Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 283 — NFL bracket champion '26
Dwayne Haskins-t pletykálják hozzánk a CBS-nél.
dreadman
Nagyon remélem, hogy ez csak kacsa.

Egyrészt semmivel sem jobb Lock-nál, ezt simán kimerem jelenteni. Másrész egy Kyle Allen kiszorította a kezdőből... Nagyon kéne meg ő nekünk.
roberto23

Általános Doktor
AFLAC!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
dreadman

Egyrészt semmivel sem jobb Lock-nál, ezt simán kimerem jelenteni. Másrész egy Kyle Allen kiszorította a kezdőből... Nagyon kéne meg ő nekünk.
roberto23

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
dreadman

roberto23
nem kiszorította, hanem szar csapatban szarul játszik
de tény h nincs több értelme mint locknak
akkor már inkább néztem volna meg Rosen-t, akitől szintén fáznék
Negritis
Nyilván szar a csapat körülötte, meg nem is feltétlen Haskins-t akartam leszólni, csak semmi értelmét nem látom idehozni. Nagyon max akkor, ha Lock idén besülne, de akkor se gondolnám, hogy ő lenne a legjobb opció.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 975 — The Mathematician
dreadman

roberto23
nem kiszorította, hanem szar csapatban szarul játszik
de tény h nincs több értelme mint locknak
akkor már inkább néztem volna meg Rosen-t, akitől szintén fáznék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dreadman

több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171

Positive Vibration
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
mondjuk így nem lesz 3-3 szóval nemsokára kezdem Fangio-ék fejét követelni
bár sztem előbb Patricia-t rúgják ki de 1-6 környékén már nehéz lesz az olasz csődörnek leülnie a kispadra
Negritis
elnézve a Chargers és a Raiders fejlődését, ebből 2-14, 3-13 lesz, nem 3-3. Szóval 1-6-nál én is átsétállok a denveri pesszimisták szektorába, kevésbé érdekelve, mennyi sérültünk van... de én Elwayt is a zászlómra tűzöm. Lockot marhára bírnám imádni, neki és az összes fiatalunknak nagyon fogok szorítani...
Zalán
Mondjuk a Chargers elleni meccsek érdekesek lesznek, hogy melyik csapat tudja majd jobban elchoker-kedni.

Amúgy az is fincsi lesz, ha Herbert úgy folytatja ahogy elkezdte, Mahomes mellett vele is évente 2szer meccselni. Bár nagyon korai még bármit is mondani róla.
roberto23
A hosszú, mély dobásokat eddig rohadt jól dobta meg, a karerejével nincs gond Hörbinek.
több mint 5 éve
bár sztem előbb Patricia-t rúgják ki de 1-6 környékén már nehéz lesz az olasz csődörnek leülnie a kispadra
Negritis
elnézve a Chargers és a Raiders fejlődését, ebből 2-14, 3-13 lesz, nem 3-3. Szóval 1-6-nál én is átsétállok a denveri pesszimisták szektorába, kevésbé érdekelve, mennyi sérültünk van... de én Elwayt is a zászlómra tűzöm. Lockot marhára bírnám imádni, neki és az összes fiatalunknak nagyon fogok szorítani...
Zalán
Mondjuk a Chargers elleni meccsek érdekesek lesznek, hogy melyik csapat tudja majd jobban elchoker-kedni.

Amúgy az is fincsi lesz, ha Herbert úgy folytatja ahogy elkezdte, Mahomes mellett vele is évente 2szer meccselni. Bár nagyon korai még bármit is mondani róla.

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 933 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Legalább annyi pozitív volt ebben a halasztásban, hogy páran a komoly sérültek közöl visszatérhetnek. Lock szinte biztos szerintem, de Fant és Bouye játékára is van esély, ahogy olvastam.
roberto23
Mondjuk az oddsaink minusz 3-ról, minusz 9re romlottak, de majd a sérülésből visszatérő Lock megoldja 😀
Általános Doktor
Innen szép nyerni. 😀

Amúgy nagyon remélem, hogy Newton is tud játszani. Kíváncsi vagyok mire megyünk úgy ellenük, remélhetőleg már Lock-al, hogy nem a Stidham-Hoyer duóval állnak fel. Sokkal jobb támpont lenne nekünk is. Az se érdekel, ha kikapunk, csak tényleg lássuk mire megyünk egy PO kaliber csapat ellen jelenleg.

több mint 5 éve
Legalább annyi pozitív volt ebben a halasztásban, hogy páran a komoly sérültek közöl visszatérhetnek. Lock szinte biztos szerintem, de Fant és Bouye játékára is van esély, ahogy olvastam.
roberto23
Mondjuk az oddsaink minusz 3-ról, minusz 9re romlottak, de majd a sérülésből visszatérő Lock megoldja 😀

több mint 5 éve

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 twitter.com/bburkeESPN/status/1315683715775967232?s=09

Fú de hulladék ez alapján a fal 😊

több mint 5 éve
Elvileg mi is érdekeltek vagyunk a Haskins Trade-ben (sok helyen a TOP 5 csapatban vagyunk)
Egy 4/5/6 kört szerintem, nem lenne baj (lehet jó lenne ha ő lenne a Backup vagy Lock-nak a vetélytársa) beadni érte
noflyzone
Teljesen esélytelen, amíg 100%-ra ki nem derülne Lockról h nem az akinek szánjuk, addig minden ilyen pletyka pusztán újságírói feltételezés, 0 alappal.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elvileg mi is érdekeltek vagyunk a Haskins Trade-ben (sok helyen a TOP 5 csapatban vagyunk)
Egy 4/5/6 kört szerintem, nem lenne baj (lehet jó lenne ha ő lenne a Backup vagy Lock-nak a vetélytársa) beadni érte
noflyzone
Elég nekünk a saját bust is, minthogy más szemetét átvegyük 😊

Akkor már inkább Ryan ha az Atlanta nyom egy teljes resetet.

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 933 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tessék. Mahomes kiégett és túlértékelt. A csoport nyitott. Mi meg itt bohóckodunk Chokerrel.. 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Az új schedule:
Week 6: At Patriots
Week 8: Vs Chargers
Week 11: Vs Dolphins

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 821 — "Montoya por favor!"
Fél tőlünk Belichick, ennyi az egész

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Broncos-Pats meccs kövi vasárnapra kerül át.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
lófasz lesz ebből, nem meccs. ráadásul a Titansnél is újabb pozitív teszt. szerintem készüljünk a 18. fordulóra.
több mint 5 éve
Hát igazából én örülnek, ha inkább most lenne a bye week. Plusz 1 meccs akkor Lock-nak.