Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Köszi. Igazából drága, de vannak ezek a nevek annyira kiemelkedőek, értékesek, fontosak, hogy kettőt is kivegyünk belőlük. Remélem Elway is így látjaSzerintetek 2/52-ről mennyi kell majd egy feltradehez a második kör top10 pickjébe? Attól tartok, hogy addig Lock, Brown, Greedy és a támadófalemberek sem maradnak bent. Remélem egy negyedik és hetedik körrel meg lehet úszni ha úgy alakul.Az úgy kevés, a negyedik kör mellé inkább egy jövő évi 3./4. kör a reális ellenérték.
Cruyffista
empty taxi
több mint 6 éve
Szerintetek 2/52-ről mennyi kell majd egy feltradehez a második kör top10 pickjébe? Attól tartok, hogy addig Lock, Brown, Greedy és a támadófalemberek sem maradnak bent. Remélem egy negyedik és hetedik körrel meg lehet úszni ha úgy alakul.Itt van egy trade value chart. Ez egy old school chart, de ezen a tájon már ez is elég pontos. Nézd ki honnan hova mennél fel, számold ki a pont különbséget, aztán sakkozz össze Broncos pickekből kb. ugyanannyit. 😊 A jövő évi pickek értékét úgy érdemes számolni körülbelül, hogy kör legaljánál picit kevesebb (azaz, pl. 2020 3. kör kicsit kevesebbet ér, mint az idei 3/32.)
Cruyffista
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.asp
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
noah fantnek hívják a liga legjobb tight endjétÉs ezt mi is őszintén köszönjük 😊
szerintem elway faszán csinálta. kár, hogy oliver nem esett le, de ez szerintem jobban megérte nekünk, mint bush-t kivenni
Cruyffista
Ez tényleg egy win-win csere lett így
több mint 6 éve
Szerintetek 2/52-ről mennyi kell majd egy feltradehez a második kör top10 pickjébe? Attól tartok, hogy addig Lock, Brown, Greedy és a támadófalemberek sem maradnak bent. Remélem egy negyedik és hetedik körrel meg lehet úszni ha úgy alakul.Az úgy kevés, a negyedik kör mellé inkább egy jövő évi 3./4. kör a reális ellenérték.
Cruyffista

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szerintetek 2/52-ről mennyi kell majd egy feltradehez a második kör top10 pickjébe? Attól tartok, hogy addig Lock, Brown, Greedy és a támadófalemberek sem maradnak bent. Remélem egy negyedik és hetedik körrel meg lehet úszni ha úgy alakul.
több mint 6 éve
Illetve az is hiedelem h Foles annyira nagy TE-buzi, Wentzre ez sokkal ink igaz.

Madden hates me.
több mint 6 éve
mondjuk szerintem pont Flacco is tömi a TE-eket, de a többivel egyetértek.Néztem egy kis összefoglalót a youtube-on Fant-ről,nekem tetszik a játéka.Elég biztosan fogja a rádobott labdákat,és marha gyors.Flakonnak lesz egy plusz célpontja....Akkor majd nezd meg az elejtett passzokrol keszult videot is, bar nem tudom, olyan van-e, de a csavo Ebron 2.0, tipikusan olyan faszi, aki remek lesz, szarra lehet dobalni, de idegbaszo dropjai lesznek a szep szamok es elkapasok mellett, mert abszolut nincsen jo keze, koncentracios gondjai vannak valoszinuleg. Illetve nem blokkol jol, egyelore o elegge egysiku jatekos, leginkabb passzoknal hasznalhato.
Foresz
Blackadder hianyerzete meg biztos azert van, mert hiaba jo ertek Fant itt, ugymond csak egy tight end, ez tovabbra sem premierposzt. FLacconak egyebkent meg vegkepp nem, o nem tomi ugy szarra a tight endeket, mint peldaul egy Foles, Brady vagy Mahomes, netan Alex Smith.
Rossznak nem lesz rossz, de en azt sem latom benne, hogy Ertz vagy Kelce szintjen igazi ultimate weapon lesz. Ahhoz nem eleg megbizhato es komplett.
Stez
Nem rossz, nem is annyira jó, de igazán jobb se lehetett volna, ha azt nézem kik voltak bent 1/10ben.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Néztem egy kis összefoglalót a youtube-on Fant-ről,nekem tetszik a játéka.Elég biztosan fogja a rádobott labdákat,és marha gyors.Flakonnak lesz egy plusz célpontja....Akkor majd nezd meg az elejtett passzokrol keszult videot is, bar nem tudom, olyan van-e, de a csavo Ebron 2.0, tipikusan olyan faszi, aki remek lesz, szarra lehet dobalni, de idegbaszo dropjai lesznek a szep szamok es elkapasok mellett, mert abszolut nincsen jo keze, koncentracios gondjai vannak valoszinuleg. Illetve nem blokkol jol, egyelore o elegge egysiku jatekos, leginkabb passzoknal hasznalhato.
Foresz
Blackadder hianyerzete meg biztos azert van, mert hiaba jo ertek Fant itt, ugymond csak egy tight end, ez tovabbra sem premierposzt. FLacconak egyebkent meg vegkepp nem, o nem tomi ugy szarra a tight endeket, mint peldaul egy Foles, Brady vagy Mahomes, netan Alex Smith.
Rossznak nem lesz rossz, de en azt sem latom benne, hogy Ertz vagy Kelce szintjen igazi ultimate weapon lesz. Ahhoz nem eleg megbizhato es komplett.
több mint 6 éve
Igazából elég fura a helyzet. Ha azt veszem, hogy Elway szerzett egy második és harmadik körös picket úgy, hogy 1/20-on jobb játékost vett ki, mint 1/10-en tette volna, akkor azt kell mondanom, hogy ez egy A+ első nap volt.Főleg úgy, hogy kiment minden csúcs-csúcs kategóriás tehetség előlünk. Talán emiatt húzom én is kicsit a szám, Oliver brutális lett volna.
Ráadásul nem is nagyon volt partner még egy hátracserére. Amit esetleg lehetett volna még csinálni:
- Kihúzni Sweatet BPA alapon
- Kihúzni az általunk vélt legjobb elkapót vagy cornert
- Dillarddal, Cody Forddal vagy Jawaan Taylorral mélyíteni a támadófalat
Hát, nem tudom, azért egyik sem tűnik sokkal jobbnak, mint Fant. Főleg, hogy szerintem csak AJ Brown lesz legalább olyan fasza célpont, mint ő a WR-ek közül.
Ami a mai két pickünket illeti: Ma már én sem bánnám Griert vagy Lockot. Viszont ha egyikük sem tetszik Elwaynek, akkor én WR-t (Aj Brown) és támadófalba (Jawaan Taylor, Cody Ford, Michael Jordan) húznék. Szimplán azért, mert itt van a legnagyobb különbség a még bent lévő játékosok, és a későbbi körökbe várt prospectek között.
A bent maradt ILB-k között már nincs nagy különbség, ráadásul a legjobb DT-k is elkeltek. Esetleg Greedy, ha Harrist tényleg cseréljük, viszont ő nem tudom hogyan illene a rendszerbe. De ő még egy érhető pick lehetne. A lényeg, hogy itt inkább a BPA-ra mennék.
több mint 6 éve
Ja teljesen rendben van csak valahogy többen reménykedtem vagy nem tudom mi a hiányérzet oka.Olivernek nagyon öürltem volna és csak a strength of vicotry-n múlt hogy nem miénk az 1/9, ez van, Joseph még ezt is elbaszta nekünk.
Viszont 1/10 és 1/20 között nem ment ki senki olyan aki miatt verném a fejem a falba, szóval ez is rendben van. Majd meglátjuk mit kezdünk a +2 pickkel, de a 2. napos névsort nézve nem is nagyon tudok olyat mondani akiért érdemes lenne fennmaradni.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Most akkor van a szerződéshosszabbításos heuerman, a 3 snap erejéig HOF formában játszó Butt, meg a future HOF Fumagalli, aki 1/1 talent csak azért csúszott, mert első évében IRen kell lennie. oké...A draft láz az most sajnos bennem sem volt meg, be is aludtam mire húztunk, mondjuk már 1/10-nél bóbiskoltam. 😀
White, Hockenson és Oliver is kiment előttünk pech
Mondjuk Olivert nem írják hogy targetünk lett volna, és hogy ahogy kiment Hockenson le akartunk trade-elni.
Fant nálam meh pick, nem érzem úgy hogy nagyon jól jártunk volna a pickekkel se, de jobb mintha Busht vittük volna 1/10re. Igazából arra jutottam, hogy nálam az egész idei class a "meh", leszámítva néhány embert, akikhez nem voltunk elég szerencsések.
A 2 második körösből az egyikkel már nem bánnám, ha rápróbálnánk egy QB-ra, Daniel Jones volt erre az előzetes kiszemeltem, (1/6 LOL), de most már Lock vagy Grier is jöhet. Igazából így elsőre Murphy meg Greedy akik úgy stealnek tűnnek, de pont a CB az a poszt, amit tán sikerült FAn megoldani, ha nem jön az csak növeli CHJ maradási esélyeit, annyit meg Lock meg Grier is megér...
Amúgy nem tudom miért vagyok ilyen savanyú, valahogy annyira nem égek a szokásos draftlázban...
Black_Adder
Igazából én örülök ennek a picknek, végre valami jó TE, bár CB vagy WR is jöhetett volna, de szerintem 1/10-nél valóban nem volt senki kihagyhatatlan, így a trade szerintem logikus (bár talán kicsit többet is kérhettünk volna érte), 1/20-on pedig fent teljesen rendben van.
több mint 6 éve
Most akkor van a szerződéshosszabbításos heuerman, a 3 snap erejéig HOF formában játszó Butt, meg a future HOF Fumagalli, aki 1/1 talent csak azért csúszott, mert első évében IRen kell lennie. oké...White, Hockenson és Oliver is kiment előttünk pech
Mondjuk Olivert nem írják hogy targetünk lett volna, és hogy ahogy kiment Hockenson le akartunk trade-elni.
Fant nálam meh pick, nem érzem úgy hogy nagyon jól jártunk volna a pickekkel se, de jobb mintha Busht vittük volna 1/10re. Igazából arra jutottam, hogy nálam az egész idei class a "meh", leszámítva néhány embert, akikhez nem voltunk elég szerencsések.
A 2 második körösből az egyikkel már nem bánnám, ha rápróbálnánk egy QB-ra, Daniel Jones volt erre az előzetes kiszemeltem, (1/6 LOL), de most már Lock vagy Grier is jöhet. Igazából így elsőre Murphy meg Greedy akik úgy stealnek tűnnek, de pont a CB az a poszt, amit tán sikerült FAn megoldani, ha nem jön az csak növeli CHJ maradási esélyeit, annyit meg Lock meg Grier is megér...
Amúgy nem tudom miért vagyok ilyen savanyú, valahogy annyira nem égek a szokásos draftlázban...
több mint 6 éve
Néztem egy kis összefoglalót a youtube-on Fant-ről,nekem tetszik a játéka.Elég biztosan fogja a rádobott labdákat,és marha gyors.Flakonnak lesz egy plusz célpontja....
több mint 6 éve
noah fantnek hívják a liga legjobb tight endjétszerintem elway faszán csinálta. kár, hogy oliver nem esett le, de ez szerintem jobban megérte nekünk, mint bush-t kivenni
több mint 6 éve
Elwaynek a mostani a 9. draftja. Eddig az 1. körben:- maradt a helyén: 2011, 2013, 2014, 2017, 2018
- hátracserélt: 2012
- feltradelt: 2015, 2016

Madden hates me.
több mint 6 éve
Egészen megbarátkoztam Lockkal, de tekintve, hogy egyáltalán nem hallani híreket felmozgás tervezéséről (már ami a top10-et illeti persze), így szerintem Hockenson vagy Bush lesz a pickünk. Kivéve persze, ha lesz komoly csúszó. Gondolok itt Whitera, Josh Allenre vagy Oliverre. Ha elmegy 1/10 előtt 3 QB az növeli ennek az esélyét, márpedig most úgy tűnik, hogy a Redskins is jönne fel irányítóért. Emellett ha a Falcons is előrejönne egy OT-ért az szintén zseniális lenne a mi szempontunkból. Főleg ha a Jags is azt vesz ki.
több mint 6 éve
Kell az előzmény de blamaCheck out @Broncos’s Tweet: twitter.com/Broncos/status/1121247201273868288?s=09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ahogy sejteni lehetett, meghallgatjuk az ajánlatokat Harrisért, de nem prioritás a cserélése. Ergo maximum akkor cseréljük a draftig, ha valaki kellően magas picket ajánl érte. Egyébként csak most olvasom, hogy évi 15 milliót kér. Az mondjuk tényleg elég rizikós, de persze ha van hely meg kell fizetni.A fizetesi igenylesek ugy szarnynalnak, en mar alig tudom kovetni. Ugyhogy kozhely warning: Lehet nem is lenne ez sok egy ev mulva.
Cruyffista
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ahogy sejteni lehetett, meghallgatjuk az ajánlatokat Harrisért, de nem prioritás a cserélése. Ergo maximum akkor cseréljük a draftig, ha valaki kellően magas picket ajánl érte. Egyébként csak most olvasom, hogy évi 15 milliót kér. Az mondjuk tényleg elég rizikós, de persze ha van hely meg kell fizetni.
több mint 6 éve
Harrisért szerintetek ajánlana valaki 1. Kört???Szerintem reálisan nem, de egy második simán benne lehet. Nyilván akinél sb-run van. CH Jr az egyik legjobb CB a ligában, és még simán van benne 3-4 jó év. Nem is kér túlzásba eső összeget, csak megfelelő garantált mennyiséget, és megfelelő időtartamra szólót. Ráadásul alázatos, fontos locker room guy. Az ilyen játékosokért mindig van valaki, aki a várakozásokhoz mérten magas picket ad.
Nekem az egyik kedvenc Bronco-m, de ha nincs pénzünk hosszabítani vele akkor próbáljunk ki csikarni minnél jobb ellenértéket érte (pl 1. Kör) és akkor ott ki tudnánk húzni egy jó CB-t (Greedy-t, Murphy-t vagy Baker-t) mert az 1/10 erre szerintem túl magas.
noflyzone
több mint 6 éve
Harrisért szerintetek ajánlana valaki 1. Kört???Harris ahhoz már túl idős, hogy vki 1. kört adjon érte.
Nekem az egyik kedvenc Bronco-m, de ha nincs pénzünk hosszabítani vele akkor próbáljunk ki csikarni minnél jobb ellenértéket érte (pl 1. Kör) és akkor ott ki tudnánk húzni egy jó CB-t (Greedy-t, Murphy-t vagy Baker-t) mert az 1/10 erre szerintem túl magas.
noflyzone
Ha abból indulok ki h Talib anno egy 5. körbe fájt, akkor Harris ára is max egy 2. napos pick.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Harrisért szerintetek ajánlana valaki 1. Kört???Nekem az egyik kedvenc Bronco-m, de ha nincs pénzünk hosszabítani vele akkor próbáljunk ki csikarni minnél jobb ellenértéket érte (pl 1. Kör) és akkor ott ki tudnánk húzni egy jó CB-t (Greedy-t, Murphy-t vagy Baker-t) mert az 1/10 erre szerintem túl magas.
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
Ha éppen ilyen heuermanokkal is hosszabbítottunk eléggé nem illene a képbe CHJ elküldése. Persze az se kizárt, de úgy érzem még mindig inkább próbáljuk foltozni a csapatot mint újjá építeni. Ha 30+os veteránok jönnek viszonylag nagy pénzért, akkor nem rebuild van, a körülményekhez képest a legerősebb csapatot próbáljuk összerakni a szezonra. Bár most osztogatja az élet a pofonokat minden téren, ezért egyre pesszimistább vagyok úgy általában, de annyi minden szól amellett, hogy egyezzenek meg, hogy ebben még egy kicsit tudok bízni. Úgy tudnék elképzelni egy cserét, ha fel akarnánk trade-elni valakiért és CHJ az ellenérték részét képviselné. Na most egy ILBért ezt nem tenném, top EDGE nem kell, ha Lockért cseréljük el CHJ-t, akkor hívjátok a mentőket a Szabadság hídhoz, ott leszek a tetején...