Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
első 2 TD után inkább aludtam, asszem most se nézem meg ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
According to the Denver Post, Ward's initial X-rays were negative, with more tests coming.
Do your job
több mint 11 éve
Érdekes egy meccs volt ez. Az első félidőben nagyon kijött a két LB-nk hiánya, de cserébe az O# is kilátástalan volt.
A második játékrészben összeállt az D# és kés a vajon üzemmódba kapcsolt az O, erre szétesik az ST, aztán pedig három pickkel megkoronázzuk a mai produkciót, s akkor nem szóltam Ward nyaksérüléséről...
Az a baj ezzel a meccsel h a második félidőben látszott h meg akarjuk nyerni, s a kezünkben is volt már, de folyamatosan tökön szúrtuk magunkat.
PM a harmadik negyedet leszámítva elég gyászos volt, mint kb a Pecc meccs óta konstans, márpedig ha gyűrűről álmodozunk, akkor ahhoz kéne az ő jó teljesítménye is...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Welker szerint PM és TB között számára az a legnagyobb különbség, hogy TB mennyire aláveti magát az edzői döntéseknek és PM mennyire uralja a döntéseket. Eddig azt lehetett tudni PM-mindenkori edző play hívásairól, hogy PM kap egy(-két) futó és egy passzjátékot, amiből ő választ a védelem felállása alapján. Ha jól mennek a dolgok, akkor PM mekkora zseni, egy OC, aki véletlenül még a pályán is ott van, egy field general. Ha meg szar sül ki a pitéből, akkor az OC a fasz.Szóval, szerintem nem Gase volt a bűnös (egyedül), ezekben a döntésekben PM is benne volt vastagon. Az meg kifejezetten erősnek tűnik nekem, hogy ellene dolgozott a koordinátora.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Egyébként Gase is egy fasz volt. Ilyen értelmetlen hívásokat az ember fia nem látott. 3&5-re futást hívni amikor lendületben van a csapat, akkor is faszság, ha ugyan saját térfelünkön pattog a labda közel az endzonehoz. Az eredmény ua. Ha nem jön be a passz és puntolni kell. A másik 3&1-re passzt hívni az endzonehoz közel. Ha jól emlékszem ebből lett a pick6. Nem hiszem el, hogy 1 tetves yardod nem tudtunk volna átpaszirozni -7 pont helyett. Ha nem jó a futás punt és kész. Van annyira labdabiztos CJ, hogy jó esetben a fumble miatt nem kell aggódni. Én nem varrom PM nyakába a buktát, mert ellene dolgozott a cefet idő valamint a koordinátora és egy-két csapattársa is. (Gondolok itt Clady holdingjára ami sikeresen mínuszba nyomot egy 30+os játékot) Sokszor egyébként szerintem azért csóválta a fejét mert (amellett, hogy saját produkciójával sem lehet elégedett) nem értett egyet az edzői döntésekkel.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
A futás elleni D teljesítményből nem lehet sokat levonni, Davis és Johnson is csak epizódszerepet kapott eddig, egyrészt a PO-ra talán visszajön Marshall, másrészt ők is jobban beleszokhatnak, én bízom benne, hogy lesz ez még ennél sokkal jobb is...Engem Ward sérülése aggaszt a legjobban, bár a röntgen nem mutatott gondot, de veszélyben lehet a szereplése és így is kevés a S a keretben nagyon...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Bárki bármit mond, nekem az tetszett, hogy a 3. negyedben volt újra 2 olyan drive, amihez a Bengals hozzá sem szagolt. Jó rég nem láthattunk már ilyet az O#-től. Aztán az eső jól bekavart ebbe, nem értem Fox-ék mért nem hívtak több futójátékot....A meccs előtt dícsértem a D#-t futás ellen, hát nem kellett volna. Szánalmas volt amit ma műveltek, Marshall hiányában is. Azt azért hozzá tenném, hogy Daltonnak azért volt jó pár értelmezhetetlen passza, kis szerencsével 4-5 INT simán összejöhetett volna, ebből Talib-nak kb. 3. Ward remélhetőleg hamar visszatér majd, nélküle igencsak puha lenne a csapat a D line mögött.
Az O# fal, hát érdekes. Clady baromira nem ér ennyi pénzt. Franklin és Vasquez megint hozta amit tud. Montgomery és Ramirez pedig alapból csere kaliber, világmegváltást tőlük kár várni. Nem tudom mi lenne az optimális megoldás. Teljesen a passz védelemre ráállni, vagy ezzel a hibrid megoldással teret engedni CJ-nek, de közben PM-ből egy Sanchez-t csinálni...
több mint 11 éve
Az első félidőben durván outcoacholtak minket, a 2 LB nagyon hiányzott a screen és TE passzoknál (ahogy előre éreztem), gyakorlatilag csak azzal haladtak. Sajnos az is bejött, h ha nem előnyben játszunk, akkor egyik oldalon se megy annyira, bár igazából a 3. negyedben még a vezetést is megszereztük, csakhát aztán jöttek az labdavesztések.Ezzel most adtunk 1 extra hét pihenőt a Patsnek, mi meg nem pihenhetünk a Raiders ellen, mert még nincs meg a 1st round bye, ráadásul az utóbbi időkben mutatott játékuk alapján őket se lehet félválról venni.
Ott a Pats, Rams meccs környékén valami elszakadt támadó oldalon. azt jó lenne megragasztani, mert a védelem képes tartani magát, olykor képes nagy playre is, de önmagában kevés. Én most is azt mondom, tőlük ez elég lenne, de az offense hol tartaléklángon van, hol meg karácsonyi hangulatban szórja a labdákat... A felforgatott fal nem jobb az eredetinél, futásblokkolás csak 6 falemberrel lehetséges, pass rusht nem tudja megtartani a fal. Clady megint szar volt, a jobb oldal tragédia. Montgomery és Ramirez kuka lesz szezon végén, vagy max csere jövőre, Vasquez meg menjen vissza guardnak.
Az ST-nek meg külön bekezdés. Mindenki takaroggyon. A 2 kicker közül az egyik csak FG-t rúg, kihagyja, a másik csak kickoffot, 80 yardot visszahordanak belőle, Colquitt oda rúgja a pálya közepére, gyakorlatilag megölve a gunnereket, akik meg jó matekleckét adtak bárkinek aki számolni próbálta a missed tackle-öket. 0 yardos punt returnöknél szedünk össze holdingokat meg illegal blockingokat, h azok -10 yardosak legyenek. De tényleg minek szabálytalankodni, ha egyszer úgy se megy. KRben Boldennek volt egy szép visszahordása, és képes volt bent maradni end zone területen többször is, Caldwellt meg úgy tűnik végre elfelejtettük, ez az egyetlen pozitív előrelépés a ST kapcsán a szezon folyamán.
Fel kell venni a fonalat vasárnap, ez lehet h a pihentetésnél is fontosabb, amit ugye nem is feltétlenül tehetünk meg... PO-ra kell formába jönni, de nem ártana egy sikeres főpróba...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
PM és a ST elintézte, ez nyerhető lett volna, de így nem lehet, ha eladogatjuk a lasztit...

több mint 11 éve

Sanders, Clady és PM is aktív 😊 Kérdés persze h milyen állapotban...
Q.Smith érdekes, tudtommal nem volt sérülése, cserébe viszont bent van Latimer, remélem őt bedobjuk végre a

több mint 11 éve
Én sem tartom kutyaütő kalibernek, csak akkor ne akarjanak tőle világmegváltást. Egy felturbózótt Alex Smith féle time-manager QB-nak nagyon jól lehetne használni. A sok kis fiatal négernek tükörsimán dobálgathatja a rövid passzokat, ők meg megcsinálják a szükséges yardokat mellé. Mélységi játéknak meg ott van AJ, rá kb. bármit fel lehet hajítani. A stabil futójáték és az impresszív védelem adott hozzá.Félreértettelek, bár tigris sisakban sem fog unatkozni, ebben is biztos vagyok 😀A Bengalsról beszéltem, a Broncost PM-el együtt hantolják majd el 😊flzoliErről Dr Dre "Been There, Done That" száma ugrik be 😀Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszCutler-t én bepróbálnám azért jövőre.
Vagy ha nagyon elszabadul megint valami a Raiders-nél akár Carr-t is.flzoli
Cutler nem lesz már bronco, bármiben fogadok veled 😊Általános Doktor
Különben Dalton annyira azért nem szar, mint amilyen reklámja van, szal sztem egy évet még biztos h fog kapni, ha jól emlékszem utána már kvázi dead money nélkül lehet dönteni a sorsa felől.Általános Doktor
több mint 11 éve
Félreértettelek, bár tigris sisakban sem fog unatkozni, ebben is biztos vagyok 😀A Bengalsról beszéltem, a Broncost PM-el együtt hantolják majd el 😊flzoliErről Dr Dre "Been There, Done That" száma ugrik be 😀Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszCutler-t én bepróbálnám azért jövőre.
Különben Dalton annyira azért nem szar, mint amilyen reklámja van, szal sztem egy évet még biztos h fog kapni, ha jól emlékszem utána már kvázi dead money nélkül lehet dönteni a sorsa felől.

több mint 11 éve
A Bengalsról beszéltem, a Broncost PM-el együtt hantolják majd el 😊Erről Dr Dre "Been There, Done That" száma ugrik be 😀Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszCutler-t én bepróbálnám azért jövőre.
több mint 11 éve
Nade ez egy Broncos topic, úgyhogy bármennyire is szimpatikus a számomra a CINege egylet, nem látom bennük azt az átütő erőt, amivel a "nagy" csapatokat megfoghatnák. A front7 jó, de azért tud hibázni, Geno egy állat, de idén nincs olyan nagy szezonja, AJ top WR, de a sérülése még talán érződik a játékán, A futójáték jó, de a Denver D# futás ellen egészen más kaliber mint mondjuk a Steelers, Browns vonal képvisel. Dalton meg, hát..... neki szegénynek nincs lelke ( 😀 ), talán ha kapna maga mellé egy nagyon jó motivátor/lélekerősítő edzőt akkor lehetne olyan sikeresen mint..... öööö..... mint Ron Howard
több mint 11 éve
Erről Dr Dre "Been There, Done That" száma ugrik be 😀Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszCutler-t én bepróbálnám azért jövőre.
Cutler nem lesz már bronco, bármiben fogadok veled 😊

több mint 11 éve
Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszCutler-t én bepróbálnám azért jövőre.
Vagy ha nagyon elszabadul megint valami a Raiders-nél akár Carr-t is.
több mint 11 éve
Lehet, hogy az enyém se... 😛Fox szíve nem bírna el még egy "Tebow madnesst" 😀Általános DoktorElmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri.megyerikriszTrade 4 Manziel! 😀empty taxi

több mint 11 éve
Fox szíve nem bírna el még egy "Tebow madnesst" 😀Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri.megyerikriszTrade 4 Manziel! 😀empty taxi

több mint 11 éve
Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszKérdés, hogy ez most azt jelenti-e, hogy Dalton húzná le nagyon a mi keretünket, vagy PM nagyon fel a tiéteket? 😛

több mint 11 éve
Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri.megyerikriszTrade 4 Manziel! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.megyerikriszha megnézed az utóbbi pár hét teljesítményét ami miatt aggódunk akkor nem biztos hogy megállja ez a helyét 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Elmélkedhetünk bármeddig, lényeg a lényeg, szerintem egy QB-cserénél a jelenlegi Bengals keret sem teljesítene rosszabbul, mint a denveri. Persze ezt soha nem fogjuk megtudni.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ettől még értelme nincs sok 😊Az ilyen összehasonlításoknak elég kevés az értelme szerintem... 😛StormSTSzerintem pont erről szól a sport kb. legalább is Amerikában. Mindent mindennel összehasonlítani 😊flzoli
Pl.: Ha összevetjük a két csapatot, akkor egyénileg objektíve nézve is jobbak vagyunk, ettől még lehet ez egy L.
Ugyanígy nem szeretem, amikor arról cikkeznek h vajon PM-e valaha volt legjobb irányító, más korszakok, más szabályok, más stílusok, értelmetlen összevetni | én pl inkább kiélvezem a játékának minden percét, mintsem ezen agyaljak 😊 |

több mint 11 éve
Az ilyen összehasonlításoknak elég kevés az értelme szerintem... 😛StormSTSzerintem pont erről szól a sport kb. legalább is Amerikában. Mindent mindennel összehasonlítani 😊
több mint 11 éve
Pl. abból, hogy Sanders most szárnyal ki mit von le?- Jó tett neki a környezetváltozás?
- PM ennyivel jobb, mint BigBen?
- Simán a gameplan fekszik neki jobban?
- Jobb társai vannak?
Meg még lehetne kb. 100-at csak róla feltenni...