NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
ILB és S továbbra is nagy need. Ha így marad a draftig akkor az első 3 körben 1-1 pick kell oda.Mindezek mellé DT, CB mindig elfér, WR max Sanders utódnak, de nem biztos hogy leszünk most ilyen luxus helyzetben.
És ugye QB. Én sajnos egyikben se látok fr. QB-t, de ha Elway igen, akkor azt kell húznia 1/10ben. Legfeljebb az is bust lesz.
Ha nem, ha sikeresen kiszeretett Lockból, akkor White, csak ha másnak is kell, az betrade-el majd elénk...
4. körtől kár posztokat számolni, aki ott jön az rookieként úgyse vehető komolyan arra a posztra ahova jött. Safety-t biztosan nem halogatnám addig. Ha valamit akkor tán pont az OG-t.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Szerintem a WR class most erősebb, mint az OG. A 41. helyen jó eséllyel lesz még kimagasló prospect, ez fordítva nem igaz.Én továbbra is DT,DE fronton mozognek a draft elso köreibe. Ebben is eros class es sokkal tobbet er mint egy WR. Persze elkapo se artana de azt 3. Kornel elorebb nem eroltetnem.
Emellett Flaccónak meg kell adni a megfelelő célpontokat. Hamiltonék nem rosszak, de azért bőven indokolt lenne még egy Sutton-féle arc. Főleg, hogy Sandersnek valszeg ez az utolsó, így jövőre úgyis kéne.
Cruyffista
több mint 6 éve
Szerintem a WR class most erősebb, mint az OG. A 41. helyen jó eséllyel lesz még kimagasló prospect, ez fordítva nem igaz.Emellett Flaccónak meg kell adni a megfelelő célpontokat. Hamiltonék nem rosszak, de azért bőven indokolt lenne még egy Sutton-féle arc. Főleg, hogy Sandersnek valszeg ez az utolsó, így jövőre úgyis kéne.
több mint 6 éve
Visszajön DT, Marshall, Stewart olcsóért, megvan az összes hiányposzt, úgyhogy oda lehet adni mindegyik cetlit az egyik magas bust várományos QB-ért a draftonHozzuk vissza DT-t veterán nyugdíjértHa már draft, ott valahogy így kéne okoskodni szerintem:Mondjuk én meglepődnék ha a 2.körben wr jönne. Nem azért mert telített a poszt, hanem mert nincs aki erőltetné azt a posztot. Előbb jön egy o# falember, esetleg dt.
1.kör: Devin White, ILB
2.kör: Legjobb elérhető WR
3. kör: Támadófal
4. kör: Safety
5. kör (2 pick): még egy WR és egy pick a védőfalba
A 6-7 kört meg használjuk el előrecserélgetésre. Vagy ha nem, hagyományokhoz méltóan TE
Cruyffista
flzoli
Zalán
több mint 6 éve
De legalább van !Zach Kerr in da houseEz nekem nem tetszik. Oké, olcsó, de Peko egy klasszissal még mindig jobb, és nem is sokkal lett volna drágább.
Zalán
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Zach Kerr in da houseEz nekem nem tetszik. Oké, olcsó, de Peko egy klasszissal még mindig jobb, és nem is sokkal lett volna drágább.
Zalán
több mint 6 éve
Zach Kerr in da house
több mint 6 éve
Sanders és a fiatal WR-ek mellé sztem inkább ilyen 6-7. körös WR jön majd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hozzuk vissza DT-t veterán nyugdíjértHa már draft, ott valahogy így kéne okoskodni szerintem:Mondjuk én meglepődnék ha a 2.körben wr jönne. Nem azért mert telített a poszt, hanem mert nincs aki erőltetné azt a posztot. Előbb jön egy o# falember, esetleg dt.
A 6-7 kört meg használjuk el előrecserélgetésre. Vagy ha nem, hagyományokhoz méltóan TE
Cruyffista
flzoli
több mint 6 éve
Ha már draft, ott valahogy így kéne okoskodni szerintem:Mondjuk én meglepődnék ha a 2.körben wr jönne. Nem azért mert telített a poszt, hanem mert nincs aki erőltetné azt a posztot. Előbb jön egy o# falember, esetleg dt.
Cruyffista
több mint 6 éve
3. kör RB lesz, 4. kör TE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ha már draft, ott valahogy így kéne okoskodni szerintem:1.kör: Devin White, ILB
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Egy-két játékos kisebb szerződésekkel még talán elfér. Utána már csak draft. Nyilván úgy kéne megválasztani ezeket a posztokat, hogy hova nem szeretnénk húzni. Szerintem QB-WR-DT trióból számíthatunk 1-2 névre még.
több mint 6 éve
Egész jól nézz ki így a DB állomány, még egy rutinos safetyt kéne behúzni és akkor már max a mennyiséget kellene növelni a drafton ezeken a posztokon. Van még szerintetek elég lóvé esetleg egy rutinos WR és safety-t vadászni a FA piacról, vagy már arccal előre a draftig?
több mint 6 éve
Na ez tetszik. Callhan ha nem is ligaelit, de jó CB. Slotban jó lesz. A 7 millio se durva. Egyedul a serulesei kerdojel, de ha az rendben akkor vegre a CB sor ujra jó lehet.Amikor épp nem sérült akkor liga elit. Mi több tavaly a legjobb volt..Mármint nyílván slot CB-ként. Annyival nem adtatok neki többet mint amit mi adtunk Skrinenak, ennyiért megtarthattuk volna.
Leonidasz007
több mint 6 éve
CB Bryce Callahan played the second-most snaps per game (31.7) in slot coverage in 2018, allowing just one touchdown during the year, per @PFF.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Üdv Srácok!Szerintem előbbi. Ahogy lentebb írta a kolega, Mcgovern esélyes.
Paradis után a kezdő center kilétéről van vmi infó? Guardból alakul át vki vagy draft?
Mosgarn
több mint 6 éve
Üdv Srácok!Paradis után a kezdő center kilétéről van vmi infó? Guardból alakul át vki vagy draft?
több mint 6 éve
Sir Galahad, a szűzies... 😉 Reméljük rácáfol...
Azért reményteljes ez a deal, mert Fangio és Donatell egyszer már tudta használni. A többi a pályán kiderül. LB draft lesz ebből tízen
több mint 6 éve
Fangio alatt Callahan egy nagyon jó slot corner lett. A pass rush itt segyengébb mint Chicagoban volt. A jo sec is hagyomány. Jo deal ez!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Na ez tetszik. Callhan ha nem is ligaelit, de jó CB. Slotban jó lesz. A 7 millio se durva. Egyedul a serulesei kerdojel, de ha az rendben akkor vegre a CB sor ujra jó lehet.
több mint 6 éve
Fizetés terén teljesen korrekt, többre számítottam. azt hittem annyit kap, mint Jackson. Ez így nagyon fasza dealnek tűnik.Former Bears’ CB Bryce Callahan reached agreement with the Denver Broncos on a three-year, $21 million deal that includes $10 million fully guaranteed, per source.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Ha Callahan összejönne, akkor nagyjából már csak a morzsából tudunk majd válogatni. Egy ilyen sort adnék: Conley/Cobb, kell egy olcsó, viszonylag megbízható WR
TJ Lang/Sitton, McGovern centerré alakulásával kelleni fog egy Guard
Siemian, ha nem draftolunk irányítót, kell egy anyagilag bevállalható csere Flacco mögé
Tre Boston, szerintem olcsóbb lenne, mint Berry, és kevésbé sérülékeny
Peko, sokkal jobbra nem lesz pénz, és szerintem bőven elfér a pályán és az öltözőben is
persze ezt még a drafthoz is kell igazítani, amit még mi nem tudunk, de foltozgatásnak valami ilyesmit képzelnék el
több mint 6 éve
gedam
6 266
A mai nap margójáralájk
youtu.be/kocghHyhBCI
Zalán
szegény flacco megint ugyanabba a szituba került, mint a gyűrű után. ahogy nézem gyengülő fal, elkapók sehun. én nagyon sajnálom a csávót egész karrierjén nem adatott meg neki, hogy legalább egy darab elit játszópajtija legyen, de az is ritka volt, hogy nem poor kategória volt körülötte. így azt mondom teljesen értelmetlen volt idehozni, pénzkidobás, ezzel a személyzettel maga körül keenum és brady is azt érné el, mint az olasz csődör.
több mint 6 éve
A mai nap margójára youtu.be/kocghHyhBCI