Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem sokat ér Von se, ha állandóan 2 emberrel verekszik, márpedig ma ez volt, de nem egyszer láttam coverage-ben is, ami alapból nem az erőssége...nem is értettem, hogy a sec nálatok mit művelt ma végig. Sokat mondok, 5 különböző route-ot ha futottak ma a Ravens elkapók, legnagyobb playek mind sima előredobálásból jöttek. Másik ami nem tiszta a védelemmel kapcs, hogy hova lett a passrush? Hova lett a bajor tehetség? (Herr von Miller) Szerintem itt több minden szétesett, Manning csak a jéghegy csúcsa volt.Amadeus91Úgy hogy Moore győztes helyzetben, mérkőzés vége előtt nem volt képes egyetlen dolgot megtenni, hátul maradni. A safety az egyik legbutább poszt. Mert addig a pontig legalább győztes helyzetben voltunk. Ennyi.OK, de akkor basszuk ki Manning-et is, ugyanúgy clutch helyzetben hibázott...JC repült. Még valaki?shawnkaRahim Moorepc_x
Meg igazából kaptunk róla 2 TD-t meg egy game-loosing FG-t...
Vagy Champ-et... Vagy Prater-t... Vagy McCoy-t... Vagy Fox-ot... Vagy Elway-t...
Hogy is van ez? 😛StormST
pc_x
Rossz volt a gameplan, de teljesen. Mert ha azért hagytuk volna száradni a secondary-t, mert erőltetjük a pass rush-t, akkor értettem volna, de így teljes káosz volt az egész...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Mondjuk abból volt 1-2 kamu, de az biztos, hogy sok volt a hiba fejben, ezen a téren is...csak én haragszom Doomra?Nem csak ő, 10+ szabálytalanság volt a csapatnál. Mintha jobban idegesített volna minket a Mile High...flzoli
rengeteg idióta offside-ja volt ami 3&5+ból csinált 3&rövidet
és amúgy se volt valami jóNegritis
Doom csinált ilyet szezon közben is, általában amikor kezdett frusztrált lenni, mert nem volt blitz, nem kapott segítséget és így nem tudott igazán élni a pályán. Ezt kezelni kell, az biztos, de ez szerintem nem rajta ment el, én rá nem vagyok különösebben dühös...
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom srácok, sok erőt kívánok ennek a feldolgozásához, kb. olyan érzésetek lehet mint nekem az első Milan-Pool Bl. döntő után... Ami elromolhatott, az el is romlott. Néha ilyen a sport. Fel a fejjel, jövőre és utána is nyerhettek még, sima contender a csapat, akkor is ha ma a mellékelt ábra nem feltétlenül ezt mutatta.Johnny Firponekem az a meccs egy élmény volt 😀 a labda jó oldalán voltam 😀
a 2. után viszont én voltam csalódott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
nem is értettem, hogy a sec nálatok mit művelt ma végig. Sokat mondok, 5 különböző route-ot ha futottak ma a Ravens elkapók, legnagyobb playek mind sima előredobálásból jöttek. Másik ami nem tiszta a védelemmel kapcs, hogy hova lett a passrush? Hova lett a bajor tehetség? (Herr von Miller) Szerintem itt több minden szétesett, Manning csak a jéghegy csúcsa volt.Úgy hogy Moore győztes helyzetben, mérkőzés vége előtt nem volt képes egyetlen dolgot megtenni, hátul maradni. A safety az egyik legbutább poszt. Mert addig a pontig legalább győztes helyzetben voltunk. Ennyi.OK, de akkor basszuk ki Manning-et is, ugyanúgy clutch helyzetben hibázott...JC repült. Még valaki?shawnkaRahim Moorepc_x
Vagy Champ-et... Vagy Prater-t... Vagy McCoy-t... Vagy Fox-ot... Vagy Elway-t...
Hogy is van ez? 😛StormST
pc_x
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amikor téma volt, hogy hova is kéne erősíteni nyáron, nem tudtunk dülőre jutni 😊. Na most lesz majd jópár lyukas poszt a csapatban 😊
több mint 12 éve
Mondjuk az előző Ravens elleni meccs alapján számomra is alap hazai lett volna, és nehogy már egy fecske (holló) csináljon nyarat :/ (nyílván nem csak ennyi történt, de akkor is...)Nem a kimaradt hét volt a gond szerintem, talán inkább a nagy hype, a korábbi Ravens elleni és a másik 10 győzelem, amik miatt verhetetlennek érezhették magukat sokan...StormSTEgyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Nem tudom, idén alapból nem volt az a széttüzelt csapat. Mentünk, mint a gép és kész. Inkább az volt a para, hogy pihenősre vettük a játékot, meg a playcallt, mint egy edzésen. Lehet a kimaradt egy hét miatt, de ilyen szinten meg nem szabadna ennek megtörténnie...pc_x
Pont ettől féltem, írtam is, sajnos igazam lett...StormST
több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Nagyon sajnálom srácok, sok erőt kívánok ennek a feldolgozásához, kb. olyan érzésetek lehet mint nekem az első Milan-Pool Bl. döntő után... Ami elromolhatott, az el is romlott. Néha ilyen a sport. Fel a fejjel, jövőre és utána is nyerhettek még, sima contender a csapat, akkor is ha ma a mellékelt ábra nem feltétlenül ezt mutatta.
több mint 12 éve
Nem nagyon értek hozzá de ahogy még Panthers időkből meg Jages időkből emlékszem Fox meg JDR ezért nem tudnak tovább lépni. Idáig is inkább PM zsenije segített nekik többek között szvsz de lehet hülyeség. Fox jókor jó helyen. Mondjuk az is nagy erény hagyom játszani azt aki tud, most pont ezen a meccsen nem fért a bőrébe így járt. Sajnos.Egyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Nem tudom, idén alapból nem volt az a széttüzelt csapat. Mentünk, mint a gép és kész. Inkább az volt a para, hogy pihenősre vettük a játékot, meg a playcallt, mint egy edzésen. Lehet a kimaradt egy hét miatt, de ilyen szinten meg nem szabadna ennek megtörténnie...pc_x
több mint 12 éve
Moore egy másodéves játékos. Hibázott? Igen. Más is? Igen. Ki kell dobni? Nagy baj lenne a csapatnál, ha ez így működne...Úgy hogy Moore győztes helyzetben, mérkőzés vége előtt nem volt képes egyetlen dolgot megtenni, hátul maradni. A safety az egyik legbutább poszt. Mert addig a pontig legalább győztes helyzetben voltunk. Ennyi.OK, de akkor basszuk ki Manning-et is, ugyanúgy clutch helyzetben hibázott...JC repült. Még valaki?shawnkaRahim Moorepc_x
Hogy is van ez? 😛StormST
pc_x
több mint 12 éve
csak én haragszom Doomra?Nem csak ő, 10+ szabálytalanság volt a csapatnál. Mintha jobban idegesített volna minket a Mile High...
rengeteg idióta offside-ja volt ami 3&5+ból csinált 3&rövidet
és amúgy se volt valami jóNegritis
több mint 12 éve
Nem a kimaradt hét volt a gond szerintem, talán inkább a nagy hype, a korábbi Ravens elleni és a másik 10 győzelem, amik miatt verhetetlennek érezhették magukat sokan...Egyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Nem tudom, idén alapból nem volt az a széttüzelt csapat. Mentünk, mint a gép és kész. Inkább az volt a para, hogy pihenősre vettük a játékot, meg a playcallt, mint egy edzésen. Lehet a kimaradt egy hét miatt, de ilyen szinten meg nem szabadna ennek megtörténnie...pc_x
több mint 12 éve
Úgy hogy Moore győztes helyzetben, mérkőzés vége előtt nem volt képes egyetlen dolgot megtenni, hátul maradni. A safety az egyik legbutább poszt. Mert addig a pontig legalább győztes helyzetben voltunk. Ennyi.OK, de akkor basszuk ki Manning-et is, ugyanúgy clutch helyzetben hibázott...JC repült. Még valaki?shawnkaRahim Moorepc_x
Hogy is van ez? 😛StormST
több mint 12 éve
Fox, Prater, Doom , Champ , Moore aki kritikán aluli voltPM gyenge közepes, de Carter - Adams se volt igazán jó
Holliday,Hillman, Moreno , Decker tuti pacsit érdemel, de a többiek ...
több mint 12 éve
Egyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Nem tudom, idén alapból nem volt az a széttüzelt csapat. Mentünk, mint a gép és kész. Inkább az volt a para, hogy pihenősre vettük a játékot, meg a playcallt, mint egy edzésen. Lehet a kimaradt egy hét miatt, de ilyen szinten meg nem szabadna ennek megtörténnie...
több mint 12 éve
Egyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Igen, ezzel egyetértek sajnos...
Beszari volt a partvonal mellett mindenki. Bár az furcsa volt, hogy mennyire fontosnak gondoltuk a PO előtt a hazai pályát, és sehol se említette meg senki, meg én is elfelejtettem, hogy PM bizony fedett pályáról jön
több mint 12 éve
OK, de akkor basszuk ki Manning-et is, ugyanúgy clutch helyzetben hibázott...JC repült. Még valaki?shawnkaRahim Moorepc_x
Hogy is van ez? 😛
több mint 12 éve
Tudta valaki figyelni, hogy Ed Reed vajh állandóan kettőzte DT-t a CB-vel? Eggyikük se nagyon szerepelt a képernyőn.flzoliNem állandó jelleggel.. volt hogy feljött TE-re, de ált. 15 yard mélyen zónázott (nagyon sokat zónáztunk.) Azt hogy melyik WR oldalán, és hány százalékban DT-n.. őszintén szólva meg nem mondom, ált besegített azért a szélső WR-re.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
csak én haragszom Doomra?rengeteg idióta offside-ja volt ami 3&5+ból csinált 3&rövidet
és amúgy se volt valami jó
több mint 12 éve
JC repült. Még valaki?
több mint 12 éve
aztán a kutya nem számított, hogy Flacco élete meccsét játssza majd.Phil Simms, Doug Williams és most Joe flacco, meg még hányan mások, ez a mi keresztünk...
ulpianus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Egyébként itt a legnagyobbat az edzői stáb hibázott, egy pillanatra nem láttam a játékosokon és az edzőkön, hogy elhinnék, lehet veszíteni. Tudom, elvileg nem jó, ha egy játékos erre gondol, de itt most úgy érzem, hogy ez annyira túlment a határon, hogy amikor meleg lett a pite, akkor már mindegy volt, nem tudtunk igazán felpörögni, nem harcoltunk úgy, hogy azt az alapszakaszban láttuk...Pont ettől féltem, írtam is, sajnos igazam lett...
több mint 12 éve
érdekesek vagytok ti Broncos fanok... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tudta valaki figyelni, hogy Ed Reed vajh állandóan kettőzte DT-t a CB-vel? Eggyikük se nagyon szerepelt a képernyőn.
több mint 12 éve
Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni; mert a ki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik és megjutalmazza azokat, a kik őt keresik.Ray Lewis ezt mondta a meccs után:
Zsid 11,6
Sobri Jóska
"Célt téveszt minden fegyver, amit ellened kovácsoltak, meghazudtolsz minden nyelvet, mely törvénykezni mer veled. Ez az öröksége az Úr szolgáinak, így szolgáltatok nekik igazságot - így szól az Úr."
Ézsaiás 54:17
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal