Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Nos a hátra levő 3 meccsnek egyetlen, de nagyon fontos tétje van. A pecc előtt kell végezni összetettben, mert Bostonban semmi esélyünk, de a MileHighon esetleg meglephetjük őket.Texans: 11-2 Colts, Vikings, @Colts
Patriots: 10-3 49ers, @Jax, Phins
Broncos: 10-3 @Ravens, Clowns, Chiefs
Ravens: 9-4 Broncos, Giants, @Bengals
Következő fordulóban sok dolog eldől. Mert ha akkor nem előzünk, akkor soha, viszont nekünk is az a legnehezebb a hátra lévő meccsek közül. A 1st round by annyira nem is érdekes, szerintem ennyi sérülttel akár a Texanst is megverhetjük, de idegenben a Pats, tuti bukó. Manningnek nem megy a nagy hidegben (mondjuk nálunk se lenne melege), a védelemnek rossz a match up, a legerősebb és legjobb formában lévő csapat...
Egyébként innen a Texans se fog 2-t bukni szvsz, és tiebrakert bárki ellen veszítjük. Ha vasárnap kikapunk, akkor a Ravens ellen is, és 4. seed...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
meg kéne fogni a Ravens-t de hogy zsinórba bukjanak 3at :s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de azon 😀
több mint 12 éve
Idén sokszor volt szó turnoverekről, és azok jelentőségéről. Utánanéztem hogy is áll a csapat pillanatnyilag, és ezeket találtam:1. Az idényben eddig a pozitív, egál és negatív turnover mutatós meccsek száma rendre 4-5-4, azaz 4 pluszos, 5 egál és 4 negatív.
2. A pluszos mérleg: 3-1.
3. Az egálos mérleg: 5-0.
4. A negatív TO-s mérleg: 2-2.
5. Örömteli, hogy az első 5 héten volt a 4 negatív TO mérlegű meccsből 3. Azóta csak a Cincy ellen volt egy negatívos (1-2) meccs, de azt is sikerült nyerni.
6. Az egyetlen meccs, amit egálnál jobb TO mutatóval elveszített a csapat, az a 3. heti Houston meccs volt. Ami bíztató, hogy mind a védelemben mind a támadósorban történtek javulások azóta. Az offense kevesebbet droppol (azon a meccsen nagyon sok drop volt), a védelem javulását pedig nem kell részleteznem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
má alapozás volt és azért írtam el a neveket 😀de a lényeg nem hiszem h azon volt 😀
több mint 12 éve
és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?NegritisJC6 mérges PM-re és kész. Az okokat már elmondta, de ki is lehet találni. 😀 És ki mást is szidhatna, itt nincs értelme azon vitázni, hogy Brady kiégett-e vagy sem. 😀
Megjegyzem, ahogy az idény elején kinézett, számomra már az is csoda, hogy csak ő fakkolja kitartóan PM-et, ha nem hoz minden meccsen 140-es ratinget, meg nem veri egyedül agyon az egész NFL-t. 😉 (Indirekt köszönet a többieknek. 😊 )
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most NE vagy Panthers? 😀
több mint 12 éve
JC6 azt el fogja nézni PM-nek, mert egyszerre két csapat ellen küzdött. 😀és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?Negritis...NegritisHa nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...JC6
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ezt a meccset megnézném, nfl rekord forced fumble egyenesen át a következő szezonba 😊és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?Negritis...NegritisHa nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...JC6
több mint 12 éve
és ha ő mindent megtesz de a csapatból nem jön ki akkor mivan? teszem azt hoz 450 yardot 5 TD-t a pats ellen de Ball csinál öt fumblet amit visszahord a Panthers akkor is ő szerepelt le?...NegritisHa nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...NegritisHa nem nyer SB-t, nálam leszerepelt. Saját vélemény csak...
több mint 12 éve
Ennek ellenére azt tartom, hogy a legtöbb csapatban min. 10 defense játékos és min. 6 offense játékos többet tud hozzátenni a sikerhez. (Elismerem, hogy ez nem egy mérhető fogalom, hogy hozzátenni a sikerhez, de talán érződk, hogy mire gondolok).burzumA pozíciós értéke bár nem is a meghatározóak közé tartozik, de ennél azért szerintem kicsivel több.
Nem a legtökéletesebb példa, de ha van egy csapat, ahol minden egyes poszton átlagos játékos szerepel, akkor melyik poszton cserélnéd ki az átlagos játékost ligaelitre, hogy a legnagyobb hatást érd el? Bár a right pozíciós értéke nem túl magas, de nem tudnék 5-6 védőnél többet elé helyezni.
több mint 12 éve
összesen 5-6 meccsre gondoltam 😀(fránya diszgráfia+vakon gépelés) és mivel nem Broncos azokat se teljesen, de lehet h azért is voltam kritikusabb mer 'hagyományosan' szarok így csak a hibát láttam 😀A 25+ -t nem Ben kapta egyedül, hanem jócskán jutott belőle Charlie apónak és üvegtestűnek is.
amúgy néztem azóta statisztikát és lehet h tényleg csak belenyúltam a lecsóba 😀 de Big Ban menekülési rátáját ismerve nekem az a 25+ sack is sokNegritis
több mint 12 éve
Biztos volt olyan snap amikor 5-6 meccse Bennek nem volt 2,9-4,3 sec ideje a passzra csak 1,8-2,3 sec 😀
több mint 12 éve
összesen 5-6 meccsre gondoltam 😀(fránya diszgráfia+vakon gépelés) és mivel nem Broncos azokat se teljesen, de lehet h azért is voltam kritikusabb mer 'hagyományosan' szarok így csak a hibát láttam 😀amúgy néztem azóta statisztikát és lehet h tényleg csak belenyúltam a lecsóba 😀 de Big Ban menekülési rátáját ismerve nekem az a 25+ sack is sok
több mint 12 éve
vassadi
15 628
én amit láttam idén belőlük (5-6 meccse) ott nem dolgoztak jól, nyílván a rengeteg sérülés miatt is van ezNegritisMelyik meccs volt ez?
Rengeteg sérülés... Tavaly tényleg jutott minden fordulóra, de idén messze nem volt olyan vészes a helyzet, főleg nem 5-6 meccsel ezelőtt.
több mint 12 éve
Idén tényleg nem rossz a Steelers fal.Ha OL-t akarsz ekézni arra a Cards, Packers, Jags, Chargers, Jets ötös a leginkább megfelelő. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
én amit láttam idén belőlük (5-6 meccse) ott nem dolgoztak jól, nyílván a rengeteg sérülés miatt is van ezazért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnekNegritisLehet látni, de te gondolom nem láttad. Le vagy maradva egy szezonnal.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 628
azért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnekNegritisLehet látni, de te gondolom nem láttad. Le vagy maradva egy szezonnal.
több mint 12 éve
azért még így is örüljünk hogy életképes a falunk, lehet látni h a Steelers, Cards ... falak mit művelnekahhoz képest jó a kezdő O#, a gond h tényleg semmi depth
ez az elvárás is mellébeszélés, mert ilyen nincsManning csinálhat bármit te akkor is a negatívumokat fogod keresni a játékában? 😊mascheranoEgy ilyen kalibertől, aki ennyit megért a vezéreinknek, tökéletes játékot várok, INT nélkül az alapszakaszban, 300+ yrd, 4TD-vel tarkított PO meccseken, és SB győzelmet. Minden más mellébeszélés. JC6
több mint 12 éve
burzum
155
Köszönöm, nagyon érdekes írás! Én ezt nem tudtam.o.k., hogy nem a RG a világ legfontosabb posztja, de ez az ember képes sokmindent elb*szni ott is.A két OT után éppen a RG-t tartják a fal legnehezebben játszható posztjának. Pass rush ellen szinte mindig ő az, aki 1-1-ben marad az emberével.
burzum
sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.html DoM
Ennek ellenére azt tartom, hogy a legtöbb csapatban min. 10 defense játékos és min. 6 offense játékos többet tud hozzátenni a sikerhez. (Elismerem, hogy ez nem egy mérhető fogalom, hogy hozzátenni a sikerhez, de talán érződk, hogy mire gondolok).
több mint 12 éve
o.k., hogy nem a RG a világ legfontosabb posztja, de ez az ember képes sokmindent elb*szni ott is.A két OT után éppen a RG-t tartják a fal legnehezebben játszható posztjának. Pass rush ellen szinte mindig ő az, aki 1-1-ben marad az emberével.
burzum
sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manning csinálhat bármit te akkor is a negatívumokat fogod keresni a játékában? 😊mascheranoEgy ilyen kalibertől, aki ennyit megért a vezéreinknek, tökéletes játékot várok, INT nélkül az alapszakaszban, 300+ yrd, 4TD-vel tarkított PO meccseken, és SB győzelmet. Minden más mellébeszélés.
több mint 12 éve
Kuperrel: 6 meccs 4 sackRamirezzel: 7 meccs 15 sack
Szerintem nem kell levonnom a konklúziót...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear