Denver Broncos
Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) September 25, 2020
OUT: Drew Lock (shoulder), Davontae Harris (hamstring)
DOUBTFUL: Phillip Lindsay (toe)
QUESTIONABLE: Jerry Jeudy (ribs)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Kölcsönhatás...Meg ugye ahhoz kellene egy olyan D is, aki kivédekezi az utolsó drive-ban a 4&7-et... 😀Hát az szerintem nem mostanában lesz. Én perpill elképzelni se tudom, mikor fognak engedni újra 60-70ezres tömegeket meccsekre. 😕Nem.. Én arra vágyom, hogy megszűnjön a korlátozás... Újra lehessen TD után kiugrálni, meg mindenféle idióta jelmezek, maszkok,,, hogy a zsúfolásig teli stadion üvöltse: in-com-plete a negyedik negyed utolsó drive-jánál, amikor kivédekezzük a negyedikéshetet és megnyeri a D a partyt...Hát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
bárcsak lenne egy ilyen CB-nk az aktív rosteren 😕
Negritis
Zalán
roberto23
Zalán
roberto23
somoskovig
"I love this sport. I hate this sport."
Meg ugye ahhoz kellene egy olyan D is, aki kivédekezi az utolsó drive-ban a 4&7-et... 😀Hát az szerintem nem mostanában lesz. Én perpill elképzelni se tudom, mikor fognak engedni újra 60-70ezres tömegeket meccsekre. 😕Nem.. Én arra vágyom, hogy megszűnjön a korlátozás... Újra lehessen TD után kiugrálni, meg mindenféle idióta jelmezek, maszkok,,, hogy a zsúfolásig teli stadion üvöltse: in-com-plete a negyedik negyed utolsó drive-jánál, amikor kivédekezzük a negyedikéshetet és megnyeri a D a partyt...Hát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
roberto23
Zalán
roberto23
Köszi, akkor jól rémlett. 😀edition.cnn.com/2020/09/08/us/denver-broncos-fans-stadium-spt-trnd/index.htmlHát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
roberto23
Negritis
Hát az szerintem nem mostanában lesz. Én perpill elképzelni se tudom, mikor fognak engedni újra 60-70ezres tömegeket meccsekre. 😕Nem.. Én arra vágyom, hogy megszűnjön a korlátozás... Újra lehessen TD után kiugrálni, meg mindenféle idióta jelmezek, maszkok,,, hogy a zsúfolásig teli stadion üvöltse: in-com-plete a negyedik negyed utolsó drive-jánál, amikor kivédekezzük a negyedikéshetet és megnyeri a D a partyt...Hát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
roberto23
Zalán
„History is a set of lies agreed upon.”
Nem.. Én arra vágyom, hogy megszűnjön a korlátozás... Újra lehessen TD után kiugrálni, meg mindenféle idióta jelmezek, maszkok,,, hogy a zsúfolásig teli stadion üvöltse: in-com-plete a negyedik negyed utolsó drive-jánál, amikor kivédekezzük a negyedikéshetet és megnyeri a D a partyt...Hát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
roberto23
edition.cnn.com/2020/09/08/us/denver-broncos-fans-stadium-spt-trnd/index.htmlHát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
roberto23
Hát ha jól tudom vasárnap már korlátozott számban, de lesznek. Bár most sehol nem találtam erről semmit, de mintha rémlene, hogy pár napja twitter-en olvastam. 😀www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Zalán
www.youtube.com/watch?v=cPKKR3ZmJbEÉn már csak nézőknek a lelátókon is örülnék...
Negritis
Ha jól tudom abban változott, hogy korábban a játékos dönthette el, hogy mit csinál, kvázi free agent volt. Ha kapott egy másik csapattól ajánlatot, akkor szabadon cuccolhatott és mehetett. A saját csapatnak még elsőbbsége se volt, a játékos akkor is szabadon dönthetett, ha a saját csapat is ajánlott neki szerződést, hogy megtartsta. Most néhány (2? 4?) játékosnál a klubnak elsőbbsége van, akit megvéd, az nem mehet más csapathoz. Azt hiszem még rosterre sem kell emelni a játékost ehhez, de ez nem biztos. (A pénzügyi oldalát sem ismerem, hogy anyagilag mi a helyzet, kell-e többet fizetni, ha kell mennyivel, stb.)Nem. Én úgy tudom hogy eddig mind a 10 játékosra úgy volt, hogy ha valaki vitte volna, akkor saját csapata rosterre emelve "megvédhette"
peterk2005
annyi hogy ha valakit psbe szánt a csapat előtte waivelni kellett, és a waiverről bárki felszedhette mielőtt psbe került volna.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Elvesztem már ebben, Bausby akkor most szerződtette van rosteren ugye? Locke promotálása megvan. Kicsit pazarlásnak érzem a 4 QB spotot, azt az undrafted futógyereket akit gyémántnak mondanak meg addig hagyjuk ps-ben amíg valaki el nem viszi...nem tudom pontosan hogyan változtak a PS szabályok, de normál körülmények között, amikor valaki vinné, még akkor is megmenthetjük. Ha tényleg gyémánt meg is tesszük, ha csak a szokásos mindenki akit mi hozunk HOFer, akkor nem.
Cruyffista
Elég nagy számban mennek IR-re az emberek ahhoz hogy elbírjon 4QB-t, aztán ha Bortles megtanulja a playbookot nyilván megy vissza Rypien PS-be, ha meg visszatér Lock, akkor Bortles is nyilván megy vissza az FA-ra. Vagy a Covidos PS szabályok alapján akár PSbe. Szerintem egyik se ártalmasabb hogy pár hétig rosteren van (Rypien esetében ez valszeg 1 hét), minthogy tavaly 15 hétig cipeltük a questionable státuszú Callahant... Lock fejlődése szempontjából meg az az 1 meccs is fontos lehet amivel többet játszhat, ha 2 hét alatt visszatér (az IR min 3 hét)
Ja és persze vasárnap úgyis megint lesérül majd a 2-3 legjobb kezdőnk, hogy szabaduljon fel néhány hely
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Elvesztem már ebben, Bausby akkor most szerződtette van rosteren ugye? Locke promotálása megvan. Kicsit pazarlásnak érzem a 4 QB spotot, azt az undrafted futógyereket akit gyémántnak mondanak meg addig hagyjuk ps-ben amíg valaki el nem viszi...Bausby roster, Locke szintén.
Cruyffista
A futót eddig mindig "megvédtük" (lehet már két/négy játékosnál ilyet csinálni), szal sehova sem megy a psből.
DeShawn Williams promótálását rebesgetik az utolsó üres posztra.
Azt is látni kell, hogy itt Suttont leszámítva 3-5 hetes IR-ek helyére hozunk most játékost, ergo 3-5 hét múlva ki kell őket újra vágni és ott elég könnyen el lehet claimelni a jobbját.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
QB-bol sosem elég. 😀Ahh, mindjárt más 😀Best of all time = Boat. 😊Bortles hivatalosan is leigazolva.Bortlesról ezek a hajós/vitorlás emojik, ezek honnan jönnek, mi a sztorijuk?
Per league source
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) September 24, 2020
QB Blake Bortles has officially signed with the Denver Broncos and will available to be on the practice field today
iktriad
The ⛵️ has arrived. #BeatTheBucs pic.twitter.com/xgGc9PkOlb
— Denver Broncos (@Broncos) September 24, 2020
Általános Doktor
iktriad
Am Rypient is aktiváltuk, így jelenleg 4 QB van rosteren, egyben hétvégén valszeg Rypien lesz a backup.
Általános Doktor
Amúgy gondolom úgyis csak hétvégén lesz backup Rypien, szerintem bőven elég lett volna meccsnapra aktiválni PS-rol, és akkor nem foglalna ő is egy roster helyet.
Ahh, mindjárt más 😀Best of all time = Boat. 😊Bortles hivatalosan is leigazolva.Bortlesról ezek a hajós/vitorlás emojik, ezek honnan jönnek, mi a sztorijuk?
Per league source
QB Blake Bortles has officially signed with the Denver Broncos and will available to be on the practice field today
iktriad
Általános Doktor
iktriad
Am Rypient is aktiváltuk, így jelenleg 4 QB van rosteren, egyben hétvégén valszeg Rypien lesz a backup.

Best of all time = Boat. 😊Bortles hivatalosan is leigazolva.Bortlesról ezek a hajós/vitorlás emojik, ezek honnan jönnek, mi a sztorijuk?
Per league source
iktriad
Általános Doktor
Szerkesztette: iktriad
Bortles hivatalosan is leigazolva.Bortlesról ezek a hajós/vitorlás emojik, ezek honnan jönnek, mi a sztorijuk?
Per league source
iktriad

és mi mivel érdemeltük ki? 😀Brandon Allen is kezdett itt tavaly, szóval 1-2 meccset jósolok neki is. Megérdemelné.Bortles hivatalosan is leigazolva.pályát fog látni valaha itt? kevésbé hiszem
Per league source
iktriad
Zalán
iktriad
Brandon Allen is kezdett itt tavaly, szóval 1-2 meccset jósolok neki is. Megérdemelné.Bortles hivatalosan is leigazolva.pályát fog látni valaha itt? kevésbé hiszem
Per league source
iktriad
Zalán
Bortles hivatalosan is leigazolva.pályát fog látni valaha itt? kevésbé hiszem
Per league source
iktriad
Per league source
www.milehighreport.com/2020/9/24/21453247/week-2-film-room-broncos-steelers
Szerkesztette: Általános Doktor