NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Mért örülnék, az azt jelenti majd, hogy esélytelen a csapat bármire, és egy combos 2-8-as mérleggel GYP harcot nyom a Raiders, Miami, Bills trióval.Hát ide is eljutottunk, hogy Pats Vegas lett a topik 😊Én szimplán csak biztos vagyok benne, hogy legkésőbb jövőre a 10. fordulóban már nem Flacco irányít majd itt. Ennek szerintem te is örülnél 😊
Ennyire nincs családi balhé a kecske családban, hogy reményteljes, ám de degeneráltság jeleit mutató csapat háza táján kell pótolnotok az adrenalint? 😊
Csak viccelek persze, de a végén még tényleg sikerül bevonzani egy újabb töltelék QB-t, ahelyett, hogy valami extra klasszis kaliber jönne
flzoli
Wyatt
Én amúgy bírom Flacco-t és remélem összeszedi magát majd a friss coloradoi levegőn 😊 Aztán lehet kókler lesz és folytatódik a QB mizéria
több mint 6 éve
Hát ide is eljutottunk, hogy Pats Vegas lett a topik 😊Én szimplán csak biztos vagyok benne, hogy legkésőbb jövőre a 10. fordulóban már nem Flacco irányít majd itt. Ennek szerintem te is örülnél 😊
Ennyire nincs családi balhé a kecske családban, hogy reményteljes, ám de degeneráltság jeleit mutató csapat háza táján kell pótolnotok az adrenalint? 😊
Csak viccelek persze, de a végén még tényleg sikerül bevonzani egy újabb töltelék QB-t, ahelyett, hogy valami extra klasszis kaliber jönne
flzoli

több mint 6 éve
Hát ide is eljutottunk, hogy Pats Vegas lett a topik 😊 Ennyire nincs családi balhé a kecske családban, hogy reményteljes, ám de degeneráltság jeleit mutató csapat háza táján kell pótolnotok az adrenalint? 😊
több mint 6 éve
Nem vagyok whiskys, de valamit csak találunk, ha esetleg mégis én nyernék

több mint 6 éve
Egy sétáló Jani 🥃🥃🥃ki akar fogadni hogy kiválasztjuk a legimpotensebb QB-t a drafton, és Flacco lesz jővőre a 10. fordulóig a kezdő?Én szívesen, mi legyen a tét?
Heisman Trophy
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ki akar fogadni hogy kiválasztjuk a legimpotensebb QB-t a drafton, és Flacco lesz jővőre a 10. fordulóig a kezdő?Én szívesen, mi legyen a tét?
Heisman Trophy

több mint 6 éve
ki akar fogadni hogy kiválasztjuk a legimpotensebb QB-t a drafton, és Flacco lesz jővőre a 10. fordulóig a kezdő?És ki akar fogadni, hogy nem Lock vagy White lesz a pickünk? 😊
Heisman Trophy
Btw, én sajna még azt is el tudom képzelni, hogy felcserélünk Lockért. De egyébként 95 százalékra mondom most, hogy ha lecsúszunk róla, akkor Chubb-like védőfalba húzunk idén is az első körben.
több mint 6 éve
ki akar fogadni hogy kiválasztjuk a legimpotensebb QB-t a drafton, és Flacco lesz jővőre a 10. fordulóig a kezdő?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1101529566387027969Ezt nem kéne, Von apó mellett kéne visszavonuljon a csapattól sok év múlva, mint a Hollók kivénhedt bácsijai
Negritis
több mint 6 éve
twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1101529566387027969
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
MAKE IT HAPPEN!twitter.com/PredomOrange/status/1101205842173530113
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Elway felnyálazta Murray-t, majd a végén hozzátette, hogy de hát igen, nem elég magas.
több mint 6 éve
Ennek örülök. Frissebb hír még, hogy állítólag Leary és Veldheer közel a hosszabbításhoz, illetve Pekóról is szó van. Ami szomorú, hogy Paradis szénája továbbra is kifele áll. Illetve Keenumot áruljuk, de ez papírforma.
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1100859166514651137
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/1100851320632889347
több mint 6 éve
Remélem igaz a Sanders-ös hír, és tényleg marad jövőre is. TOP3 kedvenc a csapatban, akik bőven impactok lehetnek egy SB contender csapatban is. Na nem mintha ez a veszély jövőre fenyegetne 😊
több mint 6 éve
twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1098668548023635970love the guy
több mint 6 éve
KC-ba?Brandon Marshall távozikjöhet is a legjobb csapatba az AFC Westben.
Cruyffista
Amadeus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Szórakoztató írás a Flacco trade-rőlwww.si.com/nfl/2019/02/17/joe-flacco-john-elway-broncos-trade-criticism
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
tesztelték, hogy hol nyerhetnek 3-4 gyűrűt még, aztán visszamentek szépen.Edelman- Hightower maradt nálunkHa ez az irónia vagy a szakrazmus valamilyen formája volt, akkor zseniális.Hol olvastad, hogy elengedtük Bolles-t? Azt hittem van még élő szerződése.Már jönnek a hírek, hogy hagyjátok Paradist h tesztelje a piacot, nagy a különbség az ajánlott és kért összeg között.1. Igazolj egy pocket qb-t
Beki
2. Engedd el a legjobb falembered
Eddig zseniális.
Amadeus
PM_the_sheriff
Ha nem, akkor Mozart nem Bollesre gondolt, hanem Paradisra. Ő UFA, és az utolsó hír róla, hogy engedjük neki tesztelni a piacot. Nem tudok róla, hogy valaha maradt volna valahol olyan játékos, akinek februárban azt modnták, hogy teszteld a piacot...
Black_Adder
gordon
több mint 6 éve
Edelman- Hightower maradt nálunkHa ez az irónia vagy a szakrazmus valamilyen formája volt, akkor zseniális.Hol olvastad, hogy elengedtük Bolles-t? Azt hittem van még élő szerződése.Már jönnek a hírek, hogy hagyjátok Paradist h tesztelje a piacot, nagy a különbség az ajánlott és kért összeg között.1. Igazolj egy pocket qb-t
Beki
2. Engedd el a legjobb falembered
Eddig zseniális.
Amadeus
PM_the_sheriff
Ha nem, akkor Mozart nem Bollesre gondolt, hanem Paradisra. Ő UFA, és az utolsó hír róla, hogy engedjük neki tesztelni a piacot. Nem tudok róla, hogy valaha maradt volna valahol olyan játékos, akinek februárban azt modnták, hogy teszteld a piacot...
Black_Adder
több mint 6 éve
ti az elkapot erdemelnetek inkabb xdBrandon Marshall távozikjöhet is a legjobb csapatba az AFC Westben.
Cruyffista
Amadeus
több mint 6 éve
Brandon Marshall távozikjöhet is a legjobb csapatba az AFC Westben.
Cruyffista