Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Amíg nem jön egy Giants... 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha sikerülne valamelyik futóból egy elfogadható átlagot kifacsarni, nincs az a védelem, amelyik 4 negyeden keresztül tartani tudja majd ezt az O#-t szerintem.flzoli
Ha az alapszakaszra érted, akkor én is hasonlóan gondolom. A playoff viszont más. Ott az ellenfél is ligaelit, rossz az idő, nem mindig lehet passzolni. Ott a futásra nem csak kiegészítésként, de előfordulhat, hogy elsőszámú fegyverként lesz szükség, sőt az is, hogy csodaoffense ide, csodaoffense oda, a védelemnek kell megnyernie a meccset. Gondolj csak a 2 évvel ezelőtti Saints offensre, amelyikről sokan úgy gondolták, hogy megállíthatatlan. Én is úgy gondoltam, olyan formába jöttek, pont a playoff előtt. Aztán a Nincers Smith-el megállította őket.

Szóval egyelőre az első forduló ment le, foglalkozzunk a következő ellenféllel, azt verjük meg. Az is érdekes lesz a 2 Manning párharca miatt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
Hali(hó)-Houston jelentkezz

több mint 12 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
És egy Doom-Suggs duónál nem sok jobb passrusher duó van a ligában szerintem.flzoli
elég ha megnézzük a csoportot
több mint 12 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért azt DT és Decker halványabb teljesítményéhez tudni kell, hogy amennyire figyeltem, az első félidőben szélen fogott erősen embert a Ravens, ezért is kapott el Welker majd Julius több passzot középen, rájuk már nem maradt annyi ember...StormST
Ez igaz. De ahogy valaki korábban említette, olyan ez az elkapó gárda, hogy nem kell mindegyik villogjon ahhoz, hogy sima győzelem legyen a vége.
Ha sikerülne valamelyik futóból egy elfogadható átlagot kifacsarni, nincs az a védelem, amelyik 4 negyeden keresztül tartani tudja majd ezt az O#-t szerintem.
És egy Doom-Suggs duónál nem sok jobb passrusher duó van a ligában szerintem.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdemes azért apró betűvel megemlíteni az oline-t, kiemelve Ramirezt. Ez a Ngata, Jones, Canty, Suggs, Dumervil védőfal+olb sor elég impresszív nevekből áll, és csak 1-2 alkalommal tudtak problémát okozni, azt is inkább oldalról, Clady felől - aki ránézésre még kicsit rozsdás -, ill. Julius Thomas rontott el pár blokkot. Ramirez viszont kifogástalan meccset tolt, ami a pass blokkolást illeti. Ha a futás is rendbejön, jó lesz ez a fal addig amig Walton visszatér.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Most nézem, hogy Ihenacho-t kihagytam, pedig én is akartam dicsérni. Jókor volt jó helyen mindig, jó az ütemérzéke, azt a hit-et Clark-on tanítani lehetne... 😊

Remélem nem szakad meg a fejlődése ezután se, jó lenne 10+ évre bebiztosítani a S posztokat... 😊StormST
Az a hit úgy rémlik, hogy pont Moore-é volt, ettől függetlenül Ihenacho nagyot játszott, aggresszív, gyors és pontos volt, számomra abszolút meglepetés pozitív értelemben.norbisillo
Fuck, asszem aludnom kéne... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
Most nézem, hogy Ihenacho-t kihagytam, pedig én is akartam dicsérni. Jókor volt jó helyen mindig, jó az ütemérzéke, azt a hit-et Clark-on tanítani lehetne... 😊

Remélem nem szakad meg a fejlődése ezután se, jó lenne 10+ évre bebiztosítani a S posztokat... 😊StormST
Az a hit úgy rémlik, hogy pont Moore-é volt, ettől függetlenül Ihenacho nagyot játszott, aggresszív, gyors és pontos volt, számomra abszolút meglepetés pozitív értelemben.

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 12 éve
Ez se maradjon ki:
The combined 104 pass attempts by Manning and Joe Flacco are a new regular-season record for a non-overtime game.undisputedly
Idézetben nekem ez a tegnapi kedvencem:

"Scott Hanson @ScottHanson
Last game (Superbowl) -- not enough electricity. This one -- too much."

több mint 12 éve

Remélem nem szakad meg a fejlődése ezután se, jó lenne 10+ évre bebiztosítani a S posztokat... 😊

több mint 12 éve
Azért azt DT és Decker halványabb teljesítményéhez tudni kell, hogy amennyire figyeltem, az első félidőben szélen fogott erősen embert a Ravens, ezért is kapott el Welker majd Julius több passzot középen, rájuk már nem maradt annyi ember...

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
History in the making
 deadspin.com/peyton-mannings-night-deserves-its-own-page-in-the-rec-1262983989
12:30 3Q: Manning extends the NFL record for most three-TD games in a career with 74.
10:28 3Q: Manning ties the NFL record for most four-TD games in a career with 23.
6:37 3Q: Manning ties the NFL record for most five-TD games in a career with seven.
13:13 4Q: Manning sets the NFL record for most six-TD games in a career with three.
4:30 4Q: Manning ties the NFL record for most touchdown passes in a single game, with seven. He joins five other QBs, three of them hall of famers, at a mark no one has matched since 1969. He becomes only the second to throw seven TDs without an interception.
😊Black_Adder
Ez se maradjon ki:
The combined 104 pass attempts by Manning and Joe Flacco are a new regular-season record for a non-overtime game.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Amúgy DT a végére halványan elkapott 160+ yardot meg 2 TD-t, de az első félidőben nem nagyon tudott elszakadni. Övé volt ugye az utolsó 2 TD azzal tornászta fel, de végül ő zárt a legjobban, mert JT meg a végére tűnt el kicsit. Btw én megmondtam h Julius Thomas király lesz :cool:

A Passrush viszont csak Oher sérülése után indult be igazán, és Phillips nem igazán konkurenciája Vonnak, vagy ha igen, akkor Doom is az volt, és az se nagyon hatott rá. Ha annyitól nem kap észbe, h 6 meccsig a lelátóról kell szemlélődnie, akkor semmitől se fog. De most legalább van ideje intézni az ügyeit 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Thomas és Decker most halvány volt, majd a Giants ellen fognak büntetni 😊flzoli
DT halvány? Ha a szezon hátralevő részében is ilyen "halvány" lenne, akkor 2500 yarddal és 32TD-vel zárna. 😀 Ráadásul a tegnapi 160 yardjából vagy jó 100 yard after the catch volt. Csinálja valaki utána. 😉

több mint 12 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem számítottam ilyen nyitányra. Az a durva, hogy látván ezt a támadó sort, bárki ellen lazán föl lehet pakolni 35 pontot a táblára, mert egyszerre 4 embert (és majdnem minden playben) lehetetlen mindig tökéletesen levédeni. Thomas és Decker most halvány volt, majd a Giants ellen fognak büntetni 😊. Welker pedig bebizonyította, hogy megérte a pénzét (már ha többet nem bandázik az ST-s fiúkkal 😊 )
Thomas ha nem fog Millerrel börtönválogatottat erősíteni, nagy erőssége lehet a csapatnak. Engem meglepett, hogy ennyire jó.

Woody remélem nem sérült komolyabban. Fontos eleme ő a védelemnek.
Philips pedig... zseniális volt 😊 Remélem Miller észhez kap kicsit, hogyha látja a konkurenciát maga mellett.
Nacho pedig, hát kellett sokáig könyörögnöm egy értelmes romboló safetyért, úgy tűnik végre meghallgatásra talált.

Nem szabad messzemenő következtetést levonni a meccsből, de nagyon bíztató ez eddig. Mégis csak a regnáló bajnokot gyepáltuk a földbe.

több mint 12 éve
History in the makingBlack_Adder
Az NFL.com-on valaki azt is írta már, hogy szerinte a valaha volt legjobb egymeccses teljesítményt produkálta. Én nem mennék ilyen messzire, láttam én már őt jöbban is játszani. (pl. 2009 Colt-Jets főcsoportdöntőn). De tagadhatatlan, hogy jó napja volt. 😊

több mint 12 éve
History in the making
 deadspin.com/peyton-mannings-night-deserves-its-own-page-in-the-rec-1262983989
12:30 3Q: Manning extends the NFL record for most three-TD games in a career with 74.
10:28 3Q: Manning ties the NFL record for most four-TD games in a career with 23.
6:37 3Q: Manning ties the NFL record for most five-TD games in a career with seven.
13:13 4Q: Manning sets the NFL record for most six-TD games in a career with three.
4:30 4Q: Manning ties the NFL record for most touchdown passes in a single game, with seven. He joins five other QBs, three of them hall of famers, at a mark no one has matched since 1969. He becomes only the second to throw seven TDs without an interception.
😊

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Én is imádtam a Cardsban mutatott játékát és szentségeltem mikor odadtuk Kolbászért. Fantasyban is a kezdőmben van.silent7939
Ha ilyen színvonalon játszik tovább, akkor jobb lesz, ha leváltod. 😊vassadi
Ahogy Black is írta ha viszatér CB akkor fog termelni, úgyhogy még marad kicsit 😊
több mint 12 éve
Nem fika volt, csak egyszerűen jeleztem hogy Flakkon és az elkapósora nem az a skill team akiket ne tudna levenni a pályáról. Egy meccs az nem meccs. Én is imádtam a Cardsban mutatott játékát és szentségeltem mikor odadtuk Kolbászért. Fantasyban is a kezdőmben van.silent7939
Te dolgod, h vonsz-e le következtetéseket vagy nem, azt se mondom, h nincs igazad, de ezt ne az alapján döntsd el, h csak 1 labda ment felé. Mert az pont az érdeme, h csak 1 labda ment felé, a kérdés csak az, h meg tudja-e ismételni.
Ha visszajön Bailey, akkor több labda fog felé menni., a TC, a PS meccsek és az első forduló alapján kevés sikerrel. Most van az a pont, amikor könnyű elbíznunk magunkat, úgyhogy csak ezt a meccset értékelem, ezen igen is jó volt DRC, és én átlagon fölülinek tartom a Ravens passz offense-t...

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Én is imádtam a Cardsban mutatott játékát és szentségeltem mikor odadtuk Kolbászért. Fantasyban is a kezdőmben van.silent7939
Ha ilyen színvonalon játszik tovább, akkor jobb lesz, ha leváltod. 😊
több mint 12 éve
Abban tuti biztos voltam, hogy persze DRC nálatok magára talál, mint ahogy Sámuel az Atlantában és majd figyeljétek meg Aso a Friscóban. Miért is lepődök meg ezen 😛 😀 Gratuladande
1 passz ment felé egész meccsen... ebből ne vonj le messzemenő következtetést.... ráadásul mindenki(?) tudja hogy az ígőlsz egy talent temető volt a Reid éra vége felé.silent7939
Azért ment 1 labda felé, mert teljesen leszedte azt az embert akit épp fogott, az megjátszhatatlan volt, pont ez a dolga.Black_Adder
Nem fika volt, csak egyszerűen jeleztem hogy Flakkon és az elkapósora nem az a skill team akiket ne tudna levenni a pályáról. Egy meccs az nem meccs. Én is imádtam a Cardsban mutatott játékát és szentségeltem mikor odadtuk Kolbászért. Fantasyban is a kezdőmben van.
több mint 12 éve
Abban tuti biztos voltam, hogy persze DRC nálatok magára talál, mint ahogy Sámuel az Atlantában és majd figyeljétek meg Aso a Friscóban. Miért is lepődök meg ezen 😛 😀 Gratuladande
1 passz ment felé egész meccsen... ebből ne vonj le messzemenő következtetést.... ráadásul mindenki(?) tudja hogy az ígőlsz egy talent temető volt a Reid éra vége felé.silent7939
Azért ment 1 labda felé, mert teljesen leszedte azt az embert akit épp fogott, az megjátszhatatlan volt, pont ez a dolga.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
grat!

jjncaa
Öreg Musztáng nem vén Musztáng

több mint 12 éve
1 passz ment felé egész meccsen... ebből ne vonj le messzemenő következtetést.... ráadásul mindenki(?) tudja hogy az ígőlsz egy talent temető volt a Reid éra vége felé.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
grat!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal