Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Grat nektek a tegnapiért, számomra így mindenképp jó helyre kerül a trófea 😊 Nyilván jó volna, ha nyerni tudnánk, pláne egy ilyen szezon után, de PM is megérdemelné karrierje lezárásaként. Nagyon várós, még 13 és fél nap 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Azért basszus tegnap Tom Brady nagyjából azt csinálta, ami miatt Elway nagy kedvncünk. Az utolsó drive-ban, 3× már visszük le a földre de vhogy el tudja dobni, h ne legyen sack. 4-re megcsinálja a hosszút. Aztán a gól vonal előtt ismét 3× már dobjra rajta az yppont Ware de valahogy mégis megszabadul a labdától, aztán 4-re TD.Ha megcsinálják a 2-pontost, vagy ha nincs az elején a kihagyott XP, akkor ez mindenidők egyik legnagyobb drive-ja ként vonult volna a történelemkönyvekbe.
Az eredménykövetőben úgy éreztem, h a többség már pont elég Patriots sikert látott erre az évtizedre, de tegnap nagyon szimpatikusan és nagyon nagyot küzdöttek ezt el kell ismerni. Bejött amire a nyilatkozatok alapján következtettem, nem a dühből játszottunk, hanem felszabadultan. Legalábbis a védelem. Az offense a második félidőre minősíthetetlen szintre süllyedt. (összesen 2 driveunkban volt 1st down...) A védelem viszont állta a sarat. Harris a sérült vállával két nagyon fontos stoppot mutatott be, mondjuk ha jól láttam a végén mellette kapta el Gronk. De úgy általában nem tudta Brady 2.1 mp alatt elpasszolni, mert olyan jó volt a coverage. Annál több ideje meg nem is nagyon volt. Alapszakaszban is csak 3-mal volt több sackünk, mint nekik, viszont a pressure kérdésében már sokkal nagyobb volt a különbség ez látszott most is. Egy irányítót aki ilyen fal mögött ilyen játékra képes nem lehet nem tisztelni.
Ja jár a köszönet a Jets-nek és Dolphinsnak, nélkülük ez a meccs egészen más közegben zajlott volna...
Panthres: Amikor legutóbb játszottunk ellenük Newton 7 yardot futott és 7× sackeltük 2012-ben. A "futkározós QB-k" ellen szerintem nem vagyunk rosszak, mert elég gyorsak a linebackereink, de idén egyedül Alex Smith és Bridgewater vizsgáztatta ebből a D#-t, azért Newton ilyen szempontból egy szinttel fölöttük áll. amitől viszont jobban félek, h nagyon komplett csapat ez a ("mindenidők leggyengébb 15-1es csapata") Panthers. Offense, Defense egyaránt. De egész évben nehéz meccseket játszunk, még a könnyebb ellenfelek ellen is, szóval hozzá vagyunk szokva, nem esünk pánikba ha hátrányba kerülünk, ebben jobbak vagyunk mint 2 éve. Meglátjuk mit hoz a meccs.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Az egyik kulcs kérdés most megint a TE védekezés lesz, Olsen is nagy formában van, de ezért ő elvileg könnyebben tartható és szerelhető, mint Gronk, bár így is fel fogja adni a leckét, remélhetőleg Ward játékra kész lesz és megoldja párszor az őrzését, Trevathan-al felváltva...StormSTMeg a mély passzok... Newtonnál vigyázni kell majd azokra is...
Viszont amit még gondnak láttam, az PM labdacipelgetése, benyelt 2, talán 3 nagyon hosszú sack-et, ahol lett volna ideje és lehetősége eldobni a labdát a fenébe és egyáltalán nem értettem, hogy miért nem tette, talán annyit tudok elképzelni, hogy nem akart esélyt adni még véletlenül se az INT-re, de remélem ebből kevesebbet fogunk látni 2 hét múlva...Én sem értettem, ez azért elég rookie mistake... Én is arra tippelek amit írsz. Félhetett az INT veszélytől, illetve, hogy nem megy el a LOS-ig és intentional grounding-ot dobnak rá. Mindenesetre ezeket a rollout / bootleg playeket vagy meg kéne csinálni rendesen - legalább az alap blokkolásokat -, vagy inkább hanyagolni kéne, ha csak így sikerült végrehajtani.
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az egyik kulcs kérdés most megint a TE védekezés lesz, Olsen is nagy formában van, de ezért ő elvileg könnyebben tartható és szerelhető, mint Gronk, bár így is fel fogja adni a leckét, remélhetőleg Ward játékra kész lesz és megoldja párszor az őrzését, Trevathan-al felváltva...Viszont amit még gondnak láttam, az PM labdacipelgetése, benyelt 2, talán 3 nagyon hosszú sack-et, ahol lett volna ideje és lehetősége eldobni a labdát a fenébe és egyáltalán nem értettem, hogy miért nem tette, talán annyit tudok elképzelni, hogy nem akart esélyt adni még véletlenül se az INT-re, de remélem ebből kevesebbet fogunk látni 2 hét múlva...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Rémlik 1 vagy 2 éve volt hogy a Carolina ellen játszottunk és szét lett szedve Cam nem kicsit.A két csapat "történelme":
Most nem lesz ilyen egyszerű de remélem hogy koppan a sok nagyokos akik már előre a Panthersre raknak...
Nem sok pénzt raktam volna szezon közben hogy SB lesz. Imádom ezt a Védelmet. Embertelen!
Miller for President!!!!!!
beresrobi
Date Team Opponent H/A Stadium Result Attend
11/11/2012 Carolina Panthers Denver Broncos H Bank of America Stadium L 36-14 73,939
12/14/2008 Carolina Panthers Denver Broncos H Bank of America Stadium W 30-10 73,690
10/10/2004 Carolina Panthers Denver Broncos A Invesco Field at Mile High L 20-17 75,072
11/09/1997 Carolina Panthers Denver Broncos A Mile High Stadium L 34-0 71,408
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Külön jó hír, hogy egy Broncos játékos sem lesz ott a Pro Bowlon, és nem azért, mert sérültek vagy nem válogatták be őket 😀 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
De rohadt nagy meccs volt ! Szép volt, azért a Carolina nagyon jó össze van rakva, vigyázni kell velük, főleg a védelmük jobb mint a Patsé, Lukék nagyon sok Turnovert szereznek. Én is félek egy kicsit, de nem írhatnak le minket. Szerintem nem fogja bejelenteni PM, hogy visszavonul, mert szinte biztos, hogy az SB után vissza fog, legalább is szerintem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
szerintetek van abban ráció, hogy manning bejelenti a visszavonulását még az sb előtt? maga a visszavonulás várható szerintem, de ray lewisnek is bejött, bár annyira nem hiszek ebben, de lehet adhat plusz motivációt a csapatnak.Szerintem azért sincs értelme SB előtt ilyeneket belengetni, mert csak eltereli a figyelmet a felkészülésről. Egy QB visszavonulása azért kicsit jobban felforgatja a terepasztalt, mint egy LB.
winston
A Ravens sem Lewisnak nyerte meg a meccset, hanem magának a csapatnak. Persze jól hangzik, hogy Ray bácsi mekkora erőt adott, de azért ez inkább Hollywood.
több mint 10 éve
Grat a csapatnak, de én azért nagyon tartok az SB-tól, mindegy hogy milyen dogok vagyunk.Az egy új meccs lesz. Látva ezt a playoff-Pantherst, szerintem ők lesznek a favoritok, kb. annyival, amennyivel a Pats volt tegnap. De idén bánja kánya, kezd nekünk jól állni ez az underdog szerep. 😊
Élénken él bennem a múltkori amikor a top 1 offense teljesen becsődölt és nem ment semmi.
Az a baj hogy Newtonra hiába megy a 3 emberes pass rush ha nincs célpont akkor megfutja és a Panthers O fal jobb mint a New Englandi ahol mire felálltak Von már mögöttük volt 10 esetből 8-szor.
sirarcheer
Von tegnap tarthatatlan volt, nem sok meccsen láttam így játszani, pedig általában se gyenge. 😊 De az egész védelem nagyon odatette magát. Ward Gronk-ra állítása is nyerő húzás volt, Wade végül meg merte lépni, és bejött. A végén látszott igazán, hogy mennyire, amikor Ward már nem volt a pályán. Remélem felépül mindkét safety, ők azért nagyon kellenek ebbe a defense-be. Newtonék ellen főleg. A Pats passzjátéka borzasztó nehezen levédekezhető, de elsősorban rövid passzos, kevés benne a deep threat veszély. Newtonékéban sokkal több.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
szerintetek van abban ráció, hogy manning bejelenti a visszavonulását még az sb előtt? maga a visszavonulás várható szerintem, de ray lewisnek is bejött, bár annyira nem hiszek ebben, de lehet adhat plusz motivációt a csapatnak.Gondolom ha bejelentésre kerülne a sor, az csak a médiának szólna, belső körökben valószínű tudnának róla, a társak is. Meg ugye ha bejelenti, és nem sikerül a döntő, akkor az megint nem jön ki jól neki.
winston
több mint 10 éve
szerintetek van abban ráció, hogy manning bejelenti a visszavonulását még az sb előtt? maga a visszavonulás várható szerintem, de ray lewisnek is bejött, bár annyira nem hiszek ebben, de lehet adhat plusz motivációt a csapatnak.Meglepne, bár ki se zárnám, de nem igazán gondolom, hogy PM a sentimental favourite szerepben szeretne kimenni a pályára...
winston

több mint 10 éve
szerintetek van abban ráció, hogy manning bejelenti a visszavonulását még az sb előtt? maga a visszavonulás várható szerintem, de ray lewisnek is bejött, bár annyira nem hiszek ebben, de lehet adhat plusz motivációt a csapatnak.
több mint 10 éve
Manning is now 6-5 in his last 11 playoff games against Tom Brady and 3-0 in his last three playoff games against him. Azért ha a 2000-es évek közepén mondják ezt a statot, lehet nem hittem volna el, hogy így lesz... 😊TomifinnAz a 6-5 nem playoff meccs, hanem alapszakasszal együtt. Playoffban összesen 5-ször találkoztak, ez 3:2 PM-nek, főcsoportdöntőben 4-szer, abban meg 3:1. Tényleg elég fura leírni, hogy Brady (ill. a Pats) 2004-ben tudta utoljára verni PM-et (ill a csapatát) playoffban, azóta csak PM nyert. A B&B corporation-nek (Brady+Belichick) úgy tűnik tényleg Manning a kriptonitja. Sokáig úgy tűnt, hogy csak a kisebbik Manning, de látva a minap idézett űrszámokat (hogy az egész NFL ellen milyen a mérlegük, és ebből a Denver ill. Manning csapatai ellen milyen), a bratyó is csatlakozott.
Amúgy, ha már a "régi idők" szóba kerültek: számomra kicsit olyan volt ezt a tegnapi meccset nézni, mintha visszarepültem volna 10 évet és az akkori playoff meccs tükörképét néztem volna. Mások voltak a körülmények persze, és a két meccs se volt ugyanolyan, de valahol mégis. Akkor 2004-ben a Pats defense fogta meg teljesen a Colts futást, arra kényszerítve Manninget, hogy hóesésben passzolva próbálja megnyerni a meccset. És Brady volt az, aki egy stabil, biztonsági játékkal, 144 yardot és 1TD-t passzolva nyerte végül azt a meccset. Külön erősítette a kontrasztot, hogy az az év volt, amikor Manning 49TD-t passzolt előtte az alapszakaszban, és MVP is lett. Idén meg Brady újjászületése volt a sztori, és ha Cam nem "köp bele a levesbe", akkor Brady lenne az MVP. Ennyit ér a playoffban, ha MVP szintű szezont tolsz, de nincs meg körülötted a supporting cast amikor nagyon kell.

több mint 10 éve
Rémlik 1 vagy 2 éve volt hogy a Carolina ellen játszottunk és szét lett szedve Cam nem kicsit. Most nem lesz ilyen egyszerű de remélem hogy koppan a sok nagyokos akik már előre a Panthersre raknak...
Nem sok pénzt raktam volna szezon közben hogy SB lesz. Imádom ezt a Védelmet. Embertelen!
Miller for President!!!!!!
Szerkesztette: beresrobi
több mint 10 éve
Nem mondom, hogy teljes szívből drukkolok nektek az SBn, inkább egy jó meccset várok, immár semleges nézőként, de mosolyognék ha meglenne, Manning miatt. Habár hardcore Pats fan vagyok, PM abszolút megérdemelné a győzelmet. Emberileg, és játékosként is maximálisan tisztelem, bár minden játékos ilyen lenne. Soha egy balhéja, egy trashtalkja nem volt, -legalábbis nem emlékszem- nem b*szogat senkit, csak teszi a dolgát, évek óta elit szinten. Az, hogy sérülés miatt vol sz*r, benne van mindenkinél, de mikor egészséges, akkor az egyik legenda a ligába, és az is marad. Nem imádom mint a fanok, de szeretem az "Öreget" 😊 Úgyhogy fogja a mankóját, vegyen be pár pirulát, és vigye Denverbe a trófeát 😊 Pár szó a meccsről, aludva egyet:
-Félelmetes D-tek van. A legjobb szó rá, ami eszembejut, az a dinamika. Mintha nem ismernék a fáradtság szót. Pörögnek, 110%on, és MEGTARTJÁK ez a meccs végéig. Elit részek mindenhol. Még a végén Wardot is sajnáltam, hogy megsérült, pedig a "divat" azt mondaná hogy örüljek neki, de annyira tetszett a D játéka, hogy szinte bármely játékosotokat szívesen látnám nálunk. Taps nektek.
Véleményem szerint, az O-lineon ment el a Patsnek. Egyszerűen nem értem, hogy ha van egy TB-d, akkor f*szért nem építesz elé egy legalább közepes egységet...Cannont kitiltanám az USAból is, nemhogy Cut...drafton prioritás lesz pár falember, és remélem nem a hátsó kukás körökből...de nincs kifogás, Ti voltatok a jobbak, Ti tettétek a dolgotokat, TI nyertetek. Mégegyszer Gratulálok srácok! 😊
több mint 10 éve
Kezd lassan leülepedni az élmény, a végén kerülgetett az agyfasz rendesen, de meglett, a többi már csak történelem... 😊Ez a D lassan megérdemelné, hogy kapjon valami nevet, még ha nem is biztos, hogy teljesen egyben tudjuk majd tartani (gondolik itt Ware és Malik helyzetére), akkor is... 😊
Nagy dícséret jár a Pats-nek is, nem adták fel egy pillanatra se és nagyon közel jártak, tényleg igaz, hogy az ilyen meccseken nüanszok döntenek, ezúttal a kihagyott XP lett az, ami fontos volt...
Külön örülök, hogy a meccs tiszta, igazi férfias küzdelem lett, indulatok nélkül, csak a játékra koncentrálva...
Múlt héten se mentem bele a tippelésbe (kivéve a fogadóirodánál, 2,35-ös szorzóval 😛), most se nagyon fogok, kemény meccsnek ígérkezik, egy nagyon jó csapat ellen, de ez igaz volt az utóbbi kettőre is, mindegyik kétesélyes volt erősen, én ezt is annak tartom, remélem nem hagyjuk magunkat eltaposni az elején, ahogy a Panthers utóbbi két ellenfele tette, akkor bármi lehet...

több mint 10 éve
Manning is now 6-5 in his last 11 playoff games against Tom Brady and 3-0 in his last three playoff games against him.Azért ha a 2000-es évek közepén mondják ezt a statot, lehet nem hittem volna el, hogy így lesz... 😊
több mint 10 éve
Kicking and screaming, avagy PM az elwayi úton:twitter.com/JonHeathNFL/status/691414258467340288
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
😊
több mint 10 éve
A parositast latva nem kerdes hogy nektek fogok drukkolni. Nyerjetek meg Ware es Manning miatt is,mindketten nagyon megerdemlik.AFC dontohoz melto meccs volt ,nemes,ferfias kuzdelemmel,ami mind2 csapat dicserete
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Hát azt hittem Cannon-nál csak jobbak lehetnek, de akkor elkezdek kicsit reménykedni. 😉Grat a csapatnak, de én azért nagyon tartok az SB-tól, mindegy hogy milyen dogok vagyunk.A Panthers OL leggyengébb pontja pont az RT Remmers, aki legtöbbször fog Vonnal szembekerülni.
Élénken él bennem a múltkori amikor a top 1 offense teljesen becsődölt és nem ment semmi.
Az a baj hogy Newtonra hiába megy a 3 emberes pass rush ha nincs célpont akkor megfutja és a Panthers O fal jobb mint a New Englandi ahol mire felálltak Von már mögöttük volt 10 esetből 8-szor.
sirarcheer
empty taxi
több mint 10 éve
Grat a csapatnak, de én azért nagyon tartok az SB-tól, mindegy hogy milyen dogok vagyunk.A Panthers OL leggyengébb pontja pont az RT Remmers, aki legtöbbször fog Vonnal szembekerülni.
sirarcheer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Grat a csapatnak, de én azért nagyon tartok az SB-tól, mindegy hogy milyen dogok vagyunk.Élénken él bennem a múltkori amikor a top 1 offense teljesen becsődölt és nem ment semmi.
több mint 10 éve
Húúú,basszus,nagyon nagy meccs volt,de megnyertük!!!Hihetetlen....A meccs előtt a kanadai barátommal fogadtunk,ő Pats-re tett (bár nem szurkolójuk,de mivel tudja hogy én Broncos fan vagyok,már csak a szájkarate kedvéért is beleerőszakolt a dologba).Nem gondoltam volna hogy meglesz.... 😊
Sajnos a meccskövetőbe sem tudtam írni,mert a laptop meg az alku tárgyát képezte az asszonnyal,cserébe megkaptam a nappalit a nagy tv-vel.... 😀 De végig szorítottam a csapatnak!!!!
Óriási védelmünk van,eszméletlen ahogyan nyomást tudtak gyakorolni Brady-re,és az első félidei offense-játékunk is tetszett.Megértem amúgy hogy a másodikban már nem kockáztattunk sokat,nem rohantunk fejjel a falnak,és még így is meleg lett a vége.
Nagy gratula a Pats-nek is,mert rendkívül összeszedett és nagy akaraterővel rendelkező gárda.Büszke vagyok a csapatunkra hogy ilyen erős ellenfelet sikerült legyőznünk!
A SB-t illetően pedig azt gondolom hogy a liga legjobb defense-ével a tarsolyunkba reménykedhetünk egy szoros eredményben,mert a Pats támadóegysége is ligaelit és mégis sikerült limitálnunk őket.(Most őszintén,bárki is gondolta volna hogy 20 pont alatt tartjuk őket???)
De bármi is fog az utolsó meccsen történni,ez a szezon felejthetetlen marad!