Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Fasza. Sutton baromi nagy veszteség. De itt a lehetőség Jeudy és Hamler előtt. Lock kapcsán remélem inkább a 2hoz lesz közelebb.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Broncos’ WR Courtland Sutton has a torn ACL, as @RapSheet and @JamesPalmerTV also reported.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 21, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Eredmények...Igen...Sutton ACL-szakadás sajnos. :/
Sutton out az egész szezonra
Lock minimum 2, maximum 6 hét
Dre'Mont Jones legalább 3 hét
DeMarcus Walker és DeVontae Harris pending, még nincs eredményük
Cruyffista
több mint 5 éve
Eredmények...Sutton out az egész szezonra
Lock minimum 2, maximum 6 hét
Dre'Mont Jones legalább 3 hét
DeMarcus Walker és DeVontae Harris pending, még nincs eredményük
több mint 5 éve
Ja ok, köszi.Sajnos ez egy teljesen másik sérülés ami meccsen belül alakult ki. Végig csinálta az egész offseasont, edzett a héten, a térdéről semmi rosszat nem írtak emlékeim szerint. Ami miatt kérdéses volt a játéka az hasonló vállsérülés volt mint most Locké.Rapoport szerint Sutton súlyos térdsérülést szenvedhetett tegnap. MRI ma.Akkor megérte erőltetni a játékát, ha még nem volt 100%-os...
Beki
FLZOLI
Cruyffista
Sajnos a térdsérülésből nem nagyon van "kicsi" vagy jelentéktelen mint az izomsérüléseknél...
több mint 5 éve
Sajnos ez egy teljesen másik sérülés ami meccsen belül alakult ki. Végig csinálta az egész offseasont, edzett a héten, a térdéről semmi rosszat nem írtak emlékeim szerint. Ami miatt kérdéses volt a játéka az hasonló vállsérülés volt mint most Locké.Rapoport szerint Sutton súlyos térdsérülést szenvedhetett tegnap. MRI ma.Akkor megérte erőltetni a játékát, ha még nem volt 100%-os...
Beki
FLZOLI
több mint 5 éve
Azt pletykálják, hogy Sutton out for the season. Megőrülök basszameg.visszasírjuk mi azokat a sérült TE-es időket...
Cruyffista
több mint 5 éve
Rapoport szerint Sutton súlyos térdsérülést szenvedhetett tegnap. MRI ma.Akkor megérte erőltetni a játékát, ha még nem volt 100%-os...
Beki
több mint 5 éve
Egszerűbb, ha posztonként mondtok egy számot, hogy mennyire teljesítenek jól QB: 4/10, szerintem ez eddig gyenge
RB: 6/10, nem rossz, de nem is tragikus, Lindsay azért hiányzik
WR: 5/10, sok a sérülés és a drop, de itt nem lesz gond
OL: 4/10, a fal erőssége se nézett ki jól a Steelers ellen...
TE: 6/10, Fant egész jó csak inkonzisztens, a többi kuka
DL: 7/10 Casey nagy király, a többiek korrektek
DE: 3/10 Nem létezik kb innen nyomás
LB: 4/10, AJ se a régi...
S: 6/10, lehetne jobb, Simmonsnak a Titans Jacksonnak a Steelers ellen nem volt jó meccse
CB: 4/10, nem a leggyengébb poszt, ez is eredmény
ST: 8/10, a FG blokkok nagyok voltak, McManus hozza amit kell
HC: 2/10, két bukta, 0 fejlődés
több mint 5 éve
Azt pletykálják, hogy Sutton out for the season. Megőrülök basszameg.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Sutton súlyos térdsérülést szenvedhetett tegnap. MRI ma.
több mint 5 éve
50/50 darabra.. a lelki berendezkedésünkön múlik, hogyan akarjuk nézni a szezont... egyelőrePozitív dolgok:Akkor hajrá. A topik pozitív dolgokra figyelő része írja le az első félidőt; a fórum inkább negatívan látó része jegyezze le a második félidőt. Tegyük egymás mellé. Megy megy a hangulatkeltés az eredmrnykövetőben ami aztán átúszik ide. Mikor lehet a számok valahol egész mashol vannak. Ez mindkét nézetet illetően írom.szerintem játszuk a klasszik pszichológiát. Írjuk fel egy papírra game-ről game-re a pozitívumokat és a lúzer dolgokat. Lássuk szikáran, darabszámra a mérleget. Fant elkapásai pl. nem okozak örömet?Amúgy ezt adom.
Zalán
Gerichill
Zalán
• Sutton toe-tap catch
• Spencer mint visszahordó
• Gordon futásai (keveseltem)
• Callahan (létezik és jó is)
• Driskel nyomás alatt is szép passzt osztott ki Jeudynak (2nd & 9)
• Purcell sack
• Jeudy elkapás (1st & 10)
• Simmons blitz és leütött labdája
• Jeudy elkapása mielőtt kifejelik
• Sutton 50+ yardos elkapása
• INT után nem kaptunk TD-t
• Simmons INT (előtte mondjuk végtelen ideje volt BB-nek a zsebben)
• Hamler elkapásai
• Fant a második félidőben
• 4 & 2 kivédekezése
• fumble + recovery
• Melvin Gordon elkapott TD
• Leütött labda Caseytől
Negatív dolgok:
• missed tackle-ök special teamben (egy véleményes visszafújás segített nekünk, hogy nem kaptunk visszahordott TD-t)
• hiányos Pittsburgh Offense fal ellenére sem sikerült a Big Bent nagyon siettetni
• Lock sérülése (a fal működése)
• Hová tűnt Bradley Chubb?
• Ojemudia sima interceptiont ejtett el az endzoneban, ami után Juju megcsinálta az első kísérletet, majd TD is lett
• Vannett (false start, drop)
• -2 yardos futás második és 23 után, majd 3 és 25, egy 1 yardos oldalpassz
• 1 & 16-ot engedünk simán abszolválni
• Első félidőben se híre, se hamva Fantnek
• 84 yardos kapott TD (safety segítség?)
• másodikra benyelt sack, hogy aztán harmadik és hosszú legyen
• Alexander Johnson érthetetlen szabálytalanságai (INT után BB-en pl)
• Vannett senkitől sem zavartatva elesik, incomplete pass
• Pittsburgh 10 yardosáról egy yardot nem sikerült megtennünk field goal
• Pár Jeady drop
• Safety
• 4 & 2-re benyelt sack, ami véget vet a meccsnek
• Conner hosszú futása
Gerichill
több mint 5 éve
Pozitív dolgok:Akkor hajrá. A topik pozitív dolgokra figyelő része írja le az első félidőt; a fórum inkább negatívan látó része jegyezze le a második félidőt. Tegyük egymás mellé. Megy megy a hangulatkeltés az eredmrnykövetőben ami aztán átúszik ide. Mikor lehet a számok valahol egész mashol vannak. Ez mindkét nézetet illetően írom.szerintem játszuk a klasszik pszichológiát. Írjuk fel egy papírra game-ről game-re a pozitívumokat és a lúzer dolgokat. Lássuk szikáran, darabszámra a mérleget. Fant elkapásai pl. nem okozak örömet?Amúgy ezt adom.
Zalán
Gerichill
Zalán
• Sutton toe-tap catch
• Spencer mint visszahordó
• Gordon futásai (keveseltem)
• Callahan (létezik és jó is)
• Driskel nyomás alatt is szép passzt osztott ki Jeudynak (2nd & 9)
• Purcell sack
• Jeudy elkapás (1st & 10)
• Simmons blitz és leütött labdája
• Jeudy elkapása mielőtt kifejelik
• Sutton 50+ yardos elkapása
• INT után nem kaptunk TD-t
• Simmons INT (előtte mondjuk végtelen ideje volt BB-nek a zsebben)
• Hamler elkapásai
• Fant a második félidőben
• 4 & 2 kivédekezése
• fumble + recovery
• Melvin Gordon elkapott TD
• Leütött labda Caseytől
Negatív dolgok:
• missed tackle-ök special teamben (egy véleményes visszafújás segített nekünk, hogy nem kaptunk visszahordott TD-t)
• hiányos Pittsburgh Offense fal ellenére sem sikerült a Big Bent nagyon siettetni
• Lock sérülése (a fal működése)
• Hová tűnt Bradley Chubb?
• Ojemudia sima interceptiont ejtett el az endzoneban, ami után Juju megcsinálta az első kísérletet, majd TD is lett
• Vannett (false start, drop)
• -2 yardos futás második és 23 után, majd 3 és 25, egy 1 yardos oldalpassz
• 1 & 16-ot engedünk simán abszolválni
• Első félidőben se híre, se hamva Fantnek
• 84 yardos kapott TD (safety segítség?)
• másodikra benyelt sack, hogy aztán harmadik és hosszú legyen
• Alexander Johnson érthetetlen szabálytalanságai (INT után BB-en pl)
• Vannett senkitől sem zavartatva elesik, incomplete pass
• Pittsburgh 10 yardosáról egy yardot nem sikerült megtennünk field goal
• Pár Jeady drop
• Safety
• 4 & 2-re benyelt sack, ami véget vet a meccsnek
• Conner hosszú futása
több mint 5 éve
Három negyeden át fogták Mahomest, ami szerintem egészen kiemelkedő teljesítmény. Azt, hogy utána kikaptak kicsit chokerség, de ezért már nem én fogok panaszkodni.Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.Azért abba bele se gondolok, mit kapna a topiktól Fangio és a Broncos védelme, ha velük fordult volna elő, hogy 3 pontos vezetésnél félpályánál 3&20-ra egy do or loose playnél az ellenfél irányítója fut teljesen üresen 25 yardot középen...
A Kansasről tudjuk, hogy mire képesek, szerintem a Baltimore mellett jelenleg az AFC legjobb csapata.
A Chargers védelme nagyon durvának tűnik Derwin James nélkül is, emellett Herbert sem volt elveszve a Chiefs ellen.
A Raiders még kérdőjel, őket a ma esti meccs segíthet beskálázni nagyjából, de egyik csoport riválissal szemben sem érzem, hogy előnyben lennénk.
Én tényleg csak azt szeretném, hogyha meccs nézése közben nem a feszengés és a bosszankodás lenne bennem, főként az elszúrt dolgok miatt, hanem boldogan áradozhatnék itt a csapat jó teljesítményéről.
Gerichill
Cruyffista
több mint 5 éve
És a mi védelmünk ezért sem számít a durvának. A Chargerst már az előző meccsen is csak a szerencse mentette meg, hogy beszopjanak egy GW drive-ot egy rookie irányítótól. Összeállhatnak még, de egyelőre ez nem olyan dolog, amitől fosni kell.ugyaneztAz a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.Azért abba bele se gondolok, mit kapna a topiktól Fangio és a Broncos védelme, ha velük fordult volna elő, hogy 3 pontos vezetésnél félpályánál 3&20-ra egy do or loose playnél az ellenfél irányítója fut teljesen üresen 25 yardot középen...
A Kansasről tudjuk, hogy mire képesek, szerintem a Baltimore mellett jelenleg az AFC legjobb csapata.
A Chargers védelme nagyon durvának tűnik Derwin James nélkül is, emellett Herbert sem volt elveszve a Chiefs ellen.
A Raiders még kérdőjel, őket a ma esti meccs segíthet beskálázni nagyjából, de egyik csoport riválissal szemben sem érzem, hogy előnyben lennénk.
Én tényleg csak azt szeretném, hogyha meccs nézése közben nem a feszengés és a bosszankodás lenne bennem, főként az elszúrt dolgok miatt, hanem boldogan áradozhatnék itt a csapat jó teljesítményéről.
Gerichill
Cruyffista
Zalán
több mint 5 éve
ugyaneztAz a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.Azért abba bele se gondolok, mit kapna a topiktól Fangio és a Broncos védelme, ha velük fordult volna elő, hogy 3 pontos vezetésnél félpályánál 3&20-ra egy do or loose playnél az ellenfél irányítója fut teljesen üresen 25 yardot középen...
Gerichill
Cruyffista
több mint 5 éve
Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.Azért abba bele se gondolok, mit kapna a topiktól Fangio és a Broncos védelme, ha velük fordult volna elő, hogy 3 pontos vezetésnél félpályánál 3&20-ra egy do or loose playnél az ellenfél irányítója fut teljesen üresen 25 yardot középen...
Gerichill
több mint 5 éve
Akkor hajrá. A topik pozitív dolgokra figyelő része írja le az első félidőt; a fórum inkább negatívan látó része jegyezze le a második félidőt. Tegyük egymás mellé. Megy megy a hangulatkeltés az eredmrnykövetőben ami aztán átúszik ide. Mikor lehet a számok valahol egész mashol vannak. Ez mindkét nézetet illetően írom.Amúgy ezt adom.Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.szerintem játszuk a klasszik pszichológiát. Írjuk fel egy papírra game-ről game-re a pozitívumokat és a lúzer dolgokat. Lássuk szikáran, darabszámra a mérleget. Fant elkapásai pl. nem okozak örömet?
Gerichill
Zalán
Gerichill
több mint 5 éve
Amúgy ezt adom.Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.szerintem játszuk a klasszik pszichológiát. Írjuk fel egy papírra game-ről game-re a pozitívumokat és a lúzer dolgokat. Lássuk szikáran, darabszámra a mérleget. Fant elkapásai pl. nem okozak örömet?
Gerichill
Zalán
több mint 5 éve
Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.szerintem játszuk a klasszik pszichológiát. Írjuk fel egy papírra game-ről game-re a pozitívumokat és a lúzer dolgokat. Lássuk szikáran, darabszámra a mérleget. Fant elkapásai pl. nem okozak örömet?
Gerichill
több mint 5 éve
Jeudy kapott egy akkorát a fejére, azt sem tudta merre van az előre. Talán ezért kapott kevebb időt a pályán. Persze, nagy mellény, meg be kellett volna húzni sokkal korábban, de volt tartásunk, végig. A második félidőre nagyon rendbe tették a dolgokat a lehetőségeken belül. Igen, Driskelt agyba főbe verték, de ment előre félelem nélkül. Szóval nagyon rezgett a léc, és a kezünkben volt a momentum. 3 és 2. Kurva jól ment a futás Gordonnak és Freemennek is. 1,50 vplt az órán. Két kísérletből biztos vagyok megcsinálják. Onnan pedig miénk a meccs. ha nincs. Nem így lett. Fiatal, még eretlen csapat, sok ilyen meccs kell nekik. Ebből akár félelmetes O lehet. Latható volt, amint Sutton pályán volt, Lock hosszú labdája is potens volt. Itt elkapták azt, amit Hamilton a Titans ellen nem. Én a Doki oldalán vagyok. Türelem. Csak türelem. Mondom. Nekem a negy kedvenc kis Shanny a követendő példa. Két idenye teljes kuka, de építkezett. Harmadikra Super Bowl. Látom a hibákat én is. Az oldalvonal mellett. De megint csak azt tudom mondani. Ki lett volna jobb választás akkor a piacon? Nem lehet, hogy akárki nem jon fel hegyre? Lehet pont Elway miatt? Nem lehet hogy nem a lábunk előtt hever a NFL? Fangio jött. Minden faszsaga ellenére nem lehet összehasonlítani VJ-vel. Vagy épp McDaniels-szel. Kivárnám a decembert az ítélkezéssel. Doki, kihagytad a kirakósból Libdsay-t. Annyira sok a talent, hogy elveszik a sokaságban... 🙄
több mint 5 éve
Az a baj, hogy a csoportunkkal sem vagyunk kisegítve.A Kansasről tudjuk, hogy mire képesek, szerintem a Baltimore mellett jelenleg az AFC legjobb csapata.
több mint 5 éve
Az igazság az, hogy a Steelers Lock kiesése után végtelenül nagy mellénnyel ment ki a meccsre, le akartuk hozni rutinból és szerencsénk volt.Driskel amúgy egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek a brutális front7-től, abszolút nem pánikolt. Számomra pozitív meglepetés volt (Lock nekem most parásabbnak tűnt).
Az OC-tek nekünk segített, a mi OC-nk meg nektek.
A sec-ünk látványosan szenvedett Jeudy ellen (mondjuk az rohadtul nem értem a mi DC-nktől, hogy miért safety védekezett rajta legtöbbször😊), erre nekiálltok futni Gordonnal.
Mi kényelmes előnyben vagyunk - többnyire a def villanások miatt - erre Fichtner v BB erőlteti a hosszú passzokat, amiből nyilván jön a brainfart INT és onnantól átfordult a meccs.
Szerencse, hogy Ben dobott közben egy váratlan TD-t, különben elbukjuk és nekünk szerencse, hogy benéztétek a végén a blitz-et.
több mint 5 éve
Szerintem nem. Ebben a tulajdonosi katyvaszban szvsz nem fogják Elway-t kirúgni.
„History is a set of lies agreed upon.”