NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha igaz a Harris hír, akkor nagyon adná magát Greedy Williams.Ha Harris megy, akkor CB poszton is lesz egy olyan lyuk, mint DT és ILB poszton. Az utóbbi kettőre viszont faszább prospectek lesznek bent. Szerint Greedy maximum akkor jöhet szóba, ha valakitől befut egy magas pick ajánlat
empty taxi
több mint 6 éve
Ha igaz a Harris hír, akkor nagyon adná magát Greedy Williams.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tippelni sem tudok, az is lehet, hogy lesz egy komoly csúszó ami minden eddig pörgő nevet borít. Persze ha Lock tényleg tetszik Elwaynek, no brainer hogy ki fogják venni, de valahogy ez sem olyan biztos, mint akár 1 hónappal ezelőtt. (+mivan akkor ha haskins lecsúszik, ami szintén nem egy irreális forgatókönyv)
Én most mindenképpen védőfalba mondanám a picket, ha Oliver vagy White lecsúszik, közülük kerülhet ki. Hockensonhoz túl konzervatív Elway.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Lehet hamarosan CB need lesz itt: twitter.com/AdamSchefter/status/1120880791108476928
több mint 6 éve
LB csávó
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Hockenson (bár nagyon nem érzem ezt az idei draftot)
több mint 6 éve
Haskins. De csak mert Elway mezben ment az interjúra 😛 De komolyra fordítva én most Lock-ot érzem.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Hockenson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem gondoltam volna hogy eljutod újra ide, de: Lock
több mint 6 éve
Bush
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Kit választunk az első körben tippek : (konkrétan 1 játékost írjatok)Szerintem Lock lesz az
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
ahhoz a keleti partra kéne költöznierre utaltam a "jól látom" résszel 😀Annak is van előnye ha az ember kedvenc csapata évek óta szar. TNF-et mindenki játszik, az MNF valahol presztízs, 14 meccs meg olyan időpontban, hogy másnap én is be tudjak menni dolgozniakkor csak 1 mnf jól látom ugye? 😀1 MNF, 1 TNF.
Negritis
iktriad
Black_Adder
amúgy nagyobb gond hogy semmilyen a csapat nem szar 😀
mer így kevés a 7 órási meccs 😀
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
erre utaltam a "jól látom" résszel 😀Annak is van előnye ha az ember kedvenc csapata évek óta szar. TNF-et mindenki játszik, az MNF valahol presztízs, 14 meccs meg olyan időpontban, hogy másnap én is be tudjak menni dolgozniakkor csak 1 mnf jól látom ugye? 😀1 MNF, 1 TNF.
Negritis
iktriad
Black_Adder
amúgy nagyobb gond hogy semmilyen a csapat nem szar 😀
mer így kevés a 7 órási meccs 😀
több mint 6 éve
Annak is van előnye ha az ember kedvenc csapata évek óta szar. TNF-et mindenki játszik, az MNF valahol presztízs, 14 meccs meg olyan időpontban, hogy másnap én is be tudjak menni dolgozniakkor csak 1 mnf jól látom ugye? 😀1 MNF, 1 TNF.
Negritis
iktriad
több mint 6 éve
twitter.com/FieldYates/status/1119623752470487040

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hosszú évek óta ez az első draft, amikor a közeledtével tippem sincs kit draftolunk első körben. Nyilván Lock és White a fő esélyes, de nem tartom kizártnak azt se, hogy mind a ketten kimennek előlünk, vagy bejön a képbe egy harmadik arc. Mondjuk Hockenson.Egyébként ha Ed Oliver bent lesz, őt kell húzni, szerintem.
több mint 6 éve
nah akkor ide nem szabad a csirkefiút engedniindex.hu/mindekozben/poszt/2019/04/18/marihuanas_hambit_fog_arulni_egyetlen_napig_egy_denveri_burgerezo/
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/D4ZMxPAXsAAZ32h.jpgA végén ütjük a Raiderst hazai pályán és simán meglesz azzal a PO 😊
Cruyffista
több mint 6 éve
akkor csak 1 mnf jól látom ugye? 😀1 MNF, 1 TNF.
Negritis
több mint 6 éve
akkor csak 1 mnf jól látom ugye? 😀
több mint 6 éve
több mint 6 éve
a goat-tól már elkapta a legfontosabb passzt 😀Az mindenképpen nagy szó, hogy Bradytől és Manningtől is kaphat majd el labdát el karrierje során.Thomas a Patsben,Ne légy szomorú. Ez esetben ez önzés. DT örökre Bronco, itt elvégezte a feladatát. De még dolgozni szeretne. A valaha volt legjobb irányítót kapja. A Pats ellenfél, nemes ellenfél. Én tudok drukkolni DT sikeréért bizony, mert annyit tett itt. A legmeghatározóbb időszakomban, amit az amerikai foci megismerését illeti. Jöjjön Bradyvel egy AFC döntőre a hegyre, és győzzük le őket férfias csatában. 😊
nagyon szomorú lettem. 😕
Gerichill
Zalán
Gerichill
www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqg
több mint 6 éve
Az mindenképpen nagy szó, hogy Bradytől és Manningtől is kaphat majd el labdát el karrierje során.Thomas a Patsben,Ne légy szomorú. Ez esetben ez önzés. DT örökre Bronco, itt elvégezte a feladatát. De még dolgozni szeretne. A valaha volt legjobb irányítót kapja. A Pats ellenfél, nemes ellenfél. Én tudok drukkolni DT sikeréért bizony, mert annyit tett itt. A legmeghatározóbb időszakomban, amit az amerikai foci megismerését illeti. Jöjjön Bradyvel egy AFC döntőre a hegyre, és győzzük le őket férfias csatában. 😊
nagyon szomorú lettem. 😕
Gerichill
Zalán
több mint 6 éve
Thomas a Patsben,Ne légy szomorú. Ez esetben ez önzés. DT örökre Bronco, itt elvégezte a feladatát. De még dolgozni szeretne. A valaha volt legjobb irányítót kapja. A Pats ellenfél, nemes ellenfél. Én tudok drukkolni DT sikeréért bizony, mert annyit tett itt. A legmeghatározóbb időszakomban, amit az amerikai foci megismerését illeti. Jöjjön Bradyvel egy AFC döntőre a hegyre, és győzzük le őket férfias csatában. 😊
nagyon szomorú lettem. 😕
Gerichill
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”