Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha Fangio bukik, akkor Elway is..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Attól én sem tartok, hogy egy tavalyihoz hasonló szezon után Elway nem rúgna ki Fangio-tol. Attól már sokkal inkább, hogy képes lenne-e végre találni egy alkalmas jelöltet. Na de ne szaladjunk ennyire előre, vasárnap a Bucs ellen meglátjuk.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Elway rúgott már ki 12-4 után is edzőt, nem fogja poszton tartani Fangiot a középszer.Mint jelenség mondom, hogy nem kéne azt az utat bejárni: potens fiatal QB akibe sokat látnak, D# és O# oldalon rengeteg tehetség. És egyébként most már papíron jó faluk is van, mégis hitvány az egész.Mérsékelt számú Browns meccset láthattál, ha ez a véleményed.Egy éve csak kapaszkodunkÉn is a sötét oldalra állok 😊
Egy éve csak pár play hiányzik
Egy éve tanulunk a hibákból
Egy éve fogadkozik a csapat
Egy éve halmozzuk a morális győzelmeket
Egy éve ....
Egy éve ...
Egy éve ...
Egy éve van mindig valami kifogás
.
.
.
Egy éve semmi nem változott
Black_Adder
Oké nem lettünk bucira verve, de ez simán lehet amiatt is, mert az ellenfél védőkordinátorai Lock-ból készültek. Még pár vereség, és a szezon garbage time-jában majd lehet villantani a tét nélküli meccseken, hogy ki mekkora király lehetne. Jó cetli kuka, edzők maradnak, reménykedés jövőre folyt köv., győztes mentalitás továbra is kuka.
Nyílván jobban esik kapaszkodni pár dologba nekem is, de ez egy sima Browns csapat eddig, akik halmokban égetik a tehetséget és mégis tudjuk hol járnak 😊
FLZOLI
Meg úgy általában, pár évre vagyunk a VJ féle borzalomtól, ahol nem pár pontra/egy drivere voltunk a sikerektől, hanem buciravert minket boldog-boldogtalan.
A tavalyi év is előrelépés volt, az ideiből még nem ment le két meccs, de már most látszik h az O#-ben mennyi potenciál van, a D# pedig messze nem az a szarhalom mint aminek itt be van állítva.
Tiszteletben tartom, ha a sötétben károgást jogosnak tartjátok, de továbbra sem értek vele egyet, se szakmai, se érzelmi alapon.
Általános Doktor
Én pont azt a tendenciát látom ami a legrosszabb, nem vagyunk végtelenül gyengék, de győzni sem tudunk győzni. És pont ez a középszer tudja a nem jó HC-kat sokáig a poszton tartani.
FLZOLI
Új O#, 0 offseason, igazán kitarthatna a türelem, de többet tényleg nem írom ezt le.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Mint jelenség mondom, hogy nem kéne azt az utat bejárni: potens fiatal QB akibe sokat látnak, D# és O# oldalon rengeteg tehetség. És egyébként most már papíron jó faluk is van, mégis hitvány az egész.Mérsékelt számú Browns meccset láthattál, ha ez a véleményed.Egy éve csak kapaszkodunkÉn is a sötét oldalra állok 😊
Egy éve ....
Egy éve ...
Egy éve ...
.
.
.
Black_Adder
Oké nem lettünk bucira verve, de ez simán lehet amiatt is, mert az ellenfél védőkordinátorai Lock-ból készültek. Még pár vereség, és a szezon garbage time-jában majd lehet villantani a tét nélküli meccseken, hogy ki mekkora király lehetne. Jó cetli kuka, edzők maradnak, reménykedés jövőre folyt köv., győztes mentalitás továbra is kuka.
Nyílván jobban esik kapaszkodni pár dologba nekem is, de ez egy sima Browns csapat eddig, akik halmokban égetik a tehetséget és mégis tudjuk hol járnak 😊
FLZOLI
Meg úgy általában, pár évre vagyunk a VJ féle borzalomtól, ahol nem pár pontra/egy drivere voltunk a sikerektől, hanem buciravert minket boldog-boldogtalan.
A tavalyi év is előrelépés volt, az ideiből még nem ment le két meccs, de már most látszik h az O#-ben mennyi potenciál van, a D# pedig messze nem az a szarhalom mint aminek itt be van állítva.
Tiszteletben tartom, ha a sötétben károgást jogosnak tartjátok, de továbbra sem értek vele egyet, se szakmai, se érzelmi alapon.
Általános Doktor
Én pont azt a tendenciát látom ami a legrosszabb, nem vagyunk végtelenül gyengék, de győzni sem tudunk győzni. És pont ez a középszer tudja a nem jó HC-kat sokáig a poszton tartani.
több mint 5 éve
Azt csak nagyon halkan egészen kis betűkkel, hogy a kóklerrel vertük a Steelerst. Egy a mostaninál szerintem erősebb steelerst.A nagy előrelépések árnyékában kicsit hangosabban, bár még mindig halkan azt is hozzá tenném, hogy a kókler második évében jobb volt a pontkülönbségünk mint a choker első évében
Egyébként ettől független hogy nem tölt el örömmel ésvagy bizakodással, hogy nem vertek minket bucira.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Mérsékelt számú Browns meccset láthattál, ha ez a véleményed.Egy éve csak kapaszkodunkÉn is a sötét oldalra állok 😊
Egy éve ....
Egy éve ...
Egy éve ...
.
.
.
Black_Adder
FLZOLI

több mint 5 éve
Egy éve csak kapaszkodunkÉn is a sötét oldalra állok 😊
Egy éve ....
Egy éve ...
Egy éve ...
.
.
.
Black_Adder
több mint 5 éve
Egy éve csak kapaszkodunkEgy éve csak pár play hiányzik
Egy éve ....
Egy éve ...
Egy éve ...
.
.
.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Az #O kapcsán maximálisan egyetértek. Alig várom, hogy visszatérjen Lock, mert vele élmény lesz nézni őket. Nekem Shurmur is tetszik egyelőre, bár néha vannak hulye hívásai, de Scangarello-hoz képest mennyország.Én azt láttam h egy backup Qb-val is haladunk a pályán, nekem ez nem az edzők ellenére haladásnak a szinonimája: az O# olyan mint egy kirakós, aminek láttuk az elmúlt két meccsen minden darabját (Fant, Sutton, Jeudy, Gordon, Hamler, Lock, Bolles!) már és azt is látjuk h ha ezt konstans egy meccsre össze sikerül rakni, akkor a liga felső harmadában lesz.Én mérsékelten értem h merülhet fel egy ilyen meccs után az edzők felelőssége és eleve miért nem annak örülünk h van tartása a csapatnak egy ilyen front7el | és HoF QBval | rendelkező ellenfél ellen, ennyi kulcssérüléssel is, de inkább bele sem megyek nehogy elrontsam a melankóliát...pont azért mert amit én láttam az az volt h az edzők munkája ellenére voltak felvillanások
Általános Doktor
és menetközben is voltak elég hülye megoldások
valamint mikor folyamat égették Oje-t nem igazán sikerült reagálni rá
lényegében hagytuk meghalni az újoncot
Negritis
A D#-nél sem érzem azt h átjáróház lenne, értem én a balfasz leolvadások miatti haragnak az alapját, de tegnap is volt bőven mibe kapaszkodni, szal én inkább abba kapaszkodok.
Általános Doktor
A védelemmel meg pont az a bajom, h mindig csak felvillanások vannak. És egyre kevésbé bízom benne, hogy Fangio alatt ez valaha is megváltozna így 18 meccs után.
több mint 5 éve
Én azt láttam h egy backup Qb-val is haladunk a pályán, nekem ez nem az edzők ellenére haladásnak a szinonimája: az O# olyan mint egy kirakós, aminek láttuk az elmúlt két meccsen minden darabját (Fant, Sutton, Jeudy, Gordon, Hamler, Lock, Bolles!) már és azt is látjuk h ha ezt konstans egy meccsre össze sikerül rakni, akkor a liga felső harmadában lesz.Én mérsékelten értem h merülhet fel egy ilyen meccs után az edzők felelőssége és eleve miért nem annak örülünk h van tartása a csapatnak egy ilyen front7el | és HoF QBval | rendelkező ellenfél ellen, ennyi kulcssérüléssel is, de inkább bele sem megyek nehogy elrontsam a melankóliát...pont azért mert amit én láttam az az volt h az edzők munkája ellenére voltak felvillanások
Általános Doktor
Negritis
A D#-nél sem érzem azt h átjáróház lenne, értem én a balfasz leolvadások miatti haragnak az alapját, de tegnap is volt bőven mibe kapaszkodni, szal én inkább abba kapaszkodok.

több mint 5 éve
Én mérsékelten értem h merülhet fel egy ilyen meccs után az edzők felelőssége és eleve miért nem annak örülünk h van tartása a csapatnak egy ilyen front7el | és HoF QBval | rendelkező ellenfél ellen, ennyi kulcssérüléssel is, de inkább bele sem megyek nehogy elrontsam a melankóliát...pont azért mert amit én láttam az az volt h az edzők munkája ellenére voltak felvillanások
Általános Doktor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én mérsékelten értem h merülhet fel egy ilyen meccs után az edzők felelőssége és eleve miért nem annak örülünk h van tartása a csapatnak egy ilyen front7el | és HoF QBval | rendelkező ellenfél ellen, ennyi kulcssérüléssel is, de inkább bele sem megyek nehogy elrontsam a melankóliát...

több mint 5 éve
fogadkozás mondjuk vanThis team has fight. We are all looking in the mirror to figure out what we can do better. Like dalton said there’s no moral victories, but there’s absolutely things to build on. Watch the tape, improve, onward.
— jbooty (@JakeButtTE) September 20, 2020
Keep fighting. pic.twitter.com/JI1Llnr49m
— Denver Broncos (@Broncos) September 20, 2020
több mint 5 éve
"Sérülések benne vannak a játékban" ide vagy oda, nagyon nehéz elvonatkoztatni attól, hogy milyen kaliberű emberek dőltek ki az elmúlt hetekben, amellett hogy nyilvánvaló in-game coaching problémák is vannak aminek a súlyosságát pont ezért nehéz belőni.. Most így fejből:- kezdő QB második meccs elején off hetekre
- a csapat no1 vezére, és talán a mai napon is legjobb védője off az egész szezonra
- az előző két szezon két legjobb pro bowler támadójátékosa off ki tudja meddig
- a második körös pickünk ezen a héten kezdett el edzeni
- a legjobb CB-nk off
- a két "értelmes" OT-nk közül az egyik off az egész szezonra, a másik fél karral játszik, hogy legalább a fal egyik oldala ne omoljon össze minden playnél
- a másik elit pass rusherről kiderül, hogy még mindig nem épült fel teljesen ezért alulteljesít
Ezek szupercsapatokat is megviselnének. És akkor így vagyunk két PO-aspiráns ellen is abszolút partiban, csak egyszer Fangio elbassza az időkérést, máskor Shurmur hív két faszságot 3&2-re, miközben egész meccsen nyomatja az egy yardos középső futásokat amikor látványosan szenved az ellenfél védelme az elkapóink megfogása ellen... Sokkal több van ebben a csapatban továbbra is.
A következő 4 meccs a legkönnyebb a naptárunkban, meg kell nyerni legalább hármat, de inkább mind a négyet, ha akarunk valamit... Az eddigiek alapján képesek lehetünk rá sérülések ellenére is, csak jobban rá kéne utazni a csapat erősségeire. Az hogy van egy Gordonunk, nem azt jelenti futni kell szarásig feleslegesen, amikor folyamatosan vannak üres elkapóink... ahogy a D playcalling is túlzóan "bátor", Fangiónak be kéne látnia, hogy velük nem meccset nyerni kell, hanem meccset kézben tartani. Nem hisz eléggé az offense-ben, ami további problémákat eredményez.
több mint 5 éve
Broncos’ QB Drew Lock, who was in a sling after today’s loss to Pittsburgh, sprained his AC and is expected to be sidelined between 2-6 weeks, per me and @Jeff_Legwold. He will undergo an MRI on Monday to help determine extent of damage and how long he will miss.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 20, 2020
Remélem a 2hoz lesz közelebb, mint a 6hoz. Mindenesetre egy pár hétig most Driskel time lesz.
több mint 5 éve
a védelmet meg valahogy próbáljuk szinten tartani kisebb nagyobb áldozatok mentén ami mindenképp minőségromláshoz vezetAz egyik oldalról Choker 2db All Decade játékost tüntetett el teljesen középszar senkivé az impotens sémájával, felkészítetlen csapategységeivel, szóval kár is neki talentet adni.
egy jó edző tudná ezt kompenzálni, namármost vagy akkora a minőség romlás hogy már nem tudja vagy nem jó edző foglalkozik velük
Negritis
A másik oldalról, már tavaly egyértelmű volt, hogy Choker ezzel a védelemmel nem bírkózik meg a leggyengébb támadósorok ellen se, amikor muszáj lenne, ennek ellenére nem jött semmi erősítés. Mármint Bouye meg Casey, de ők CHJ és Wolfe helyére. Btw Shelby se a nagyszerű rostermanagement eredményeképp van itt, hanem óriási mázliból. Azon - naggyon kevés - játékosok egyike, akikre muszáj szituációban lehet számítani, de simán engedtük volna elmenni, ha valaki, ad neki 4 misit. Több Shelby Harris kéne, erre, aki van azt se becsüljük szarba se.
Most a 3. körös CB pickekről inkább nem beszélek....
Az offense amúgy tudna meccset nyerni (akkor is ha most nem sikerült nekik, akkor is ha a Steelers tartott meccsben minket), vagy legalábbis közel van hozzá, de ezzel a choker szarral a defense oldalon lószart se fogunk nyerni, nem meccset
Aztán majd meglátjuk, hogy ha az offense többször kerül hasonló helyzetbe, ők is minden egyes alkalommal elbuknak-e, mint a def.
több mint 5 éve
Én nem azt mondom, hogy alapból szörnyű az defense, mert tényleg vannak nagy play-ei, amikor leradírozzák az ellenfelet, de amikor igazán kéne mindig besülnek. És így viszont tényleg egy KC szintű offense kéne, hogy ilyen védelem mellett is legyen reális esélyünk a meccseken. de az meg nem mostanában lesz, de nem is elvárható ettől a fiatal brigádtól egyelőre.26 pontot kapott a D# amiben benne van az hogy az O# eladta a labdát és short field többszörÉn nem várom, hogy a D nyerje meg a meccseket, csak azt, hogy ne ők veszítsék el minden egyes alkalommal. Pl ma, ha az O a végén TD-t szerez, akkor is kikaptunk volna, ebben biztos vagyok. Mert a Steelers úgy rohant volna át rajtunk, mint kés a vajon. Azt pedig egy ennyire fiatal O-tól nem lehet elvárni szvsz, hogy minden meccsen 30-40 pontot pakoljunk fel. Mert amilyen a védelem legalább ennyi kellene, hogy egyáltalán legyen esélyünk nyerni.Hát őszintén szólva nem tudom mit szóljak ehhez. Az offense szerintem rendben volt. Ennyi sérülttel, csere qb-ban teljesen rendben volt. Ha mindenki felépül baromi cool kis csapat lesz ez. Hamler és Jeudy is patent (bár Judit kcisit sokat drop-ol még mindig, de ennyi baj legyen), Fant elképesztő, Sutton szintén, és Gordon is jó volt. Lock remélem nem esik ki sok időre, nagyon kellene minél több meccs, hogy összecsiszolódjanak.az a baj h azt várjuk a D#től hogy megnyerje a meccset mikor elég régóta az O#t próbáljuk valahogy helyzetbe hozni
De a védelem... én már komolyan nem tudom mit mondjak erre, Egész egyszerűen szánalmas. Egyszer kétszer szépen megfogtuk ma is őket, statisztikában is lehet, hogy nem annyira szörnyű, de az, hogy amikor igazán kéne egy nagy játék a D-től ganatált az ellenfél TD-je... egész egyszerűen vicc. A meccs végi benyelt futás meg maga volt a hab a tortára. Fangio meg csak áll az oldalvonalon a VJ-re hajazó bamba fejével. És a legszörnyűbb az egészben, hogy már fel se idegesít, mert tudom jól, hogy mi fog jönni.
Nekem már nincs is nagy elvárásom a szezon kapcsán. Az O-n lehessen látni a fejlődést, Lock bizonyítsa be, hogy érdemes volt bízni benne, és ennyi. Fangio és a choker védelme nem érdekel már (és a choker-t egyáltalán nem a játékosokra értem, mert ennél sokkal több van bennük, ebben biztos vagyok). Persze szurkolok minden meccsen, ahogy tudok, hogy nyerjünk, de nekem itt és most elegem van belőle. Egylőre még nem kezdek el fire fangio-ozni, de őszintén szólva nagyon nagyon nagy fejlődés kéne ahhoz, hogy jövőre is őt akarjam látni HC-ként a szezon kezdetén.
dr_23 (roberto23)
a védelmet meg valahogy próbáljuk szinten tartani kisebb nagyobb áldozatok mentén ami mindenképp minőségromláshoz vezet
egy jó edző tudná ezt kompenzálni, namármost vagy akkora a minőség romlás hogy már nem tudja vagy nem jó edző foglalkozik velük
az O#nak kéne a meccseket megnyernie és 2-3-4 labdabirtoklásni előnyt kiharcolni abból a 2-3-4 stopból amit kapnak
Negritis
És oké, hogy nem olyan az emberanyag, mint volt pár éve, de nem is ennyire rossz, ahogy játszanak. Plusz Fangio úgy érkezett ide, hogy na majd most ő brutál defense-t épít, és ebből több, mint egy év után semmi nem látszik. Kedden még úgy voltam vele, hogy valami előrelépést azért lehet látni tavalyhoz képest, na ehhez képest ma semmi különbséget nem láttam a tavaly szeptemberihez képest.
dr_23 (roberto23)
ők megtették a dolgukat sztem
és mondhatjuk hogy ha vezetünk akkor is ugyanúgy beszopják - és bár a történelem ezt mondja - egyáltalán nem biztos
Negritis
több mint 5 éve
Nekem az O is olyan volt, hogy az előző meccset is megnyerhették volna, most ezt is. Persze vannak enyhítő körülmények is, de én nem verném le egyik, vagy másik egységen, csapatként vesztettünk.
több mint 5 éve
Ha 33 kell nekik, akkor 33 lett volna. De ha még több, akkor még több. Pont annyi, mint amennyi kellett volna.26 pontot kapott a D# amiben benne van az hogy az O# eladta a labdát és short field többszörÉn nem várom, hogy a D nyerje meg a meccseket, csak azt, hogy ne ők veszítsék el minden egyes alkalommal. Pl ma, ha az O a végén TD-t szerez, akkor is kikaptunk volna, ebben biztos vagyok. Mert a Steelers úgy rohant volna át rajtunk, mint kés a vajon. Azt pedig egy ennyire fiatal O-tól nem lehet elvárni szvsz, hogy minden meccsen 30-40 pontot pakoljunk fel. Mert amilyen a védelem legalább ennyi kellene, hogy egyáltalán legyen esélyünk nyerni.Hát őszintén szólva nem tudom mit szóljak ehhez. Az offense szerintem rendben volt. Ennyi sérülttel, csere qb-ban teljesen rendben volt. Ha mindenki felépül baromi cool kis csapat lesz ez. Hamler és Jeudy is patent (bár Judit kcisit sokat drop-ol még mindig, de ennyi baj legyen), Fant elképesztő, Sutton szintén, és Gordon is jó volt. Lock remélem nem esik ki sok időre, nagyon kellene minél több meccs, hogy összecsiszolódjanak.az a baj h azt várjuk a D#től hogy megnyerje a meccset mikor elég régóta az O#t próbáljuk valahogy helyzetbe hozni
De a védelem... én már komolyan nem tudom mit mondjak erre, Egész egyszerűen szánalmas. Egyszer kétszer szépen megfogtuk ma is őket, statisztikában is lehet, hogy nem annyira szörnyű, de az, hogy amikor igazán kéne egy nagy játék a D-től ganatált az ellenfél TD-je... egész egyszerűen vicc. A meccs végi benyelt futás meg maga volt a hab a tortára. Fangio meg csak áll az oldalvonalon a VJ-re hajazó bamba fejével. És a legszörnyűbb az egészben, hogy már fel se idegesít, mert tudom jól, hogy mi fog jönni.
Nekem már nincs is nagy elvárásom a szezon kapcsán. Az O-n lehessen látni a fejlődést, Lock bizonyítsa be, hogy érdemes volt bízni benne, és ennyi. Fangio és a choker védelme nem érdekel már (és a choker-t egyáltalán nem a játékosokra értem, mert ennél sokkal több van bennük, ebben biztos vagyok). Persze szurkolok minden meccsen, ahogy tudok, hogy nyerjünk, de nekem itt és most elegem van belőle. Egylőre még nem kezdek el fire fangio-ozni, de őszintén szólva nagyon nagyon nagy fejlődés kéne ahhoz, hogy jövőre is őt akarjam látni HC-ként a szezon kezdetén.
dr_23 (roberto23)
a védelmet meg valahogy próbáljuk szinten tartani kisebb nagyobb áldozatok mentén ami mindenképp minőségromláshoz vezet
az O#nak kéne a meccseket megnyernie és 2-3-4 labdabirtoklásni előnyt kiharcolni abból a 2-3-4 stopból amit kapnak
Negritis
És oké, hogy nem olyan az emberanyag, mint volt pár éve, de nem is ennyire rossz, ahogy játszanak. Plusz Fangio úgy érkezett ide, hogy na majd most ő brutál defense-t épít, és ebből több, mint egy év után semmi nem látszik. Kedden még úgy voltam vele, hogy valami előrelépést azért lehet látni tavalyhoz képest, na ehhez képest ma semmi különbséget nem láttam a tavaly szeptemberihez képest.
dr_23 (roberto23)
és mondhatjuk hogy ha vezetünk akkor is ugyanúgy beszopják - és bár a történelem ezt mondja - egyáltalán nem biztos
Negritis
több mint 5 éve
hosszú szezon lesz, én a 6. meccsig várok a fangio&co outtalha ott nincs meg a 3-3 akkor elkezdem
több mint 5 éve
26 pontot kapott a D# amiben benne van az hogy az O# eladta a labdát és short field többszörÉn nem várom, hogy a D nyerje meg a meccseket, csak azt, hogy ne ők veszítsék el minden egyes alkalommal. Pl ma, ha az O a végén TD-t szerez, akkor is kikaptunk volna, ebben biztos vagyok. Mert a Steelers úgy rohant volna át rajtunk, mint kés a vajon. Azt pedig egy ennyire fiatal O-tól nem lehet elvárni szvsz, hogy minden meccsen 30-40 pontot pakoljunk fel. Mert amilyen a védelem legalább ennyi kellene, hogy egyáltalán legyen esélyünk nyerni.Hát őszintén szólva nem tudom mit szóljak ehhez. Az offense szerintem rendben volt. Ennyi sérülttel, csere qb-ban teljesen rendben volt. Ha mindenki felépül baromi cool kis csapat lesz ez. Hamler és Jeudy is patent (bár Judit kcisit sokat drop-ol még mindig, de ennyi baj legyen), Fant elképesztő, Sutton szintén, és Gordon is jó volt. Lock remélem nem esik ki sok időre, nagyon kellene minél több meccs, hogy összecsiszolódjanak.az a baj h azt várjuk a D#től hogy megnyerje a meccset mikor elég régóta az O#t próbáljuk valahogy helyzetbe hozni
dr_23 (roberto23)
Negritis
dr_23 (roberto23)
több mint 5 éve
Én nem várom, hogy a D nyerje meg a meccseket, csak azt, hogy ne ők veszítsék el minden egyes alkalommal. Pl ma, ha az O a végén TD-t szerez, akkor is kikaptunk volna, ebben biztos vagyok. Mert a Steelers úgy rohant volna át rajtunk, mint kés a vajon. Azt pedig egy ennyire fiatal O-tól nem lehet elvárni szvsz, hogy minden meccsen 30-40 pontot pakoljunk fel. Mert amilyen a védelem legalább ennyi kellene, hogy egyáltalán legyen esélyünk nyerni.Hát őszintén szólva nem tudom mit szóljak ehhez. Az offense szerintem rendben volt. Ennyi sérülttel, csere qb-ban teljesen rendben volt. Ha mindenki felépül baromi cool kis csapat lesz ez. Hamler és Jeudy is patent (bár Judit kcisit sokat drop-ol még mindig, de ennyi baj legyen), Fant elképesztő, Sutton szintén, és Gordon is jó volt. Lock remélem nem esik ki sok időre, nagyon kellene minél több meccs, hogy összecsiszolódjanak.az a baj h azt várjuk a D#től hogy megnyerje a meccset mikor elég régóta az O#t próbáljuk valahogy helyzetbe hozni
dr_23 (roberto23)
Negritis
több mint 5 éve
Balszerencsések és rosszak voltunk. Kihagyott lehetőségek, mint az INT. Lock se nézett ki jól amíg pályán volt. Reméljük egyik sérülés sem súlyos, de nagy fejlődés kell. Szezon második felére lehet valami, de egyelőre nem sok mindennek tudok örülni...
több mint 5 éve
Hát őszintén szólva nem tudom mit szóljak ehhez. Az offense szerintem rendben volt. Ennyi sérülttel, csere qb-ban teljesen rendben volt. Ha mindenki felépül baromi cool kis csapat lesz ez. Hamler és Jeudy is patent (bár Judit kcisit sokat drop-ol még mindig, de ennyi baj legyen), Fant elképesztő, Sutton szintén, és Gordon is jó volt. Lock remélem nem esik ki sok időre, nagyon kellene minél több meccs, hogy összecsiszolódjanak.az a baj h azt várjuk a D#től hogy megnyerje a meccset mikor elég régóta az O#t próbáljuk valahogy helyzetbe hozni
dr_23 (roberto23)
több mint 5 éve
vele kb annyira lehet számolni mint az otthonmaradt nézők. És ő nem a keretszűkítés utáni két hét alatt távozott...Millerés akkor még ott van Jawuan James is aki covid opt out
Bouye
Sutton
Lindsay
Lock
Ők mind a keretszűkítés után estek ki. Ez a csapat még nem bírja elviselni, hogy öt ilyen skill játékos eltűnjön két hét alatt. Még ha sérülésre nem is lehet hivatkozni. És ma visszajöttünk a meccsbe. Közel voltunk ahhoz, hogy idegenben verjük a Steelerst. Nem fogok senkit sem kritikával illetni. Ez van. Egyelőre ennyit tudunk. Erre vagyunk hitelesek. Hiszem, hogy Bradyéken elverjük a port. Lock-kal vagy Driskellel, oly mindegy
Zalán
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."