Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...
Tomcsik
Nézd meg az idei Ninerst 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Remélem ezzel pár évre letudjuk ezt a sérüléshullámot.

Amúgy Elway-re is járár a rúd a top FA igazolások kapcsán, szinte az összes kidőlt hosszabb-rövidebb időre. Amiből Ja'wuan James-t varrnám egyedül a nyakába, róla látszott korábban is, h porcelán...

Szerk: amúgy kicsit visszatérve a qb kérdésre, remélem nem akarjuk Rypien-t kezdetni. Nincs baj a sráccal, de ha már választani kell inkább nézem Driskel-t. A Jets talán nem fogja nonstop nyomás alatt tartani, ellenük talán jobban mehet majd neki.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171
 twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325

Állítólag Jurrell Casey is kiesett 😕
dreadman
Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊
Zalán
Azóta megvolt az MRI, bicepsz szakadás, egész évre out.

Positive Vibration
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

dreadman
Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171

Positive Vibration
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Hát akármennyire is negatív vagyok azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy realis esélyünk lenne az 1/1re.

Várhatóan pár héten belül Lock, Lindsay, Bouye is visszatér, és veluk 4-5 gyozelmet tuti osszekaparunk vhogy.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 565 — The Mathematician
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊

A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.
FLZOLI
abban a tutiban azért ne fogadj nagy összegbe 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊

A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.
Heisman Trophy
😀 😀 😀

Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.
Heisman Trophy
Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).

Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!
Általános Doktor
Jaja, pont ezért fáztam is kicsit, de azért a 2–7-es kezdés után meglett sorozatban a harmadik tükörsima W is, szóval szerencsére már nincs ilyen para itt sem 😊

Gronknak pedig jót is tett a régi rivális, legalább kicsit újra megmutatta magát, pöpec kis meccs volt ez így 😊
Wyatt
Régebben kicsit más erőt képviselt a Denver Broncos, mint mostanában, chokerrel meg kóklerrel... Miután sorozatosan radírozzuk ki a pozitív sorozatokat, mutatókat, nem nagyon volt kérdés, hogy a winning recordunkat is elbasszuk Brady ellen...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Lecsó Denver Broncos 3 366
Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.

Egy hozzáértő HC-vel és koordinátorokkal teljesen más lenne a csapat képe.
roberto23
Messze vagyunk attól, keretben is, coaching-ban meg pláne.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Heisman Trophy
😀 😀 😀

Heisman Trophy
Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).

Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!
Általános Doktor
Jaja, pont ezért fáztam is kicsit, de azért a 2–7-es kezdés után meglett sorozatban a harmadik tükörsima W is, szóval szerencsére már nincs ilyen para itt sem 😊

Gronknak pedig jót is tett a régi rivális, legalább kicsit újra megmutatta magát, pöpec kis meccs volt ez így 😊

több mint 5 éve
Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.
roberto23
mondjuk nem kevéssel olcsóbb 😀
Negritis
És legalább nem lett minden második sack-bol fumble. 😀

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 565 — The Mathematician
Amúgy nekem Driskel-rol tegnap Flacco villant be. Ő játszotta a kőszobrot a fal mögött, és nyelte folyamatosan a min. 10 yardos sack-ket. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy jól össze van rakva a srác, hogy nem sérült meg sehol.
roberto23
mondjuk nem kevéssel olcsóbb 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
roberto23
Tökéletes ágyútöltelék vagy baleset teszt bábu matéria! 👍

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ne vicceljunk már, a vedőfal közepe villog néha, a többi csapatrész hitvány.

Garbage timeban kozmetikazott statisztika nem számít, így hiába örülök Chubb sackjének, de pass rush mint olyan nem létezik jelenleg...
FLZOLI
Utólag sima tackle-nek írtak be Chubb sack-jet... 😕

több mint 5 éve
Hát ha a Jets-tol is sikerül kikapni, sérülések ide vagy oda, akkor Fangio-t szerintem azonnal ki kell rúgni. Utana lenne 10 nap rendezni kicsit a sorokat.
roberto23
Nem fogunk a jetstől kikapni, mmint fizikailag nem látom h tudnánk kikapni a jetstől, még ha az egy hete a rosteren lévő Bortles kezd akkor sem.

Ez a csütörtöki meccs olyan szempontból vízválasztó lesz h az első igazi kötelező győzelem ebben az évben és az első két meccs elchockerkedése után kb season ending lenne egy L. Tudom, tudom h sokatoknál már most ott tartunk, de én reménykedem.

A tegnapi meccsről kevés pozitívumot tudok most kiemelni, de Lock játékát igen: nagyon látványosan jobban kezeli a nyomást és olvassa a védelmeket mint Driskel. Tegnap már vállrögzítő nélkül próbált lelket önteni a játékosokba, a Pecc ellen mindenképpen kelleni fog a játéka (ott már biztosan lesz Lindsay, és valszeg Bouye is).

Szal személy szerint nekem a kövi két meccs lesz a vízválasztó, a Jets kötelező, a Pecc pedig PO csapat, de ott már a sérültlista rövidebb lesz és lesz másfél hetünk felkészülni, ergo ha PO-ról akarunk itt beszélgetni, akkor ütni kell őket.
De tovább megyek, a byeig max egy 3-4-es mérleg fér bele, ha akarunk vmit, ehhez ütni kéne a Phinst, a Jetset és legalább az egyiket elkapni a Pecc, Chiefs duóból (előbbi sztem jobb formában van jelenleg, a Chiefs védelem gyenge az eddigiekhez képest, az O# pedig még elég rozsdás, de a 7. hétig még bármi lehet).
Általános Doktor
Irigylem a pozitív gondolkodást 😊
Belicheck kivegzi az ilyen fiatal QB-kat kb bármilyen összetételű védelemmel. És valahogy nincs előttem, hogy a jarokeretes Bradyt nem sikerült megkergetni akkor majd Newtont igen...

több mint 5 éve
Ne vicceljunk már, a vedőfal közepe villog néha, a többi csapatrész hitvány.

Garbage timeban kozmetikazott statisztika nem számít, így hiába örülök Chubb sackjének, de pass rush mint olyan nem létezik jelenleg...

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Hát ha a Jets-tol is sikerül kikapni, sérülések ide vagy oda, akkor Fangio-t szerintem azonnal ki kell rúgni. Utana lenne 10 nap rendezni kicsit a sorokat.
roberto23
Nem fogunk a jetstől kikapni, mmint fizikailag nem látom h tudnánk kikapni a jetstől, még ha az egy hete a rosteren lévő Bortles kezd akkor sem.

Ez a csütörtöki meccs olyan szempontból vízválasztó lesz h az első igazi kötelező győzelem ebben az évben és az első két meccs elchockerkedése után kb season ending lenne egy L. Tudom, tudom h sokatoknál már most ott tartunk, de én reménykedem.

A tegnapi meccsről kevés pozitívumot tudok most kiemelni, de Lock játékát igen: nagyon látványosan jobban kezeli a nyomást és olvassa a védelmeket mint Driskel. Tegnap már vállrögzítő nélkül próbált lelket önteni a játékosokba, a Pecc ellen mindenképpen kelleni fog a játéka (ott már biztosan lesz Lindsay, és valszeg Bouye is).

Szal személy szerint nekem a kövi két meccs lesz a vízválasztó, a Jets kötelező, a Pecc pedig PO csapat, de ott már a sérültlista rövidebb lesz és lesz másfél hetünk felkészülni, ergo ha PO-ról akarunk itt beszélgetni, akkor ütni kell őket.
De tovább megyek, a byeig max egy 3-4-es mérleg fér bele, ha akarunk vmit, ehhez ütni kéne a Phinst, a Jetset és legalább az egyiket elkapni a Pecc, Chiefs duóból (előbbi sztem jobb formában van jelenleg, a Chiefs védelem gyenge az eddigiekhez képest, az O# pedig még elég rozsdás, de a 7. hétig még bármi lehet).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha nem nyerünk a rövid héten a Jets ellen, simán összejöhet a 0-7-es start. Kurvára nem akarok a saját csapatom ellen szurkolni...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Amúg szerintetek mi az igazi baj Denverben? Most nem a mai teljesítményt illetően. Hanem komplexen? A tulajdonosi szerkezet? Elway? A hegy? Karma? Mi az ami ennyire nem működik itt ?
Zalán
Alkalmatlan edzők.
Túlértékelt keret (pl semmit nem ér a fal közepe amíg szélen Wilkinsonok játszanak, semmit nem ér az elit pass rusher ha a séma below avg játékosokká redukálja őket)
Nincs tulaj, aki számon kérné a GM-et.

Kifogásokkal viszont teli a padlás...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak. Egy hozzáértő HC-vel és koordinátorokkal teljesen más lenne a csapat képe.
roberto23
Háát, tudja fene. Ma egy PO esélyes csapatot láttunk ellenfélként, akik nem is számítanak (még) contendernek, "csak" jó csapatnak és PO esélyesnek. És ha összevetem a két csapat támadó sorának és védelmének a talent szintjait, akkor azért elég markáns a különbség. Még úgy is, ha Sutton és Von egészséges lenne. Mindkét sorban 2-3 NFL átlagból kiemelkedő játékos van, és egy rakat tehetséges fiatal, akiktől úgy látszik ismét bebizonyosodik, hogy nem lehet rögtön elvárni, hogy húzzák a csapatot. Ha pedig ők nem tudják, akkor ennyi jön ki. Hogy ebben mennyi Fangio és a stáb sara, azt se könnyű eldönteni. Nekem legalábbis. Az egyértelmű, hogy ennél többet reméltünk / remélünk (remélünk még?) a stábtól, de hogy ki lehetne helyettük aki ezt a csapatot ebben a formájában playoff közelbe emeli, azt nem tudom. Talán egy NFL top5 edzői stáb igen, de olyant le is kéne tudni akasztani valahonnan...

Ez van, Lock kiesése úgyis pontot tett nagy valószínűséggel az idei PO tervekre, úgyhogy marad az, hogy nézzük a fiatalokat, és reméljük, hogy az utóbbi 1-2 draft - mert azok jól sikerültek - eredménye a közeljövőben ki fog jönni majd. Akár ezzel a stábbal, akár egy újjal.

És egyetértek Zalánnal: jó lenne már edzői fronton is valami kontinuitást látni, nem 1-2 évente cserélgetőst játszani. És a csapatot is épülni látni, ahol tudatosan építünk a saját, bevált emberekre, és nem az az érzése az embernek, amit Zalán is megfogalmazott, hogy alig támaszkodunk magunkra, inkább csak feltöltjük az állományt az éppen aktuális cap space adta keretek között.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)