Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
számomra a félidei "elemzés" hiánya a gond csak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Egyébként nagy a némaság a tegnapi meccsel kapcsolatban. Nincs vélemény? 😊 És Black_Adder, hol késik az összefoglalód? 😊 Remélem nincs gond, csak elfoglaltság.Én már röviden leírtam tegnap, csak három dolgot tennék hozzá:
- A védelem teljesítménye harátozottan javul. Futás ellen mondjuk elkezdtük beszedni a 100+ yardokat, de ez természetes is, ha sorban olyan csapatok jönnek, akik ebben ligaelit-ek. Bár beszedett yardban már 89 az átlag, de a 3.4 yardos engedett átlag - különösen az ellenfek futó képességének fényében - még mindig egész kiváló. A fontosabb, hogy eközben szépen elkezdett csökkenni a beszedett passz yardok száma. Az elmúlt három meccs 214, 154 és 198 bekapott yardjával idény végéig kiegyeznék. 😊
- Nagyon tetszett Adams játéka. Ihenacho-nak nagyon drukkolok, de bevallom kicsit tartok tőle, mert hajlamos szuper agresszíven játszani, és magukra hagyni a cornereket. Adams rutinosabb róka, stabilabb, megbízhatóbb, bár nem olyan látványos a játéka. Nem ártana, ha váltogatnák ezen túl egymást, hogy Ihenacho is tapasztalatot szerezhessen, de amikor fontos, legyen hátul inkább megfontoltság. Moore-nak is jót tesz időnként az "öreg rutin", hiszen ő is fiatal azért még, jó ha ilyent is lát, nem csak "csikóvért".
- Montee kezd magára találni. Még limitált a snapszáma, de ha pályára lép, már legtöbbször igen hasznos, jól talál rést, türelmes. És egyelőre labdát se vesztett hetek óta. 😀 Még egy kicsit stabilabban kéne elkapnia a passzokat, és akkor komolyaban is lehetne Moreno snapszámát csökkenteni, ami nem ártana a playoffra nézve.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Eddig is bibis volt mindkét bokája, biztos emiatt szól így a hír.Jöhet a hangos sóhaj Broncos Country: negatív lett az MRI! 😊még azt a megfogalmazást: "No new damage" by Mike Kilsakike
PM kicsit rásérült a jobb bokájára, de nagy gond elvileg nincs... 😊StormST
Legfeljebb dob majd 1-2 picket megint. Amíg 4TD mellé dobja és nyerünk, addig elmegy. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jöhet a hangos sóhaj Broncos Country: negatív lett az MRI! 😊Wow, én kicsit csalódott vagyok. 😊 Na jó, nem, de azt hittem egy hétig titkolóznak majd, hogy Kansasban ne tudják mi a szitu. 😊
(Hozzáteszem, ha valóban féltem volna komoly bajtól, akkor bőven ideges lettem volna, ha nem hozzák nyilvánosságra, de egy súlyosabb sérülés után húsz másodperccel nem a bírókkal perlekedett volna, hogy miért vontak le egy timeout-ot. 😊)

több mint 12 éve
Jöhet a hangos sóhaj Broncos Country: negatív lett az MRI! 😊még azt a megfogalmazást: "No new damage" by Mike Kils

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Jöhet a hangos sóhaj Broncos Country: negatív lett az MRI! 😊PM kicsit rásérült a jobb bokájára, de nagy gond elvileg nincs... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Broncos-Chiefs meccset hol tudom megnézni ?
több mint 12 éve
A vasárnapi Broncos-Chiefs meccs összesített győzelmi százaléka, .944, az 1969-es LA Rams-MIN .955-je óta a legmagasabb a ligában...

több mint 12 éve
Egyébként PM megemlítette a lost fumble-t is. Azt mondta, kezd nagyon elege lenni belőle, mert sorozatban most már többedik alkalommal pont olyankor kapják el hátulról, amikor éppen megindítaná a dobást. Azt mondta nem is emlékszik, mikor volt ilyen pechsorozata. Nos, ha jól tudom összesen egyszer, valamikor talán 2006 környékén. Abban az évben mondjuk SB-t nyert. 😊

több mint 12 éve
Nem volt abban semmi szándékos, peches szitu volt az egész. Annyira azért nem tűnt súlyosnak sem, talán nem lesz komolyabb gond. Azért ha szakadás, egyebek lett volna, akkor nem szaladgált volna utána 2 perccel play action labdát adni, meg nem veszekszik a bírókkal a timeout-on. Akkor szvsz tuti lejön és megy fel Oswi. Inkább az a gond, hogy PM nem olyan, mint a többi játékos, hogy pihenhet 1-2 hetet egy ilyennel. Neki muszáj pályára lépnie, ha nyerni akarjuk a csoportot.Most jön rosszul nagyon a Chiefs menetelése, mert ha úgy állnánk 8-1-re, hogy a Chiefs mögöttünk van 2-3 meccsel, akkor simán eldobhatnánk 1-2 meccset, főleg, hogy az AFC-ben idén nem fognak tolongani a 13-3-as csoportgyőztesek...

több mint 12 éve
Írnak mindenhol mindent. Boka lesz az igencsak. Egyébként tavaly épp a Chargers McGahee-t kapta el. Nem gyanakszom, csak fura, hogy ellenük sérül meg mindig valaki komolyabban... (lehet, hogy csak balszerencse)akikeDögöljön meg a szomszéd tehene, izé vadlova!
Vannak ilyen véletlenek, sztem ez az.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Igen, akkor a térdét fogta, de a bokái már jó pár hete rosszak, meg előtte English is megcsavargatta pont ugyanazt a lábát, szóval majd kiderül az MRI után, hogy tényleg mi a helyzet...Mikor lent maradt, a jobb térdét fogta, ha jól emlékszem.ulpianusManning azt nyilatkozta, hogy a térde eléggé fáj, holnap megy MRI-re. Hold your breath....peterk2005Pontosabban azt mondta, hogy "lower leg", tehát nem részletezte, hogy a bokája fáj vagy a térde...StormST

több mint 12 éve
Írnak mindenhol mindent. Boka lesz az igencsak. Egyébként tavaly épp a Chargers McGahee-t kapta el. Nem gyanakszom, csak fura, hogy ellenük sérül meg mindig valaki komolyabban... (lehet, hogy csak balszerencse)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Mikor lent maradt, a jobb térdét fogta, ha jól emlékszem.Manning azt nyilatkozta, hogy a térde eléggé fáj, holnap megy MRI-re. Hold your breath....peterk2005Pontosabban azt mondta, hogy "lower leg", tehát nem részletezte, hogy a bokája fáj vagy a térde...StormST

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Manning azt nyilatkozta, hogy a térde eléggé fáj, holnap megy MRI-re. Hold your breath....peterk2005Pontosabban azt mondta, hogy "lower leg", tehát nem részletezte, hogy a bokája fáj vagy a térde...

több mint 12 éve
Manning azt nyilatkozta, hogy a térde eléggé fáj, holnap megy MRI-re. Hold your breath....

több mint 12 éve
Nem volt rossz ez. Tudom, 40 pontos átlagnál 28 pontot szerezni már-már botrány. 😊 De nekem tetszett a meccs, főleg a védelem miatt. Megint egy rövid yardos szituból kaptunk egy hetest, amúgy 13 ponton tartottuk őket, pedid látva idén 4-5 meccsüket, a mai napon kimondottan jól játszottak. SZerintem az offense-el sincs semmi baj, egyszerűen 28-6 után érezhetően átmentek eredmény tartásba, ami eddig - és a legtöbb csapat ellen - működött is, ilyenkor szokott megnyílni az INT és sack zsák. Ma az újabb fumble (ezzel kezdeni kell azért majd valami) beleköpott a levesbe, és a Bolts is egy nagyon labdára vigyázós csapat idén, így INT és sack eső helyett idő ölős, futós előny tartásos lett a vége. De egy percig nem aggódtam, hogy ne lenne meg a meccs. Kell ilyen meccs is.

több mint 12 éve
Kiszenvedtük...Viszont egy rekord így is meglett: Ez volt Pat Bowlen 300. győzelme owner-ként, így ő lett az első owner, aki ezt a győzelemszámot 30 évnél rövidebb idő alatt elérte!
A game ball megosztva Fox-é és Bowlen-é...

több mint 12 éve
Healthy scratch...Nem fér be, de ez a korán draft-olt DL játékosok esetében nem szokott nagy meglepetés lenni...
Szerk.: Meg a nem korán draftoltaknál se... 😀

több mint 12 éve
Nekem úgy rémlik, hogy nem sérült, hanem egyszerűen nem fér be a keretbe már hetek óta többedik alkalommal. Teljesen nem biztos, sorry, ha tévedek.
több mint 12 éve
addig ok 😀 de mi a sérülése? nekem ő kimaradt mint maródiSly?NegritisSylvester Williams...
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Sly?NegritisSylvester Williams...
Hillman még mindig a kutyaházban van, vagy sérült? 😊xrace77Doghouse...

több mint 12 éve
Hillman még mindig a kutyaházban van, vagy sérült? 😊