Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 044 — we almost always almost win
Nos a hátra levő 3 meccsnek egyetlen, de nagyon fontos tétje van. A pecc előtt kell végezni összetettben, mert Bostonban semmi esélyünk, de a MileHighon esetleg meglephetjük őket.

Texans: 11-2 Colts, Vikings, @Colts
Patriots: 10-3 49ers, @Jax, Phins
Broncos: 10-3 @Ravens, Clowns, Chiefs
Ravens: 9-4 Broncos, Giants, @Bengals

Következő fordulóban sok dolog eldől. Mert ha akkor nem előzünk, akkor soha, viszont nekünk is az a legnehezebb a hátra lévő meccsek közül. A 1st round by annyira nem is érdekes, szerintem ennyi sérülttel akár a Texanst is megverhetjük, de idegenben a Pats, tuti bukó. Manningnek nem megy a nagy hidegben (mondjuk nálunk se lenne melege), a védelemnek rossz a match up, a legerősebb és legjobb formában lévő csapat...
Egyébként innen a Texans se fog 2-t bukni szvsz, és tiebrakert bárki ellen veszítjük. Ha vasárnap kikapunk, akkor a Ravens ellen is, és 4. seed...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 589 — The Mathematician
meg kéne fogni a Ravens-t de hogy zsinórba bukjanak 3at :s

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de azon 😀
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Idén sokszor volt szó turnoverekről, és azok jelentőségéről. Utánanéztem hogy is áll a csapat pillanatnyilag, és ezeket találtam:

1. Az idényben eddig a pozitív, egál és negatív turnover mutatós meccsek száma rendre 4-5-4, azaz 4 pluszos, 5 egál és 4 negatív.
2. A pluszos mérleg: 3-1.
3. Az egálos mérleg: 5-0.
4. A negatív TO-s mérleg: 2-2.
5. Örömteli, hogy az első 5 héten volt a 4 negatív TO mérlegű meccsből 3. Azóta csak a Cincy ellen volt egy negatívos (1-2) meccs, de azt is sikerült nyerni.
6. Az egyetlen meccs, amit egálnál jobb TO mutatóval elveszített a csapat, az a 3. heti Houston meccs volt. Ami bíztató, hogy mind a védelemben mind a támadósorban történtek javulások azóta. Az offense kevesebbet droppol (azon a meccsen nagyon sok drop volt), a védelem javulását pedig nem kell részleteznem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
má alapozás volt és azért írtam el a neveket 😀
de a lényeg nem hiszem h azon volt 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?Negritis
JC6 mérges PM-re és kész. Az okokat már elmondta, de ki is lehet találni. 😀 És ki mást is szidhatna, itt nincs értelme azon vitázni, hogy Brady kiégett-e vagy sem. 😀

Megjegyzem, ahogy az idény elején kinézett, számomra már az is csoda, hogy csak ő fakkolja kitartóan PM-et, ha nem hoz minden meccsen 140-es ratinget, meg nem veri egyedül agyon az egész NFL-t. 😉 (Indirekt köszönet a többieknek. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most NE vagy Panthers? 😀
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
...Negritis
Ha nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...JC6
és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?Negritis
JC6 azt el fogja nézni PM-nek, mert egyszerre két csapat ellen küzdött. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 068 — StuG Life
...Negritis
ezt a meccset megnézném, nfl rekord forced fumble egyenesen át a következő szezonba 😊

több mint 12 éve
...Negritis
és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...Negritis
Ha nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 545 — "Young and hungry is dangerous."
Egy jól elkapott pillanat.

😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ennek ellenére azt tartom, hogy a legtöbb csapatban min. 10 defense játékos és min. 6 offense játékos többet tud hozzátenni a sikerhez. (Elismerem, hogy ez nem egy mérhető fogalom, hogy hozzátenni a sikerhez, de talán érződk, hogy mire gondolok).burzum
A pozíciós értéke bár nem is a meghatározóak közé tartozik, de ennél azért szerintem kicsivel több.

Nem a legtökéletesebb példa, de ha van egy csapat, ahol minden egyes poszton átlagos játékos szerepel, akkor melyik poszton cserélnéd ki az átlagos játékost ligaelitre, hogy a legnagyobb hatást érd el? Bár a right pozíciós értéke nem túl magas, de nem tudnék 5-6 védőnél többet elé helyezni.
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 781 — 毎日何かを学ぶ
összesen 5-6 meccsre gondoltam 😀(fránya diszgráfia+vakon gépelés) és mivel nem Broncos azokat se teljesen, de lehet h azért is voltam kritikusabb mer 'hagyományosan' szarok így csak a hibát láttam 😀

amúgy néztem azóta statisztikát és lehet h tényleg csak belenyúltam a lecsóba 😀 de Big Ban menekülési rátáját ismerve nekem az a 25+ sack is sokNegritis
A 25+ -t nem Ben kapta egyedül, hanem jócskán jutott belőle Charlie apónak és üvegtestűnek is.
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 781 — 毎日何かを学ぶ
Biztos volt olyan snap amikor 5-6 meccse Bennek nem volt 2,9-4,3 sec ideje a passzra csak 1,8-2,3 sec 😀
több mint 12 éve
összesen 5-6 meccsre gondoltam 😀(fránya diszgráfia+vakon gépelés) és mivel nem Broncos azokat se teljesen, de lehet h azért is voltam kritikusabb mer 'hagyományosan' szarok így csak a hibát láttam 😀

amúgy néztem azóta statisztikát és lehet h tényleg csak belenyúltam a lecsóba 😀 de Big Ban menekülési rátáját ismerve nekem az a 25+ sack is sok

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
én amit láttam idén belőlük (5-6 meccse) ott nem dolgoztak jól, nyílván a rengeteg sérülés miatt is van ezNegritis
Melyik meccs volt ez?
Rengeteg sérülés... Tavaly tényleg jutott minden fordulóra, de idén messze nem volt olyan vészes a helyzet, főleg nem 5-6 meccsel ezelőtt.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 552 — Lájkold a zsűrit!
Idén tényleg nem rossz a Steelers fal.
Ha OL-t akarsz ekézni arra a Cards, Packers, Jags, Chargers, Jets ötös a leginkább megfelelő. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
azért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnekNegritis
Lehet látni, de te gondolom nem láttad. Le vagy maradva egy szezonnal.vassadi
én amit láttam idén belőlük (5-6 meccse) ott nem dolgoztak jól, nyílván a rengeteg sérülés miatt is van ez

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
azért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnekNegritis
Lehet látni, de te gondolom nem láttad. Le vagy maradva egy szezonnal.
több mint 12 éve
azért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnek
ahhoz képest jó a kezdő O#, a gond h tényleg semmi depth

Manning csinálhat bármit te akkor is a negatívumokat fogod keresni a játékában? 😊mascherano
Egy ilyen kalibertől, aki ennyit megért a vezéreinknek, tökéletes játékot várok, INT nélkül az alapszakaszban, 300+ yrd, 4TD-vel tarkított PO meccseken, és SB győzelmet. Minden más mellébeszélés. JC6
ez az elvárás is mellébeszélés, mert ilyen nincs

több mint 12 éve
burzum Denver Broncos 155
o.k., hogy nem a RG a világ legfontosabb posztja, de ez az ember képes sokmindent elb*szni ott is.
burzum
A két OT után éppen a RG-t tartják a fal legnehezebben játszható posztjának. Pass rush ellen szinte mindig ő az, aki 1-1-ben marad az emberével.

sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.html DoM
Köszönöm, nagyon érdekes írás! Én ezt nem tudtam.

Ennek ellenére azt tartom, hogy a legtöbb csapatban min. 10 defense játékos és min. 6 offense játékos többet tud hozzátenni a sikerhez. (Elismerem, hogy ez nem egy mérhető fogalom, hogy hozzátenni a sikerhez, de talán érződk, hogy mire gondolok).
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
o.k., hogy nem a RG a világ legfontosabb posztja, de ez az ember képes sokmindent elb*szni ott is.
burzum
A két OT után éppen a RG-t tartják a fal legnehezebben játszható posztjának. Pass rush ellen szinte mindig ő az, aki 1-1-ben marad az emberével.

sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manning csinálhat bármit te akkor is a negatívumokat fogod keresni a játékában? 😊mascherano
Egy ilyen kalibertől, aki ennyit megért a vezéreinknek, tökéletes játékot várok, INT nélkül az alapszakaszban, 300+ yrd, 4TD-vel tarkított PO meccseken, és SB győzelmet. Minden más mellébeszélés.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 044 — we almost always almost win
Kuperrel: 6 meccs 4 sack
Ramirezzel: 7 meccs 15 sack

Szerintem nem kell levonnom a konklúziót...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear