Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
az mind1, nem a győzelmek száma alapján fogjuk sztem Lock-t megítélni hanem a teljesítménye alapján (ami ugye pont problémás 😀)Van kb 4 nyerhető meccsünk a szezonban + a Raiders/Chargers elleni talánok, az nem sok oda kéne koncentrálni 😊Tegyük fel Lock nincs egy hónapot, közben meg Driskel-el csinálunk egy 3-1-es mérleget, Lock visszatér, megint kikapunk.sztem mindenképp lockal számolunk
Van esély rá, hogy onnantól Lock kuka, vagy mindenképp megkapja ezt az évet bármi is lesz?
FLZOLI
a jó öreg "best chance" viták
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Van kb 4 nyerhető meccsünk a szezonban + a Raiders/Chargers elleni talánok, az nem sok oda kéne koncentrálni 😊Tegyük fel Lock nincs egy hónapot, közben meg Driskel-el csinálunk egy 3-1-es mérleget, Lock visszatér, megint kikapunk.sztem mindenképp lockal számolunk
Van esély rá, hogy onnantól Lock kuka, vagy mindenképp megkapja ezt az évet bármi is lesz?
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Tegyük fel Lock nincs egy hónapot, közben meg Driskel-el csinálunk egy 3-1-es mérleget, Lock visszatér, megint kikapunk.sztem mindenképp lockal számolunk
FLZOLI
több mint 5 éve
Paxton Lynch említése ebben a topikban 10 nap fórumkarantént ér... Szóltam... 😋😋😋Majd jön rypien 😊Azért azt se felejtsük el, hogy Paxton Lynch is csapat nélkül van éppen.
Sőt hozzuk Chad kelllyt a colts psbol 😊
Negritis
roberto23
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Tegyük fel Lock nincs egy hónapot, közben meg Driskel-el csinálunk egy 3-1-es mérleget, Lock visszatér, megint kikapunk. Van esély rá, hogy onnantól Lock kuka, vagy mindenképp megkapja ezt az évet bármi is lesz?
több mint 5 éve
Majd jön rypien 😊Azért azt se felejtsük el, hogy Paxton Lynch is csapat nélkül van éppen.
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Na a Raiders is kezdi jó csapat benyomását kelteni. Jó lenne azért a csoporton belül legalább egy 3-3-at összehozni, de így azért nehéz lesz. Talán 1 Chargers elleni meccs fogható...
több mint 5 éve
Majd jön rypien 😊Jaj de jó lesz a moslékból főzni 😊
Negritis
Amúgy a vasember TE részleg még egészséges, végre eljön az általam vízionált szupercsapat, ahol a QB 5 falember és 5 TE támad majd 😊
több mint 5 éve
Majd jön rypien 😊Sőt hozzuk Chad kelllyt a colts psbol 😊
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Alex Smith 72 milliót keres a következő 3 évben. Szerintem Driskel teljesen okés volt elsőre, ha jövőhéten nagyon rossz lesz esetleg, akkor lehet valami Brissett, Winston vagy Kyle Allen féle lejáróban gondolkodni csereopcióként. Addig feleslegesnek érzem, mutatott bíztató dolgokat beugróként gyenge fal mögött.
több mint 5 éve
Akkor postázzátok az a 7. kört szerintem a Skins még adna is mellè valamit csak vigyétek a fizetését 😊Tele vagyunk. Itt a haromnegyed csapat rookie contracttal játszik 😊Hm ilyen jó álltok sapival? Mert a 7. Kör az ok, de a fizuja nem occsó .)Amúgy ez a 3-5 hét Lock eseteben bőven jó arra, hogy kihúzzuk Driskel-el. Remélem nem jut eszébe Elway-nek hozni vmi levitézlett szabadugynokot.Alex Smithért adnék egy hetedik kört a megfosztott nevűeknek..
roberto23
Zalán
Tomcsik
Zalán
több mint 5 éve
Tele vagyunk. Itt a haromnegyed csapat rookie contracttal játszik 😊Hm ilyen jó álltok sapival? Mert a 7. Kör az ok, de a fizuja nem occsó .)Amúgy ez a 3-5 hét Lock eseteben bőven jó arra, hogy kihúzzuk Driskel-el. Remélem nem jut eszébe Elway-nek hozni vmi levitézlett szabadugynokot.Alex Smithért adnék egy hetedik kört a megfosztott nevűeknek..
roberto23
Zalán
Tomcsik
több mint 5 éve
Hm ilyen jó álltok sapival? Mert a 7. Kör az ok, de a fizuja nem occsó .)Amúgy ez a 3-5 hét Lock eseteben bőven jó arra, hogy kihúzzuk Driskel-el. Remélem nem jut eszébe Elway-nek hozni vmi levitézlett szabadugynokot.Alex Smithért adnék egy hetedik kört a megfosztott nevűeknek..
roberto23
Zalán
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
Amúgy ez a 3-5 hét Lock eseteben bőven jó arra, hogy kihúzzuk Driskel-el. Remélem nem jut eszébe Elway-nek hozni vmi levitézlett szabadugynokot.Alex Smithért adnék egy hetedik kört a megfosztott nevűeknek..
roberto23
több mint 5 éve
A sérülésekre vonatkozik a párhuzam. Az az a szezon amikor Tatum Bellt a Wallmart pénztárból hoztuk vissza játszani, mert minden futó lesérült meg azok is akik a helyükre jöttek.Amúgy kezd olyan 2008 feelingje lenni ennek a szezonnak...Ott 3 W-vel kezdtünk.. 😊
Black_Adder
De a 8-8-at most aláírom...
Zalán
Meg olyan kisebb nevek mint Champ Bailey...
Amúgy az jobb csapat lett volna imo, bár a Slowik D# - Choker D# összehasonlítást még én is gonosznak érzem, de cserébe az offense egészen kivételes volt, mit nem adnék azért az O-lineért főleg a 2008-as Cladyért. Mondjuk Lockot megtartanám dontcare helyett. Oltásellenesek ebben a nehéz időben inkább ne kötődjenek a kedvenc csapatomhoz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Amúgy ez a 3-5 hét Lock eseteben bőven jó arra, hogy kihúzzuk Driskel-el. Remélem nem jut eszébe Elway-nek hozni vmi levitézlett szabadugynokot.
több mint 5 éve
Amúgy kezd olyan 2008 feelingje lenni ennek a szezonnak...Ott 3 W-vel kezdtünk.. 😊
Black_Adder
De a 8-8-at most aláírom...
több mint 5 éve
Amúgy kezd olyan 2008 feelingje lenni ennek a szezonnak...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
nem baj majd lesz helyette 82 regular season meccs, meg 32 csapatos PO és minden rendben leszévekig ment a rinya, hogy nem kell pre-season, meg veszélyes.Nem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...Nekem is ez jutott eszembe. És még hol a szezon vége...
Zalán
roberto23
Na, Week2 és nem győzzük az ACL-ket számolni.
Amadeus
több mint 5 éve
Dre'Mont Jones és DeMarcus Walker is legalább 4, valószínűbb hogy 6 hét Fangio szerint.. Lock meg 2-6-ról módosult kerek egy hónapra. DeVontae Harris is kihagyja a következő meccset.Nézők, 5 hónap... 🙄
Elkeserítő.
Cruyffista
több mint 5 éve
Dre'Mont Jones és DeMarcus Walker is legalább 4, valószínűbb hogy 6 hét Fangio szerint.. Lock meg 2-6-ról módosult kerek egy hónapra. DeVontae Harris is kihagyja a következő meccset.Elkeserítő.
több mint 5 éve
évekig ment a rinya, hogy nem kell pre-season, meg veszélyes.Nem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...Nekem is ez jutott eszembe. És még hol a szezon vége...
Zalán
roberto23
Na, Week2 és nem győzzük az ACL-ket számolni.
több mint 5 éve
az a rendes felkészülés terepe..inkább a rendes felkészülés hiányzikNem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...Nekem is ez jutott eszembe. És még hol a szezon vége...
Zalán
roberto23
Negritis
több mint 5 éve
inkább a rendes felkészülés hiányzikNem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...Nekem is ez jutott eszembe. És még hol a szezon vége...
Zalán
roberto23
több mint 5 éve
Nem normális, irreális év ez. Jó ilyen szemmel is nézni s ligát. Túl sok a sérülés. Talán az előszezon hiánya is közrejátszik...Nekem is ez jutott eszembe. És még hol a szezon vége...
Zalán