Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyi kieg jár ide h VJ Ellis embere volt, de tény h Elway nem ellenkezett ellene, sőt, beállt a leader of men mögé (egy évig).Azért azt ne felejtsük el, hogyazt tudjuk hogy shanny interjúja jobban sikerült de már az interjúk előtt eldöntötte, hogy a kókler kell. ezt nagyjából Elway maga is beismerte.
1. Shanny a 49ersbe akart menni, és a 49ers is őt akarta, abba belekontárkodni baromi nehéz lett volna és azt sem tudjuk nem próbálta-e meg Elway
Cruyffista
Második évet viszont nem nagyon akart neki adni. Annyi, hogy fixen az öreg Shannyt hozta volna, amit Elis megvétózott. Pontosabban a kóklert kirúghatta volna, de rendes HC search processt akart, úgy meg inkább maradt kókler. De ez homályosabb story, hogy mi történt azon a reggelin...
Ha menne Elway könnyen lehet hogy rosszabb GM jönne és még rosszabb idők jönnének. A kérdés, hogy ha marad Elway, akkor jöhetnek-e jobb idők. Valóban talált-e franchise QB-t? Valóban "csak" egy jó HC-t kéne-e találnia vagy csak elfogultak vagyunk?
Nem reménytelen a dolog, választott ő már 2× olyan HC-t ami akkor és ott jó volt, épített már ő top1 offenset és top1 defenset is.
Én most rebuildet nem bíznék rá, ha a jelenlegi build elkezd életjeleket mutatni - ne feledjük Lock sérült, Jeudy és Hamler még veszi fel az NFL ritmusát - akkor el tudom fogadni a maradását, de az az érzés már nincs, hogy személye garancia lenne a sikerre, mint mondjuk 14-ben, amikor némi meglepetésre kirúgta Foxot...
Black_Adder
Az Elway kérdésben én nem koptatnám a számat, elégszer leírtam már az álláspontomat.
Fangio kapcsán annyi megjegyzésem van, hogy ennyi kulcssérülés mellett nagyon nehéz objektíven megítélni őt, mint HCt. Tényleg abban bízom h Lock felépül és legalább az a kérdés eldől, én nagyon bízom a srácban.
A csütörtöki meccsen egyébiránt én Rypien párti vagyok, nézzük meg őt h mire megy.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Szvsz: Van nagyon maximum 6 olyan GM a ligában, akiknek a teljesen tudatos, időt, energiát, szakmai tudást beletett döntéssorozatai jutatták a csapataikat oda, hogy van náluk olyan QB, HC, és egészségesen felépített keret, hogy azzal minden évben úgy vágnak neki az évnek, hogy a PO garantált, és oda sem beárazódásért mennek. A többi csapatnál ahol vagy a QB, vagy a HC, vagy egy túlteljesítő egység miatt jönnek össze pozitív mérlegek, igazából teljesen ad hoc, csapongó döntések jellemzik a GM-ek munkáját, ahol az építkezést elnézve nehéz tudatos koncepciót felfedezni a döntésekben, mondhatni kicsit azért megfogta a kezüket a szerencse, ami bárki kezét megfoghatja. Épp ezért félek, hogy a HC és QB kérdés után megnyitnánk a harmadik kulcspozició problémáját is, ahol szintén elmondható az ami a másik két poszt esetében, hogy nem véletlenül van belőlük kevés kiemelkedő a ligában és nem véletlenül mozdíthatatlanok. Nem mondom, hogy a végtelenségig csinálhatja Elway, de akármi legyen a szezon vége, bennem idén még biztosan nem merülne fel az elküldése. Az is kevés, ha Fangio mellett Lock is bukó, mert abból a classból a lehetőségekhez képest, hát.. Egy menetet még adnék neki. Bennem akkor veszne el véglegesen a bizalom, ha:
a.) Lock beválik és jövőre sem sikerül működőképes edzői gárdát a csapat köré tenni, úgy, hogy azért irányítóval, meg extrém kimagasló tehetségű skill playerekkel már körvonalódnia kell, hogy ehhez a kerethez milyen stílusú HC és koordinátorok illenének
b.) Ha Lock nem válik be, összejön egy top pick, és úgy sem sikerül franchise irányítót húzni. Elwaynek erre azért még nem volt lehetősége, ezt ne feledjük. Az az 5. hely is baromi messze volt akkor.. Ez mondjuk ott kezdődik, hogy Lawrence-en kívül _bárkit_ választhat ebből a classból, az meg nyilván a világ összes mákültetvényének learatása, ha Lawrence-et is.
több mint 5 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogyazt tudjuk hogy shanny interjúja jobban sikerült de már az interjúk előtt eldöntötte, hogy a kókler kell. ezt nagyjából Elway maga is beismerte.
1. Shanny a 49ersbe akart menni, és a 49ers is őt akarta, abba belekontárkodni baromi nehéz lett volna és azt sem tudjuk nem próbálta-e meg Elway
Cruyffista
Második évet viszont nem nagyon akart neki adni. Annyi, hogy fixen az öreg Shannyt hozta volna, amit Elis megvétózott. Pontosabban a kóklert kirúghatta volna, de rendes HC search processt akart, úgy meg inkább maradt kókler. De ez homályosabb story, hogy mi történt azon a reggelin...
Ha menne Elway könnyen lehet hogy rosszabb GM jönne és még rosszabb idők jönnének. A kérdés, hogy ha marad Elway, akkor jöhetnek-e jobb idők. Valóban talált-e franchise QB-t? Valóban "csak" egy jó HC-t kéne-e találnia vagy csak elfogultak vagyunk?
Nem reménytelen a dolog, választott ő már 2× olyan HC-t ami akkor és ott jó volt, épített már ő top1 offenset és top1 defenset is.
Én most rebuildet nem bíznék rá, ha a jelenlegi build elkezd életjeleket mutatni - ne feledjük Lock sérült, Jeudy és Hamler még veszi fel az NFL ritmusát - akkor el tudom fogadni a maradását, de az az érzés már nincs, hogy személye garancia lenne a sikerre, mint mondjuk 14-ben, amikor némi meglepetésre kirúgta Foxot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
kicsi Shanny nem nem jött, hanem nem hívtuk.Interjú előtt biztos volt a kókler szerződtetése. Ettől lehet hogy ő akkor is a 9ersbe megy, lehet pont azért, mert nem akart volna Elway alatt kiskutyus lenni, de ezek sosem derülnek ki, mert az interjú csak formalitás volt. Annyi derült ki, hogy váratlanul jól sikerült.Ha Fangio két év után belebukik, az nem jelenti automatikusan Elway bukását is? Nem új gm-mel kezdödne az új élet? Túlélheti ezt Elway? Nem érzed azt, hogy Elway tul nagy hatalom itt, ami már inkább gátja annak, hogy történjen valami fogyasztható csapatépítés? Pl. KisShanny egyértelműen nem jött, mert nem akart Elway alatt kiskutyus lenni. Ő akarta vezetni a projektet. Én azt érzem, mint ha boomer lenne az egész csapatról való felfogásunk. A tegnapi meccsben az volt a legelszomorítóbb, hogy egyetlen épkézláb focira fogható momentumunk nem volt egyetlen csapatrészben sem. Manus berúgta 58-ról, de kb. ennyi. miközben kapcsolgatom a hét órás meccset és mindenhol focijelenetek játszódnak. Odaklikk Giantsre, erre Yiadom egy akkorát védekezik red zoneban, amilyet még nem láttam egyszer sem tőle itt. Odakapcsolok Buffaloba, ott Hollins terrorizálja épp Josh Allent.. Mi meg.. ??? Nálunk meg valahogy eltelt a meccs. Mondhatni kivàràsra jàtszottunk. Vègül is bejőtt...ezek a 1st time hc-k nagyon nem jönnek be nálunk, choker, kókler, jmd. Wade Phillips so-so (ő mondjuk interim coach talán volt előtte), Reeves megítéléséhez meg esszé terjedelem kéne, de ők ketten annyira régen voltak, 82-ben még nem is éltem,93-ban a Denver még a dínó volt (nem tudom mikori, valójában nem néztem vagy legalábbis nem emlékszem rá), szóval inkább a jmd-kókler-choker hármas határozza meg most az érzéseimet.Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.kell ő nekünk ?
Black_Adder
Zalán
Most sokkal inkább bíznék valakiben, aki már ugyan megbukott, de a bukása előtt voltak sikerei, mint Reid. De ilyesmi kinevezés volt Kubes és Fox is. Foxra sok rosszat tudok mondani, de most azokat az időket is visszasírom. Nem mint Hue Jackson meg a többi balfasz, aki csak az alkalmatlanságát bizonyította. Valaki akinek csapatépítésben is volt már sikere. 16ben jöhetett volna egy Red Miller szerű HC, aki kihajtja a csapatból ami még benne van, most valami tudatos építkezés kéne, ahelyett hogy elköltjük a pénzt "sztárokra". 1st time hc-k történelmileg nálunk, Red Millerre és Ralstonra mondanám, hogy jó hire volt, bár ha utóbbi menesztését rossz döntésnek tartom a történelem alapján, akkor Red Miller kinevezését is annak kell. (reevesre az említett esszé konklúziójaként azt mondanám, hogy nem vagy hamarabb kellett volna kirúgni), de ligaszerte is a 2. esélyből élők a sikeresebbek érzésre. De lehet csak Belichick miatt gondolom így.
Zimmer egy személyes kedvencem. Szakmailag is jónak gondolom, de hogy pont őt írtam abban szubjektív preferenciák is szerepet játszanak.
De Lock sérülésére való tekintettel még nem küldtem el a picsába Chokert, hiába a szánalmas és kilátástalan játék, hiába a 0-3 a tavalyi 0-4re, de nagyon közeleg már az az idő is... Majd akkor jobban szétnézek, de nem valószínű, hogy lesz 1st time HC jelölt, akibe beleszeretek. Ha meg 13-3 után nyerjük a super bowlt ki se derül...
Black_Adder
Zalán
ahogy a problémák között felsoroltam, nincs tulaj aki számon kérné Elwayt. Ha kuka ez a szezon is, akkor vagy belátja, hogy ő maga is a probléma része és lemond vagy marad. Technikailag Elis rúghatná ki, de őt egyedül a saját pozíciója érdekli, egyébként leginkább őt kéne először kirúgni, csak ő mondja meg, hogy ki lesz az új tulaj, és nyilvánvalóan az első számú szempontja, hogy az új tulaj tartsa meg őt ceo-nak.
Ha valóban strukturális problémák vannak, nincsen senki, aki ezen változtatni tudnak.
Hogy kéne-e hogy Elway távozzon, az nehéz kérdés, mert mintha átlendült volna a holtponton. Kérdés ez mennyire szurkolói önámítás és mennyire valóság. Attól hogy a rookiek kapnak muszájból snappet még nem jelenti azt, hogy az tényleg A+++ draft. Lásd pl Hamilton. Már rookieként beállt elkapott néhány labdát, milyen biztató, aztán azóta is ugyanott tart...
Most mondhat bárki bármi pozitívat, de tavaly 7-9 lett a vége az nem jó szezon az losign season. De votak játékosok akik nem a probléma részei voltak. Mind szélnek eresztettük. Elmegy McGovern majd jobb lesz a fal? Wolfe nélkül lesz többnyomás? Most lehet örülni hogy Shelby milyen olcsón maradt, csak ott az üzenet, hogy az FO nem látja az értéket az egyetlen olyan játékosban, aki kivédekezett egy muszáj playt... Ahol folyamatosan égtünk, OT, CB2-3 oda gyakorlatilag semmilyen erősítés nem jött, cserébe olyan luxus cikk, mint Gordon, akit valójában nem engedhettünk volna meg magunknak igen, na és persze Vannett meg Okweakárki. Komolyan megnézte valaki az aktuális rostert az FA előtt??
Szóval nem gondolom, hogy Super Bowl úton járnánk. Elwaynek jelenleg van 5 jó szezonja 2011-2015, egy OK szezonja 2016. 3 szar szezonja. 2017-19. A legrosszabbon úgy néz ki túl vagyunk, de ha 2020 is szar szezon lesz - és számomra minden jel erre mutat - akkor nem bánnám, ha valami csoda folytán távozna, addig amíg több a jó szezonja mint a szar.
Ha kuka a szezon és Elway marad. Akkor a jövő úgy áll, hogy talán talált egy QB-t, ami ha bebizonyosodik, akkor sokkal fényesebb a jövő, mint a jelen. Fangio viszont nem edző, hanem egy Choker. Eddig semmi előrelépés. De tényleg, optimisták, mondjátok meg miben jobb az idei védelem a tavalyinál? Tudom nagyon hiányzik Miller 8 darab sackje a chokersémából, de ez ugyanaz a szar, amit Lock mentett 7-9re tavaly, És akkor az olyan amatőr hibákról mint mondjuk az 1. forduló, még nem is beszéltem. Ha marad így. őt mindenképp kirúgnám egy losing season után. Az hogy az öltözőben rendet tart, ide kevés.
Ha Elway vele megy, akkor teljes rebuild. De tényleges rebuild, nem az, hogy nem hosszabbítjuk meg a lejáró szezrődéseket az egyébként kezdő játékosainknak és ezért 4 év alatt lecserélődik az egész csapat. Akkor teljes rebuild, aminek sokan áldozatul esnek majd akiket szeretünk.
Ha Elway marad, akkor megint jön az ámítás hogy egy jó edzőre vagyunk a POtól. De ha Lock franchise QB, akkor valóban egy jó edző kéne neki, hogy megáltsa magát.
Pont ezért, amikor mondjuk 2-5nél elpuntoljuk a szezont, csak Lock számít majd. Ilyen szempontból jó, hogy mindent fel tettünk arra, hogy kiderüljön benne van-e a jövő.
De nagyon kéne hogy a tulajdonosi helyzet minél hamarabb rendeződjön, mert most pont olyan csapat vagyunk ahol a tulaj beleszól a szakmába. Őt nyilván senki nem kérheti számon, aztán megy a pislogás hogy miért szar a franchise évtizedeken keresztül. Csak nálunk nincs tulaj, azért nincs/nem lesz számon kérés 5 sikertelen QB és 2 sikertelen HC után.
Bowlen ugye a standard 3 sikertelen év után küldte el Shannyt, úgy hogy 08ban annyi sérült volt, mint idén és volt egy igéretes QB prospekt - ne nevess, dontcare akkor fr. qb-nak nézett ki - utolsó fordulóig harcban a POért, ráadásul pont az a rész működött ami a hc szakterülete. Akkor nem is voltam meggyőződve a döntés helyességéről, látva a kókler utáni időket, lehet Shannynek is jobb lett így, főleg hogy jmd lett az összehasonlítási alap számára...
Ha most menne Elway képes lennék pár év után főként a 2011-2015 közti időszakra emlékezni, ha még sokáig marad ez az 5-11 7-9, akkor ez egyre nehezebb lesz. Szóval ha mennie kell, menjen, ha marad, akkor szedje össze magát.. 7-9-ek ide nem elegek, akkor se ha tavasszal mindenkitől azt várja a szurkoló hogy karrierje legjobb évéhez képest legyen 25%-kal jobb és akkor harcolhatunk a 3. wc helyért...
de ha elverjük a jetset, biztos mindenki optimistább lesz, talán még én is. mondjuk gase nagyon utálja Elwayt, ha 1 meccsre felkészíti a csapatát, az ellenünk lesz, aztán majd még jól meg is aláz, mint legutóbb...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Elway felelőssége mindenképp felmerül, csak ki kéri számon?A média és a szurkolói nyomás 😊
Negritis
De mondjuk miután a boomer generáció összes tagjával jóban van Elway a játékos múltja miatt, így maximum külső közegből (ami nem Pats) vagy nagyon fiatal managert kellene a helyére kinevezni. És ezt nem látom jönni a zoknibáb kinézetű jelenlegi tulajnál 😊
több mint 5 éve
Elway felelőssége mindenképp felmerül, csak ki kéri számon?A kérdésfeltevésben a szomorú válasz. Az érinthetetlen emberek a legritkábban önkritikusak..
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Szerintem ezt a részt kár erőltetni, Elway addig marad ameddig akar kb. Maximum, ha nagyon ég a talaj maga alá vesz egy ütköző embert, akinél landol ezután a felelősség és minden kritika. Ego-ból ezt nem tudja majd elengedni, hogy a félisten szerepből hátrébb lépjen.
több mint 5 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy1. Shanny a 49ersbe akart menni, és a 49ers is őt akarta, abba belekontárkodni baromi nehéz lett volna és azt sem tudjuk nem próbálta-e meg Elway
2. Elway elég sok támogatást megadott a HC-knak akiket kinevezett, így inkább csak a kiválasztásait lehet kritizálni (bár Fangio spec épp prémium picknek számított akkor ligaszinten). Az szerintem nem állja meg a helyét, hogy Elway önző lenne ha egyszer beletrafálna vagy ezen múlna egy jó edző szerződtetése. Miután VJ megjárta az egyetemi pro bowlt, a fél csapatát ledraftolta neki, míg idén például Hamler, Ojemudia, Agim egyértelműen Fangio pickjei voltak, de a piacról is ő választott tippre védőjátékosokat.
Én abban nem hiszek, hogy itt ő a probléma. Azt nem mondom, hogy nincs felelőssége, vagy nem volt amiben nem hibázott (pl VJ-nek második évet adni), de nem éreznem előrébb a csapatot ha kirúgnák, mert megüt egy bizonyos szintet ligaszinten. Ha idekerülne egy jó edző, bőven megadná neki azt a mozgásteret, amivel új működőképes kultúrát lehet felépíteni.
több mint 5 éve
Elway felelőssége mindenképp felmerül, csak ki kéri számon?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
én azt hiszem, egy igazi, modern futballprogramot akarok. Sem pedig ez a barnazakós szájszagút, amit tolunk itt. És erre Elway lehet nem képes. Ha hoz egy fiatal valakit, akkor róla derül ki, hogy bohócsipka van a fején. Ha hoz egy idős, tapasztalt valakit, rajta hálósipka van, elfelejti kikérni az időt. Persze aranyos, felteszi a kezét, hogy tanul belőle. Nem mondom kiknek a play bookjából kellene inkább tanulnia. Az a baj, ha ez a rezsim bukik, én nehezen tudok majd hinni egy újabb Elway hozta megoldásban. Mindemellett szeretem Elwayt. Azért mégis csak a legnagyobb bajnokunk... De inkább a stadiont nevezzük el róla..
több mint 5 éve
Ha Fangio két év után belebukik, az nem jelenti automatikusan Elway bukását is? Nem új gm-mel kezdödne az új élet? Túlélheti ezt Elway? Nem érzed azt, hogy Elway tul nagy hatalom itt, ami már inkább gátja annak, hogy történjen valami fogyasztható csapatépítés? Pl. KisShanny egyértelműen nem jött, mert nem akart Elway alatt kiskutyus lenni. Ő akarta vezetni a projektet. Én azt érzem, mint ha boomer lenne az egész csapatról való felfogásunk. A tegnapi meccsben az volt a legelszomorítóbb, hogy egyetlen épkézláb focira fogható momentumunk nem volt egyetlen csapatrészben sem. Manus berúgta 58-ról, de kb. ennyi. miközben kapcsolgatom a hét órás meccset és mindenhol focijelenetek játszódnak. Odaklikk Giantsre, erre Yiadom egy akkorát védekezik red zoneban, amilyet még nem láttam egyszer sem tőle itt. Odakapcsolok Buffaloba, ott Hollins terrorizálja épp Josh Allent.. Mi meg.. ??? Nálunk meg valahogy eltelt a meccs. Mondhatni kivàràsra jàtszottunk. Vègül is bejőtt...ezek a 1st time hc-k nagyon nem jönnek be nálunk, choker, kókler, jmd. Wade Phillips so-so (ő mondjuk interim coach talán volt előtte), Reeves megítéléséhez meg esszé terjedelem kéne, de ők ketten annyira régen voltak, 82-ben még nem is éltem,93-ban a Denver még a dínó volt (nem tudom mikori, valójában nem néztem vagy legalábbis nem emlékszem rá), szóval inkább a jmd-kókler-choker hármas határozza meg most az érzéseimet.Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.kell ő nekünk ?
Black_Adder
Zalán
Most sokkal inkább bíznék valakiben, aki már ugyan megbukott, de a bukása előtt voltak sikerei, mint Reid. De ilyesmi kinevezés volt Kubes és Fox is. Foxra sok rosszat tudok mondani, de most azokat az időket is visszasírom. Nem mint Hue Jackson meg a többi balfasz, aki csak az alkalmatlanságát bizonyította. Valaki akinek csapatépítésben is volt már sikere. 16ben jöhetett volna egy Red Miller szerű HC, aki kihajtja a csapatból ami még benne van, most valami tudatos építkezés kéne, ahelyett hogy elköltjük a pénzt "sztárokra". 1st time hc-k történelmileg nálunk, Red Millerre és Ralstonra mondanám, hogy jó hire volt, bár ha utóbbi menesztését rossz döntésnek tartom a történelem alapján, akkor Red Miller kinevezését is annak kell. (reevesre az említett esszé konklúziójaként azt mondanám, hogy nem vagy hamarabb kellett volna kirúgni), de ligaszerte is a 2. esélyből élők a sikeresebbek érzésre. De lehet csak Belichick miatt gondolom így.
Zimmer egy személyes kedvencem. Szakmailag is jónak gondolom, de hogy pont őt írtam abban szubjektív preferenciák is szerepet játszanak.
De Lock sérülésére való tekintettel még nem küldtem el a picsába Chokert, hiába a szánalmas és kilátástalan játék, hiába a 0-3 a tavalyi 0-4re, de nagyon közeleg már az az idő is... Majd akkor jobban szétnézek, de nem valószínű, hogy lesz 1st time HC jelölt, akibe beleszeretek. Ha meg 13-3 után nyerjük a super bowlt ki se derül...
Black_Adder
több mint 5 éve
ezek a 1st time hc-k nagyon nem jönnek be nálunk, choker, kókler, jmd. Wade Phillips so-so (ő mondjuk interim coach talán volt előtte), Reeves megítéléséhez meg esszé terjedelem kéne, de ők ketten annyira régen voltak, 82-ben még nem is éltem,93-ban a Denver még a dínó volt (nem tudom mikori, valójában nem néztem vagy legalábbis nem emlékszem rá), szóval inkább a jmd-kókler-choker hármas határozza meg most az érzéseimet.Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.kell ő nekünk ?
Black_Adder
Zalán
több mint 5 éve
Ugy nézem bárki is kezd, mind Rypien, mind Driskel fog játszani csütörtökön. Kezd kicsit előszezon hangulatú lenni a dolog. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.kell ő nekünk ?
Black_Adder
több mint 5 éve
Amúgy jó kérdés, hogy mondjuk ha 2-3 győzelemmel zárjuk a szezont, akkor Fangio segget megmenti-e a sok sérült. Mondjuk én kétlem, de már semmin nem lepődok meg.
több mint 5 éve
Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.
több mint 5 éve
Apró részsikereknek lehet drukkolni. Ez van. Le kell nyelni a pirulát. Lock hogy tér vissza tét nélkül. Hamler, Jeudy fejlődik. Fant excellent.. Ojemudia intet fogott. Egész jól összeállt a fal a második novemberre... Ilyenek. Nagy terveink nem lehetnek..
több mint 5 éve
Picsába.Vic Fangio told @KOAColorado he is “comfortable” starting Jeff Driskel and Brett Rypien.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 28, 2020
Fangio said it would be “unfair” to ask Blake Bortles to to run their offense so soon.
roberto23
több mint 5 éve
Before camp I looked at the Most Valuable #Broncos
— Joe Rowles (@JoRo_NFL) September 28, 2020
Heading into Thursday without
Lock (1)
Sutton (2)
Miller (3)
Casey (11)
Bouye (13)
James (14)
Jones (15)
Lindsay's (19) ?
Bradley Chubb (6) working back from injury.
When it rains, it pours. https://t.co/GNpqa0ICRk
On Thursday Night, the Broncos will most likely be without their:
— RK (@RyanKoenigsberg) September 28, 2020
- Starting QB
- Best defensive player
- Best offensive player
- Highest-paid offensive player
- Biggest offseason acquisition
- Second-biggest offseason acquisition
- Most explosive offensive player pic.twitter.com/M8nT1IRurS

több mint 5 éve
Hát már nekem is csak egy kívánságom van a szezonra: Lock térjen vissza hamar és bizonyítsa, hogy lehet belőle fr qb. Hogy hany meccset nyerünk annyira már nem izgat. Ha igy folytatjuk szezon végére úgyse nagyon marad játékosunk.
több mint 5 éve
Ez most komoly? Na jó, én idénre feladtam.
több mint 5 éve
Nem tudom h mit mondjak... egyetlen reményem h Lock felépül a Pecc ellen...

több mint 5 éve
Na jó náluk is kemény a helyzet...Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...Nézd meg az idei Ninerst 😉
Tomcsik
empty taxi
több mint 5 éve
Alapból nem kellenek sztárjátékosok a csapatba.Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...Nézd meg az idei Ninerst 😉
Tomcsik
empty taxi
Akkor nem is dőlnek ki.
Lásd Lions.