sokkal jobb csapat. PM borzasztóan játszott, de 8-10 franchise QB-n kívül kitől lehetne várni 250 yard 1TD 0INT-nél jobb meccset? Ha tegyük fel Osweiler beválik jövőre, ő jobbat fog hozni? Jó esetben ilyen lesz egy jobb meccse. És az még a jobb eset, ha beválik a maga szintjén. És egy ilyen rosterrel így is kéne tudni nyerni. De ha nem is nyerni, akkor is meccsben maradni, esélyt teremteni. Mert itt ez se volt meg, ez egy reménytelen underdog teljesítmény volt.
Elnézést, hogy Tebow-zok, nem is a Tebow vs PM miatt teszem. Inkább a mentalitás miatt. Tebownak így nézett ki annak idején egy jobb meccse, mint tegnap PM-nek a rossz. És akkor ehhez volt egy a mainál gyengébb roster. És felül tudták múlni önmagukat, volt "next man up", volt aki mindig előlépjen és lökjön egyet a csapaton. Aki ezt Tebow hatásnak gondolja, az tegye. Szerintem nem az. Szerintem professzionalista mentalitás, kiváló mentális felkészítéssel, gameplannel, jó edzői sideline munkával, stb. Ebből tegnap minden hiányzott.
Amiért viszont nem török pálcát egy (de legyen 3 a tavalyi SB-vel és a Ravens elleni zakóval együtt) meccs miatt a csapat és az edzők fölött sem, az egyrészt az, mert fura lenne azt tenni három ilyen év után, két 13-3 és egy 12-4, plusz egy SB-be jutás után. Nem néztem utána, de nem lepne meg, ha az Elway időket kivéve ez a három év még így is a franchise második legeredményesebb időszaka lenne.
A másik ok pedig ami miatt nem török pálcát az az, hogy a tegnapi meccsen kb. a szeptember végi Patriotsot láttam. Az a Brady amelyik most szárnyal, azok a játékosok akik most önmagukat múlják felül, azok pontosan ugyanilyen - csapat szinten is - fogalmatlan, reménytelen, érthetetlen játékot produkáltak, még csak halvány jeleit sem mutatva annak, hogy mi van bennük. Azaz, ha valami nincs rendben, valamit keresgél egy csapat (vagy valamit elvesztett), akkor annak csapat szinten lehet ilyen összeomlás a következménye. Szeretném előbb tudni, hogy mi történt, mielőtt bármiféle rebuildingről meg újrakezdésről meg hasonlóról elkezdenék fantáziálni.peterk2005
Az nekem is eszembe jutott, hogy Tebow végül is FA. 😊 Csak nem mertem felhozni, mert Sobri jelenleg a Ravens topicban pusztít, de rögtön átteszi ide a székhelyét.
Azt azért sajnálnám, ha ezzel a meccsel, ezzel a teljesítménnyel búcsúzna Manning a ligától.
több mint 11 éve
“I didn’t play as well, consistently, in the second half of the season. I can’t give you a great reason for that. I played well at times, but probably not consistently and certainly didn’t play as consistently in the second half of the season as I did in the first half of the season.”Magyarul egyelőre nem kapunk épeszű magyarázatot...

több mint 11 éve
Biztos nem, mivel jövőre megnyerjük a csoportot!!!!!Amadeus91Nem Raiderst akartam ezzel leszólni csak az elmúlt évek tendenciája miatt mondtam. Egyébként ez a szép az NFL-ben hogy akár az is lehet hogy igazad lesz.
Mindenesetre ez az offseason jobban izgat mint az elmúlt 2 az tuti. Az a baj hogy már hetek óta erre gondolok és a Super Bowl-ra nem is. Sajna érezhető volt hogy nagyobb a füstje mint a lángja most ennek a csapatnak. Hogy mi miatt az talán sose tudjuk meg. Remélem azért de...
Hosszú évek után jobban várom a draftot mint a Super Bowl-t. Hát ez van.
több mint 11 éve
Biztos nem, mivel jövőre megnyerjük a csoportot!!!!!
Mindenesetre ha az Raiderssel küzdenénk jövőre a csoport u
beresrobi