Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Szerintem meg, az egész azért van, mert meg akarunk tartani valakit erre a 2 esztendőre, akire adott körülmények között nem lett volna hely. Ilyen mondjk Kuper szvsz...(egyébként én úgy értelmezem, hogy ez az 5-5 milla eddig is benne volt a szerződésben valahogy, csak a lebontásán változtattunk)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 343 — SB 50 Champion @ Grund
Megkezdődtek az OTA-k, méghozzá egy teljesen új edzőpályán, ami pont időkre lett készen.

Hiányzók: McGhee, Clady
Jelen van, de nem öltözött be: Quinton Carter, Walton, Quan Smith, Kuper

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Azt olvastam valahol még az első hírek idején, hogy az volt az indok, hogy kicsit jobban járjon a csapat 2014-ben PM esetleges sérülése idején, mivel azzal, hogy idén átment az orvosin a 2014-es fizuja garantált lett...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
btw első lépés a caphell felé, h hátrébb tologatjuk a pénzt a szerződésen belül, hosszú távon ilyenből csak rosszul lehet kijönni... Máris 2015-re és 2016-ra is van deadmoney-nk, ha PM nem tölti ki a szerződését... Ráadásul én kicsit se lepődnék meg, ha 2014 után visszavonulna, ha nyerünk addig SB-t...Black_Adder
Szvsz kicsit más azért most a történet, bár az alap megközelítéseddel egyetértek. De az a helyzet, hogy 2015-től várhatóan jelentősen megnő majd a cap space, a következő 1-2 évben viszont "szorulni fog a hurok", mert meg kell kötni pár fontos szerződést, ahol 2-3-4 milla is számíthat. Clady esetében, pl. egy második franchise tag kb. pont ennyivel (2.5 milla) kerülne többe, mint idén. Szóval én ezt nem látom önmagában veszélyesnek. Az lenne a veszélyes, ha a jól kereső játékosok többségének backloaded szerződéseket kezdene Elway az orra alá tolni. Abból pár éven belül tényleg gond lehetne..

Akike: Biztos, hogy nem átstruktúrálásról van szó, hanem arról amit Black Adder linkelt. Az átstruktúráláshoz bizonyos időnek el kell telnie, és az tuti, hogy egy öt éves szerződést (még, ha az feltételeket is tartalmaz) nem lehet egy év után átstruktúrálni. Szerintem még jövőre se lehet majd. Manning paycutra szerintem max. az utolsó két évében van esély. (Ha szükség lesz rá, szvsz Manning belemegy.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
2,5 milliót nyertünk, ez is valami, bár igazán sokat nem ér, komoly játékost ennyiből nem hozol. Bár ha ennek egy részét Clady szerződésajánlatára rátesszük emelésként, az talán hatásos lehet... 😛

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Csak jó fej ez a Manning báttya 😊
 www.milehighreport.com/2013/5/19/4346278/peyton-mannings-contract-restructure-provides-cap-relief-in-2013-2014

szerk:
A lényeg: 17,5 milla '13 és '14, valamint 21,5 '15-ben és '16-ban. 2,5 milla dead money, ha kivágjuk.akike
Nem rajtunk vagy Manningen múlt, hanem a ligán, ha jól értelmezem ezt:
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/05/19/mannings-contract-doesnt-change-leagues-treatment-of-it-does/

btw első lépés a caphell felé, h hátrébb tologatjuk a pénzt a szerződésen belül, hosszú távon ilyenből csak rosszul lehet kijönni... Máris 2015-re és 2016-ra is van deadmoney-nk, ha PM nem tölti ki a szerződését... Ráadásul én kicsit se lepődnék meg, ha 2014 után visszavonulna, ha nyerünk addig SB-t...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Csak jó fej ez a Manning báttya 😊
 www.milehighreport.com/2013/5/19/4346278/peyton-mannings-contract-restructure-provides-cap-relief-in-2013-2014

szerk:
A lényeg: 17,5 milla '13 és '14, valamint 21,5 '15-ben és '16-ban. 2,5 milla dead money, ha kivágjuk.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát furcsa lesz látni Freeney-t, miközben PM életére tör, méghozzá két meccsen is.........

több mint 12 éve
Demaryius Thomas az első Broncoként a 68. az NFL top100 player 2013 visszaszámlálásban.
 www.nfl.com/top100/2013#video=0ap2000000169203Black_Adder
Kíváncsi leszek milyen WR-ek lesznek előtte, meg persze, hogy hány Bronco...

több mint 12 éve
Nos megszületett az ajánlatunk Woodsonnak, aki azért kivárja a keddi egyeztetést a Raiders-szel. De állítólag eddig mi vagyunk az egyetlen csapat eddig, akik veterán minimum fölött kínáltak neki...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Demaryius Thomas az első Broncoként a 68. az NFL top100 player 2013 visszaszámlálásban.
 www.nfl.com/top100/2013#video=0ap2000000169203

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Egyszer már lenyilatkozta a kezdeti contender duma után, hogy már nem csak contender érdekli...

A mostani Raiders valóban nem emlékeztetheti nagyon arra, amit annó itthagyott, viszont Reggie McKenzievel a GBből ismerik egymást, ami plusz lehet. Emellett valóban szempont lehet akár az is, h az eredeti csapatánál zárja le a karrierjét. Nálunk vszeg több játékidőhöz is jutna, bár nem vágom annyira a Ti S szitutokat...ez is lehet szempont. Mindezekkel együtt úgy gondolom Ti vagytok a favoritok, mert győztes csapatban jobban eshet a levezetés is és azért egy potenciális SB run komoly motiváció lehet...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Annyit szerintem explicit is kijelentett, h nem akar rebuilding elején/közepén álló csapatba menni. Nálam a raiders beleesik ebbe a kategóriába...Black_Adder
Ez igaz, de nem lehet tudni mennyire szeretne visszatérni az első csapatába. Bár ez a Raiders már nyomokban sem nagyon hasonlít arra a csapatra, de ki tudja. Lehet tetszik neki a fekete mez, és a csilivili színáradatból már elege van. Sajnos így a narancs színű mezzel nem segítünk a helyzeten 😕

több mint 12 éve
Szerintem a másik két csapat csak azzal tud velünk konkurálni, hogy 2 évet ajánl Woodsonnak. Az idei szezonra szerintem mi ajánljuk neki a legtöbbet, plussz a másik két csapattal még a PO sem lesz meg, úgy pedig nehézkes lesz SB-t nyerni. Ha pedig SB győzelem lenne a célja, akkor nem értem minek tökölünk még annyit 😊 Jó, a pénz nagy úr, és a 2 tuti jobb mint az 1, de volt elég éve megszedni magát a ligában 😊flzoli
Woodsonnak van már gyűrűje.empty taxi
Igen tudom, de a 2 jobb mint az 1 😊

Remélem legyőzi nosztalgikus honvágyát, és nem a Raidershez firkant alá. A Panthers szerintem nem opció. Meg lennék lepve ha ott kötve ki végül.
AFC West lesz a célállomás szerintem, csak kérdés melyik része

több mint 12 éve
Annyit szerintem explicit is kijelentett, h nem akar rebuilding elején/közepén álló csapatba menni. Nálam a raiders beleesik ebbe a kategóriába...

több mint 12 éve
Woodson azt mondta az egész offseason-ben, hogy játszani akar, mindegy hogy hol vagy mennyiért. Most, hogy több lett a jelentkező, most kezdték rebesgetni, hogy inkább contender-hez menne. Majd kiderül, hogy mi a fontosabb neki... 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Szerintem a másik két csapat csak azzal tud velünk konkurálni, hogy 2 évet ajánl Woodsonnak. Az idei szezonra szerintem mi ajánljuk neki a legtöbbet, plussz a másik két csapattal még a PO sem lesz meg, úgy pedig nehézkes lesz SB-t nyerni. Ha pedig SB győzelem lenne a célja, akkor nem értem minek tökölünk még annyit 😊 Jó, a pénz nagy úr, és a 2 tuti jobb mint az 1, de volt elég éve megszedni magát a ligában 😊flzoli
Woodsonnak van már gyűrűje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem lenne jó garantáltat adni a 2. évre is, anélkül viszont gyakorlatilag egyértelműen 1 éves szerződés lenne, és Woodson se hülye, vagy ha ő mégis, az ügynöke akkor se...
Na de ha 2013-ra 2× annyi garantált lenne, mint azt gondolná, akkor meg lehet győzni...
Raiders és Panthers most az ellenfelekBlack_Adder
Oakland az homecoming lenne nála, 2 év alatt meg a Panthers is lehet PO csapat.
btw állítólag a Giants is beszállt a buliba.

Én továbbra is a Brocnost választanám a helyében 😛 😀

több mint 12 éve
Posztelemző rovat

DT

Sylvester Williams
kor: 24
tapasztalat: R

Mint az idei top pickünk, már sokat beszéltünk róla. Látszik mi az a szerep, amit neki szánnak (belső nyomás), s erre egyrészt szükség volt, másrészt Sly megfelelő ember rá. 1. körös pickkel 10 year startert kell húzni, Williamsben minden adott, h beváltsa ezeket a reményeket. 3 technic DT. Nickelben biztosan fent lesz, de megküzdhet a kezdő szerepért is.

Terrance Knighton
kor: 26
tapasztalat: 4

JDR rendszerbe illeszkedő, 330 fontos nagy darab 2 gap DT. JDR alatt Jacksonvilleben is jó volt, aztán más sémában megbukott, így olcsón megszerezhettük. Bannan helyét veszi át, s könnyen lehet h így zsinórban a 2. évben cserélődik le a DT páros annak ellenére, h egyik tagjára se panaszkodtunk...

Kevin Vickerson
kor: 30
tapasztalat: 7

Tavaly paycut után maradt, merthogy csak csereként számítottunk rá. Erre kezdő lett, s fel is nőtt a feladathoz. Megkapta hát a nagyobb pénzt, s lehet h most meg elveszti helyét a kezdő 11-ben... Elsősorban basedownoknál reménykedhet a játékidőért, legalábbis inkább a futás elleni védekezés tartozik az erényei közé. Knightonnal szép nagy hústömeget alkotnának ott középen, nem sok minden férne el közöttük...

Mitch Unrein
kor: 26
tapasztalat: 3 //A Broncos honlapon 3-mat írnak neki NFL tapasztalatnak, de pont most kapott ERFA tendert, szóval pontosan 2 olyan éve van, ami beleszámít...

Rotációs DT. Én nagyon könnyen azonosulok az ilyen "ismeretlen" játékosokkal, akik esetleg combine meghívót se kapnak, utána mégis élnek a lehetőséggel ha pályára kerülnek. Unrein pontosan ilyen játékos, s volt néhány emlékezetes megmozdulása a védelemben is, pl, övé volt a hurry Von Miller INT return TD-je előtt, és ő gyűjtötte össze a fumble-t az ellenfél 2 yardosán Von Miller egyik sackje után. Emellett FBként is bevetettük, sőt még egy TD-t is szerzett Mannig passzából. Ez összességében nem jelenti azt, hogy nagyon jó DT lenne, de tény egy kis Colorado-i faluból jőve, a liga egyik legerősebb védelmében tudott szerephez jutni, s csinált néhány dolgot, ami miatt emlékszünk rá, s nekem ennyi elég, hogy a kedvenc játékosaim közé kerüljön...

Sealver Siliga
kor: 23
tapasztalat: 1

A mérete megfelelő a JDR védelembe, a tehetsége viszont nem biztos, h meg van hozzá. Unreinnal küzdhet roster helyért, a vesztes pedig mehet PS-be. A párharc favoritja nálam nem Siliga...

Romney Fuga
kor: 24
tapasztalat: R

Camp body.

több mint 12 éve
Nem lenne jó garantáltat adni a 2. évre is, anélkül viszont gyakorlatilag egyértelműen 1 éves szerződés lenne, és Woodson se hülye, vagy ha ő mégis, az ügynöke akkor se...
Na de ha 2013-ra 2× annyi garantált lenne, mint azt gondolná, akkor meg lehet győzni...
Raiders és Panthers most az ellenfelekBlack_Adder
Szerintem a másik két csapat csak azzal tud velünk konkurálni, hogy 2 évet ajánl Woodsonnak. Az idei szezonra szerintem mi ajánljuk neki a legtöbbet, plussz a másik két csapattal még a PO sem lesz meg, úgy pedig nehézkes lesz SB-t nyerni. Ha pedig SB győzelem lenne a célja, akkor nem értem minek tökölünk még annyit 😊 Jó, a pénz nagy úr, és a 2 tuti jobb mint az 1, de volt elég éve megszedni magát a ligában 😊

több mint 12 éve
Passrush Profile: Von Miller
 www.profootballfocus.com/blog/2013/05/16/pass-rusher-profile-von-miller/

Strength: Inside Pass Rush
Egy edgereushernek sem volt ennyi pressure belülről, mint Millernek//Ugyanakkor óriási fejlődést mutatott outside passrushban //számokkal, nem grade-del alátámasztva
Weakness: None
Az egyedüli passrusherstat, amiben nem top20 az az unblocked pressures //Összesen 12, viszont abból 11 sack/hit!
Chief Victim: Jeremy Clary
Ezzel (is) nehéz vitatkozni, annak ellenére, h pff, de ez nem jelenti azt h a liga jobb tackle-jei ellen ne szerepelt volna jól. Most valamilyen szinten erre válaszul, mindenki elkezdte a falat erősíteni. ///A Fisher vs Miller párharc mindenképp izgalmasnak ígérkezik. Bár...
Troublesome Opponent Eric Winston
... pont az elődje ellen voltak a legnehezebb pillanatai. //Szóval meglepő ugyan, de olyan nagyon sokat nem veszít ezzel...
Future Prospects
Komoly kérdés, h tud-e még fejlődni, hisz még csak a 3. éve jön, a tavalyi szezonja után viszont nehéz lenne olyat modnani amiben jobb lehet mint passrusher
És Doom hiányában nagyobb figyelmet kaphat az ellenféltől is.

Hát ja, kb így látom én is, szerintem nem is mint pass rusher fog főleg fejlődni idén. Az esetek 1/4-ben nem is passrushra ment, szvsz azokban a szituációkban fogja felülmúlni tavalyi szereplését. Ami a passrushingot illeti, könnyen lehet h Doom néklül még el is marad a tavalyi számaitól, de azok nem is olyan számok, amiket egészséges minden évben rendszeresen hozni...

több mint 12 éve
Raiders és Panthers most az ellenfelek

több mint 12 éve
Woodson szerződés nélkül távozott, de úgy spekulálnak, hogy ez még nem a történet vége...Black_Adder
Azt olvastam, hogy állítólag 2 éves szerződést akar és ezért nem lett meg egyből simán a szerződés...

több mint 12 éve
Woodson szerződés nélkül távozott, de úgy spekulálnak, hogy ez még nem a történet vége...

több mint 12 éve
Hmm, így leírva látva néhány dolgot gyorsan revidiáltam is magamban.

Szerintem Holliday lesz a 5th WR, esetleg egy 6. WR beférhet valamelyik RB kárára. //Persze mint WR nem lenne soakt a pályán, de mivel h ő tud elkapni is, most feleslegesnek tűnik Caldwell/Orton/Robinson helye a rosteren.
Most látva a teljes névsort Paintert mégis be tenném a bubble-be, Kuper majdnem biztosan repül, s Garlandnak G-ként se bizots h össze fog jönni a roster...
Nálam Bradley helye se biztos, de inkább DL-t tudnék mondani helyette, az 5 LB meg elég kevés lenne, mindenestre Malik Jackson küzdhet valakivel, pl Quannal, aki simán lehet h PUPon kezdi, akkor is ha egészséges lenne

Rahim Moore 100% h kezdő FS, s ezt sok csapat is elfogadná, nem az a csendben fejlődgető játékos, hanem tavaly kifejezetten jó teljesítményt mutatott annak ellenére h hatalmas rookie mistakekel fejezte be.
Ha jön Woodson, akkor ő SS lesz, s vagy Tony Carter vagy Adamas repül. Carternek sokan örülnének, mert már tavaly bizonyított nickelben, szóval azonnal használható játékos, és van még benne fejlődési potenciál. Mike Adams rutinjára kevésbé van szükség, jelenleg fontosabb, h ő a legjobb SS a keretben, ami azonnal borulna, ha jönne Woodson.

Mintha Brewerre is írták volna, h akár az O-ban is játszhatna, ha nagyon kéne, szóval nem elképzelhetetlen, h csak 8 OL-lel vágunk neki a szezonnak, csak valószínűtlen.

Biztosan lesz meglepetés cut, s megszakadhat az UDFA sikerszéria...