Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
(Azt nagyon jól tudjuk, hogy a Colts pályaudvara, vásárcsarnoka fűthető, ha szükséges!)tomi-tomiHehe, tudom miért a dőlt betű, de az még a régi stadionban történt. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jól számolok, h ha most nyerünk megvan a divízió?! Akkor 9-3 és már csak 4 meccs van hátra, de a Chargerst vertük 2x.roniadi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Jól számolok, h ha most nyerünk megvan a divízió?! Akkor 9-3 és már csak 4 meccs van hátra, de a Chargerst vertük 2x.
több mint 12 éve
Meg a puhányok... 😀Jah, nem, a Mile High-on soha nem lesz dome, annyit még a SB rendezés lehetősége se érne, 2000-2001-ben lehetett volna, de Bowlen (szerintem bölcsen) elvetette...StormSTmég jó, dome-ban csak buzik játszanak 😛 😊Black_Adder
Egy dome akárhol lehet, de Mile High csak egy van... 😊
több mint 12 éve
Jah, nem, a Mile High-on soha nem lesz dome, annyit még a SB rendezés lehetősége se érne, 2000-2001-ben lehetett volna, de Bowlen (szerintem bölcsen) elvetette...StormSTmég jó, dome-ban csak buzik játszanak 😛 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Von lett az AFC Defensive Player if the Month novemberre, 8 sack, 10 TFL, megérdemelte! 😊
több mint 12 éve
Szerintem Bowlen-nek és a többi északi csapatos owner-nek az lehet kicsit a bögyében, hogy ha valaki dome-ot, vagy melegebb helyen szép új stadion-t épít, akkor az pár éven belül kap egy jó zsíros bevétellel járó SB-t, amiből ők kimaradnak. Eddig ezt még csak-csak lenyelték, de a new yorki rendezés már úgy tűnik kicsit betette a kaput... 😛Jah, nem, a Mile High-on soha nem lesz dome, annyit még a SB rendezés lehetősége se érne, 2000-2001-ben lehetett volna, de Bowlen (szerintem bölcsen) elvetette...
több mint 12 éve
Egy konferencia döntő csak-csak csúszhat egy napot, de a Super Bowl egy percet sem. A SB fontossága (TV, jogdíjak, hirdetők stb.) élesen kiemelkedik bármelyik másik meccshez képest.én megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.Amadeus91Mondjuk én sem értem, hogy miért ez a nagy ragaszkodás ahhoz, hogy ne legyen északon, hóban-fagyban a döntő. A konferenciadöntők lehetnek bárhol, és azok is ugyanolyan fontos meccsek. Ráadásul egy kiadós eső délen is sárgadasztássá tudja alakítani a döntőt.peterk2005
Meglepne, ha Denver rendezhetne SB-t a magaslati körülményei miatt. Bármelyik másik helyszín több csapatnak jelent(het) előnyt, a MileHigh csak a Broncos-nak.
(Azt nagyon jól tudjuk, hogy a Colts pályaudvara, vásárcsarnoka fűthető, ha szükséges!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
dehogynem mutatná, csak karcolná a kamerát 😀Legalább nem kéne félni, hogy Janet Jackson megmutatja a cicijét. 😀peterk2005A halftime show mondjuk vicces lenne hóban-fagyban 😀empty taxién megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.Amadeus91Mondjuk én sem értem, hogy miért ez a nagy ragaszkodás ahhoz, hogy ne legyen északon, hóban-fagyban a döntő. A konferenciadöntők lehetnek bárhol, és azok is ugyanolyan fontos meccsek. Ráadásul egy kiadós eső délen is sárgadasztássá tudja alakítani a döntőt.peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Legalább nem kéne félni, hogy Janet Jackson megmutatja a cicijét. 😀A halftime show mondjuk vicces lenne hóban-fagyban 😀empty taxién megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.Amadeus91Mondjuk én sem értem, hogy miért ez a nagy ragaszkodás ahhoz, hogy ne legyen északon, hóban-fagyban a döntő. A konferenciadöntők lehetnek bárhol, és azok is ugyanolyan fontos meccsek. Ráadásul egy kiadós eső délen is sárgadasztássá tudja alakítani a döntőt.peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A halftime show mondjuk vicces lenne hóban-fagyban 😀én megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.Amadeus91Mondjuk én sem értem, hogy miért ez a nagy ragaszkodás ahhoz, hogy ne legyen északon, hóban-fagyban a döntő. A konferenciadöntők lehetnek bárhol, és azok is ugyanolyan fontos meccsek. Ráadásul egy kiadós eső délen is sárgadasztássá tudja alakítani a döntőt.peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
én megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.Amadeus91Mondjuk én sem értem, hogy miért ez a nagy ragaszkodás ahhoz, hogy ne legyen északon, hóban-fagyban a döntő. A konferenciadöntők lehetnek bárhol, és azok is ugyanolyan fontos meccsek. Ráadásul egy kiadós eső délen is sárgadasztássá tudja alakítani a döntőt.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.én megnéznék egy Super Bowl-t Green Bay-ben.
Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊StormST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A teljes stadion fedett, csak elhúzható a teteje. Olyan, mint a Dallas-i, csak a Lucas Oil fűthető is, ha szükséges.Indianapolisban fedett a stadion van, így az azért más helyzet 😀StormSTA lelátó fedett. Az nflnek inkább az a fontos, hogy a mérkőzésbe ne szóljon bele az időjárás.pc_x
több mint 12 éve
A lelátó fedett. Az nflnek inkább az a fontos, hogy a mérkőzésbe ne szóljon bele az időjárás.Indianapolisban fedett a stadion van, így az azért más helyzet 😀StormSTA Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)pc_x
A lelátó fedett. Az nfl baja inkább az, hogy a mérkőzésbe ne szóljon bele az időjárás.
Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊StormST
több mint 12 éve
Indianapolisban fedett a stadion van, így az azért más helyzet 😀A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)pc_x
több mint 12 éve
A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)
több mint 12 éve
A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊
több mint 12 éve
nekem teljesen mást hoz be...Black_AdderElnézést, elcseszhettem a linket. Kijavítottam az eredeti postban is, de betesz ide is még egyszer:
espn.go.com/video/clip?id=8684533&categoryid=2378529
több mint 12 éve
Pro Bowl állás denveri szempontból:Peyton Manning: 1st at QB
Von Miller: 1st at OLB
Wesley Woodyard: 2nd at OLB
Champ Bailey: 2nd at CB
Zane Beadles: 2nd at OG
Elvis Dumervil: 2nd at DE
Ryan Clady: 3rd at OT
Dan Koppen: 3rd at C
David Bruton: 3rd at ST
Trindon Holliday: 4th at KR
Matt Prater: 4th at K
Britton Colquitt: 4th at P
Demaryius Thomas: 4th at WR
Eric Decker: 5th at WR
Mike Adams: 5th at SS
Chris Gronkowski: 5th at FB
több mint 12 éve
Hát ez aranyos. Jamaal Charles a meccs után autogrammot kért PM-től. 😀nekem teljesen mást hoz be...
Itt mondja el miért: espn.go.com/videohub/video/clip?id=8682846&categoryid=2378529peterk2005
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Lombardi szerint egyáltalán nem érdeklődünk iránta:twitter.com/VicLombardi/status/273581815665664000
több mint 12 éve
Babin minek? Wolfe helyére? Lökjük le a padra egy lutri miatt?Kétlem, hogy valójában rámozdulnánk, nem hiszem, hogy most akarjuk megzavarni a D-t, amikor formában vannak...
Persze ha Doom sérülése komolyabb lett volna, akkor más lenne a helyzet...
több mint 12 éve
nyílván benne vaninkább az zavarna hogy megbontani ezt az egységes D#-t, amibe már nálam Porter visszatérése is aggályos (pedig örültem mikor idekerült)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Az, hogy a Phillyben motiválatlan valaki, az még nem sokat jelent. Nem egy játékos volt már aki odament és sz*r lett, majd eljött és ismét jó lett. 😊