Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 423 — SB 50 Champion @ Grund
Magánéleti problémák miatt kihagyom ezt az egész végtelen vitát, majd valaki szóljon, hogy mi lett a vége...
StormST
A Broncos fórum egyben marad, vagy itt, vagy ott, vagy amott, tudni fogsz róla. Várunk vissza legkésőbb az idénykezdetre. Addig pedig veled vagyunk mi, virtuális barátok.
Zalán
Köszönöm!

Black_Adder, Zalán, Doki, Negritis (nemtom kit hagytam ki, valakit tuti), ahová ti mentek, oda megyek én is, bár valszeg FK-n is ott leszek, egyrészt a Manager játék miatt, ha már visszakuncsorogtam magam, másrészt főként Empty, Igor és a többiek miatt, akiket dartson megismertem. Inkább figyelek majd többfelé, azt hiszem menni fog... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 738 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Magánéleti problémák miatt kihagyom ezt az egész végtelen vitát, majd valaki szóljon, hogy mi lett a vége...
StormST
A Broncos fórum egyben marad, vagy itt, vagy ott, vagy amott, tudni fogsz róla. Várunk vissza legkésőbb az idénykezdetre. Addig pedig veled vagyunk mi, virtuális barátok.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 423 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 738 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Még mindig egy elkapóra emlékezem a No Write Zone-ban. Vannak azok, "ez most mi volt"-pillanatok, amelyeket a megtörténésekor fel sem fogsz.
A rühellt JMD-korszak első mérkőzésének egy jelenete Brandon Stockley főszereplésével, aki egy nagyon szerethető játékos volt, még Manning idején is velünk volt. Wes Welker megérkezésével kellett távoznia.
Az irányító itt Kyle Orton, mondhatni game winning drive-ot vezet. 😀
A keret kigyomlálása miatt prüszkölt a Broncos fórum JMD-re, de a 6-0-ás kezdés után elkezdtem hinni abban, hogy itt most új csapat született. A 6-0-ában legyőztük JMD korábbi és későbbi csapatát, a Patriotst, a Dallast, a Chargerst San Diegoban, az Oaklendet, szóval bizakodásra adott okot a történet.
Lássuk a JMD és Orton bemutatkozásának utolsó másodperceit.
Fogsz nevetni.

youtu.be/_6BgnqAFWA8

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Könnyedebb témával folytatom ma a No Write Zone rovatot. Orton korszaka, aki egyébként szerintem jobb sorsa érdemes irányító volt, mint amennyire becsültük őt. Ráadásul ő még rendesen ivott is. De róla majd később. Volt két macskamozgású elkapónk, akik valami elképesztő mozdulatsorokat tettek össze. Nem voltak ők állócsillagok, de az első WR őrületemet ők adták. Nézzük most Jabar Gaffney filmjeit. Ami külön meghatározó volt a csapatválasztásban, az a rombuszmintázatú denveri célterület, amit azóta is szeretnék viszontlátni egymérföldön, itt megtekinthető. Felhívnám a figyelmet Gaffney elkapások utáni ünnepléseire, amely mozdulatsort próbáltam lekódolni, azt hiszem találtam is rá megoldást, de mára már feledésbe merült. Továbbá a videóban felbukkan a régi barna színű mezünk is két variációban. Vicces megjelenést adott.

youtu.be/X5gDxoB46Kc

Kansas elleni egykezesek:

youtu.be/jHJl5JmZY50

youtu.be/ZnA77UqXMMk
Itt felhívnám a mez színére a figyelmet, a narancs ebben az időben igen ritka uniformis,, ünnepi esemény volt az előre meghirdetett Orange Counrty Day – ha jól emlékszem. Ha nem, majd kijavítanak. Azt tudom, hogy ilyenkor narancsba öltözött az egész stadion, ahogy ez ma megszokott, és én azért teljesen odavoltam. Lévén, a kék volt a hivatalos mezünk. Amit egyébként ha ma felveszünk, ugyanazt a hatást váltja ki belőlem, mint akkor a narancs.
Zalán
Az uccsó vidit néztem csak, a you can't see me-re gondolsz? Kenderesi is csinálta Rióban
 9gag.com/gag/aQxEyrr/the-hungarian-john-cena-rio2016-kenderesi-tamas
Wyatt
Igen, arra. Ezek szerint van körülötte legenda? Nem tudtam
Zalán
Nem vagyok én sem képben, de John Cenához láttam kötni a sztorit, ahogy néztem most gyorsan egy-két pankátorvidit, ő ezt csinálja/ta a „kivégzések” előtt :d

több mint 7 éve
Könnyedebb témával folytatom ma a No Write Zone rovatot. Orton korszaka, aki egyébként szerintem jobb sorsa érdemes irányító volt, mint amennyire becsültük őt. Ráadásul ő még rendesen ivott is. De róla majd később. Volt két macskamozgású elkapónk, akik valami elképesztő mozdulatsorokat tettek össze. Nem voltak ők állócsillagok, de az első WR őrületemet ők adták. Nézzük most Jabar Gaffney filmjeit. Ami külön meghatározó volt a csapatválasztásban, az a rombuszmintázatú denveri célterület, amit azóta is szeretnék viszontlátni egymérföldön, itt megtekinthető. Felhívnám a figyelmet Gaffney elkapások utáni ünnepléseire, amely mozdulatsort próbáltam lekódolni, azt hiszem találtam is rá megoldást, de mára már feledésbe merült. Továbbá a videóban felbukkan a régi barna színű mezünk is két variációban. Vicces megjelenést adott.

youtu.be/X5gDxoB46Kc

youtu.be/jHJl5JmZY50

youtu.be/ZnA77UqXMMk
Itt felhívnám a mez színére a figyelmet, a narancs ebben az időben igen ritka uniformis,, ünnepi esemény volt az előre meghirdetett Orange Counrty Day – ha jól emlékszem. Ha nem, majd kijavítanak. Azt tudom, hogy ilyenkor narancsba öltözött az egész stadion, ahogy ez ma megszokott, és én azért teljesen odavoltam. Lévén, a kék volt a hivatalos mezünk. Amit egyébként ha ma felveszünk, ugyanazt a hatást váltja ki belőlem, mint akkor a narancs.
Zalán
Az uccsó vidit néztem csak, a you can't see me-re gondolsz? Kenderesi is csinálta Rióban
Wyatt
Igen, arra. Ezek szerint van körülötte legenda? Nem tudtam

több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 324 — we almost always almost win
Pont azért történt, ami történt, és dolgozunk most a háttérben, hogy innentől már tényleg rajtunk múljon a dolog, és ne legyünk a webfejlesztő kénye-kedvének kiszolgáltatva. Az fd-s kezdeményezésnél az időzítés az, ahol nekem senki nem tudja megmagyarázni, hogy pusztán jó szándékból történt, mert ha annyira zavaró volt pl az eddigi kommentszerkesztő, akkor ezt az elmúlt 3 évben is meg lehetett volna csinálni máshol, nem épp most. És ha valaki azzal jön, hogy irigységből írunk ilyeneket, az tényleg előre törölheti is a kommentet, mert a történetben az zavar a leginkább, hogy non-profit közösségi oldalként is belemegyünk ebbe az értelmetlen, megosztó versengésbe. Még ha arról szólna a dolog, hogy ki csinál ebből több pénzt, helyette mi is százezreket költünk majd arra, hogy a beígért fejlesztések végre tényleg megvalósuljanak
r.baggio
Azért készült mert voltak, akik nem akartak, nem akarnak az FK-ra menni és ez az 1 alternatíva volt.

a csevegőben 10 pontban összefoglaltam hogy hogyan alakult ki. Költözés nélkül nem lenne vagy nem ilyen formában, de első lépésben olyanoknak készült, akik nem akartak az FK-ra menni.
Etikátlan csinálni egy fórumot azoknak, akik nem akarnak FK-ra menni?
Aztán az érdeklődés nagyra nőtt. Ezért úgy döntöttek publikus lesz a fórum.
Etikátlan mindenki felé elérhetővé tenni egy zártnak induló fórumot?
A 2 együtt valóban nem tesz jót az FKra költözésnek. Én nem tartom "irigynek" egyik szerkesztőt se, de azt se hiszem, hogy az FD a szekesztők ellen irányult volna, hogy keresztbe tegyen nekik.
Hogy ki mit hisz el a két fél motivációiból, szavaiból, az megint más. Nekem vajmi kevés közöm van az FD fórumhoz, leírtam egy topicba az észrevételeimet, meg megkattintgattam kicsit fejlesztés fázisban (itt a bowlon is aktívan résztvetttem az ötletelésben, ez nem újkeletű tőlem), szóval nem tudok biztosat mondani, hogy miért jött létre, de azokat írtam le, amikről hiszem is hogy úgy van.

Az FKs részről is azokat írtam le, amiket el is hiszek.

Pontosan tudom, hogy 30-40 emberrel se lehet bírni, nincs olyan döntés ami valakinek ne tetszene és ne lenne széthúzás. A teljes bowl fórum sorsáról dönteni meg egy nagyságrenddel nehezebb feladat. Percig nem feltételezek irigységet vagy rossz szándékot tőletek, de azokat a vádakat se tartom jogosnak, amiket Shawnék kapnak emiatt. És amit kaptak, azok találgatások és konteókon alapulnak.

A költözést érintő személyes döntésébe, mindenki beépítheti azt, hogy melyik hely létezése mennyire etikus. Aki az FD-t egy FK elleni támadásnak ítéli meg, mehet az FK-ra. Aki az FK-t egy bowlponthu ellenes támadásnak ítéli meg, maradhat a bowlponthun.
A szempontokat lehet bővíteni, én nem láttam erkölcsi különbségeket a helyek között, ezért nem írtam szempontnak oda. Lehet még 100 másik szempont amire nem gondoltam.
Feel free.
Nem csak azt nem mondom meg hova menjetek, hanem azt se, hogy mi alapján. Akinek az url hossza a legfontosabb az az alapján döntsön, tényleg.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

youtu.be/X5gDxoB46Kc

youtu.be/jHJl5JmZY50

youtu.be/ZnA77UqXMMk
Zalán

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 372 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pont azért történt, ami történt, és dolgozunk most a háttérben, hogy innentől már tényleg rajtunk múljon a dolog, és ne legyünk a webfejlesztő kénye-kedvének kiszolgáltatva. Az fd-s kezdeményezésnél az időzítés az, ahol nekem senki nem tudja megmagyarázni, hogy pusztán jó szándékból történt, mert ha annyira zavaró volt pl az eddigi kommentszerkesztő, akkor ezt az elmúlt 3 évben is meg lehetett volna csinálni máshol, nem épp most. És ha valaki azzal jön, hogy irigységből írunk ilyeneket, az tényleg előre törölheti is a kommentet, mert a történetben az zavar a leginkább, hogy non-profit közösségi oldalként is belemegyünk ebbe az értelmetlen, megosztó versengésbe. Még ha arról szólna a dolog, hogy ki csinál ebből több pénzt, helyette mi is százezreket költünk majd arra, hogy a beígért fejlesztések végre tényleg megvalósuljanak
r.baggio
Nézd, ha meglátogatod az említett fórumot és elmondod a véleményedet, hogy rossz, hogy ez a baj vele, vagy az a baj vele, azt a) elfogadom, b) tudomásul veszem, c) ha úgy látom, hogy igazad van, megpróbálok javítani rajta.

De te úgy minősíted le látatlanban, hogy a) nem is értesz hozzá (lásd "open source nem is lehet jó"), b) ki sem próbáltad igazán, c) nem a végterméket minősíted, hanem a készítőkről gyártasz feltételezéseket. Ami pont tőled nem is hiteles, mert amíg mások vagy elhiszik, vagy nem, hogy UGYANEZT amit "ott" látsz azt pár hete neked ajánlottam fel, csak nem éltél vele. Ha ők szkeptikusak, az oké, hiszen csak innen tájékozódnak, az meg egy káosz. De te TUDOD, hogy így történt. TUDOD, hogy neked UGYANEZT, JÓSZÁNDÉKBÓL alig pár hete felajánlottam, és most azzal vádolsz, hogy hátsó szándékank voltak. Az oké, ha nem kell a segítség, de ezt azért nem vártam. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
Van jó pár dolog, ami 3-4 éve bekerült az ötletdobozba. Úgy 3 éve jött a naaagy igéret, hogy majd most beindulnak a fejlestések, azóta is indulnak, azóta is együtt élünk ezzel. szerk: Mármint nem rád gondoltam a nagy igéretnél, tisztában vagyok annyira a helyzeteddel, hogy ne hibáztassalak, tudjam, hogy nem rajtad múlik
Black_Adder

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Hagyjuk ezt a törlést Black.
Teljesen fair a poszt.
Zalán
Köszönöm, hogy így látod.

De egy helyen reklámozni egy másik riválist nem feltétlen fair. Mivel itt most költözés van és szándékom szerint csak alternatívákat bővítettem, anélkül hogy bárkit bármire felszólítottam volna, (én is) úgy éreztem "fair".
Viszont a költözés projekt nem az enyém, hanem baggioé, szóval részemről továbbra is áll a törlés opció, ha bármelyik jogától megfosztott admin kéri.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
emberek menjünk a dark webre 😉
Heisman Trophy
eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak 😜

több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 021 — "Montoya por favor!"
emberek menjünk a dark webre 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 372 — The only discipline that lasts, is self discipline
A wpforo semmiképp se marad, de azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy open source alapú fórum verné ezt a saját fejlesztésű laravereset... pláne nem pár nap után, bármennyire is végeztek láthatóan jó munkát odaát
r.baggio
Ha a laravel-re gondolsz ("l"-el), akkor az is egy open source szoftver (MIT licensz alatt). Annyi az eltérés, hogy az egy framework, nem egy direkt fórum engine. Azaz kb. olyan (nem olyan, tulajdonképpen teljesen más, de laikusnak így egyszerűbb megértenie), mint a wordpress amihez írtak egy fórum motort. Ismerős?

Egyébként a világ web szervereinek kb felén open source szerver fut, a rajtuk futtatott - professzionális - open source alkalmazások számát pedig meg se lehet számoln. Többek között az FBI, a CIA és a Pentagon szervereinek markáns része is open source oprerációs rendszert és web servert futtat. Úgyhogy ez nem jelent semmit. Ettől még a "laraveles" is lehet jó. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Hagyjuk ezt a törlést Black.
Teljesen fair a poszt.
Tök őszintén nem értem az itteni exadminokat. Ők megmondták, hova mejen a brigád. Nem ment, mert ott nem ment a fórum. Az internet ma egy ilyen iparág. Funkció, használhatóság, élmény, reszponzív, stb. Van egy csomó igény. Nem lehet visszaterelni egy sok évvel ezelőtti szintre a usert, még ha kibaszott összetartó a közösség. Persze nem az, csak ez a bowl.hu volt a legjobb felület mindenkinek, aki itt volt. Kényelmes volt, ismert mindenki mindenkit, az újak tisztelettudóan beköszöntek, szóval intelligens hely volt. Kösz érte, akik eddig csinálták, életre hívták, akik ápolták. Szerintem téveszme egyébként magyar nyelvű híreket adni a fórumhoz és úgy felfejleszteni egy portált. Nincs értelme, mert nincs igény rá. Annyira kevesen vagyunk. Kornak megfelelő technikával működő fórumra viszont van igény. Ha lenne hírportálra igény, ezt a fórumot elvitte volna egy nso, vagy a sporttv, vagy egy másik olyan nagy kiadó, akiknek komoly erőforrásaik vannak fejlesztői, szerzői, marketing, fotóügynökség, stb. szakterületen. Ha látszanánk, ha számítana a kattintásszám a magyar amerikai foci rajongóinak, akkor létezne ilyen portál tizensok év után. Nincs ilyen. Marad az önszerveződés, a szabadidőben való írás. Végül is ez egy szórakozás, amit az ember szabadidejében cselekszik. Én köszönöm az infókat, egyelőre mindhárom fórum sztoriját figyelem, meggyőzésre váró userként. Itt pedig tolom tovább az átélésélményeket.

több mint 7 éve
A wpforo semmiképp se marad, de azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy open source alapú fórum verné ezt a saját fejlesztésű laravereset... pláne nem pár nap után, bármennyire is végeztek láthatóan jó munkát odaát
r.baggio
Én komolyan gondoltam.
Nem tudom hány soros az előző hsz-em, de egy ilyen hosszúságó bőven túl van azon, amit kényelmes megírni. Mindig a tetejére scrollozni hogy félkövér legyen vagy színe legyen. De ha a közepébe írok és entert nyomok, néha akkor is elugrik a picsába.
Van jó pár dolog, ami 3-4 éve bekerült az ötletdobozba. Úgy 3 éve jött a naaagy igéret, hogy majd most beindulnak a fejlestések, azóta is indulnak, azóta is együtt élünk ezzel. szerk: Mármint nem rád gondoltam a nagy igéretnél, tisztában vagyok annyira a helyzeteddel, hogy ne hibáztassalak, tudjam, hogy nem rajtad múlik

Ismerek mást is akinek nagyon nem tetszik a szövegszerkesztő rész. Ő is komolyan gondolja.

Az értesítések, PM-ek, Feliratkozások nagyon faszák, azok szeirntem most itt a legjobbak, de a szövegszerkesztés nekem nem. Lehet egyedül vagyok vele, az egy ilyen szubjektív dolog, szerintem leírtam, hogy mik tetszenek nekem.

Az meg hogy a wpforo nem marad, most azzal tudom összevetni. Leírtam most is, korábban is, hogy van ígéret a tovább fejlesztésre. Pozitív hozzállást látok az FK adminoktól, csak az nem egy fórumon nevelkedett társaság, az igényeket nekünk kell vinni, hogy fejlődhessen. De ígéretek mindenhol vannak, most hirtelen még itt is.

De szerintem kihangsúlyoztam, hogy mindenki nézze meg maga és döntsön maga, ha nincs igazam, akkor máshol fog összejönni a kritikus tömeg. Én senkinek nem mondtam, hogy hova menjen, se korábban se most. Ami azt illeti a nagy bejelentés óta egyetlen saját témát nem vetettem fel egyik helyre se, pedig lenne egy "sorozatom" amit elindítanék.

Ha mégis úgy érzed, hogy nem volt "fair" | vagy nem tudom mi a megfelelő kifejezés | az előző hozzászólásom, akkor ha kéred törlöm ezzel a mostanival együtt.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Költözés(?)
bowlponthu //ez azthiszem megvan, ha olvasod.
FK //fűzővel kifelé
FD (hivatalosan is elindult) //first-down
szerk.: linkekkel nem volt hajlandó elküldeni a hszt, de aki akarja megtalálja.

Cikkek
Én eddig is 10+ helyről néztem, még 2-3 nem oszt nem szoroz. Akit zavar, használjon RSS feedet, és akkor 1 helyen van minden.

Content
Ezt mi adjuk, mindegy hol. Mondjuk jobb fórumon lehet több kedve van az embernek írnia és így több content lesz, de alapvetően bármilyen pöprec fórum halott fórumozók nélkül.

Fórum
PMben értesítésben a bowl vezet, de hsz szerkesztésben az FD fényévekkel veri a többit.
Lehet úgy hosszú hszt írni, hogy nem törnéd közben legszívesebben ketté a billentyűzetet, ha formázni akarsz nem kell kilómétereket görgetni a tetejére, van táblázat, meg egy csomó minden más, és nem ugrál random az előnézetre enter után, vagy ha valamelyik fönti gombot használod. Priceless.
Az FK tele lassú és teli van gyerekbetegségekkel.

Várható előrelépés
Bowl.hun a színfalak mögött titkos tárgyalás a tulajjal. 3 éve nem volt semmi előrelépés, de lehet már régebb óta, csak igéretek. Sokan hisznek benne, hogy most majd lesz, a kormányváltásban is sokan hittek.
Az FK teli van igéretekkel. Mondjuk a wpforo-nak fizikai korlátjai vannak, amiket nem lehet átlépni.
Az FD 1 hét alatt a 0-ról tart ott vagy szereintem előrébb mint a bowlponthu hosszú évek alatt.
Nincs még meg minden javaslat az ötletdobozból, de most úgy látszik, amire lesz igény, az meg lesz csinálva ott is. Az egyetlen különbség, hogy ott az előrelépést láttam a 2 szememmel és nem csak az ígéreteket hallottam a fülemmel.

Mindegyiknek van előnye, mindhárom hely alkalmas a folytatásra, és bár van hely amit ért egy erős lejárató kampány, mindhárom helyre jöhet mindenki. Sehol sincs "elitszűrő".
A content független a helytől, cikkeket bárhol olvasok, a fórum jelenlegi állapota és várható evolúciója alapján nekem van egy favoritom, de javaslom mindenki nézze végig mind a 3mat.
Én egyelőre mindhármat olvasom, ha valahol érdekes témát látok arra ott helyben reagálok, de nem kizárt, hogy idővel 2 el fog kopni a napi rutinból.
Ér egymást befolyásolni, de alapvetően mindenki maga döntse el, hogy ő hol szeretné folytatni azok alapján, amik neki fontosak. Akinek az a fontos, hogy mit mondtak az itteni szerkesztők, döntsön az alapján, akinek az fontos, hogy hol köt ki egy-egy ember az döntsön az alapján, akinek az a fontos, hogy a legjobb a fórum az döntsön az alapján. Sokan mondtak véleményt sok helyről, akár volt rálátásuk, akár nem én azt tanácsolom mindenki formája meg a saját véleményét mindháromról és úgy döntsön.
Aztán ha valahol összegyűlik a kritikus tömeg, annak lesz akkora gravitációs ereje, hogy odavonzza a többi fórumozó társunkat is.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
@jc6 ezek után 1 másodpercig se merd szidni Siemian-t!
Negritis
Hány PO meccse is van? 😛
TT wins with KO 😀 😀 😀 God bless ya!
#JC6
viszont macskának több olyan meccse van ahol jól dobott, szóval mégse 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Negritis
Hány PO meccse is van? 😛
TT wins with KO 😀 😀 😀 God bless ya!
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
McCoy épp átalakította idény közben Tebowra a rendszert. Tebow ugye pedig nem tud dobni (ez itt örök elméleti vita), tehát elkapó sem kell neki.
Zalán
A nagy büdös vadlósz*rt.

www.youtube.com/watch?v=Idx5wsH6Fys
több mint 7 éve
Breaking: Régi új irányító Denverben. Manning újra edzésben állt az OTA-n. Meghogy a Denver érdektelen holtszezonban... 😊

több mint 7 éve
Aki macskább volt Gaffney Macskánál, az Lloyd Macska. Nem tudom az ember milyen anyagból volt, de a film pontosan bemutatja kivételes mozgásrendszerét. Kutyák voltunk persze, de az egyik évben ő kapkodta el a legtöbb yardot a ligában, akkor azt hittem, az Super Bowllal ér fel. Jó, nem. De állati klassz volt élen látni valahol a Denvert. Orton egyébként elég jól mutat ezeken a videókon, de általában már lejátszott mérkőzéseken kezdte ontani a passzait és ment 300 yard fölé, teljesen feleslegesen. Ekkor már keretben van Thomas és Decker. Lloyd Macska elég későn érő típus , nem fiatalon robbant be, és Tebow csapatba kerülésével eltradelték a csapattól. McCoy épp átalakította idény közben Tebowra a rendszert. Tebow ugye pedig nem tud dobni (ez itt örök elméleti vita), tehát elkapó sem kell neki. Én azért megnéztem volna mire mennek együtt. Lehet kiderül, Tebow tud dobni, ha van kinek. Nem voltam boldog Lloyd távozása miatt, sőt, sajnos rövid lett végül a pályafutása.

A No Write Zone rovatban Brandon Lloyd, a folyékony fémember.
 youtu.be/TYFKU24HMyk

ha hosszabb időd van nézegetni az elkapásainak részleteit akkor ez:
 youtu.be/Mu1VBplWVcM

illetve hang nélkül A catch
 youtu.be/x-MXk0coRv4

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Kommentár nélkül:
 www.youtube.com/watch?v=tQ7kN86gI38&t=291s

Sosem bocsájtom meg Elwaynek.
#JC6
Szerintem sokan sosem bocsájtják meg JMD-nek. Én spec nagyon csíptem TT-t
Helmut Zimmer
JMD draftolta, nem?
Elway meg kirúgta... (váltig állítom, nagyobb bálvány lett volna, ha kap még egy esélyt, mint a mi hatalmas GM-ünk...ezt pedig nem bírta volna lenyelni).
OFF.
szerk.: egyszer csak elengedem... 😀
#JC6
Nem bocsájtják meg a draftolást JMD nek.

Értem miért rakták ki... melót kellett volna beletenni, cserébe a srácnak olyan soft skilljei voltak, mint nagyon keveseknek.
Ha én ilyen srácot találok az egyetemen, igyekszem az 1-2 szemeszterekben elcsípni, és annyit foglalkozni vele amennyit lehet. Nem mindig jön be, de 2-3 év kell ehhez legalább.
Helmut Zimmer
 www.youtube.com/watch?v=tQ7kN86gI38&t=291s 6 game winning comeback... Es megis kivagtak. Aztan az ota nem is jatszott talan. Erre az utolso pillanatban kulcs jelzot soldi meg paran biztos ra ragasztanak. De akkor kerdes, miert nem tartottak meg ot, vagy miert nem kezdhet mashol. Ha ilyen kulcs jatekos tudott lenni es egy evben 6 szor forditani tudott?

Persze, nekem picit mas a velemenyem. Nem a forditassal kapcsolatban teljesen, hanem azzal, hogy nem kellett volna 4 perc vagy 3 perc alatt a negyedik negyedben forditania, ha addig mutatott volna jatekot es mondjuk nem lett volna 10 nulla stb. Mert akkor az hogy 3.5 negyedet szenvedett, de az utolso 5 percben meg jol jatszik az gyonyoru es tenyleg kiemelkedo teljesitmeny.

Es ez ritka tehetseg es nyugotsag kell hozza, de az elotte valo nullazasokhoz is ugyanez kell csak ellentetesen. Tehat ott meg nagyon egnie kellett. Mert ha dontetlen es fordit, vagy 3 ponttal vannak lejjebb es fordit az mas, mint hogy 0 pontot csinalt 3.5 negyedben. VAgy 10 el kevesebbett ugyainigy a 3.5 negyedben, de utana nem ertem hogy kapcsolt 10 fokozattal kb feljebb, ami elkepeszto. Es miert nem ment neki korabban a jatek akkor. Valszeg a def elfaradasa kellett hozza, de akkor is. Es o, mint mintakep is mint utana kiderult annak is megallja a helyet, ha jol tudom, hivo, nem balhes stb okos jatekos.

Velemeny?
gabistar
Erre a kérdésre Sobri tudja a legmegfelelőbb választ. Ő Tebow óta nem járt erre, de jó lenne, ha benézne, itt a felmondási idő alatt, most már úgy is mindegy alapon. Igazi színfoltja volt ő a Tebow-kor fórumának. TT más dimenzió, ő nem játékos. Valami egészen más. 😊
Valahol itt kell keresni a megoldást:
 youtu.be/3TUF4DHWk5M
Zalán
Ez mar majdnem olyan jo volt mint ez a szoveg...: )

www.youtube.com/watch?v=O3rpmctmC_M