Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom h mit mondjak... egyetlen reményem h Lock felépül a Pecc ellen...
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Na jó náluk is kemény a helyzet...Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...Nézd meg az idei Ninerst 😉
Tomcsik
empty taxi
több mint 5 éve
Alapból nem kellenek sztárjátékosok a csapatba.Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...Nézd meg az idei Ninerst 😉
Tomcsik
empty taxi
Akkor nem is dőlnek ki.
Lásd Lions.
több mint 5 éve
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...Nézd meg az idei Ninerst 😉
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...
több mint 5 éve
Remélem ezzel pár évre letudjuk ezt a sérüléshullámot. Amúgy Elway-re is járár a rúd a top FA igazolások kapcsán, szinte az összes kidőlt hosszabb-rövidebb időre. Amiből Ja'wuan James-t varrnám egyedül a nyakába, róla látszott korábban is, h porcelán...
Szerk: amúgy kicsit visszatérve a qb kérdésre, remélem nem akarjuk Rypien-t kezdetni. Nincs baj a sráccal, de ha már választani kell inkább nézem Driskel-t. A Jets talán nem fogja nonstop nyomás alatt tartani, ellenük talán jobban mehet majd neki.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Azóta megvolt az MRI, bicepsz szakadás, egész évre out.twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊
Állítólag Jurrell Casey is kiesett 😕
dreadman
Zalán
Positive Vibration
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊
Állítólag Jurrell Casey is kiesett 😕
dreadman
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325Állítólag Jurrell Casey is kiesett 😕
Positive Vibration
több mint 5 éve
Vic Fangio told @KOAColorado he is “comfortable” starting Jeff Driskel and Brett Rypien.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 28, 2020
Fangio said it would be “unfair” to ask Blake Bortles to to run their offense so soon.
több mint 5 éve
Hát akármennyire is negatív vagyok azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy realis esélyünk lenne az 1/1re. Várhatóan pár héten belül Lock, Lindsay, Bouye is visszatér, és veluk 4-5 gyozelmet tuti osszekaparunk vhogy.
több mint 5 éve
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊abban a tutiban azért ne fogadj nagy összegbe 😀
A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊 A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.
több mint 5 éve
Régebben kicsit más erőt képviselt a Denver Broncos, mint mostanában, chokerrel meg kóklerrel... Miután sorozatosan radírozzuk ki a pozitív sorozatokat, mutatókat, nem nagyon volt kérdés, hogy a winning recordunkat is elbasszuk Brady ellen...Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.😀 😀 😀
Heisman Trophy
Jaja, pont ezért fáztam is kicsit, de azért a 2–7-es kezdés után meglett sorozatban a harmadik tükörsima W is, szóval szerencsére már nincs ilyen para itt sem 😊Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).
Heisman Trophy
Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!
Általános Doktor
Gronknak pedig jót is tett a régi rivális, legalább kicsit újra megmutatta magát, pöpec kis meccs volt ez így 😊
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.Messze vagyunk attól, keretben is, coaching-ban meg pláne.
Egy hozzáértő HC-vel és koordinátorokkal teljesen más lenne a csapat képe.
roberto23
több mint 5 éve
Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.😀 😀 😀
Heisman Trophy
Jaja, pont ezért fáztam is kicsit, de azért a 2–7-es kezdés után meglett sorozatban a harmadik tükörsima W is, szóval szerencsére már nincs ilyen para itt sem 😊Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).
Heisman Trophy
Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!
Általános Doktor
Gronknak pedig jót is tett a régi rivális, legalább kicsit újra megmutatta magát, pöpec kis meccs volt ez így 😊

több mint 5 éve
És legalább nem lett minden második sack-bol fumble. 😀Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.mondjuk nem kevéssel olcsóbb 😀
roberto23
Negritis
több mint 5 éve
Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.mondjuk nem kevéssel olcsóbb 😀
roberto23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.Tökéletes ágyútöltelék vagy baleset teszt bábu matéria! 👍
roberto23
több mint 5 éve
Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.
több mint 5 éve
Ne vicceljunk már, a vedőfal közepe villog néha, a többi csapatrész hitvány.Utólag sima tackle-nek írtak be Chubb sack-jet... 😕
Garbage timeban kozmetikazott statisztika nem számít, így hiába örülök Chubb sackjének, de pass rush mint olyan nem létezik jelenleg...
FLZOLI
több mint 5 éve
Irigylem a pozitív gondolkodást 😊Hát ha a Jets-tol is sikerül kikapni, sérülések ide vagy oda, akkor Fangio-t szerintem azonnal ki kell rúgni. Utana lenne 10 nap rendezni kicsit a sorokat.Nem fogunk a jetstől kikapni, mmint fizikailag nem látom h tudnánk kikapni a jetstől, még ha az egy hete a rosteren lévő Bortles kezd akkor sem.
roberto23
Ez a csütörtöki meccs olyan szempontból vízválasztó lesz h az első igazi kötelező győzelem ebben az évben és az első két meccs elchockerkedése után kb season ending lenne egy L. Tudom, tudom h sokatoknál már most ott tartunk, de én reménykedem.
A tegnapi meccsről kevés pozitívumot tudok most kiemelni, de Lock játékát igen: nagyon látványosan jobban kezeli a nyomást és olvassa a védelmeket mint Driskel. Tegnap már vállrögzítő nélkül próbált lelket önteni a játékosokba, a Pecc ellen mindenképpen kelleni fog a játéka (ott már biztosan lesz Lindsay, és valszeg Bouye is).
Szal személy szerint nekem a kövi két meccs lesz a vízválasztó, a Jets kötelező, a Pecc pedig PO csapat, de ott már a sérültlista rövidebb lesz és lesz másfél hetünk felkészülni, ergo ha PO-ról akarunk itt beszélgetni, akkor ütni kell őket.
De tovább megyek, a byeig max egy 3-4-es mérleg fér bele, ha akarunk vmit, ehhez ütni kéne a Phinst, a Jetset és legalább az egyiket elkapni a Pecc, Chiefs duóból (előbbi sztem jobb formában van jelenleg, a Chiefs védelem gyenge az eddigiekhez képest, az O# pedig még elég rozsdás, de a 7. hétig még bármi lehet).
Általános Doktor
Belicheck kivegzi az ilyen fiatal QB-kat kb bármilyen összetételű védelemmel. És valahogy nincs előttem, hogy a jarokeretes Bradyt nem sikerült megkergetni akkor majd Newtont igen...
több mint 5 éve
Ne vicceljunk már, a vedőfal közepe villog néha, a többi csapatrész hitvány. Garbage timeban kozmetikazott statisztika nem számít, így hiába örülök Chubb sackjének, de pass rush mint olyan nem létezik jelenleg...
több mint 5 éve
Hát ha a Jets-tol is sikerül kikapni, sérülések ide vagy oda, akkor Fangio-t szerintem azonnal ki kell rúgni. Utana lenne 10 nap rendezni kicsit a sorokat.Nem fogunk a jetstől kikapni, mmint fizikailag nem látom h tudnánk kikapni a jetstől, még ha az egy hete a rosteren lévő Bortles kezd akkor sem.
roberto23
Ez a csütörtöki meccs olyan szempontból vízválasztó lesz h az első igazi kötelező győzelem ebben az évben és az első két meccs elchockerkedése után kb season ending lenne egy L. Tudom, tudom h sokatoknál már most ott tartunk, de én reménykedem.
A tegnapi meccsről kevés pozitívumot tudok most kiemelni, de Lock játékát igen: nagyon látványosan jobban kezeli a nyomást és olvassa a védelmeket mint Driskel. Tegnap már vállrögzítő nélkül próbált lelket önteni a játékosokba, a Pecc ellen mindenképpen kelleni fog a játéka (ott már biztosan lesz Lindsay, és valszeg Bouye is).
Szal személy szerint nekem a kövi két meccs lesz a vízválasztó, a Jets kötelező, a Pecc pedig PO csapat, de ott már a sérültlista rövidebb lesz és lesz másfél hetünk felkészülni, ergo ha PO-ról akarunk itt beszélgetni, akkor ütni kell őket.
De tovább megyek, a byeig max egy 3-4-es mérleg fér bele, ha akarunk vmit, ehhez ütni kéne a Phinst, a Jetset és legalább az egyiket elkapni a Pecc, Chiefs duóból (előbbi sztem jobb formában van jelenleg, a Chiefs védelem gyenge az eddigiekhez képest, az O# pedig még elég rozsdás, de a 7. hétig még bármi lehet).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Hát ha a Jets-tol is sikerül kikapni, sérülések ide vagy oda, akkor Fangio-t szerintem azonnal ki kell rúgni. Utana lenne 10 nap rendezni kicsit a sorokat.