Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Flacco 224yrd, T.Jackson 159yrd, Collins 93yrd, Schaub 168yrd, Hasselbeck 262yrd, Gabbert 109yrd, Kolb 272yrd, BRADY 190YRD!!!, Flacco 300yrd, Dalton 170yrd, Palko 167yrd, Dalton 135yrd, McCoy 209yrd, A.Smith 187yrd, Clemens 91yrd, S.Wallace 177yrd...Imponáló felsorolás, illeszkedik a sorba TT négy negyed alatt elért 236 yard-ja. 😉 Szegény Steelers Curtain 2.0! Innentől kezdve azért kell szurkolniuk, hogy ne ez a 316 yard és a 125,6 QB rating maradjon Tebow career high csúcsa, pont ellenük. 😊
Tim Tebow: 316/50/3TD.JC6
De ez már a múlt, nézzük a jövőt! A Pats ellen a QB-k eredményei:
Henne 30/49 416 yard, QB rating 93,6
Rivers 29/40 378 yard, QB rating 97,7
Fitzpatrick 27/40 369 yard, QB rating 92,6
Campbell 25/39 344 yard, QB rating 79,4
Sanchez 16/26 166 yard, QB rating 105,6
Romo 27/41 317 yard, QB rating 87,1
Roethlisberger 36/50 365 yard, QB rating 97,5
E. Manning 20/39 250 yard, QB rating 88,6
Sanchez 20/39 306 yard, QB rating 64,7
Palko 24/37 230 yard, QB rating 48,3
Young 26/48 400 yard, QB rating 80,2
Orlovsky 30/37 353 yard, QB rating 113,2
Grossman 19/32 252 yard, QB rating 92,2
Tebow 11/22 194 yard, QB rating 80,5
Moore 16/32 281 yard, QB rating 98,6
Fitzpatrick 29/46 307 yard, QB rating 60,7
TT elért yard-ban csak Sanchez egyik teljesítményét előzi meg, rating-ben jobban áll (a fumble ugye nem számít bele 😛 ).
A kivastagítottak ellen kaptunk ki. Hármójuk közül Manning teljesítménye hasonlít a leginkább Tebow-éra. Csak ő passzolt 2 TD-t, a Giants védelme pedig 20 ponton tartotta Brady-éket.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A pittsburghi polgármester tebowing-ol, fogadásból:😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Dawkins és Bruton nem edz...Bruton-nak be van gyulladva az achilles-e, már hetek óta bajlódik vele, állítólag nem rosszabbodott az állapota, csak elővigyázatottságból pihen ma, mert pont Dawkins sérülése miatt nagyobb a terhelése...
több mint 12 éve
Elkezdődött az első eheti edzés...Közben pár roster moove:
Larsen -> IR
D'Andre Goodwin: PS -> IR
WR Tim Toone -> PS
több mint 12 éve
úgy szűz mint amennyire britni spricc volt? 😀
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
má Gaga is ráizgult 😒NegritisAz semmi, állítólag kiszel tünci is kacsingat rá... 😀
több mint 12 éve
má Gaga is ráizgult 😒
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
szaba
10 553
Amíg nem lesz házas, lesz még pár ilyen.Egy kis OFF: http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ez-a-playboy-nyuszi-venne-el-szivesen-a-nfl-uj-sztarjanak-szuzesseget-kepek-2112110 :cool:ironroyfúj de rühellem az ilyen cikkeket..JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy kis OFF: http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ez-a-playboy-nyuszi-venne-el-szivesen-a-nfl-uj-sztarjanak-szuzesseget-kepek-2112110 :cool:ironroyfúj de rühellem az ilyen cikkeket..
több mint 12 éve
Egy kis OFF: http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ez-a-playboy-nyuszi-venne-el-szivesen-a-nfl-uj-sztarjanak-szuzesseget-kepek-2112110 :cool:
több mint 12 éve
oh, hogy van olyan 😊akkor majd nemsoká
jelenleg a Georsvin körtételt nyúzom 😀
több mint 12 éve
khm : Negri!!! 😀 nem vagyok cukorból szal ha becézni akarsz légyszi kérdezz előtte mit szabad 😛siget kérhetsz a sig kérő topicban.
amúgy nem figyeltem 😀 oda a fogadásra 😛
viszont ha vki csinálna nekem is egy siget megköszönném 😉
mondjuk akik miatt anno elkezdtem szurkolni a broncosnak már nincsenek itt 😕 : Cutler, Marshall, Elam , Lynch
de azért Doom-Prater-Tebow-Von újabb vonulat amit remélem megtartunk 😀
egyébként én se flame war miatt mondtam, és tényleg nagy napunk volt, viszont ha nincs akkor esélyünk sincs
viszont ez ugye a PO is itt tényleg bármi megesik 😀
jah és még 1 favicc 😀 : I want Champ to be champ! 😀Negritis
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
khm : Negri!!! 😀 nem vagyok cukorból szal ha becézni akarsz légyszi kérdezz előtte mit szabad 😛amúgy nem figyeltem 😀 oda a fogadásra 😛
viszont ha vki csinálna nekem is egy siget megköszönném 😉
mondjuk akik miatt anno elkezdtem szurkolni a broncosnak már nincsenek itt 😕 : Cutler, Marshall, Elam , Lynch
de azért Doom-Prater-Tebow-Von újabb vonulat amit remélem megtartunk 😀
egyébként én se flame war miatt mondtam, és tényleg nagy napunk volt, viszont ha nincs akkor esélyünk sincs
viszont ez ugye a PO is itt tényleg bármi megesik 😀
jah és még 1 favicc 😀 : I want Champ to be champ! 😀
több mint 12 éve
mivan Soldi megtértél? 😀Nem fogok belemenni, mert akkor megint flame-war lesz, de egyáltalán nem tértem meg és semmi meglepetés nem volt a játékotokban.
amúgy azért azt is tegyük hozzá hogy tényleg megleptük a Steelerst, mert nem számítottak rá hogy TT konzisztensen megdobja a dolgokat (ha azt nézzük megint menyni drop is volt mellé már monster stat) viszont Tomlin nyilatkozata meglepő és szimpatikus voltNegritis
Az egyedüli probléma, hogy Ike 10 meccsen engedett 210 yardot, vasárnap pedig ezt megtette egyetlen meccsen. Eddig is egy egyezett az idényben, eddig megoldotta sokkal jobb WR-ek ellen is, vasárnap nem. De kiben bízzál, ha nem a 2011-es szezon legjobb Steelers-védőjében? Pech, szar napja volt és ez kiesést eredményezett.
Viszont félreértés ne essék, megérdemeltétek a győzelmet, mert jobbak voltatok vasárnap!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Negro: fogadtam Soldival 😛 eddig a fórumon fogadásaim száma 4, győzelmeim száma 4 😀szaba: ne sértegess 😀
több mint 12 éve
szaba
10 553
JC: na hogy tetszik az új sigem? 😊SoldadosNem vok JC, de Dawkins kivehető onnan. 😛
több mint 12 éve
mivan Soldi megtértél? 😀amúgy azért azt is tegyük hozzá hogy tényleg megleptük a Steelerst, mert nem számítottak rá hogy TT konzisztensen megdobja a dolgokat (ha azt nézzük megint menyni drop is volt mellé már monster stat) viszont Tomlin nyilatkozata meglepő és szimpatikus volt
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JC: na hogy tetszik az új sigem? 😊Soldadosannyira, hogy ellopom 😀
több mint 12 éve
JC: na hogy tetszik az új sigem? 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jah.
több mint 12 éve
Igen.Gondolom az irányítók Steelers elleni statisztikáizolika26Flacco 224yrd, T.Jackson 159yrd, Collins 93yrd, Schaub 168yrd, Hasselbeck 262yrd, Gabbert 109yrd, Kolb 272yrd, BRADY 190YRD!!!, Flacco 300yrd, Dalton 170yrd, Palko 167yrd, Dalton 135yrd, McCoy 209yrd, A.Smith 187yrd, Clemens 91yrd, S.Wallace 177yrd...ez milyen felsorolás?davemayer
JC6 "Az alapszakaszban egyik csapat irányítója sem tudott ilyen teljesítményt nyújtani a Pittsburgh Steelers ellen."
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Gondolom az irányítók Steelers elleni statisztikáiFlacco 224yrd, T.Jackson 159yrd, Collins 93yrd, Schaub 168yrd, Hasselbeck 262yrd, Gabbert 109yrd, Kolb 272yrd, BRADY 190YRD!!!, Flacco 300yrd, Dalton 170yrd, Palko 167yrd, Dalton 135yrd, McCoy 209yrd, A.Smith 187yrd, Clemens 91yrd, S.Wallace 177yrd...ez milyen felsorolás?davemayer
http://insidehandoff.com/