NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Tippeim FAra
Megy: Paradis, Ray, Barrett, Roby. Mind magukhoz mérten szép nagy összegért. Szóval érdemes lesz kevesebb FA-t hozni, mint amennyi aláír máshova, hogy legyen comp pick.
Amúgy szerintem Marshall és Peko se jön vissza, az csak a szurkolói érzelmek simogatása, hogy ha úgy alakulnak a dolgok visszahozzuk őket, valójában nem tudom minek kéne történnie. Amúgy helyes is hogy fiatalítani akarunk...
Paradis hiányozna a többi nem, de attól hogy Roby megy még nem leszünk erősebbek CB poszton, és nem túl vastag a felhozatal.

4 nevet kaptam el eddig a tempering időszakban vagy előtte
Ja'Wuan és Amos, ők szerintem jönnek is. Náluk is elől vagyunk mi is érdeklődünk utánuk, ha szerdáig nem hosszabbítanak mi lehetünk a favoritok. Ez nem jelent akciós árt, de ami elsőre soknak tűnik majd, az második nézésre az inláció lesz.
CJ Mosley-t szeretnénk, viszont őt valaki túl fogja fizetni. vagy mi vagy más, cap helyzetből kiindulva inkább más.
John Brown, Ravens WR, amikor jött Flacco mondta hogy vele akar játszani a továbbiakban is. Nem nagy név, Lamar Jacksontól kb elkapása nem volt, nem lesz nagy piaca, mi most hívtuk le Sanders opcióját, szóval minden kártya a mi kezünkben.

CB poszotn síri csend és hullaszag. Attól hogy elmegy Roby még nem leszünk jobbak hátul, de elég gyenge a felhozatal. Egyfelől így Roby simán hozhat egy 4. körös kompenzációt másfelől ilyen Brockokból meg hasonlókból kell vállogatni megint.
Attól tartok megint jön egy 2. napos CB pick, ilyen Yiadom, Webster vagy Langley minőségben. btw nem tudom itt volt-e már, de Landley-t most épp WR-nek próbáljuk meg átképezni karriermentésként. Nos akkor van 2db CB, a harmadikból meg WR-t próbálunk csinálni Sanders, Sutton, Hamilton és Patrick. Biztató...

Ha Mosleyról is lemaradunk és backup QB-t húzunk 1/10-ben, akkor nem sok jóval kecsegtet 2019, de ha jön is White vagy Greedy 2 ekkora needdel menni a draftra már régen rossz, a feltrade-et megúszhatjuk, de akkor is marad lyuk vagy itt vagy ott és akkor az irányító kérdést meg még egy évvel elodáznánk... Ez a gondolat pont annyira nem tetszik, mint az ide QB felhozatal...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 442
Broncos picked up Chris Harris Jr $1 mil option today per source. He has another $7.9 mil coming in final year of his contract. #9sports
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1105142435699539969?s=19
több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Egyébként amilyen mély lesz most a safety FA, úgy akár szerezhetünk is egy egész jó veteránt emészthető összegért, nem?
Gerichill
Benne van a pakliban, de az is, hogy az első pár aláíró felnyomja az árat és akkor a többiek se akarják alább adni. Én a top3-4 safety közül az egyiknek ilyen 8-9 milliért örülnék.

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 542
Egyébként amilyen mély lesz most a safety FA, úgy akár szerezhetünk is egy egész jó veteránt emészthető összegért, nem?
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1105125994841595904?s=19
Cruyffista
Amennyiért aláírt, nem sajnálom hogy nem jött össze.
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1105125994841595904?s=19
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 542
Ti kiket szeretnétek, illetve kikre számítotok? 😊
Cruyffista
Én Collinst szeretném meg persze Paradist, de inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre.

Amos vmikor nyilatkozott olyat, hogy továbbra is játszana Fangio alatt, mondjuk Fangio meg azt, hogy a korábbi kapcsolatok nem számítanak, OTAk után úgyis minenkire elmondahtja hogy már dolgozott együtt vele. Persze azért Donatellt hozta magával a "családba".

Így hogy Leary és Sanders maradt kevesebb a költőpénzt mint amikor egy hónapja tervezgettem, lehet ki kéne maradni az első hétből, és amikor csökken a maradék játékosok piaca, akkor válogatni...

Amúgy ILB, CB, S ami nagyon kell, egyik jobban mint a másik...
Black_Adder
A posztokkal egyetértek, ahogy lentebb látszik is. Ellenben ha kimaradunk az első hétből, akkor ILB és CB poszton senki nem marad értékelhező. Nem tudom mi lenne a jó. Túl sok a lyuk, túl kevés a pénz és Flacco az irányítónk. Asszem idén már az első meccset is whiskyvel fogom várni.
Leonidasz007
Hát igen, a maradékból nehezebb lesz foltozni, de ha a prémium FAkra hajtunk nem marad budget minden lyukra... Egyensúlyozni kell most nagyon.

Egyébként állítólag Ja'Wuan James lesz az első nagy célpontunk. Őszintén fogalmam sincs hogy milyen játékos vagy mennyibe fájhat, ha Munchak kéri, akkor OK, de így még kevesebb pénz jut majd a védelembe.
 twitter.com/NealDriscoll/status/1104934933783547904
Black_Adder
Egy ilyen igazolásra mondanák, hogy nem túl szexi, de hasznos?
több mint 6 éve
Cruyffista
Én Collinst szeretném meg persze Paradist, de inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre.

Amos vmikor nyilatkozott olyat, hogy továbbra is játszana Fangio alatt, mondjuk Fangio meg azt, hogy a korábbi kapcsolatok nem számítanak, OTAk után úgyis minenkire elmondahtja hogy már dolgozott együtt vele. Persze azért Donatellt hozta magával a "családba".

Így hogy Leary és Sanders maradt kevesebb a költőpénzt mint amikor egy hónapja tervezgettem, lehet ki kéne maradni az első hétből, és amikor csökken a maradék játékosok piaca, akkor válogatni...

Black_Adder
A posztokkal egyetértek, ahogy lentebb látszik is. Ellenben ha kimaradunk az első hétből, akkor ILB és CB poszton senki nem marad értékelhező. Nem tudom mi lenne a jó. Túl sok a lyuk, túl kevés a pénz és Flacco az irányítónk. Asszem idén már az első meccset is whiskyvel fogom várni.
Leonidasz007
Hát igen, a maradékból nehezebb lesz foltozni, de ha a prémium FAkra hajtunk nem marad budget minden lyukra... Egyensúlyozni kell most nagyon.

Egyébként állítólag Ja'Wuan James lesz az első nagy célpontunk. Őszintén fogalmam sincs hogy milyen játékos vagy mennyibe fájhat, ha Munchak kéri, akkor OK, de így még kevesebb pénz jut majd a védelembe.
 twitter.com/NealDriscoll/status/1104934933783547904

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Cruyffista

Black_Adder
több mint 6 éve
Cruyffista

több mint 6 éve
Cruyffista
Daryl Williamsnek vagy Jordan Hicksnek örülnék például. Ronald Darbynak is talán. Nyilván ea klasszis safetykk küzül is valakinek, egy Earl Thomasnak ki ne örülne. Ellenben számítani inkább másodvonalas játékosokra számítok.

De így hogy Paradist hagyjuk menni vszinuleg, így centernek is, Morse például. A támadófalunk ahogy kinéz, el is ment a kedvem most 😀

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Van szűk 22-23 elköltendő pénzünk, nincs #2 és #3 corner, nincs safety, a linebacker(ek) nem igazán séma fittek, kéne Wolfe mellé egy stabil 0-1 tech belső falember. No, meg elkapó, tight end, kéne vagy Paradis, vagy ha ő nem akkor egy center (plusz még falember), stb. És akkor te Houstonra költenéd a milliókat amikor van egy Von Miller és egy Bradley Chubb a csapatban, akiktől bűn elvenni a snapet, ha nem éppen pihennek? 😊

Le'veon Bell-t ne hozzuk el Lindsay és Freeney mellé? 😀 😀 (Jó, csak viccelek.)
peterk2005
Ha belefér, akkor simán. 😀 Mondjuk nekem Houston személyes kedvencem, ha mondani kéne 5 nevet, akit a csapatom védelmében akarok tudni egy SB-n, valószínűleg ő lenne az egyik. Szóval ez egy ilyen személyes szimpátiából fakadó dolog, mintsem szakmai-anyagi megfontolásból 😀

Egyébként tartok attól, hogy a nagy neveket hamar elkapkodják, és maximum egy fasza safety-t sikerül berántani. Elway nem igazán szeret belemenni mostanában a licitháborúkba. Én fontosnak tartanám, hogy a védőfalat is erősítsük. Vannak kimagasló játékosaink, de ha már van egy közel teljesen elit egységünk, azzal már nagyobb eséllyel megyünk neki a PO-ba kerülésnek. Ezért nem sajnálnám akár azt se, ha az 1/10 ide menne el.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Van szűk 22-23 elköltendő pénzünk, nincs #2 és #3 corner, nincs safety, a linebacker(ek) nem igazán séma fittek, kéne Wolfe mellé egy stabil 0-1 tech belső falember. No, meg elkapó, tight end, kéne vagy Paradis, vagy ha ő nem akkor egy center (plusz még falember), stb. És akkor te Houstonra költenéd a milliókat amikor van egy Von Miller és egy Bradley Chubb a csapatban, akiktől bűn elvenni a snapet, ha nem éppen pihennek? 😊

Le'veon Bell-t ne hozzuk el Lindsay és Freeney mellé? 😀 😀 (Jó, csak viccelek.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
nemtom, még mindig talán inkább hoznám haza olcsóért Malikot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Eddig nem volt olyan név az FA piacon, vagy a cserélhető arcok között, akiért kifejezetten rajonganék, de nagyon adnám, ha rámennénk Justin Houstonra. Millerrel és Chubbal kegyetlen dolgokat alkotnának ők hárman.
több mint 6 éve
Ahhoz képest, hogy a Antonio Brown trade berobbanásakor a Broncost tartották a 49ers mellett az egyik nagy esélyesnek, szépen lecsitult ez a szál, pedig még olcsóbb is lett valamivel az akkor elvárásokhoz képest.

Kíváncsi vagyok, hogy vajon mi történt a háttérben, amitől ennyien visszaléptek.
Cruyffista
az hogy elvileg nem voltunk nagy érdeklődők soha. Csapat insidereitől legalábbis nem nagyon olvastam, inkább ilyen liga szintű találgatás volt. Aztán ki tudja...

egyébként se lett volna sok értelme, nincs túl sok hely a sapka alatt, és nem egy elit WR jelentené a különbséget. Nem arró van szó, attól, hogy én személy szerint nem szeretem még nagy erősítés lett vona a WR sorba, de nélküle se rossz, ellenben vannak helyek ahova kéne egy-két nagy név...

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Ahhoz képest, hogy a Antonio Brown trade berobbanásakor a Broncost tartották a 49ers mellett az egyik nagy esélyesnek, szépen lecsitult ez a szál, pedig még olcsóbb is lett valamivel az akkor elvárásokhoz képest.

Kíváncsi vagyok, hogy vajon mi történt a háttérben, amitől ennyien visszaléptek.
Cruyffista
Ő akarja megválasztani a csapatot, bárhova nem megy el. Ha olyan ajánlatok lesznek, amik nem tetszenek neki, illetve ahová a Steelers nem hajlandó elengedni, akkor inkább visszavonul - mondja ő. Ja igen és trade után a legmagasabb WR fizetést szeretné.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Harris:
 twitter.com/TroyRenck/status/1102292304319016960

Lock és White:
Konkrét forrás nincsen, de a combine-on végig róluk volt szó, és azóta is ez a két név merül fel leggyakrabban a Broncos mellett (plusz az interjúk miatt az OT-k). Illetve nyilatkozatokból érezhető a kölcsönös szimpátia. Elway és Fangio is dicsérte őket, míg a sajtótájékoztatón ők is mondták, hogy nagyon szívesen játszanának Denverben. Tudom, hogy ezekből nem lehet sok következtetést levonni, de Elway az utóbbi években első kört illetően nem igazán húzott meglepetést ahhoz képest, mint amit a média várt. 😀
több mint 6 éve
más hírek

FA:
- Chris Harris új szerződést kaphat

Draft:
- 1/10-re továbbra is Lock és White a két legnagyobb favorit
Cruyffista
Ezekre tudsz forrást pls.

CHJ-ről utoljára az van meg, hogy a combine-on Elway azt mondta még nem gondolt a hosszabbításra.

Lockról a Flacco trade óta is olvasni sokat, de White-ot insidertől még nem olvastam.
Amúgy Fangionál jóval nagyobb szrepe van az ILB-nek, mint eddig volt nálunk, a poszt ennek megfelelően van elhanyagolva, az early big boardok alapján White az egyetlen 1/10-et érő ILB, és ha igazak a Strength vs Weakness akkor pont ő kell nekünk. | (meg egy jó QB, egy jó safety meg egy jó CB mondjuk Greedy) |

több mint 6 éve
más hírek
- Safety lesz az egyik legfontosabb célpont az FA-n
Cruyffista
az nagyon helyes, reálisan ti kikre számítotok?
Assurbanapli
Amos állítólag követné Fangio-t, Fangio viszont nem annak a fajtának tűnik, aki idehozná a korábbi pereputtyát, konkrétan lenyilatkozta, hogy nincs jelentősége, mert az OTAk után mindenkire igaz lesz, hogy dolgozott már együtt vele.
Egyedül Simmonst tudom elképzelni kezdőben a jelenlegi keretből, de ő is inkább egy erős secondaryt nem ront le, mint hogy egy gyengét felhúzzon, szóval mindenkit meg kell becsülni, de Amos szerintem nem lenne olyan hatalmas erősítés.

A nyílvánvaló persze Collins lenne, de neki nagy piaca lesz, azzal hogy marad Sanders, Leary, Wolfe kisebb a mozgástér (Marshall és Stewart távozásával számoltunk, Keenumon, a Keenum Flacco cserével is pár millió minuszban vagyunk capspace ügyileg, mintha Keenum maradt volna 21-ért) és LB is kell még. Szerintem idén inkább kisebb nevek jönnek foltnak, hogy mindenhova legyen elfoadható kezdő.
Ha Amos ennyire követné Fangio-t adjon nekünk akciót, egyébként nézzük meg mi lesz a Collinsért folytatott tüzijáték után. De ha mégis sikerülne megcsípni Collinst az csak jó lenne., de se denveri kötődése nincs, se nem vagyunk contender csapat szóval csak a pénztárcával lehet hatni rá, és abban se mi vagyunk a legjobbak mostanában.

btw a Leary deal nem tetszik, inkább fizettük volna meg Paradist - igen én is ovlastam hogy visszahoznánk FA-ról, csak nem fogjuk, elmegy az első héten olyan pénzért hogy fontolóra se vesszük - ő a sérülése előtt egy snappet se hagyott ki, Leary minden második meccsét kihagyja. Literally. 2 év alatt 17 meccsen játszott... bad deal.

több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
más hírek
Cruyffista
Assurbanapli
Collins!
Csak rohadt sok garantáltat akar...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 801
más hírek
Cruyffista