Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Grat, faszán megvédtétek Homlokot sajna 😕
A végén a 4. kísérlet kivételesen szép volt 😊

több mint 12 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Na, kit akarunk ellenfélnek? 😀
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Gratulálok srácok, sokkal jobbak voltatok mind a két oldalon. Sok sikert a döntőben.

több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
Dobson, Amendola sérüléssel, de aktívak, Thompkins inactive

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Mai inaktívak

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Broncos inactives:
Dysert, Hillman, Cole, Painter, Kuper, Dreesen, Fua

Champ kezd, Carter a 46-ban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Jó meccset estére srácok,győzzön a jobb,ne legyen sérülés egyik oldalon se és ne szóljanak a meccsbe a zebrák se! Játsszunk egy újabb klasszikus meccset!kolok1972
Ámen!
több mint 12 éve
burzum Denver Broncos 157
Azt érzem, hogy sok pont lesz. Mindkét offenzív fal dominálni fog, kevés punttal vagy turnoverrel végződő támadás lesz.

Sokféleképp meg lehet közelíteni a dolgot, de azt gondolom, hogy a jobb red zone hatékonyságunk miatt vagyunk alapvetően esélyesek.

És talán most fokozottan igaz a közhely, hogy az a csapat lényegesen esélyesebb, amelyik több turnovert szerez.
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Jó meccset estére srácok,győzzön a jobb,ne legyen sérülés egyik oldalon se és ne szóljanak a meccsbe a zebrák se! Játsszunk egy újabb klasszikus meccset!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 465
Jammer meg miss&miss, annál jobb 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Carter elég nagy hit&miss, egyszer borzalom, a következő meccsen meg csinál 2 INT-et. Idén döntően miss volt, itt lenne az ideje egy hit meccsnek. Kár, hogy olyan nagy esélyt nem látok rá. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
No, már nincs 4 óra se a meccsig, kezdek kicsit parázni... 😀

2005-ben még inkább semlegesként néztem a Steelers elleni AFC Championship meccset, szóval nekem ez lesz az első...

Carter nagyon fogadkozott a héten, hogy ő majd megoldja a rá nehezedő plusz terhet, ami Harris kiválása miatt jön majd, hát arra kíváncsi leszek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Tökéletes idő lesz, ezen nem múlik semmi sem. (Szél kb. 10Km/h-s lesz) 😊

Kezdek izgulni. 😕)
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
Szóval én nagyon fontosnak tartottam, h meglegyen a homefield, sokkal bizakodóbb vagyok, mintha Bostonba kéne látogatni.Black_Adder
Meglátjuk. Most hallottam az NFL networkön, hogy Pats az egyedüli underdog már csak a 4 csapat közül. És tavaly ugye a Ravens is az volt. Mondjuk nem tudom honnan vették ezt az underdog dolgot. Egy második helyen kiemelt csapat hogy a rákba lenne underdog....peterk2005
Gondolom úgy,hogy ha azt nézzük hogy év elején 4 csapatot mondani kellett volna akkor szerintem a Denver-Seattle-Frisco tuti bent lett volna a Pats meg nem. Ehhez még hozzájön Gronk és egyéb sérülések amik szintén a 4 csapat közül a Patset viselik/viselték meg legjobban.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szóval én nagyon fontosnak tartottam, h meglegyen a homefield, sokkal bizakodóbb vagyok, mintha Bostonba kéne látogatni.Black_Adder
Meglátjuk. Most hallottam az NFL networkön, hogy Pats az egyedüli underdog már csak a 4 csapat közül. És tavaly ugye a Ravens is az volt. Mondjuk nem tudom honnan vették ezt az underdog dolgot. Egy második helyen kiemelt csapat hogy a rákba lenne underdog....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve

xD

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
nem bírom...!!!! egy évet vártunk ezekre a pillanatokra, és pont a nagy Pats ellen kell... nem bírom. 😊Tomifinn
Kitartás ! Vagyunk páran ezzel így ! 😊 legalább nem kellett két hetet várni mint a Bolts ellen.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
nem bírom...!!!! egy évet vártunk ezekre a pillanatokra, és pont a nagy Pats ellen kell... nem bírom. 😊
több mint 12 éve
Egy kis kedvcsináló, ha valakinek szüksége volna rá 😊
1977
1986
1987
1989

és valami mostanra is

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Persze lehet ragozni még a statokat, amiből hol jól, hol rosszul jön ki egyik vagy másik csapat. Például, hogy egyrészt nagyon sokat számít a hazai pálya, mert PM is és TB is csak hazai pályán volt képes SB-be verekedni magát. Ugyanakkor meg mégse, hiszen Brady eredménye 2007 óta hazai pályán nem valami veretes - 6-4 -, és Manning is szintén négyszer kapott ki otthon a playoffban.peterk2005
2001-ben és 2004-ben is Pittsburghben nyerte meg az AFC-t a Patriots. Igaz, Bradynek csak az utóbbi meccsen volt érdemi szerepe ebben, 2001-ben sérülése miatt Bledsoe hozta a meccset.
több mint 12 éve
Azért mi azon csapatok közé tartozunk akiknek a legdurvább a homefield advantage-e. Az NFLfilms a 2. helyre tesz minket, és a lista néhány tagjával ellentétben, nekünk valóban csapatszinten sokkal jobb a hazai mérlegünk, mint az idegenbeli, nagyobb a különbség mint a legtöbb csapatnál.
Meg csak számít h kinek szurkol a közönség, s Omaha után Denverben a 2. legnépszerűbb a csapat 😉

Szóval én nagyon fontosnak tartottam, h meglegyen a homefield, sokkal bizakodóbb vagyok, mintha Bostonba kéne látogatni.

több mint 12 éve
Hihetetlen, bennem most tudatosult, h 2006 óta NEM játszottak PO meccset idegenben! Zsinórban 11 meccs, otthon vagy semleges pályán. Ez nem von le korábbi érdemeikből, Brady PO W%-kából (ők vívták ki, h otthon lehessenek).Black_Adder
Ez Brady egész karrierjében így volt. A 25 playoff meccséből összesen 4 meccset játszott idegenben, 16-ot pedig otthon. (A maradék 5 az SB, semleges pályán.) Ennyit számít a konstansan jó alapszakasz szereplés. Persze jól jött azért az is, hogy az AFC Kelet nem volt valami vaskos az elmúlt évtizedben. (Manning is 11 hazai és 7 idegenbeli playoff meccset játszott, ami ha nem is olyan durva, azért jelzi, hogy megéri kiemelt helyen végezni.)

Persze lehet ragozni még a statokat, amiből hol jól, hol rosszul jön ki egyik vagy másik csapat. Például, hogy egyrészt nagyon sokat számít a hazai pálya, mert PM is és TB is csak hazai pályán volt képes SB-be verekedni magát. Ugyanakkor meg mégse, hiszen Brady eredménye 2007 óta hazai pályán nem valami veretes - 6-4 -, és Manning is szintén négyszer kapott ki otthon a playoffban.

Igazából ezek a statok nem sokat számítanak, csak érdekesek. Nem a múltbeli eredményeken fog múlni a holnapi meccs, hanem azon, hogy holnap mit mutat a két csapat.

több mint 12 éve
 www.footballperspective.com/championship-game-preview-new-england-at-denver/

- As you probably know by now, Brady has a 10-4 record against Manning.
- Brady has been the host for nine of the fourteen games. At home, Brady is 7-2. On the road, he is 3-2.
- Since 2005, Brady and Manning are 4-4 against each other. Brady is 3-2 at home and 1-2 on the road.
- Since the game on Sunday is in Denver, it seems relevant to mention that the 10-4 record is about as relevant at this stat: Manning has lost a home game to Brady once in the last ten years.
- Sunday will mark the first road playoff game for New England in 7 years!
- In 10 of the 14 matchups, the team that won the passing battle (by ANY/A) also won the game. But 3 of the 4 games in which the better passing team didn’t win broke in Brady’s favor — which is pretty much the Brady-Manning debate in a nutshell.6

Hihetetlen, bennem most tudatosult, h 2006 óta NEM játszottak PO meccset idegenben! Zsinórban 11 meccs, otthon vagy semleges pályán. Ez nem von le korábbi érdemeikből, Brady PO W%-kából (ők vívták ki, h otthon lehessenek), ellenben most a MileHighban lesz a meccs, 2005-ben már jártak itt, s az első vereséget mértük Brady-re a PO-ban.

több mint 12 éve
Szerintem sem nézi le itt senki a Pats-et.PM_the_sheriff
Szerintem JC6 nem az itteni topicra gondolt, hanem valahol másuttra (más fórumok, média, nem tudom). Ezért is kérdeztem, hogy hol találkozott ilyennel.

De tényleg mindegy, nem azon fog múlni, hogy a Denver vagy a Pats fanok mennyire vannak teli önbizalommal. Kb. semmi ráhatásuk nincs az eredményre - szerencsére. 😀

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
CNN - Unguarded: JOHN FOX
 edition.cnn.com/SPECIALS/us/unguarded/index.html

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "