Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
az egyetlen komoly hiány a keretben szerintem is az OL Depth (nyílván még az emlegetett MLB - de azt jól megoldjuk)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Ez felveti a vezetők felelősségét is. Nem hiszem el, hogy nincs a piacon egyetlen guard sem. Ennél rosszabb nem lehet...burzumPedig nincs olyan aki jelentős upgrade lehetne Ramirezhez képest. Szezon előtt kellett volna megoldani. Itt megjegyzem, h ha Clady dőlne ki, az még neagyobb katasztrófa lenne. 0 azaz 0 OL depthünk van...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
burzum
155
Na megnéztem a meccset én is. Gratula a csapatnak, jól nyomjuk. Talán nincs komoly sérülés sem.Az egyetlen bosszúságom, hogy Ramirez katasztrófa. Nem is értem, hogy lehet NFL játékos az ilyen.
A futásaink fele úgy kezdődött, hogy a futónak LoS-3 yardon el kellett kezdenie táncolni, hogy kikerülje a RG helyén érintetlenül betörő védőt. Ezen kívül legalább 2 sack is arról a környékről jött, és egy csomó pressure. Sem passzban, sem futásban nem képes egy rendes teljesítményre.
o.k., hogy nem a RG a világ legfontosabb posztja, de ez az ember képes sokmindent elb*szni ott is.
Ez felveti a vezetők felelősségét is. Nem hiszem el, hogy nincs a piacon egyetlen guard sem. Ennél rosszabb nem lehet...
több mint 12 éve
Manning csinálhat bármit te akkor is a negatívumokat fogod keresni a játékában? 😊Peyton meg nyugodtan dobálhatja a pickeket, ha így is nyerünk. 😛xrace77Raiders ellen...nem Texans vagy NE ellen...JC6
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Szerintem inkább a mezőnyben dobjon INT-t, mint a redzone-ban, ami direktben pontvesztést okoz, az ok másodlagos... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
A Texans vagy NE ellen nem is dobott INT-et. 😊Peyton meg nyugodtan dobálhatja a pickeket, ha így is nyerünk. 😛xrace77Raiders ellen...nem Texans vagy NE ellen...JC6
(Amúgy komolyra fordítva, ha már szóba jött, ilyen INT-et mint tegnap, dobjon csak. Mármint izé... dehogy dobjon. 😊 Csak arra gondolok, hogy az ilyen dobások kockázatát megéri vállalni. A labdának volt értelme, ha jól megdobja, és a védő nem csinál nagy playt, akkor TD. Pech, most nem jött be, rövid is volt és a védő is nagyon jól helyezkedett. Van ilyen.
A fontos, hogy olyan INT-eket ne dobjon mint a megelőző Tampa meccsen, vagy az Atlanta ellen dobottak, mert azok már eleve rossz döntések is voltak.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Peyton meg nyugodtan dobálhatja a pickeket, ha így is nyerünk. 😛xrace77Raiders ellen...nem Texans vagy NE ellen...
több mint 12 éve
hát még Casselnek vagy Sancheznek idén 😀RZ O# : LOLTebownak magasabb volt az INT%a 😕Black_Adder
Peyton minden meccsen fog INT-et dobni?JC6
de sztem ne kezdjük megint 😛
több mint 12 éve
RZ O# : LOLTebownak magasabb volt az INT%a 😕
Peyton minden meccsen fog INT-et dobni?JC6
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Peyton minden meccsen fog INT-et dobni?JC6Karrier átlagban minden 3TD-re jut neki 1 INT. Idén is pont 30-10-zel áll. 😊 Szvsz továbbra is ez arány várható
több mint 12 éve
Eredményközvetítőt kihagytam, inkább vízszintesen néztem. 😊Komolyabb meccsre számítottam, de nem rajtunk múlott. Egy percig sem éreztem veszélyben a W-t.
Prater ma hibátlan volt (extrém hosszút nem kellett rúgnia),talán túl lesz a hullámvölgyön. 😊
Peyton meg nyugodtan dobálhatja a pickeket, ha így is nyerünk. 😛
több mint 12 éve
remélem nem, legalábbis ha a POba nem dob akkor már jó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
RZ O# : LOLPeyton minden meccsen fog INT-et dobni?
több mint 12 éve
Trindon Holliday still the only undefeated NFL player - 5-0 w/ HOU & 8-0 w/ DEN
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nálam egy törött ébresztő bánta hogy figyelmeztetni próbált a meccsre 😕
több mint 12 éve
Nem sokan voltatok az eredménykövetőben. Mindenesetre aki nem csak a szájtépést hagyta kiBlack_AdderFelhúztam az órát és becsülettel odaültem a meccs elé, de az eredménykövetőre már nem maradt erőm. Sőt, bevallom férfiasan a meccset is inkább néztem, mint láttam. 😊 Alig aludtam a héten, és amúgy se vagyok jól mostanában, így tíz perc ülve bólogatás, majd felriadás, eredmény konstatálás, pár perc meccs, majd jött az újabb bólogatós ciklus. Valamire még a 4. negyedből is emlékszem, de a végeredményt a neten néztem meg miután az egyik bólogatós ciklusom után Ricsi helyett valami ismeretlen műsor fogadott.
Lényeg, hogy nyert a csapat, a meccset meg majd bepótolom a hétvégén torrentről.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Felébredtem félidőben, nagy nehezen találtam rádió stream-et (asszony aludt 😀), de ott már sok érdekesség nem történt... 😀
több mint 12 éve
Nem sokan voltatok az eredménykövetőben. Mindenesetre aki nem csak a szájtépést hagyta ki, hanem a meccset is, az se maradt le nagy izgalmakról. 1 driveban vezetést szereztünk, aztán többé nem adtuk ki a kezünkből. 1× támadhattak a fordításért a 2. félidőben, ennyire futotta tőlük, peidg a védelmük igazából szépen helyt állt, de megint jött a gayderfootball a 3000 yard büntetéssel, így nem is lehet...+ Von Miller is just Von Miller
+ Trevathan több lehetőséget kapott a szokottnál Woody hiányában, és nagyon jól játszott. A draft stealje Bronco szempontból
+ Moreno megint jól játszott, Ball alig pár snappet van pályán. Már csak azt nem értem miért volt eddig inaktív...
+ PM rekordjait már nem is tudom követni, kicsit lassíthatna 😛
+ Bailey 52INTnél tart. Nem rossz...
+ Eddig 5-0 a divízió, de szép is lenne, ha hoznánk az utolsót is a KC ellen...
- Manny Ramirez is just Manny Ramirez. Kuper please get better
- Az első félidőben 3× sackkelték Manninget. Ugyanakkor +, hogy a 2. félidőben egyszer se. DA tartogatott nekünk némi meglepetést, de félidőben kielemeztük, onnantól biztonságban volt a 18 milliós bébi.
- Doom teljesen észrevétlen volt. Kicsit halványulni látszik a passrush, amiből elsősorban az ő része hiányzik. Most is volt sok pressure, sok holding Von ellen, de csak egyetlen egy sack.
- RZ offense
több mint 12 éve
azért vicces h az előzetesen agyonfélt sorsolás azért a végén kiderült h annyira mégse vészesMondjuk az is benne van, h a szezon előtti kérdőjelek pozitívan sültek el.
nyílván ebbe benne van a KC összeesése szezon előtt, a Raiders védelmének betlije, Norv Turner állása, Cam Newton rookie wallja és a bounty botrány is
de sokkal jobban szereplünk mint az elvárás volt, ennek örülökNegritis
- PM nyaka rendben (kopp-kopp)
- a DC váltás nem járt visszaeséssel
- a tavaly feltűnő játékosok nem estek vissza
és jöttek új felfedezettek, akikre senki nem számított (Carter, Hollyday, ...)
Viszont azért láttuk hz előzetes strength of schedule-nek mennyi értelme van. Jövőre majd biztos, megint jön, h mennyire hyper durva, aztán majd kiderül h mégse. Persze ez a jobb forgatókönyv, amikor előzetesen sétagaloppnak tűnik, és ahhoz képest derül ki, h mennyire kemény, az rosszabb 😊
több mint 12 éve
Fasza, Kuper-t áttették probable-ből questionable-re a bokája miatt, remélem tud majd játszani...
több mint 12 éve
Stylee
480
😊
több mint 12 éve
Moreno lesz a kezdő rb?Styleeremélem , Hillman nem alkalmas még rá
Ball meg ball 😒
több mint 12 éve
Stylee
480
Moreno lesz a kezdő rb?
több mint 12 éve
azért vicces h az előzetesen agyonfélt sorsolás azért a végén kiderült h annyira mégse vészesnyílván ebbe benne van a KC összeesése szezon előtt, a Raiders védelmének betlije, Norv Turner állása, Cam Newton rookie wallja és a bounty botrány is
de sokkal jobban szereplünk mint az elvárás volt, ennek örülök