Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 483
Alex Smithnek muszáj lesz mutatni valamit az esti mérkőzésen. Eddig a védelem és ST megnyerte helyette a meccseket, de komoly sansz mutatkozik arra, hogy hazai pályán MI képesek leszünk ellenük is pontokat szerezni.
/*SEMMIT nem von le a KC védelem érdemeiből, de azért párszor backup QBval hozta őket össze a sors. Persze azt kell legyőzni aki szembe jön, de most egy az egyik legjobb idényét futó future HOF QBval hozza őket szembe a sors...*/
Szóval, captain checkdown, mit is tehetne:
 nfl.si.com/2013/11/14/alex-smith-kansas-city-chiefs-dwayne-bowe-all-22/

Browon meccs vége, 3 elkapó és a routejuk megjelölve, illetve Davis mint checkdown opció.
Kifejlődik a play:

Látható 2 töküres elkapó, Smith mégis Davist választja. 1st down megvan, meccs később megvan, de ezek azok a szituációk, amikor összehozhatna egy nagyobb playt, de nem meri vállalni a rizikót.
Nem véletlen, hogy Charlesnak van a legöbb elkapása az egész KCból. 47. Ott a liga egyik legjobb posession WR-e, mindössze 33 elkapással. Nem azért mert nem játssza üresre magát, lásd kép fent.

Pedig:

Ilyet a Broncosról is látni többször, egy crossing routtal helyet csinálni a vertikális passzjátéknak.
Az eredmény is hasonló, 2 védő kerül Bowe-ra -> üres ember

TD.

Ez lenne valahogy Reid elképzelése a támadásról, csak Alex Smithnek nem ez. Itt a probléma. Elnézve a Chiefs védelmét, nagy szerencsénk, hogy nem volt 1/1-et érő QB a drafton. Alex Smith sok dologra elég a Chiefsnek, de ellenünk - az eddig látottak alapján - már koránt sem biztos...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 765
azon agyalok hogy lefexek délután és 2kor kelek, vagy holnap felvételről nézzem-e 😀Negritis
Szerintem nem kérdés, csakis az első lehetőség adott, vagy egy harmadik, le se fekszel.Majd iskolában/munkahelyen kipihened magad. 😀xrace77
utolsó évem egyetemen 😀 és csak hétfőn reggel 8-11ig van órám (kivéve majd az egiyk ZH 😀) ezért nem ártana képbe lenni ergo a le se fexem kilőve ma is melóztam sajnos reggel 6kor keltem

a lefexemhez állok legközelebb csak F1et is nézni kéne D:Negritis
Így érthető.
Ez a hétfő reggeli tanóra/munkakezdés az amerikai sportok kedvelőinek a rémálma.
F1 kezdésig érdemes fennmaradni, 20:05-kor már úgyis alszol. :p , 02:30-ig kipihened magad.
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 157 — The Mathematician
azon agyalok hogy lefexek délután és 2kor kelek, vagy holnap felvételről nézzem-e 😀Negritis
Szerintem nem kérdés, csakis az első lehetőség adott, vagy egy harmadik, le se fekszel.Majd iskolában/munkahelyen kipihened magad. 😀xrace77
utolsó évem egyetemen 😀 és csak hétfőn reggel 8-11ig van órám (kivéve majd az egiyk ZH 😀) ezért nem ártana képbe lenni ergo a le se fexem kilőve ma is melóztam sajnos reggel 6kor keltem

a lefexemhez állok legközelebb csak F1et is nézni kéne D:

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Szerintem nem kérdés, csakis az első lehetőség adott, vagy egy harmadik, le se fekszel.Majd iskolában/munkahelyen kipihened magad. 😀
több mint 12 éve
azon agyalok hogy lefexek délután és 2kor kelek, vagy holnap felvételről nézzem-e 😀

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 13 237 — SB 50 Champion @ Grund
Injury report:
Doubtful: Champ
Questionable: Irving
Probable: Dreesen, Ayers, Franklin, Ihenacho, Justice, Kuper, PM, Ramirez, Julius Thomas, Trevathan, Walton, Webster, Welker

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 12 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Itt egy nagyon érdekes cikk a hétvégi meccs kapcsán, aki teheti olvassa el:
 www.milehighreport.com/2013/11/14/5102570/defense-wins-championships-offense-scores-points

Lényegében az örökös defense vs offense témáról szól a hétvégi meccs kapcsán.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
No, PM tegnap már edzett, igaz csak limited-re lett beírva, de legalább ott volt...

Egyedül Trevathan nem edzett, neki (is) szül a párja, szóval nem sérüléssel bajlódik... 😊

Champ azt nyilatkozta, hogy gyógyul a lába, de nem elég gyorsan, kétlem, hogy pályára lép vasárnap...

több mint 12 éve
Hangolódjunk a hétvégére! :p

😕)
több mint 12 éve
PM ma nem edzett és Ayers se, előbbi valszeg a bokája miatt, utóbbinak a felesége a szül a napokban... 😊

Viszont edzett Champ és Ihenacho is, Irving viszont csak kondícionáló munkát végzett... 😊

Úgy látszik Mr. Bowlen a #301-et is ugyanúgy várja, mint a az első 300-nál tette... 😊

több mint 12 éve
futottba még moreno vezet? 😀Negritis
Nem, most csak a második AP mögött... 😊StormST
Szégyen. 😊empty taxi
Az, bele kell húznia sürgősen, különben repül! 😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 374 — NFL bracket champion '26
Nem, most csak a második AP mögött... 😊StormST
Szégyen. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem, most csak a második AP mögött... 😊

több mint 12 éve
futottba még moreno vezet? 😀

több mint 12 éve
Bay-Bay lett az AFC Offensive Player of the Week... 😊

Megérdemelte, nagyot játszott... 😊

NFL Receiving Leaders: (TDs -- note: 3 Broncos)
1 Jimmy Graham 10
2 Wes Welker 9
2 Demaryius Thomas 9
2 Julius Thomas 9
2 Calvin Johnson 9

😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 374 — NFL bracket champion '26
Egy érdekes cikk Manning védelméről a Chiefs ellen:  www.hubarkush.com/2013/11/12/broncos-shun-ploy-of-max-protection-for-manning/a6982zd/?page=1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A 13. heti Chiefs elleni meccs átkerült 19:00-ről 22:25-re.
Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy ez lesz a sportvs közvetítés.
Erős leszek és ellenállok a kísértésnek. 😉
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 140 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az ominózus cikk ugyanis azt írta, hogy Hali régebben a Denver ellen (évi kettő meccs) 2-3 sacket ért el, de tavaly (sérülten, Crennel 4 man rush és ebből nulla DL pass rush miatt duplázva) kettő meccsen nem ért el sacket. Vagyis tehát akkor a többi év és meccs sztornó=Clady nullázza Halit, mert rájött miként kell. Clady azt mondta erről, Hali továbbra is életveszélyes blitzer.ulpianus
Milyen cikkről is van szó? Nem találok semmi utalást cikkre, pedig már a Chiefs topicba is átnéztem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Gyors vagyok, mint a villám, itt is van a 10. heti Power ranking-em. Elérhető a szokott helyen: NFL Power Rankings by Peterk2005.peterk2005
Wohoo! Celeb lettem 😀
Mint az előző héten is, most is szép munka, thx 😊
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én csak jeleztem ha megfognák Halit akkor még ott van Justin is 😊Janek
Szét offolunk itt mindent ELNÉZÉST! Cserébe beteszek egy KC fikázó videóklippet ha megtalálom, a meccsre írták. Mindjárt.
Szóval a legojbb az amit mondasz. Mert Hali többek közt attól veszélyes idén, hogy nem lehet csak őt figyelni, mint évekig. Hanem sok a túltöltött blitz, teljes blitz, késleltetett másod blitz is. (Másik, hogy Halinak nem a sack száma a félelmetes az "csak" elit (10-15), hanem a QB siettetés+QB hit, ami a szokásos 60-70 fölé megy néha (egyszer volt majdnem 90!, ugye 16 meccsről beszélünk).

Tessék a klip (nem túl igényes rap szöveg, de elmegy):

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Én csak jeleztem ha megfognák Halit akkor még ott van Justin is 😊

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
És akkor még ott van Houston ... érdekes lesz mit talál ki Sutton....
Az nem kérdés,hogy valamit a D oldalon kell csinálni,hogy valahogy kevés ponton tartsák PM-et, különben Alex sosem hoz össze 30 pontot...Janek
Igazából ott van Hali is. Az ominózus cikk ugyanis azt írta, hogy Hali régebben a Denver ellen (évi kettő meccs) 2-3 sacket ért el, de tavaly (sérülten, Crennel 4 man rush és ebből nulla DL pass rush miatt duplázva) kettő meccsen nem ért el sacket. Vagyis tehát akkor a többi év és meccs sztornó=Clady nullázza Halit, mert rájött miként kell. Clady azt mondta erről, Hali továbbra is életveszélyes blitzer.
Mindenesetre a lényeg, hogy a Broncos védelméért felelős edzők nem akkora állatok mint a cikk a szerzője, és bizony komolyan fogják venni Halit. Nem egy valóban tavaly érdekesen alakuló statisztikára fognak hagyatkozni, hanem a mutatott játékra, és felehetően valós játékerőre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
És akkor még ott van Houston ... érdekes lesz mit talál ki Sutton....
Az nem kérdés,hogy valamit a D oldalon kell csinálni,hogy valahogy kevés ponton tartsák PM-et, különben Alex sosem hoz össze 30 pontot...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 140 — The only discipline that lasts, is self discipline
pass protectionben viszont egyre inkább érződik Clady hiánya.
Black_Adder
Természetesen érződik Clady hiánya, de ennek ellenére (ami engem is meglepett!) mind engedett sack-ben, ill. QB hit-ben is 2. az OL. Csak a Detroit kapott kevesebb sacket, mint mi, ill. QB hit-ek terén pedig csak a SD áll jobban. (de ez mind csak statisztika 😀 )akike
Manning évekig játszott gyenge/közepes (időnként botrányos) fal mögött Indy-ben, és akkor is lényegében minden évben őt sackelték a legkevesebbet. Ezért magukból a számokból nem érdemes kiindulni, mert nála nem úgy jelentkezik a nyomás, mint másnál. PM alkalmazkodik a helyzethez és hamarabb dob. De ezzel csökken is a sikeres passz aránya. (Nem véletlen, hogy nyomás alatt neki esik egyik legnagyobbat a QB ratingje. Nem nyel sacket - ami nem mutatható ki a ratingben - hanem a sikeress passz aránya romlik - ami viszont igen.)

Ezzel együtt az OL egyáltalán nem rossz, sőt, kifejezetten jó. De azért amíg Clady évek óta megette reggelire Hali-t, Clark nem fogja tudni, neki Hali túl jó. (Nemcsak neki, a liga LT-i zömének egyébként.)

szerk.: Storm megelőzött. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
pass protectionben viszont egyre inkább érződik Clady hiánya.
Black_Adder
Természetesen érződik Clady hiánya, de ennek ellenére (ami engem is meglepett!) mind engedett sack-ben, ill. QB hit-ben is 2. az OL. Csak a Detroit kapott kevesebb sacket, mint mi, ill. QB hit-ek terén pedig csak a SD áll jobban. (de ez mind csak statisztika 😀 )akike
Jó, ebben az is benne van, hogy PM gyorsan passzol és jól menekül, de azért nyomás érezhetően nagyobb lett Clady kiválása óta...