Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Webster-t 5. kör előttre nem nagyon várták sehol, nálunk a DC-on 5-6. helyre jön. 3. körben erősen luxusnak érzem így elsőre...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
espn szerint need 😀 de a DT is a DE meg nem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
RB és CB... Utóbbi minek? 😛

több mint 12 éve
Már csak az kell, hogy jól haverkodjanak össze. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Még egy Ball a csapatban 😊Most már van egy aki fut, egy másik aki blokkol, és egy dundibb harmadik, akit dobnak
több mint 12 éve
Felejtsük már el Ogletreet! Semmivel nem jobb value mint Sly, de még legalább majd le is sittelik. rolandoval alkotna nagyon jó ILB párost....Világosan egyértelműen megmondta Elway, h Irving a kezdő jövőre. Úgy tűnik nem blöffölt (kopp-kopp), 100× inkább ő mint Te'o vagy Ogletree....
Van kiért feltradeelni a 2. kör elejéért. Persze 2,3,4 így együtt az nagyon sokkal több, mint amennyit a pick ér, de quality kell nem quanitty, a 4. kört simán be lehet áldozni. Nekem Cyprien nem tetszik annyira, Elamért egyértelműen adnám, de ő már kiment. Bent van még Moore, érte is megéri. Csak nehogy Te'o legyen belőle.
De jobb addig amíg az FO BPA listája alapján húzunk, és nem a miénk alapján. Elwayéknél early 1st round prospekt volt Sly a nylatkozatok alapján, csak szerencsére beindult az OL run, és csúsztak a DT-k. Mondjuk Floyd nem sokkal előttünk ment ki, biztos kevesebb ember volt közte és Sly között, mint amennyi ember közöttük van tehetségben, de itt inkább Floyd volt steal, mint Sly reach.
a DT benne volt a pakliban. A Wolfe pick jobban tetszett tavaly, de az is olyan volt, h egyes helyeken 3 másik "DT" előtte volt. De nem azok látták private workouton, vagy akik tudták, h milyen szerepkört szánunk neki.
Williams egy nagyon atletiikus DT, kiváló az első lépése, robbanékony. Első sorban passz playekben lehet upgrade, jöhet a várva várt belső nyomás. Ha jön, mert Sly hajlamos eltűnni playekre, inkonzisztens a játéka. Ez kijavítható, de ki kell javítani.
Ami a DE posztot illeti, ayers a kezdő, futáshoz jobb mint Doom. Jön még egy passrusher. szituációs pass rushert lehet húzni ma is...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Érdekes húzás ez a Williams gyerek. Ogletree vagy a safety érthetőbb lett volna. A DE-t csak azért nem mondom, mert elég sok kiment, és nem tudom, van-e ill. láttak-e rajtuk kívül Elway-ék első kört érő jelöltet.Lehet, hogy egyszerűen az történt, hogy Ogletree valamiért nem tetszett az FO-nak, és nem volt más határozott jelölt sem arra az 1-2 need posztra. Letradelni nem nem sikerült, mert nem nagyon volt akiért bárki feltradelt volna. Így húztunk magunknak jobb híján BPA alapon. Már amit az FO gondol BPA-nak.
Végülis nagy gond nincs, szutuációs egde rushert később is hozhatunk, és még Freeney-ék is a piacon vannak, szóval van opció. Futót pedig első körben nem volt értelme hozni. Majd meglátjuk a későbbi körök mit hoznak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Szerintetek van esély egy feltradere a 2. körben? Én mondjuk egy safetyt (Cyprien) mindenképp hoznék, még akár úgy is, hogy a nem túl értékes 2,3,4 körös pickünk is beáldozzuk.Safety-t korán szerintem nem fogunk hozni, a csapatnál bírják Moore-t (nem egy hiba alapján ítélik meg 😊 ) és az Adams-Carter párost is, így oda max late round jön, de mivel Bruton is a keretben van, meg Ihenacho, így lehet, hogy az sem...
Amúgy meg egy Te'o-t simán el tudok képzelni, ha már majdnem névrokona az egykorvolt felszentelt papunknak 😊
Nem értek az egyetemi focihoz, így bocsi ha nagy hülyeséget mondtamflzoli
A feltrade benne van a pakliban, de nem hiszem, hogy bárkit annyira akarnánk, akkor nem Williams-t húztuk volna...

több mint 12 éve
Szerintetek van esély egy feltradere a 2. körben? Én mondjuk egy safetyt (Cyprien) mindenképp hoznék, még akár úgy is, hogy a nem túl értékes 2,3,4 körös pickünk is beáldozzuk.Amúgy meg egy Te'o-t simán el tudok képzelni, ha már majdnem névrokona az egykorvolt felszentelt papunknak 😊
Nem értek az egyetemi focihoz, így bocsi ha nagy hülyeséget mondtam
több mint 12 éve
nálam még csak nem is az a gond h szükség volt-e vagy semNekem tetszik a pick... Mégiscsak UNC playa' és ezért egy kicsit elfogult vagyok.. Nem olyan szarok ám az onnan kikerülő DT-k...akikeNem az a kérdés, hogy jó-e vagy sem. Hanem hogy szükség volt-e rá vagy sem? Nálam ezen bukik a történet egy kicsit... 😊StormST
hanem hogy BPA vagy sem 😀 sztem nem
tekintve h moore és ogletree is bent volt valamint sly se volt az a tipikus early 1st prospect amiket olvastam
több mint 12 éve
Nekem tetszik a pick... Mégiscsak UNC playa' és ezért egy kicsit elfogult vagyok.. Nem olyan szarok ám az onnan kikerülő DT-k...akikeNem az a kérdés, hogy jó-e vagy sem. Hanem hogy szükség volt-e rá vagy sem? Nálam ezen bukik a történet egy kicsit... 😊

több mint 12 éve
igazából a Wolfe DT sztem így teljesen felejtős 😀ha meg tényleg ennyire bele voltunk zúgva a draft előtt akkor remélem hoz JJ Watt számokat 😀
több mint 12 éve
Nekem tetszik a pick... Mégiscsak UNC playa' és ezért egy kicsit elfogult vagyok.. Nem olyan szarok ám az onnan kikerülő DT-k...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Jah, Fox meg Elway nagyon örült, hogy megszerezhették Williams-t...Persze ők biztos jobban tudják, de ettől még szurkolói szemmel nézve nekem kb. C grade ez a pick... 😛

több mint 12 éve
Ha DT-t akartak miért nem mentek fel Lotuleleiért vagy Floydért. Mindkettő érthetetlenül sokat csúszott. Ez itt ilyen semmilyen pick. Nem rossz, mert tényleg nem az, de hogy nem a legjobb az is biztos. Se nem BPA, se nem a legnagyobb needre. Volt már rosszabb is, lesz még jobb is...DE-nek jelenleg úgy néz ki, h Ayers a kezdő, aztán húzunk egy szituációs passrushert, olyat lehet még ma is. Az mehet pusztítani passz szituációkban.
szerk:
A defensive tackle has been a need for us for a long, long time. We didn’t think we would have a chance to get Sylvester, but he did slide down to us. Now, he gives us an anchor, a young guy that plays hard and I think he will make everybody – all those Broncos fans included – proud of the way he plays the game. We are thrilled to have Sylvester.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Egy kicsit vegyes érzelmek vannak bennem ezzel a pick-el kapcsolatban...Williams valszeg nem lesz rossz nekünk, főleg ha JDR marad hosszabb távon. Kb. ugyanaz, mint Knighton, ami jó is, bár pont ugyanez az egyik gondom is vele...
Most DT-ként bevethető lesz egyelőre Knighton, Vickerson, Williams, Unrein, Garland és Siliga, meg ugye Wolfe is be tud menni. Mindenki vonja le mennyire volt szükségünk így 1/28-nál DT-re, szerintem ráért volna idén is a második körben, vagy később... 😊
Ezek után nem tudok másra gondolni, mint hogy vagy jön valamelyik FA DE (!)ÉS(!) Irving-ben iszonyatosan bíznak, mert szerintem Moore vagy Ogletree(/Te'o/Brown) nagyobb need-re jött volna, mint Williams...
De legalább nem RB vagy WR vagy QB jött, ettől nekem már magában pozitív lett az első kör... 😀

több mint 12 éve
Évek óta kellett az első körös DT... Idén talán mégse... Ez JDR pickje, szerintem volt bent jobb érték DE-ben meg ILB-ben is...

több mint 12 éve
nem örülök a picknek, nem azért mert rossz lennehanem mert bent volt még Ogletree és Moore is
több mint 12 éve
28. Bjoern WernerWerner jó játékos, bár nem az a klasszikus edge rusher DE, sokkal ink el tudnám képzelni az erős oldalon a profik közt, persze RDE-ként is lehet belőle vmi, de nekem sokkal ink tűnik LDE-nek.
sok helyen írják hogy őt hoznánk, nem sok mindent tudok ugye a prospectekről így megkérdem milyen pick lenne?Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
28. Bjoern Wernersok helyen írják hogy őt hoznánk, nem sok mindent tudok ugye a prospectekről így megkérdem milyen pick lenne?
több mint 12 éve
Egy kis 120% szubjektív draft előtti találgatás by me:denversports.blog.hu/2013/04/24/denver_broncos_draft_beharangozo
kicsit tökéletlen, kicsit hiányos, de magyar.
több mint 12 éve
Mennyi pénzed van rá?igazából inkább az érdekelne hogy honnan és hogy érdemes rendelni 😀NegritisoffTiszta cipővel.empty taxi
szezonkezdetre szeretnék egy miller mezt, hogy érdemes rámenni? 😀Negritis
több mint 12 éve
igazából inkább az érdekelne hogy honnan és hogy érdemes rendelni 😀offTiszta cipővel.empty taxi
több mint 12 éve
Colquitt is aláírta az RFA tendert...

több mint 12 éve
offTiszta cipővel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...