Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
burzum Denver Broncos 155
Srácok, tud valaki abban segíteni, hogy hogyan nézheném meg a meccset anélkül, hogy fizetnem kelljen érte? Ismertek olyan oldalt, ahol csak youtube-szerűen meg lehet nézni, vagy le kellene valahogy töltenem?

Előre is nagyon köszönöm!
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 343 — SB 50 Champion @ Grund
Nos, hála az égnek meglett a W, nagyon bíztam benne, hogy ezt a sérülésektől kicsit megtizedelt Steelers-t ezúttal is el tudjuk kapni! 😊

Pár gondolat:
++++ A sokat szapult OL: szerintem nagyon nagyot játszottak, PM két sack-et szedett be, egyet Moreno miatt, egynél meg ő osztotta el rosszul az embereket. Ezeken kívül viszont szinte mindig volt ideje vagy passzolni, vagy egy esetben menekülni. Azt nem mondom, hogy a futások tökéletesen mentek, de azért nagy baj ott se volt szerintem...
+ Az elkapó gárda: jó route-ok, elég biztos kezek, sok yard after catch, mind a WR-ek, mint a TE-k részéről...
+ PM: jó volt, jobb, mint amit vártam, de amíg nem hagyták no huddle-ben támadni, addig csak a tingli-tangli ment kevés eredménnyel.
(+) Moreno: remélem jót tett neki a TD, meg úgy alapból nem játszott rosszul, bármikor inkább ő legyen a pályán, mint Ball...

+- Porter: kb. 3 negyedet átaludt, de a végén javította a hibákat pár szép védekezéssel és a pick six-el, most ennyi elég volt, Brady vagy Rodgers ellen lehet, hogy kevés lenne...

- Fegyelmezetlenségek a védelemben, főleg a secondary-ben. OK, hogy nem ért oda időben a pass rush, de azért nem kéne üresen vagy laza őrizetben hagyni a WR-eket pár másodperc után...
- TE elleni védekezés: nah az még mindig nincs, Mays és Woody továbbra is hígfos coverage-ben...
- Miss tackle hegyek: főleg Mays a felelős idén is ebben a kategóriában, de azért Adams se kullog nagyon messze mögötte. Figyelni kéne, mert így bajok lehetnek egy jobb futó ellen...
- Fox: tökelten volt, a 4&1-re be kellett volna dobni a chalenge-et, kis sarkítással bukhattuk volna rajta a meccset, pedig tisztán nem volt meg BB-nek...

Más: rohadt gyorsan egyezzenek ki a rendes bírókkal, mert ezek a helyettesek ritka szarok. Nem figyelnek, hogy mikor hányan vannak fent, nem veszik észre a challenge flag-et, teljes play-eket hagynak végigmenni presnap szabálytalanságok után, véletlen sisak-sisak elleni ütközésért 15 yard-ot adnak... AGYRÉM!!!!!!!!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 661 — The Mathematician
sajna nem látam a mecset mer ma hosszú napom van a suliba, de még a nap folyamán pótlom 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
...mert ő tud NYERNI, ahogy azt tavaly is többször bebizonyította, hiába a rossz statisztikák... 😊StormST
Akkor Vince Young is elit? Kezdőként - ha jól emlékszem a számra - a meccsei 65%-át nyerte. Ez alig rosszabb arány, mint Brady vagy Manning aránya.

Amögött a "meccseket nyer a csapatnak" mögött azért sok fokozat lehet a két véglet között. (A két véglet ugye az, hogy ő nyeri a csapatnak és az, hogy a csapat nyeri neki).

Ezzel együtt, ha PM idejötte nem eredményez a következő 3-4 évben legalább 2-3 PO-t és egy "PO long run"-t, akkor én is amondó vagyok, hogy PM denveri korszaka már nem lesz elit.peterk2005
két véglet? 1 vége van a dolognak, a Win. Én személy szerint ezt a drasztikus váltást nem értem (nem vagyok "szagember"), de Tebow bármilyen lányosan is engedi el a labdát, hiába van egy meccsen 8 passzkísérlete mindössze, de nyerni tud a végén a 4. negyedben. És valahol csak ez számít nem? A győzelem.Amadeus91
Mondjuk pont PM híres arról, hogy a 4. negyedben dönti el a meccset, és nyeri meg a csapatnak... 😊 Erre is van a "híres" mondása, hogy az, hogy a 4. negyedben a legjobb voltam, csak azt jelenti, hogy az előtte levő 3-at elcsesztem... 😊😊

Nyerni fogunk ma! 😉
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
két véglet? 1 vége van a dolognak, a Win. Én személy szerint ezt a drasztikus váltást nem értem (nem vagyok "szagember"), de Tebow bármilyen lányosan is engedi el a labdát, hiába van egy meccsen 8 passzkísérlete mindössze, de nyerni tud a végén a 4. negyedben. És valahol csak ez számít nem? A győzelem.Amadeus91
Én nem beszéltem Tebow-ról, hanem általában arról a teóriáról, hogy a win mindent igazol. Ha úgy lenne, hogy csak a W számít és a körülmények nem, akkor Vince Young is elit QB lenne. Jobb a W/L mutatója, mint Tebownak. Szerinted elit? Jobb, mint Tebow? Na ugye, hogy nem csak az számít. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Hopp...

Kiraktuk Hanie-t!!! (Siliga jött fel)

Nagyon biztosak lehetünk PM-ben, csak két QB maradt a keretben...

Spóroltunk 1,25 misit (1 misi garantált fizu + 250k roster bónusz, bár lehet, hogy a hét elején visszahozzuk...

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
...mert ő tud NYERNI, ahogy azt tavaly is többször bebizonyította, hiába a rossz statisztikák... 😊StormST
Akkor Vince Young is elit? Kezdőként - ha jól emlékszem a számra - a meccsei 65%-át nyerte. Ez alig rosszabb arány, mint Brady vagy Manning aránya.

Amögött a "meccseket nyer a csapatnak" mögött azért sok fokozat lehet a két véglet között. (A két véglet ugye az, hogy ő nyeri a csapatnak és az, hogy a csapat nyeri neki).

Ezzel együtt, ha PM idejötte nem eredményez a következő 3-4 évben legalább 2-3 PO-t és egy "PO long run"-t, akkor én is amondó vagyok, hogy PM denveri korszaka már nem lesz elit.peterk2005
Nem értem mit nem értesz. Ők végig élték az egész szezont, végig figyelték Tebowt és a csapatot és úgy döntöttek ők most akarnak nyerni amire PM-el nagyobb esély van ennyi.
És Tebow akármennyire is tud nyerni NE átgázolt rajta és Denverben úgy döntöttek nekik több kell.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169

két véglet? 1 vége van a dolognak, a Win. Én személy szerint ezt a drasztikus váltást nem értem (nem vagyok "szagember"), de Tebow bármilyen lányosan is engedi el a labdát, hiába van egy meccsen 8 passzkísérlete mindössze, de nyerni tud a végén a 4. negyedben. És valahol csak ez számít nem? A győzelem.
több mint 13 éve

Győzelem és győzelem között is van különbség... 😊

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline

Ezzel együtt, ha PM idejötte nem eredményez a következő 3-4 évben legalább 2-3 PO-t és egy "PO long run"-t, akkor én is amondó vagyok, hogy PM denveri korszaka már nem lesz elit.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Az elit szerintem onnantól elit, hogy meccseket nyer a csapatnak. Máskülönben csak simán egy jó QB lehet maximum. Egy ócska csapatból csinál egy jobbat. Vagy lehet fordítva is, a csapat miatt tűnik jónak, pedig csak átlagos.

Csak aztán persze az idő megszépítí az emlékeket, és 20 év múlva vígan mesélik majd mondjuk a Falconsnál, hogy igen, emlékeztek arra a Matt Ryan-ra, akivel 10+ meccsen veretlenek voltunk hazai pályán, hűűű micsoda nagy spíler volt. Pedig jelenleg olybá tűnik, hogy ő is csak egy "jó" QB.

(Más kérdés, hogy egy ilyen jóért Jacksonvilleben embert áldoznának 😊 ) flzoli
ezen a gondolatmeneten továbbmenvén, akkor Tebow elit? Amadeus91
Igen, ez alapján a gondolatmenet alapján szerintem Tebow lehet, ismétlem LEHET elit, ha adnak rá neki esélyt, mert ő tud NYERNI, ahogy azt tavaly is többször bebizonyította, hiába a rossz statisztikák... 😊

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az elit szerintem onnantól elit, hogy meccseket nyer a csapatnak. Máskülönben csak simán egy jó QB lehet maximum. Egy ócska csapatból csinál egy jobbat. Vagy lehet fordítva is, a csapat miatt tűnik jónak, pedig csak átlagos.

Csak aztán persze az idő megszépítí az emlékeket, és 20 év múlva vígan mesélik majd mondjuk a Falconsnál, hogy igen, emlékeztek arra a Matt Ryan-ra, akivel 10+ meccsen veretlenek voltunk hazai pályán, hűűű micsoda nagy spíler volt. Pedig jelenleg olybá tűnik, hogy ő is csak egy "jó" QB.

ezen a gondolatmeneten továbbmenvén, akkor Tebow elit? Amadeus91
Ez volt valaha is kérdéses?

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169

ezen a gondolatmeneten továbbmenvén, akkor Tebow elit?
több mint 13 éve
Csak statisztika, de azzal a "fos secondary-vel" ligaelső lett pass defense-ben a csapat. A számoktól elvonatkoztatva, összességében nagyon rendben volt az a secondary, inkább a futás elleni védekezés az, amiben a korábbi évekhez képest kissé visszaestünk.vassadi
A statisztikával az a baj, hogy nem tükrözi azt, hogy kik ellen játszottatok. Tavaly összesen 2 olyan alapszakasz meccsetek volt, ahol liga élmezőnybe tartozó passz-offense ellen kellett védekezni (Houston, Pats). Az utánuk következő legjobbak (Cincy, Texans) már erősen közepesek, és a schedule kb. 60%-ában pedig a liga leggyengébb pass offensei voltak az ellenfelek.

Szóval a számok nem tükrözik a valódi erőt. Te ismered jobban a csapatot, de kívülről, az alapján a pár meccs alapján, amit a tavalyi idényben ill. a preseasonban láttam, nekem is időnként bizonytalannak tűnt az a secondary. Valamiért az embernek van egy olyan érzése, hogy a védelem túl van a zenitjén. Persze ez csak egy érzés, nem sokat jelent.

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
😀
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
a secondary ugyanakkora fos mint tavaly. Ike taylor a legjobb CB-jük, akiből konkrétan bohócot csinált Demaryius Thomas egymaga.Black_Adder
Ezt most olvastam vissza. Csak statisztika, de azzal a "fos secondary-vel" ligaelső lett pass defense-ben a csapat. A számoktól elvonatkoztatva, összességében nagyon rendben volt az a secondary, inkább a futás elleni védekezés az, amiben a korábbi évekhez képest kissé visszaestünk. Egy rossz napja, mint amilyen Ike-nak volt a tavalyi meccs, pedig bárkinek lehet, pechünkre ez pont a PO-ban esett meg.
több mint 13 éve
Szerintem ilyenkor a szezon előtt csak a korábbi élmények és a tűzhöz közelebb lévők power ranking-jei alapján, meg persze megérzésből lehet tippelni. Nálunk meg főleg cinkes a helyzet ugyebár, nálunk jön a leggyökeresebb változás és ehhez pont egy bivaly erös schedule párosul. Én idén is optimistán tippeltem, mert ha PM nem válik be, akkor borul minden, de én csak akkor mondom azt, hogy bevált és megérte, ha 10-6 vagy jobb eredmény jön ki, mivel a 9-7 vagy a 8-8 nálam még PO-ba éréssel együtt se igazolná, hogy megért 18 misit, még ezzel a schedule-el se...

több mint 13 éve
Elolvastam a meccs tippjeiteket az idei évre. Nagyon érdekes. 😊 Miközben tulajdonképpen összességében a tippem nekem is valami hasonló, meccsekre lebontva nagyon meglepett, hogy jópár olyan meccs van, amit ti biztos W-re vettetek, én meg tartok tőle, és fordítva. Úgy látszik az ember nem csak "tudományosan", az ellenfél rosterek erejét elemezve tippel, hanem erősen benne vannak az előző évekből szerzett élmények is. Akik ellen korábban ment, azok ellen könnyebben beírja a W-t, a mumusok ellen meg akkor is aggódik az L miatt, ha esetleg nem kéne.

több mint 13 éve
Egyetértünk. Az elit attól elit, hogy miatta nyer többet egy csapat. Ryan szerintem sem ilyen, ahogy pl. Flacco sem. Ők jó QB-k, de nem elitek. Az elit az Brees, Brady, Manning, Rodgers. Eli-on, BigBen-en lehet polemizálni, ők olyan is-is kategória szerintem. Van érv amellett, hogy elitek, de azt is el tudom fogadni, hogy csak "nagyon jó"-k.

több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com

(Más kérdés, hogy egy ilyen jóért Jacksonvilleben embert áldoznának 😊 )

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Mondj egy olyan elit QB-t az elmúlt harminc évből, amelyik a divíziója végén bukdácsolt a csapatával.peterk2005
Archie Manningempty taxi
Ő nem az elmúlt 30 évben játszott 😊 Nem véletlenül írtam ezt a harminc évet, régen a foci azért még más volt. Ezzel együtt is, tulajdonképpen az egész modern foci történelemben talán ő volt az egyetlen aki elit QB-ként egész pályafutását gyenge csapatban töltötte. Mondhatni, a szabályt erősítő kivétel. 😊
peterk2005
84-ben vonult vissza, benne van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mondj egy olyan elit QB-t az elmúlt harminc évből, amelyik a divíziója végén bukdácsolt a csapatával.peterk2005
Archie Manningempty taxi
Ő nem az elmúlt 30 évben játszott 😊 Nem véletlenül írtam ezt a harminc évet, régen a foci azért még más volt. Ezzel együtt is, tulajdonképpen az egész modern foci történelemben talán ő volt az egyetlen aki elit QB-ként egész pályafutását gyenge csapatban töltötte. Mondhatni, a szabályt erősítő kivétel. 😊

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
A játékosok megválasztották a kapitányokat...

O#: Manning és Kuper (McGahee helyettesíti)
D#: Champ és Doom
ST: WoodyStormST
Woody lett a második Bronco Floyd Little után aki az első 5 évében teamcaptain tudott lenni.

Lehet h csak az én szegénységi bizonyítványom, de engem meglepett, h Elway sem. Gondolom vagy rookieként nem lett az, vagy a valamilyen szinten csalódást keltő első szezonja után nem kapta meg a bizalmat a csapattársaktól.
Woodytól ez azért is nagy szó, mert ő ugye UDFA volt...

Doom egyébként először részesül ebben a megtiszteltetésben.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Mondj egy olyan elit QB-t az elmúlt harminc évből, amelyik a divíziója végén bukdácsolt a csapatával.

peterk2005
Archie Manning

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most kicsit provokatívan, csak a gyengét leírva, én úgy látom, hogy átlag alattiak a safetyk, gyenge a nickelback, D.J. cseréi gyengék, Mays átlag alatti, sovány a DT-depth, Beadles-Walton-Franklin rosszak, és amiben talán a leginkább eltér a véleményem az itteni konszenzustól: szerintem (bár elismerem, hogy jó a depth) gyenge a WR-sorunk, nincs No. 1. célpont, egyetlen top25-ös WR-ünk sincs.burzum
Én máshogy nézem a csapat lehetőségeit. Azt is tudom, hogy elfogult vagyok, hiszen elsősorban PM fanként vagyok itt, nem pedig a Denver miatt, de egyérszt én minden korábbi csapatomat is egy játékoson keresztül szerettem meg, másrészt nem mindegy? 😊 (Az a "minden korábbi" konkrétan 2 csapatot jelent az elmúlt 25-28 évben, a 49-eseket Montana miatt, majd a Colts PM miatt. A Denver még túl új történet, úgyhogy arról majd 3-4 év múlva nyilatkozhatok. 😊)

Szóval a csapat esélyei: Persze, szakmailag biztos az a tuti, hogy az ember lebontja posztokra, és hasonlít, mérlegel. De én egyszerűbben közelítem meg a kérdést. Az amerikai foci egy olyan játék, ahol a QB szerepe kiemelt. Ha van egy elit QB-d, akkor szinte automatikusan playoff esélyes vagy. Lehetsz máshogy is, de így szinte biztosan. Mondj egy olyan elit QB-t az elmúlt harminc évből, amelyik a divíziója végén bukdácsolt a csapatával. Nem nagyon lehet ilyent mondani. Most is, idén is, az elitbe sorolt QB-k kivétel nélkül olyan csapatban játszanak, akik PO-ba is juthatnak.

Szóval minden azon fog múlni, hogy PM mennyire lesz az a PM, akit ismertünk. Ha megközelíti a korábbi önmagát, akkor a csapat a PO-ért fog harcolni, és jó eséllyel be is jut. Ha nem, az egészen más történet. Ebben a tekintetben az idei csapat más, mint a tavalyi, mert annak a jelentősége, hogy egyéb posztokon milyen a roster, némileg csökkent. Gyűrűt persze nem lehet rossz csapattal nyerni, de ha van egy elit QB-d, akkor képes lehetsz ellensúlyozni egy gyengébb secondary-t, egy rosszabb falat, gyenge futójátékot, nem létező pass-rush-t, stb. Mindet egyszerre nyilván nem, de ha bizonyos csapatrészek nem működnek jól, azt elviseli a csapat. Ha viszont nincs elit QB-d, akkor mindennek klappolnia kell, különben elbuksz.

A számok nyelvére fordítva: PM vezetésével a Colts az elmúlt 12 évben 11-szer az első tízben volt a pontszerzést tekintve. Zömében ezen belül is az első háromban-ötben. Még 2010-ben is ott voltunk, amikor fél csapattal és egy leépülő rosterrel mentünk neki a szezonnak. (Ahhoz képest a mostani Denver roster egy csodacsapat.) A 12 év alatt egyetlen év volt, amikor nem voltunk a tízben, ez 2008, amikor PM megsérült, és volt egy gyatra első fél szezonja. Na, akkor visszaestünk pontban, ha jól emlékszem egészen a 12 helyig. Botrány. 😊

Lényeg a lényeg: Ha PM egészséges lesz, akkor a tavalyi 15 körüli pontátlag helyett lesz 25+ körüli pontátlagunk. Plusz, a támadósor meccsenként néhány perccel többet fog a pályán tölteni. Ergo a védelem meg ennyivel kevesebbet. Ha ez alatt a kevesebb idő alatt nem fog 10 ponttal többet kapni átlagban mint tavaly, akkor már jobb lesz a csapat. Kérdés, hogy a brutális schedule, a keményebb ellenfelek tudnak-e ennyit - meccsenként 8-10 pontot - rontani a védelem teljesítményén? Azok alapján, amit a csapatot ismerők itt a topicban leírtak, szerintem ennek relative kicsi a valószínűsége. Én inkább azt olvastam ki, hogy a tavalyihoz hasonló teljesítmény most is benne van a védelemben. Akkor pedig eldőlt a kérdés. 😊

(A SB, a gyűrű más tészta, én csak a divízió esélyekről beszéltem most.)