Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Tegnap Elway és Russell konferenciabeszélgetést tartott több mint 10 000 bérletessel, az alábbiakról volt szó többek között:- Heckert: 20 év NFL tapasztalat, amiben sok volt a mostani, pro personnel részen, nagy segítségnek érzik...
- Montee: Elway a következő TD-t látja benne, remélve, hogy hosszabb produktív karrierje lesz (mondjuk ez nem lenne sok alapból 😛), ők inkább pozitívumnak látják a sok college carrie-t...
- Webster: "He’s a 4.3 40 guy, great cover skills". Safety-ként játszó CB-nek látják, aki még a cover-hez is ért, a draft jobb CB-i közé látták. (azért megnézném pár másik csapat draft board-ját 😛)
- Doom helyettesítése: #1 Jött Phillips, aki Ayers cseréje lesz alap felállásban és OLB nickel-ben, de mivel tavaly 65%-ban nickel-ben álltunk fel, így sokat lehet a pályán. #2 Ayers-ben nagyon bíznak, hogy a nagyobb felelősségtől kivirágzik #3 Quanterus Smith, nála ők az Alabama elleni 3 sack-et hozták fel, legyen igazuk... 😊
-Champ: nem egy meccs határoz meg egy embert, sőt Elway azt hozta fel, hogy igazából több segítséget kellett volna kapnia, a hibák egy része a csapat számlájára írható...
- S-k: teljes a bizalom a Moore-Adams párosban, főleg Rahim-ban, úgy tűnik a csapatnál nem vontak le nagy következtetéseket egy hiba miatt, sőt Elway-ék kiemelték, hogy jól kezelte a helyzetet utána...
- MLB: Steven Johnson is említve lett Irving mellett, Mays neve pedig ismét nem hangzott el...
- OL: Walton a kezdő C kérdés nélkül. Clady: "We want Ryan here. He’s a great player for us. He’s a Bronco and we feel confident that we can get that done."
- Oswi és Dysert: előbbiről ismét áradoztak, mennyire jól dolgozik és fejlődik, utóbbi Elway szerint esélyes, hogy kezdő legyen valamikor a karrierje során az NFL-ben, vagy legalább quality backup lesz.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
vélemény Tom Heckertről?NegritisDirector of Pro Personnel lesz, Elway és Matt Russell alatt, elvileg a soron következő ellenfelek meg a ligában játszó játékosok scout-olása tartozik majd hozzá. A Browns nem túl jó ajánlólevél, de amennyire Elway megválogatja a maga körül lévőket, nem hiszem, hogy nagyon aggódnunk kéne, meg hát nagy hatásköre úgyse lesz, mindenről #7 dönt... 😊

több mint 12 éve
vélemény Tom Heckertről?NegritisBrowns topciban lehet többet tudnának róla modnani, de az ajánló levele nem túl jó...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
vélemény Tom Heckertről?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Posztelemző rovatWR
Demaryius Thomas
kor: 25
tapasztalat: 3év
A legfizikálisabb elkapónk, de ligaszinten se kell szégyenkeznie fizikai adottságai miatt. Ha már nála van a labda, mindig is a legveszélyesebb játékosok közé tartozott, tavaly pedig PM-mel rohamléptekben tanulta a routefutást is. Persze minden WR-nek egy Peyton Manning kéne, és máris jobbak lennének a számai, de nem véletlen ő volt a kedvenc célpont. Manning kerek-perec megmondta neki, ha lustán futja a route-ot, nem fog neki passzolni, s hatottak az intő szavak. Számomra már a 2011-es szezon után is világos volt, h DT a hosszú távú válasz WR posztra., ezt továbbra is tartom. A számai nagyszerűk, a játékában vannak még hibák, de már tavaly is a szezon végére kinőtte őket.
Erik Decker
kor: 26
tapasztalat 3év
Ő a második számú elkapó, egy évben jött DT-vel és hasonló karriert fut be. Rookie évében nem nagyon kapott lehetőséget, aztán Tebow alatt nem nagyon tudtak fejlődni az elkapóink, de azért ha másnak nem is, nekünk Broncos fanoknak, vagy legalábbis nekem, megmutatták, hogy bőven rejlik benne potenciál, aztán tavaly kivirágoztak. Decker egy szolid jó elkapó, szerintem még több is annál. Méreteiből adódóan Thomas biztonságosabb célpont, de Decker egy lépéssel előtte jár a routetree gyakorlásában. Kb ennyi a különbség köztük. Ha mint WR párost nézzük őket, szerintem tavaly egyértelműen a legjobbak között voltak.
Wes Welker
kor: 32
tapasztalat: 9év
A legjobb slot receiver, az offseason talán legnagyobb igazolása. Sokat profitált a Pats offenseből, de a miénk hasonlít hozzá eléggé, hogy nálunk ott folytassa ahol Bostonban abbahagyta. Nálunk vélhetően jobban elfognak oszlani a passzok, így meglepne ha 120 elkapás körül lenne, de ha csak 70-80-at kap, már azzal is sokat lendítene az amúgy is lendületben lévő offense-en, s a puszta jelenlétével nehéz feladat elé állítja a védőket. Azonban míg Stokley a legbiztosabb kezű és legmegbízhatóbb elkapók közé tarotzott, addig Welker játékában benne vannak a kellemetlen dropppok, fontos szituációkban is. Btw, ez a DT - Decker párosra szintúgy igaz.
Trindon Holliday
kor: 27
tapasztalat: 2év
Elsősorban, sőt talán "egyetlensorban" visszahordó, abból a jobbak közül. Őszintén szólva nem is igazán tudom, hogy felsoroljam-e a véerek között, de KR/PR-nek nem igazán szántam külön fejezetet, és azért mégis csak WR ő. Korábban kifejtettem már, hogy miért örülök, egy tisztán visszahordó ember érkeztének, s hogy végre nem egy CB-t vagy WR-t próbálunk betanítani returnernek is. Ennél fogva nem is ragaszkodom, hogy az O-ban szerepet kapjon, másnem úgy, hogy ő a X-edik elkapó, ha ne valaki más foglalja a helyet a rosteren. Tavaly kapott egy nagyon kevés lehetőséget szélsőelkapóként is, s bár elkapta mindkét labdát, ebből nem lehet messze menő következtetéseket levonni. PR/KR-nek szerintem nagyon király, minden ami ennél több tőle, az már csak ráadás. Sebességét talán mélységi célpontként esetleg slotban tudná leginkább kamatoztatni, s talán magasságából fakadó hátránya is itt lenne a legkisebb...
Andre Caldwell
kor: 28
tapasztalat: 5év
Tavaly se igazán értettem miért is jött, s ma se tudnék rá kielégítő választ mondani. Willis távozásával új esélyt kap, hogy megküzdhessen a 4th WR címért, de a roster helye sincs biztonságban. Persze tavaly nem tudta kiszorítani Willist, csak Willis idővel túl drágává vált ahhoz a minimális szerephez ami jutott neki, Caldwell egy fokkal olcsóbb ugyan, de az is sokat elárul, hogy őt meg se hívta Manning a saját kis passingcampjére. Holliday helye biztos a rosteren, úgyhogy legjobb esetben is 5th WRként helyen kezdi meg a TC-t, még akkor is ha ezen a poszotn esetleg Holliday előtt lenne. Kérdés persze mennyit viszünk magunkkal a szezonra.
Tavarres King
kor: 22
tapaztalat: R
Mint draftolt újonc jó eséllyel pályázik rosterspotra, idén max 4th WR címig viheti. Elsősorban DT-nek lehet a cseréje, ilyen szempontból, szóval igazából nem pont ugyanaz a posztja, mint Caldwellnek, mégis van rá esély, hogy csak az egyikük kerül a 45-be. //Feltéve persze, h mindketten ott vannak az 53-ban, ami szintén nem biztos esemény.
Greg Orton
tapasztalat: R
Egy ideje a PSünkben edződik, de az NFLben még nem tudott bemutatkozni. Egyébként azt mondják elégedettek vele, csak ez azért nem jelent semmit, mert úgyse mondanák meg, ha nem így lenne. Az offseasonben mindenki mindenkivel elégedett, és azután se azért kerül ki a rosterből, mert nem lennének elégedettek vele, hanem mert mással meg még jobban elégedettek. Hát nem mondom, hogy idén könnyebb dolga lenne bekerülni...
Gerrell Robinson
kor: 23
Tavalyi UDFAnk. Oswival tolta egy csapatban. Ez nagy előnyt jelenthet neki, hisz ha nem is PMmel, de a 2. számú QB-val meg van a chemistry. A PS-re mindenképp esélyes, többre idén még nem biztos. Fizikai paramétereit tekintve lehet belőle NFL WR.
Kemonte Bateman
tapaztalat: R
camp body
Quincy McDuffie
camp body, de tud visszahordani is.
Lamaar Thomas
camp body
Összességében
Van 3 nagyon jó elkapónk, ráadásul úgy hogy egyszerre fent lehet mind a 3. DT-Decker-Welker most olyan WR trió, akit semelyik másik WR-trióra nem cserélnék el. Külön-külön is nagyon jó elkapók, s együtt kiegészítik egymást, nem az lesz, hogy nem férnek el a pályán. Mögöttük viszont egy nagyobb űr tátong. Nem mintha minden csapat olyan jól lenne eleresztve 4th-6th WRekkel. DT és Decker még mindig lehetne kicsit precízebb, s mindhárman lehetnének kicsit biztosabb kezűek, de nagyon rendben van ez a poszt.
Most azt mondanám, hogy Holliday-jel együtt viszünk 6 WR-t, s a szerencsés még beférő kettő az Caldwell és King, de látok reális esélyt, hogy Orton vagy Robinson erre rácáfoljon... A mostani 3UDFA-nknak megelőlegeztem, h campbodyk...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
😊 Hillman életkora javítva 😊Szvsz Mantee Ballnak és Hillmannek elsősorban passblockban kell fejlődnie, hogy kiszorítsa McGahee-t és Morenot, akik kb pont addig maradnak nálunk, amíg ez meg nem történik, a fiatalokban a jövő, kérdés felnőnek-e hozzá. Elég sokat költöttünk mostanában erre a posztra...Többször is láttam, ezért most már megemlítem: ő Montee nem Mantee, másrészt pass blockban a gondjai neki ink a rutintalanság mintsem a technika hiánya miatt van, azt az egy évet leszámítva, mikor Russell Wilson volt a kezdő azért komolyan run heavy offense volt a Wisconsinnál.
Black_Adder
Ronnie Hillman:A vastagított résznél némi gondot érzek 😊empty taxi
kor: 24 (szeptemberben 22)
tapasztalat: 1 év
A tavalyi draft harmadik köröse még mindig a keret legfiatalabb tagja, de neki már van egy évnyi tapasztalata. Láthattunk tőle biztató dolgokat tavaly, viszont az is látható volt, hogy nem lesz soha all-down back és a pass blocking se az erőssége. A csapatnál change-of-pace back-nek szánják és ez a helye biztosnak is tűnik.
StormST

több mint 12 éve
Szvsz Mantee Ballnak és Hillmannek elsősorban passblockban kell fejlődnie, hogy kiszorítsa McGahee-t és Morenot, akik kb pont addig maradnak nálunk, amíg ez meg nem történik, a fiatalokban a jövő, kérdés felnőnek-e hozzá. Elég sokat költöttünk mostanában erre a posztra...Többször is láttam, ezért most már megemlítem: ő Montee nem Mantee, másrészt pass blockban a gondjai neki ink a rutintalanság mintsem a technika hiánya miatt van, azt az egy évet leszámítva, mikor Russell Wilson volt a kezdő azért komolyan run heavy offense volt a Wisconsinnál.
Black_Adder
Ronnie Hillman:A vastagított résznél némi gondot érzek 😊
kor: 24 (szeptemberben 22)
A tavalyi draft harmadik köröse még mindig a keret legfiatalabb tagja, de neki már van egy évnyi tapasztalata. Láthattunk tőle biztató dolgokat tavaly, viszont az is látható volt, hogy nem lesz soha all-down back és a pass blocking se az erőssége. A csapatnál change-of-pace back-nek szánják és ez a helye biztosnak is tűnik.
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Az a gond, hogy a futókat csak akkor tudjuk rotálni, ha mindegyik ugyanolyan jól blokkol a passzoknál és ez most nincs meg. Most ha Hillman bejön, akkor 80-90%, hogy futás jön, mert nem merjük rábízni igazán PM védelmét...Moreno szerintem ha nem lesz kezdő a TC után, akkor kérni fogja, hogy próbáljuk meg elcserélni, contract évben nem engedheti meg magának, hogy padozzon, főleg ha úgy csináljuk, mint tavaly, amikor még a 45-be se került be heteken keresztül. Most még van értéke a piacon, ha végigpadozza az évet, akkor nem lesz, Montee érkezésével meg kb. nincs is komoly jövője a csapatnál, csak ha kezdő lesz és jól fut...
Én betenném Hester-t mindenképpen, goal-lineban pl. jól jöhet, inkább ő, mint Lance... 😛

több mint 12 éve
Szerintem a roster elején nem lesz itt harc. Ha McG egészséges, akkor Morenonál sokkal jobb. Moreno tisztességesen helytáltt, de McG-től messze volt, ha a 1st-2nd down yard átlagot nézzük, márpedig ebben a csapatban olyan futóra van szükség, aki play actionból 1st, 2nd downokra hozza a közel 5 yardos átlagot. 2-3 yardokkal nem lehet megtámogatni a passzjátékot. Ha jól emlékszem McG 5.9 yardot hozott amíg meg nem sérült, Moreno meg 3.9 yardot az említett downokban. Nem kérdés a kérdés.Ha pedig McG nem lesz egészséges, az egy másik helyzet. Akkor a Ball (az újonc), Moreno, Hillman hármas fog aktív szerepet kapni. Nekem tetszene egyébként, ha rendesen lehetne rotálni a 3 futót. Meccsenkénti 10 carry sokkal barátságosabban hangzik az izületek és az izomzat számára, mint a 20+...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jeremiah Johnson már nem mehet PS-re, túlkoros. Valszeg csapata se lesz, hacsak valamelyik csapatot el nem éri nagyon a sérüléshullám.Lance Ball meg szvsz repül, évek óta repülnie kéne, de most tényleg fog. Max akkor lehet neki hely, ha McG vagy Moreno távozna...
Szvsz Mantee Ballnak és Hillmannek elsősorban passblockban kell fejlődnie, hogy kiszorítsa McGahee-t és Morenot, akik kb pont addig maradnak nálunk, amíg ez meg nem történik, a fiatalokban a jövő, kérdés felnőnek-e hozzá. Elég sokat költöttünk mostanában erre a posztra...
Az én tippem, MCG-Moreno-Ball-Hillman. McG Ballal küzd, Hillman meg Morenoval. Ball a továbbiak természetesen Mantee Ball, Lance ő repül. Ha lesz 5. RB az Hester és akkor külön FB biztos nem lesz, mondjuk szerintem amúgy se...
Hogy mennyire erős alakulat vagy mennyire nem, az majd kiderül, a Manning vezette passhappyhez szerintem bőven elég lesz, ahogy tavaly is elég volt... Viszont én egyedül Hillman és Ball helyét érzem biztosnak a rosteren...
szerk.: kicsit megfogta a fantáziámat ez a McG vs Moreno camp battle. Egyszerre mindketten nem nagyon voltak aktív rosteren, szóval van benne valami, de ezzel a forgatókönyvvel eddig nem számoltam....
több mint 12 éve
Hát legyen, ezt megpróbálom én is 😊A QB elemzéssel 100%-ig egyetértek, igaz ez nálunk a "legsimább" poszt... 😊
Posztelemző-rovat
RB
Willis McGahee:
kor: 31
tapasztalat: 10 év
Egy jól induló, de sérülés miatt csonka szezon után térhet vissza. A sérülése nem műtéttel, csak pihenéssel "lett rendbehozva", ami azért kérdőjelessé teszi nálam, hogy milyen formában és terhelhetőséggel tér majd vissza. 1,5 évig hordta a hátán a csapatot a futások terén, így szerintem fog esélyt kapni, hogy megőrizhesse a helyét, még ha a 2,5 milliós fizuja miatt nincs is igazán megingathatatlan helye.
Knowshon Moreno:
kor: 25 (szezon elejére 26)
tapasztalat: 4 év
Tavaly sokan remegtek, amikor McGahee megsérült, de Moreno, ha nem is teljesen ugyanazon a szinten, de hozta az elvárt yard-okat, ezzel kvázi megmentve a szakadék felé haladó 1. körös karrierjét. Most egy kisebb februári térdműtét után próbálhatja benntartani magát a keretben, bár erre a draft után kisebb esélyt látok, de ha mást nem, a tavalyi szezonjával azt valószínűleg elérte, hogy NFL roster-ben lesz 2013-ban is, még ha talán nem is Denver-ben.
Montee Ball:
tapasztalat: Rookie
A Broncos 2. körös választottja lehet még akár kezdő is a szezon elejére, de depth chart 2. helye mindenképpen kinéz neki. Kiváló futó volt a college szinten, aki talán a kelleténél kicsit több terhelést is kapott már, így szerintem nem lenne gond, ha csak a szezon közben venné át a McGahee-Moreno páros valamelyikétől a stafétát. Az mindenképpen biztosnak tűnik, hogy workhorse back-nek akarjuk használni, különben nem hoztuk volna el ilyen korán és pár nagyobbra taksált futó előtt a draft-on.
Lance Ball:
kor: 27 (szezon elejére 28)
tapasztalat: 4 év
Ez lesz a negyedik éve a Broncos-nál, igaz a szurkolók nagy része már 1 után megszabadult volna tőle. Bár statisztikai mutatókkal nem mérhetők a vele való gondok, de a fanok mind tudnának felhozni pár pillanatot, ami miatt "szerethettük". Tavaly is azok közé tartozott, akiknek kevesen jósoltak roster helyet, idén is ez a helyzet, kiderül, hogy ezúttal mi lesz az őt valamiért nagyon szerető edzői stáb döntése.
Ronnie Hillman:
kor: 21 (szeptemberben 22)
Jacob Hester:
kor: 28 (a héten)
tapasztalat: 5 év
Novemberben érkezett, végül 4 meccsen lépett pályára, de nem vallott szégyent. Az egyedüli FB-ként igazán bevethető játékos jelenleg a keretben (a másik lehet talán Lance Ball), bár ezt a posztot kevésbé használják a csapatok manapság, de így is roster helyet érhet számára.
Jeremiah Johnson:
2011-ben játszott pár meccsen, a tavalyi éve a practice squad-ban töltötte. Igazából nehéz megítélni, hogy mennyire jó futó, annyira keveset láttunk belőle. Lehet, hogy megragad még a PS-ban újra, de meg kell majd azért is harcolnia.
Mario Fannin:
kor: 25
tapasztalat: 0 év
2010-ben jött UDFA-ként, de az első TC-jében alatt elszakította az ACL-jét, tavaly meg az achillesét, kérdéses, hogy lesz-e belőle valaha NFL futó, de elég kicsinek tűnik erre az esély, pedig amikor a Combine-on 4.38-as 40-et futott, akkor sokan felkapták a fejüket.
C.J. Anderson:
tapasztalat: Rookie
UDFA-ként érkezett a draft után, a California Egyetem futója volt, aki inkább erős, mint gyors, de talán lesz egy esélye bizonyítani.
Összességében
Én úgy érzem, hogy nem állunk semmiképpen se rosszul a RB posztokon, sőt talán még túl sok is a jó futónk, így egy "nagy név" hullani fog a TC végére, de az biztos, hogy nyitott a verseny. Ha tippelnem kellene, akkor én a McGahee-Montee-Hillman-Hester négyest biztosnak mondanám, ha lesz 5. RB a keretben, akkor az vagy Lance lesz vagy Anderson. Moreno-t csak McGahee helyén tudom elképzelni a keretben, az ő párharcuk lehet a TC egyik komoly csatája.

több mint 12 éve
Nagy divat lett most a posztelemzés AFCW-n belül, utánozzuk le őket!Posztelemző-rovat
QB
Peyton Manning:
kor: 37
tapasztalat: 15 év
A liga egyik legjobb irányítója, és a nyakműtét utáni legkritikusabb szakaszon is túl vagyunk. Nem hinném h most sokkal nagyobb esélye lenne a kiújulásának, mint bármilyen más carrier ending injuryre. A dobóereje visszanyerésével egész évben küszködött, de igazából sosem volt az erőssége, mindenesetre tavaly nemegyszer mondta, hogy nem 100%os még, ha elhisszük neki, idén még jobb lehet.
Brock Osweiler
Tavalyi második körös pick, Elway szeret róla áradozni, és eddig egyszerűen lehetősége se volt ezekre rácáfolni /*persze igazolni se*/, úgyhogy vagy elhisszük, vagy találgatunk. Ahhoz képest, hogy mekkora az elégedettség felé föntről, Fox azért nem nagyon merte beküldeni agyonnyert meccseken se, és ha igen, akkor is a térdelésnél nehezebb feladatot, csak a legritkább esetekben bízott rá.
Zac Dysert
Idei újoncunk, úgyhogy már írtam róla, s most magamat fogom ismételni. Valahol rögtön Elwayhez hasonlították, s tény, hogy hasonlók az upsidejai, jó keze van, gyors release, mobilis és futásból is tud dobni. Azonban itt vége is a hasonlatosságnak, Elway a drafttörténet egyik legegyértelműbb 1/1-es választása volt, Dysert meg nem véletlen csúszott a 7. körig. Undercenter snappekben és védelemolvasásban bőven van mit tanulnia. 3rd QB, lehet majd backup QB a post Manning érában, az ennél vérmesebb reményekkel várjuk meg, míg pályára lép regular seasonban. Az viszont nem maholnap lesz...
Ryan Katz
Camp arm.
Összességében
Amíg Manning játszik, addig a szűk ligaelitbe tartozunk a legfontosabb pozíciót illetően. Ha viszont történetesen PM kidőlne, mögötte 0GS van az összes QB-tól együttvéve. Ettől függetlenül Oswinak késznek kéne lennie, hogy bármikor beálljon, ha kell, ez elvárás egy 2. körben draftolt QB-tól a második évében. Papíron megvannak QB-jaink a post Manning érára is, a pályán remélhetőleg idén nem derül ki, hogy ez a feltevés helytálló-e.
több mint 12 éve
" he will chicken out from the league" 😀Kicsit sajátságosan értelmezi az "Are you chicken?" jellegű trash talkot 😀empty taxigsn:olyannyira ez volt élete álma, hogy "poultry sciences" szakon szerezte meg a diplomáját a Texas A&M-en 😊jjncaa
Von Miller baromfik tartásával kezdett el foglalkozni kiegészítő tevékenységként. Nem vicc, ez volt élete álma.
Szinte látom ahogy elnevezi az NFL QBkről a tyúkokat és vágja el a nyakukat sorban. "gyere ide kicsi rivers, pipipipii"ulpianus
több mint 12 éve
Kicsit sajátságosan értelmezi az "Are you chicken?" jellegű trash talkot 😀gsn:olyannyira ez volt élete álma, hogy "poultry sciences" szakon szerezte meg a diplomáját a Texas A&M-en 😊jjncaa
Von Miller baromfik tartásával kezdett el foglalkozni kiegészítő tevékenységként. Nem vicc, ez volt élete álma.
Szinte látom ahogy elnevezi az NFL QBkről a tyúkokat és vágja el a nyakukat sorban. "gyere ide kicsi rivers, pipipipii"ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Azért az jó, hogy nem rapper vagy DJ akart lenni, hanem valami értelmes irányt lőtt be magának. Józan gondolkodású, szóval tényleg nagy értéke a csapatnak. Nekem PM után már egyértelműen a másik kedvencemmé vált 😊
több mint 12 éve
Tényleg nagyon szereti őketgsn:olyannyira ez volt élete álma, hogy "poultry sciences" szakon szerezte meg a diplomáját a Texas A&M-en 😊jjncaa
😀
ronetheboxhouston.files.wordpress.com/2011/06/vonmillerchicken31.jpg
több mint 12 éve
gsn:olyannyira ez volt élete álma, hogy "poultry sciences" szakon szerezte meg a diplomáját a Texas A&M-en 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2012 PFF top100-as listájaChamp #98
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
Peyton Manning a 7.
Von Miller a 4.Black_Adder
Harris #64
Clady #47
Bay-Bay #45
😊

több mint 12 éve
2012 PFF top100-as listájawww.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
Peyton Manning a 7.
Von Miller a 4.
több mint 12 éve
gsn:Von Miller baromfik tartásával kezdett el foglalkozni kiegészítő tevékenységként. Nem vicc, ez volt élete álma.
Szinte látom ahogy elnevezi az NFL QBkről a tyúkokat és vágja el a nyakukat sorban. "gyere ide kicsi rivers, pipipipii"

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
facen találtam rá, zseniális videó amúgy
több mint 12 éve
A JJ által linkelt videót nézzétek meg a Tennessee Vols-topikban.DzsokijuingLustáknak:
több mint 12 éve
A JJ által linkelt videót nézzétek meg a Tennessee Vols-topikban.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Storm, tőled minimum fél oldalra számítottam, most csalódást okoztál, de jár a +1. 😀Vipera, a nyáron igazán elmehetnénk már meginni valamit, földim 😀
A II. JC6-ot is bannolták, de sikerült visszatérnem. Lord of the bowl.hu: Return of the king 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
III. JC6Látom nem unatkoztál amíg a topictól távol voltál 😉